canim bence bekle gelmesse haftaya girer zaten ayni yazmis kilosunu,eger haftaya vermis olursa bu 2 haftalik sonuc olmiyacagina göre haksizlikda olmamis olur
kızlar kendime hedef belirledim
DOĞUM GÜNÜMDE MEZUN OLUCAM İNŞ Bİ AKSİLİK OLMADAN BU DEFA BASARICAM..
tek anna kaldı kızlar 11bucuğa kadar kilo bidirmezse ne yapalım dün aynı klom demiş ama siz de fikrinizi söyleyin gecen hafatki kiloyusla aynı olarakmı listeye alalım yoksa haftayamı listeye ekleyelim..
canım çok naziksin sanada mutlu yıllar
nice mutlu senelere
Merhaba kızlar...
Hepinize sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir yıl diliyorum.. Hepinizi çook seviyorum.. Hayırlı akşamlar
teşekkürler canım
teşekkürler canım
2. olmusuz hepimize tebrikler
kızlar ben çıkıyorum artık işten, yeter bu kadar çalıştığım
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, zayıf ve herşeyin dilediğinizce olduğu bir yıl diliyorum.. tabii ki bütün sevdiklerinize birlikte
BUgünkü Menümm (dünkü menüme benziyor)
SABAH (10:00)
Yarım simit
1 bardak şekersiz çay
ÖĞLEN (13:00)
2 dilim tost ekmeğine yapılmış kaşarlı tost (yağsız)
ARA ÖĞÜN
1 kase yoğurt (light süt ile)
AKŞAM (19:00)
1 kase çorba
1 porsiyon bezelye yemeği
1 dilim uno light ekmek
selam kızlar yeni yılımız kutlu olsun..
2. olmusuz cemrem ve hypatiacım bireyselde derece almıs hepimizi kutluyorum kızlar..
sizi seviyorum..
benim moralimi bu gün cok bozdular tüm öğlen ağladım aksamda atladım otobüse izmite geldim..
iki günlüğüne..
kızlar pazartesi durumlar ne olur internetim olurmu bilmiyorum..allah beni ordan kurtarsın..
mobil modem almayı düşünüyorum çünkü günde toplam 1 saat calısıyorum 7 saat duvarlara bak bak vakit gecmiyor o basit insanların seviyesinede inemem 50 lira ile ac kalmam sonucda mobil modem alıcam büyük ihtimalle ama önümüzdeki hafat olmazsam beni merak etmeyin.. olmadı geri dönmek üzere ayırın ...
seviyorum sizi ii seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?