selam kızlar yeni yılımız kutlu olsun..
2. olmusuz cemrem ve hypatiacım bireyselde derece almıs hepimizi kutluyorum kızlar..
sizi seviyorum..
benim moralimi bu gün cok bozdular tüm öğlen ağladım aksamda atladım otobüse izmite geldim..
iki günlüğüne..
kızlar pazartesi durumlar ne olur internetim olurmu bilmiyorum..allah beni ordan kurtarsın..
mobil modem almayı düşünüyorum çünkü günde toplam 1 saat calısıyorum 7 saat duvarlara bak bak vakit gecmiyor o basit insanların seviyesinede inemem 50 lira ile ac kalmam sonucda mobil modem alıcam büyük ihtimalle ama önümüzdeki hafat olmazsam beni merak etmeyin.. olmadı geri dönmek üzere ayırın ...
seviyorum sizi ii seneler
iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok ama
bugünkü menüm sabah 1 parça çörek peynr zeytin
ögle meyve saa daca
akşam çorba salata azcık balık
günboyu 2litre su 4fincan yeşilçay
03.01.2011 PAZARTESİ günkü menüm:
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Tavuk jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su: 3 litre
selam kızlar yeni yılımız kutlu olsun..
2. olmusuz cemrem ve hypatiacım bireyselde derece almıs hepimizi kutluyorum kızlar..
sizi seviyorum..
benim moralimi bu gün cok bozdular tüm öğlen ağladım aksamda atladım otobüse izmite geldim..
iki günlüğüne..
kızlar pazartesi durumlar ne olur internetim olurmu bilmiyorum..allah beni ordan kurtarsın..
mobil modem almayı düşünüyorum çünkü günde toplam 1 saat calısıyorum 7 saat duvarlara bak bak vakit gecmiyor o basit insanların seviyesinede inemem 50 lira ile ac kalmam sonucda mobil modem alıcam büyük ihtimalle ama önümüzdeki hafat olmazsam beni merak etmeyin.. olmadı geri dönmek üzere ayırın ...
seviyorum sizi ii seneler
Dün unutmuşum kızlar kusura bakmayın
Hepinizin yeni yılını kutlarım:81::93:
Canım merhaba sen dukan yapıyorsun galıba yenımı bqasladın menun harıkaa
acaba nekadar kıl verdın nekadar zamandır yapıyorsun bende baslamak ıstıyorum ama
sonuclarından korkuyorum cunku wc ısı bayagı zrlanıyor dıye yorumlar okumustum boyle bı
sorun yasadınmı bende baslıyımmı ne dersınn canımmkıl vermem durdu yıne sıkılıyorum oyuzden degısım yapmak ıstıyorum
cemrem ve hypatia derecelerinizi tebrik ederim
[/COLOR]
canım ben çoook zor kg veren biriyim. beni baz alma. ama bunu yapan kişilerle irtibattayım haftada en az 3 kg vermişler. sana da tavsiye ederim.
bağırsak problemi yaşamamak için de bitki çaylarına yöneleceksin ve et yerine süt ürünlerini sıcak soğuk içersen sıkıntı yaşamazsın. bu şekilde.
sana da tavsiye ederim.
teşekkür ederimmm canım:) haftaya birinci olmayı istiyorum ya d açook kg vermeyi diyeyim..
herkese mutlu iyi insanlarla karşılaşacağı hayırlı işler yapacağı bir 2011 diliyorum :)
Herkese merhaba kızlarrr... :80:
İşte yine geldi bir Pazartesi daha :97: Herkese güzel bir gün diliyorum..
Şimdi gelelim menüme...
03.01.2011 - PAZARTESİ
SABAH (09:30)
2 dilim uno light ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet light zeytin
1 adet domates
1 adet salatalık
Yarım bardak light süt
ARA ÖĞÜN (10:30)
YARIM KASE YOĞURT
ÖĞLEN (13:30)
1 PORSİYON SULU KÖFTE ( HEM ÇORBA HEM ET YERİNE)
YARIM KASE YOĞURT
SALATA
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
ARA ÖĞÜN (15:30)
1 porsiyon meyve
AKŞAM (19:00)
1 kase çorba
1 porsiyon sebze
2 dilim uno light ekmek
1 kase yoğurt
BUGÜN HEDEFİM 3 LT SU VE 1 SAAT BİSİKLET HADİ BAKALIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?