Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım üzzüldüm yaa çok özletmessin umarım

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok ama
bugünkü menüm sabah 1 parça çörek peynr zeytin
ögle meyve saa daca
akşam çorba salata azcık balık
günboyu 2litre su 4fincan yeşilçay

kimse yok ama ben yinede koyayım :97:

bugünkü menüm

Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, şekersiz çay
bir tanecik baklava o kadar dayandım 1 tane yedim ama sonra 1 saat yürüyüş yaptım yaktığımı düşünüyorum
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
bir de annem akşam börek yaptı ama ben yemedim bravo bana

1 saat yürüyüş , 3,5 lt su, 2fincan yeşilçey 1 fincanda karışık bitki çayı

Son düzenleme:
03.01.2011 PAZARTESİ günkü menüm:

Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Tavuk jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Bir kase light yoğurt

Spor: 50 dk. pilates
Su: 3 litre

gunaydınn kızlarr mutlu yıllar hepınıze meyvem yokmu canı sıkılmıs bıraz ne oldu acaba gelınce
gel slm ver banada bızım takıma ugra meyvem konusuruzz mucuckk

günaydın hepinize ve mutlu sağlıklı yıllar diliyorum yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz geçen hafta izinliydim malum tartıda kiloda arttı ama bu hafta süper geçmesi lazım çok dikkat etmeliyim

Canım merhaba sen dukan yapıyorsun galıba yenımı bqasladın menun harıkaa
acaba nekadar kıl verdın nekadar zamandır yapıyorsun bende baslamak ıstıyorum ama
sonuclarından korkuyorum cunku wc ısı bayagı zrlanıyor dıye yorumlar okumustum boyle bı
sorun yasadınmı bende baslıyımmı ne dersınn canımm kıl vermem durdu yıne sıkılıyorum oyuzden degısım yapmak ıstıyorum

günaydın kızlar.nasılsınız?

2 gün tatil göz açıp kapayana kadar bitti cumartesi akşama kadar temizlik yaptım..pazar günüde gezdim..arkadaş ziyaretlerimiz oldu..oralarda sofralardan kaçtım..meyveyle yetindim..dün akşam kuruyemiş vardı 3 fındık 2 ceviz aldım içinden tabagımı çocuga verdim al sen ye diye..kabusum oldu akşam gezmelerindeki ikramlar

02,01,11 yediklerim

öğlen kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta kepek ekmeği az tulum peyniri 2 zeytin yeşil çay
ara yarım lt su geziyordum
akşam 1 kase çorba 5 tane tavuk kanadı fırında yapılmıs salata yogurt
ara yarımsar elma portakal mandalina 3 fındık 2 ceviz

cemrem ve hypatia derecelerinizi tebrik ederim

kıyamam sana..bu kadar üzme kendini canım ya..o kadar gözyaşına değermi?umuyorum her şey yoluna girer insanlarla uğraşmak ne zor

Dün unutmuşum kızlar kusura bakmayın

Hepinizin yeni yılını kutlarım :81::93:

ne kadar güzel bir ağaç teşekkürler

canım ben çoook zor kg veren biriyim. beni baz alma. ama bunu yapan kişilerle irtibattayım haftada en az 3 kg vermişler. sana da tavsiye ederim.
bağırsak problemi yaşamamak için de bitki çaylarına yöneleceksin ve et yerine süt ürünlerini sıcak soğuk içersen sıkıntı yaşamazsın. bu şekilde.

sana da tavsiye ederim.

kitabını sıparıs vermıstım meyvebul baslayalım dedıgınde bugun elıme gecer sanırım yarın baslamayı
dusunuyoırum bu konuda banada yardımcı olursan cok sevınırım hypatıa cunku hergun menulerde ne yıycem ben ya dusunmekten nefret edıyorum dıyet yaparken ne yıycegımı bılmek ıstıyorum bazen sneın menulerınede bakarım sende gel bızım takıma arada sırada 2 .takımdayım beraber yaparlım olurmu ne dersın canımm

teşekkür ederimmm canım:) haftaya birinci olmayı istiyorum ya d açook kg vermeyi diyeyim..

herkese mutlu iyi insanlarla karşılaşacağı hayırlı işler yapacağı bir 2011 diliyorum :)

bıde sen kac kılosun canım yedıkelrın cok cok az ben okadar yesem aclıktan ölürüm herhalde
acaba sonradan normla yeme duzenıne gecınce hemen alırmıyımkı dersın

sayı artmış dukan diyeti yapanların bende başladım tekrardan 5 gün atak evresi yapıp sonra seyir evresine geçicem bunuda 1+1 yapmayı düşünüyorum 5+5 sıkıcı olur hepimize kolay gelsin geçen atak evresinde 2,5 kg vermiştim bakalım cuma sonucu görücez

Günaydın canlarım.
İyi yıllar diliyorum hepinize. Yeni yılda çok sevmenizi ve çok sevilmenizi,
kendinize ve sevdiklerinize yetecek kadar paraya ve zamana sahip olmanızı ve hatta daha fazlasını,
her sabah, sağlıklı bir bedende olduğunuzu hissederek güne başlamanızı,
ve her günü sevinçli bir telaş içinde coşkuyla yaşamanızı diliyorum tek tek hepinize.

Ve kutlarım 2. olmuşuz çok sevindim. Muhtemelen bu hafta hepimiz ben dahil + çıkacağız ama olsun. Kaldığımız yerden devam.

Yeni yılda hepimiz tek tek mezun olacağız.

günaydın kızlar.. menüler çok güzel gidiyo maşallah

ben de sonunda hypatia'nın 2 günlük diyetini yapıyorum, 4 günlük gecikmeyle de olsa

bugünkü menüm:

sabah: 1 dilim ananas, 1 mandalina, 1 küçük kutu süt
ara: 3 kuru kayısı
öğle: 1 kase yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim light beyaz peynir, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak süt

40 dk yürüyüş, 40 dk da pilates yapmayı planlıyorum bugün

Herkese merhaba kızlarrr... :80:

İşte yine geldi bir Pazartesi daha :97: Herkese güzel bir gün diliyorum..

Şimdi gelelim menüme...

03.01.2011 - PAZARTESİ

SABAH (09:30)

2 dilim uno light ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet light zeytin
1 adet domates
1 adet salatalık
Yarım bardak light süt

ARA ÖĞÜN (10:30)

YARIM KASE YOĞURT

ÖĞLEN (13:30)

1 PORSİYON SULU KÖFTE ( HEM ÇORBA HEM ET YERİNE )
YARIM KASE YOĞURT
SALATA
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK

ARA ÖĞÜN (15:30)

1 porsiyon meyve

AKŞAM (19:00)

1 kase çorba
1 porsiyon sebze
2 dilim uno light ekmek
1 kase yoğurt

BUGÜN HEDEFİM 3 LT SU VE 1 SAAT BİSİKLET HADİ BAKALIMM

canım menün güzel bende bisiklet sürüyorum ama 2 haftadır bıraktım bugün benimde hedefim 1 saat bisiklet buraya girince azmim artıyor kızlar geçen hafta çok boşladım toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…