canım menün güzel bende bisiklet sürüyorum ama 2 haftadır bıraktım bugün benimde hedefim 1 saat bisiklet buraya girince azmim artıyor kızlar geçen hafta çok boşladım toparlanmam lazım
kitabını sıparıs vermıstım meyvebul baslayalım dedıgınde bugun elıme gecer sanırım yarın baslamayı
dusunuyoırum bu konuda banada yardımcı olursan cok sevınırım hypatıa cunku hergun menulerde ne yıycem ben ya dusunmekten nefret edıyorum dıyet yaparken ne yıycegımı bılmek ıstıyorum bazen sneın menulerınede bakarım sende gel bızım takıma arada sırada 2 .takımdayım beraber yaparlım olurmu ne dersın canımm
bıde sen kac kılosun canım yedıkelrın cok cok az ben okadar yesem aclıktan ölürüm herhalde
acaba sonradan normla yeme duzenıne gecınce hemen alırmıyımkı dersın
03.01.2011 PAZARTESİ günkü menüm:
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Tavuk jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su: 3 litre
gunaydınn kızlarr mutlu yıllar hepınıze meyvem yokmu canı sıkılmıs bıraz ne oldu acaba gelınce
gel slm ver banada bızım takıma ugra meyvem konusuruzz mucuckk
günaydın hepinize ve mutlu sağlıklı yıllar diliyorum yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz geçen hafta izinliydim malum tartıda kiloda arttı ama bu hafta süper geçmesi lazım çok dikkat etmeliyim
günaydın kızlar.nasılsınız?
2 gün tatil göz açıp kapayana kadar bitticumartesi akşama kadar temizlik yaptım..pazar günüde gezdim..arkadaş ziyaretlerimiz oldu..oralarda sofralardan kaçtım..meyveyle yetindim..dün akşam kuruyemiş vardı 3 fındık 2 ceviz aldım içinden tabagımı çocuga verdim al sen ye diye..kabusum oldu akşam gezmelerindeki ikramlar
02,01,11 yediklerim
öğlen kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta kepek ekmeği az tulum peyniri 2 zeytin yeşil çay
ara yarım lt su geziyordum
akşam 1 kase çorba 5 tane tavuk kanadı fırında yapılmıs salata yogurt
ara yarımsar elma portakal mandalina 3 fındık 2 ceviz
günaydin kizlar,
bende basladim bugün dukana bakalim ne kadar dayanabilcem hihii
sabah alisveris yaptim yagsiz süt yogurt peynir aldim bide yesil cayin portakal ve elmalisini buldum suan portakallisini iciyorum idare eder bakalim elma nin tadi nasil olacak ins güzeldir..
sabahki kahvaltim
1,5 kasil yulaf kepegi,1 yumurta,azc beyaz peynir 1,5 kasik yogurtttan olusan omlet ( her ne kadar omlete benzemesede :)
günaydın kızlar.. menüler çok güzel gidiyo maşallah
ben de sonunda hypatia'nın 2 günlük diyetini yapıyorum, 4 günlük gecikmeyle de olsa
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ananas, 1 mandalina, 1 küçük kutu süt
ara: 3 kuru kayısı
öğle: 1 kase yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim light beyaz peynir, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak süt
40 dk yürüyüş, 40 dk da pilates yapmayı planlıyorum bugün
Günaydın canlarım.
İyi yıllar diliyorum hepinize. Yeni yılda çok sevmenizi ve çok sevilmenizi,
kendinize ve sevdiklerinize yetecek kadar paraya ve zamana sahip olmanızı ve hatta daha fazlasını,
her sabah, sağlıklı bir bedende olduğunuzu hissederek güne başlamanızı,
ve her günü sevinçli bir telaş içinde coşkuyla yaşamanızı diliyorum tek tek hepinize.
Ve kutlarım 2. olmuşuz çok sevindim. Muhtemelen bu hafta hepimiz ben dahil + çıkacağız ama olsun. Kaldığımız yerden devam.
Yeni yılda hepimiz tek tek mezun olacağız.
günaydın kızlar.. menüler çok güzel gidiyo maşallah
ben de sonunda hypatia'nın 2 günlük diyetini yapıyorum, 4 günlük gecikmeyle de olsa
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ananas, 1 mandalina, 1 küçük kutu süt
ara: 3 kuru kayısı
öğle: 1 kase yoğurt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim light beyaz peynir, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak süt
40 dk yürüyüş, 40 dk da pilates yapmayı planlıyorum bugün
Herkese merhaba kızlarrr... :80:
İşte yine geldi bir Pazartesi daha :97: Herkese güzel bir gün diliyorum..
Şimdi gelelim menüme...
03.01.2011 - PAZARTESİ
SABAH (09:30)
2 dilim uno light ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet light zeytin
1 adet domates
1 adet salatalık
Yarım bardak light süt
ARA ÖĞÜN (10:30)
YARIM KASE YOĞURT
ÖĞLEN (13:30)
1 PORSİYON SULU KÖFTE ( HEM ÇORBA HEM ET YERİNE)
YARIM KASE YOĞURT
SALATA
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
ARA ÖĞÜN (15:30)
1 porsiyon meyve
AKŞAM (19:00)
1 kase çorba
1 porsiyon sebze
2 dilim uno light ekmek
1 kase yoğurt
BUGÜN HEDEFİM 3 LT SU VE 1 SAAT BİSİKLET HADİ BAKALIMM
kendini üzme canım herşey düzelir umarım... zalimide gitti zaten sen bari gitme .. bize kim yardım etcek kardeş takımımızdan başka....selam kızlar yeni yılımız kutlu olsun..
2. olmusuz cemrem ve hypatiacım bireyselde derece almıs hepimizi kutluyorum kızlar..
sizi seviyorum..
benim moralimi bu gün cok bozdular tüm öğlen ağladım aksamda atladım otobüse izmite geldim..
iki günlüğüne..
kızlar pazartesi durumlar ne olur internetim olurmu bilmiyorum..allah beni ordan kurtarsın..
mobil modem almayı düşünüyorum çünkü günde toplam 1 saat calısıyorum 7 saat duvarlara bak bak vakit gecmiyor o basit insanların seviyesinede inemem 50 lira ile ac kalmam sonucda mobil modem alıcam büyük ihtimalle ama önümüzdeki hafat olmazsam beni merak etmeyin.. olmadı geri dönmek üzere ayırın ...
seviyorum sizi ii seneler
günaydın ceydacım nasılsın
menün gayet güzel bence
inşallah tatlım nasıl gidiyor bisiklet alıştın mı
herkese günaydın kızlar
iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle inşallah kilo kayıplı bir hafta olur hepiniz için
bugünkü menüm
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, ekmek yerine dün annemin yaptığı kabaklı börekten yedim bir küçük dilim
Öğle: Bol yeşil salata.
1 meyve
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak. yoğurt bir kase
3,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 saat yürüyüş
arkadaşlar takım için belli bir sayı var mı... +90 dan 7. takıma katılan arkadaşlar varda fazla olması sorun olur mu....
aramıza hoşgeldin:)) kolay gelsin canım...
hasretım canım verdıgın dukan tarıflerı ıcın cok tesekkur ederımm
bırazcık ıncelemeye baslıyım sımdı aksamada kıtabımı alıcam kargodan ve yarın baslıycam ınsallah
hadı bakalım hayırlısı umarım kılo verırım bu sekılde su an naısl yapıldıgını bıle bılmedıgım ıcın bısey dıyemıyorum ama sızı takıbe aldımm
bende 2.takımdanım arkadaşlar valla azminize hayran kaldm maşallah biraz göz gezdirdim menüleriniz harika
arada hypatianın 2 günlük diyeti diye bişeyler gördm biraz bnde bilgi alabilirmiyim malum haftasonu yılbaşı falan birazcık kaçırmşm:26:detoks gibi bişey lazım banada
Günaydın canım, sağol iyiyim çok şükür.. temizlik yapıyorum bugün azcık mola verdim de bir bakayım dedim neler yazmışsınız diyeBisiklete alıştım canım geçen hafta yarım saat yapıyordum ama bugünden itibaren 1 saate çıkarmayı hedefliyorum. Sonuçları hep birlikte göreceğiz inş. Sen nasılsın bakalım?
kolay gelsin canım
ah ne güzel tatlım çok sevindim
sonuçlar süper olcak inş
iyiyim bende canım verdikçe seviniyorum bir 300 gr daha verdim
Menüyü beğendim Fatma' cığım, sadece ızgara tavuğun ve bilimum et tercihlerinin öğlen tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii muhakkak öğlen tavuk yeme şansın yoktu ve annen akşam yemeğinde tavuk yaptığı için mecburen akşam tüketmek zorunda kaldın(hemen de yazdım senaryoyu ) Sabahki börek sandığın pek masum değil canım aman dikkat.. böreklere çöreklere bi kaptırdık mı maazallah doğrulamıyor insan Şaka bir yana afiyet bal şeker olsun canım
Buraya kadar menüler harika kızlar maşallah hepinize.
Bende yılbaşı cozutmasından sonra başladım bugün. Bilerek isteyerek cozuttum bu arada :87: Gerçi yemekten değil içmekten kilo almışımdır aldıysam o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?