Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün güzel bende bisiklet sürüyorum ama 2 haftadır bıraktım bugün benimde hedefim 1 saat bisiklet buraya girince azmim artıyor kızlar geçen hafta çok boşladım toparlanmam lazım

valla haftasonu annemdeydim canım, ben de boşladım epey kendime gelip bi silkinmem lazımdır yanii

Son düzenleme:
günaydin kizlar,

bende basladim bugün dukana bakalim ne kadar dayanabilcem hihii

sabah alisveris yaptim yagsiz süt yogurt peynir aldim bide yesil cayin portakal ve elmalisini buldum suan portakallisini iciyorum idare eder bakalim elma nin tadi nasil olacak ins güzeldir..

sabahki kahvaltim
1,5 kasil yulaf kepegi,1 yumurta,azc beyaz peynir 1,5 kasik yogurtttan olusan omlet ( her ne kadar omlete benzemesede :)

bıde sen kac kılosun canım yedıkelrın cok cok az ben okadar yesem aclıktan ölürüm herhalde
acaba sonradan normla yeme duzenıne gecınce hemen alırmıyımkı dersın

tabi olur canım, birlikte daha çok motive oluruz. ben değişik şeyler de deneyeceğim, birkaç yerden tarif topladım da:)

porsiyonlarını büyük tutabilirsin zaten başka yiyecek alternatifi yok. ben doyuyorum:) çok yemiyorum ama zor veriyorum. benim için ideal yani.
almayacağımı umarak yapıyorum, korursak bozulmaz umarım :)

afiyet olsun canım akşam biraz hafif geldi bana ama özel bir diyet sanırsam bu iyi yinede

gunaydınn kızlarr mutlu yıllar hepınıze meyvem yokmu canı sıkılmıs bıraz ne oldu acaba gelınce
gel slm ver banada bızım takıma ugra meyvem konusuruzz mucuckk

günaydın canım sanada mutlu yıllar

evet canı sıkılmış sanırım umarım sorunlarını halledebilir :44:

günaydın hepinize ve mutlu sağlıklı yıllar diliyorum yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz geçen hafta izinliydim malum tartıda kiloda arttı ama bu hafta süper geçmesi lazım çok dikkat etmeliyim

günaydın canım aynen bende senin için diliyorum yeni sayılırım bende hoşbuldum canım

oy olsun tatlım verirsin inşallah hepsini

günaydın canım iyiyim ben şahsen sen nasılsın

afiyat olsun canım akşam o kuruyemişlere nasıl dayanabildin öyle bravo sana

aramıza hoşgeldin:)) kolay gelsin canım...

inş. güzel sonuçlar verirsin:) haftaya ben de tekrarlayacağım dukan ile istediğim kgye inemezsem. :) ama inicem :)

günaydın tatlım sanada iyi yıllar çok teşekkürler bu iyi dileklerin için

olsun tatlım pozitif düşünelim her şey güzel olacak inşallah

oy evet canım inşallah hayırlısı

günaydın tatlım

hm menün hiç fena değil afiyet olsun canım

günaydın ceydacım nasılsın

menün gayet güzel bence

inşallah tatlım nasıl gidiyor bisiklet alıştın mı

herkese günaydın kızlar

iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle inşallah kilo kayıplı bir hafta olur hepiniz için

bugünkü menüm

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, ekmek yerine dün annemin yaptığı kabaklı börekten yedim bir küçük dilim
Öğle: Bol yeşil salata.
1 meyve
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak. yoğurt bir kase

3,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 saat yürüyüş

kendini üzme canım herşey düzelir umarım... zalimide gitti zaten sen bari gitme .. bize kim yardım etcek kardeş takımımızdan başka....

arkadaşlar takım için belli bir sayı var mı... +90 dan 7. takıma katılan arkadaşlar varda fazla olması sorun olur mu....

günaydın ceydacım nasılsın

menün gayet güzel bence

inşallah tatlım nasıl gidiyor bisiklet alıştın mı

Günaydın canım, sağol iyiyim çok şükür.. temizlik yapıyorum bugün azcık mola verdim de bir bakayım dedim neler yazmışsınız diye Bisiklete alıştım canım geçen hafta yarım saat yapıyordum ama bugünden itibaren 1 saate çıkarmayı hedefliyorum. Sonuçları hep birlikte göreceğiz inş. Sen nasılsın bakalım?

Menüyü beğendim Fatma' cığım, sadece ızgara tavuğun ve bilimum et tercihlerinin öğlen tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii muhakkak öğlen tavuk yeme şansın yoktu ve annen akşam yemeğinde tavuk yaptığı için mecburen akşam tüketmek zorunda kaldın (hemen de yazdım senaryoyu ) Sabahki börek sandığın pek masum değil canım aman dikkat.. böreklere çöreklere bi kaptırdık mı maazallah doğrulamıyor insan Şaka bir yana afiyet bal şeker olsun canım

bende 2.takımdanım arkadaşlar valla azminize hayran kaldm maşallah biraz göz gezdirdim menüleriniz harika
arada hypatianın 2 günlük diyeti diye bişeyler gördm biraz bnde bilgi alabilirmiyim malum haftasonu yılbaşı falan birazcık kaçırmşm:26:detoks gibi bişey lazım banada

hasretım canım verdıgın dukan tarıflerı ıcın cok tesekkur ederımm
bırazcık ıncelemeye baslıyım sımdı aksamada kıtabımı alıcam kargodan ve yarın baslıycam ınsallah
hadı bakalım hayırlısı umarım kılo verırım bu sekılde su an naısl yapıldıgını bıle bılmedıgım ıcın bısey dıyemıyorum ama sızı takıbe aldımm

rica ederim canim,umarim isine yarar..

diyet bu canim

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

Buraya kadar menüler harika kızlar maşallah hepinize.

Bende yılbaşı cozutmasından sonra başladım bugün. Bilerek isteyerek cozuttum bu arada :87: Gerçi yemekten değil içmekten kilo almışımdır aldıysam o ayrı

oy sağol canım

öğlen kahvaltı ettiğim için saat 4-5 gibi yicem tavuğumu tatlım

aslında doğru sayılır

ah öyle ama dün akşam yemedim tuttum kendimi sabah yiyim dedim bu sefer annem kızıyo ya söylenip duruyo o yüzden küçük bir parça yedim yürüyüş yapıcam yakcam bugün inş :97:

ama haklısın kaptırmamak lazım valla

çok teşekkürler bitanem

Ayy sorma benim de durum aynı Tuttum tuttum kendimi, hep dedim yılbaşında içersek içerim diye Ama sadece 400 gr + dayım onu da bu 2 günde veririm diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…