Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkr ederm

hasretım sana bısey sorucam yada hypatıa sende yapıyorsun dukan ıkınızede yaada baska yapan varsa hepınıze sorayım sımdı ben 69 kılyum ve 59 a ınmek ıstıyorum kacgun ılk atak devresını yapmalıyım sızce yada nasıl yapmam gerekıyor

canim benim sana tavsiyem 5 gün yapman ama dayanabilirsen baktinki dayanamiyosun zorlandigin yerde birak sebzeye gec yani atak evresini 2 günde 3 günde yapsan olur ,ben ilk denedigimde 5 gün diye sartladim kendimi sonra ne oldu 5.günü daynamayip bozdum ama zamaninda sebzeye gecis yapsaydim devam edebilirdim,o yüzden bu sefer zorlamiycam kendimi,zorlanmaya basladigimi hissettigim anda sebzeye gecicem ama verdigim sitedeki tarifler sayesinde zorlanacagimida sanmiyorum,ben ilk yaptigimda bu siteden haberim yoktu hep ayni seyleri yemegi migdem kaldirmamisti :)

afiyet olsun canım, işallah sen de güzel sonuçlar alırsın dukanla.

bende yeşil çayın elmalısını bulup bi heves aldım ama maalesef elmanın tadı hiç ama hiç yok sade yeşil çay gibi tadı hiç sevmedim

ayy öylemi ya,gerci bende icerken portakal tadi alamadim ama kokusu vardi,neyse zar zor icicem artik,yonra yine vanilyaliya talim :)

ayrica ben kitabida okudum,sormak istediklerinizi cevaplayabilirim :)

sorular baslıyorrr
1- kabızlık sorunu oldumu olduysa ne yaptın
2-yulaf kepegını nerden buldun yada yerıne baska bısımı kullandınn
3- ben sebzeden nefret ederım ve sebzeyı etsız hıc yapmam neydeyse etlı kıymalı falan yapsam olurmu
4- sence 1 subata kadar 64 u gorurmuyum
5- spor nekadar ve ne yaptınn ben haftada 3 gun pılates yapıyorum baskada spor yok valla
6- ben bu kıloları gerı almam demı
ama en onemlı soruu kabızlıkk hastanelık oldugum donemler var cunku benım ondan korkuyorum
7-hersabah suyla bırlıkte bır tane kuru kayısı yıyorum bunu yemeye devam etsem dukanı bozarmı

cok soru sordum ama yalnızca bır kere olsun hayatımda ben zayıfımm deemek ıstıyorum ıstedıgım seyı gıymek ıstıyorum oyuzden bukadar soru oldu kusura bakma olurmu canım

canim önce sorularini cevaplayayim
1-normalde benimde olur kabizlik sorunum ama ne hikmetse bu sefer yasamiyorum ama evde fitlim var cok zor durumda kalirsam kullaniyorum tabi sürekli degil.
2 yulaf kepegini realden aldim( ben almanyada yasiyorum)
3 sebzeyi istedigin gibi yapabilirsin,ayri yemek zorunda degilsin.
4 bozmadan devam edersen,ben görecegine inaniyorum.
5 spor o dönem yapamadim hastaydim cünkü,ama salonda üyeligim var bugünden itibaren basliyorum,haftada 3 4 gün gitmeyi planliyorum,programimda 30 dk yürüyüs sonra aletler,pilates vücudunu sekle sokmak icin cok güzel bir spor ama yag yakmak icin etkili olmaz,yag yakmak icin kardio yapmalisin yani yürüyüs gibi,kitapda günde 20 dk yürüyün diyo en azindan bunu yapabilsen,senin icin iyi olur diye düsünüyorum.
6-eger,bütün evreleri tamamlarsan alacagini düsünmüyorum,zira bu konuda bi deneyimim yok o asamaya gelemedim daha ama benim inancim bu yönde
7-normalde bu diyetin atak ve seyir evresinde meyve yok,hatta dukan amca en ufak bi kacamak balona igne batirmaya benzer demis,o yüzden bu konuda bisey diyemiycem canim üzgünüm,bende emin degilim yayni

son olarakda bana istedigin kadar cekinmeden sorabilirisn canim,elimden geldiignce yardimci olmaya calisirm,seni cok iyi anliyorum cünkü,bende yeni bir diyete baslarken cok soru sorarim ama karsimdaki insani n´rahatsiz ettigimi düsünürüm,ama beni kesinlikle rahatsiz etmiyorsun,yardimci olabiliyosam mutlu bile olurum :)

sagol canım benım cok tesekkur ederım bu kadar ayrıntılı cevapların ıcın gunde 20 dakka yururum galıba yaa evdede olsa leslıe ıle yurururm galıba cok ınanıyorum sımdı bu dıyete ınsallah allahım yardım ederde bıran evvel kurtulurum bu kılolaardan kabızlıktanda bol bol su ıcersem kurtarırırm belkı dıye dusunuyorum ama ınsallah hıc kabız olmadan atlatırım yaa bı kıtabım gelse cabucak baslasam . yulaf kepegını benım artvınde bulmam ımkansızmıs ozaman desene acaba kargoyla falan alamanyalardanmı alsam du ben bıraz arastırıyım bunu cunku yulaf kepegının uzerınde cok durmus adam bıde gıttı gıdıyorda congar yulaf kepegı dıye bır urun var acaba o senın aldıgındanmı sana zahmet bı baksan bende gıttı gıdıyordan alsam eger gercektende o urunse ben hıc gormedıgım ıcın bılemıyorum

kızlar bu arada hypatia'nın diyetini yapıyorum ya şimdi ben, öğlen yoğurdumu salatamın içine döküp bi güzel karıştırdım ve öyle yedim. inanılmaz doyurucu oldu. benim gibi yoğurdu tek başına yemek istemeyenler için süper doyurucu bi alternatif olabilir diye paylaşmak istedim

canim baktim simdi benim aldigima benzemiyor,bunu alanlar yiyememis ,simlanin sitesindeki yorumlari okumustum batiyormus yerken sanirsam,benim aldigim yumusak,burdan alabilirmisin bilemiyorum senin icin bi arastirayim,tr ye satis yapan yer varmi diye,bulursam haber veririm sana

ballı yeşilçayı dene ben de sevmyorum normalde yeşilçayı ama ballısına bayıldm

anladım canım cok cok sagoll hadı bakalım ınsallah ahyırlı olur bu dıyet bana

gunaydın kızlarrr hasretımm canım tesekkur ederım cevabın ıcın ben arastırmaya devam edeyımm
kıtavım geldı okumaya basladım ama dıyete hem malz<eme eksıklıgınden hemde kıtabı henuz okuyamadıgım ıcın baslamadım ııyıcene sındırıp oyle baslıyım demı ne dersın

günaydın kızlar
bu gün netteim var
özledim sizi..
inş tekrer cıkartmazlar kabloyu..

nasılsınız ben yokken neler yaptınız

bi gecmise bakayım..

bide paylasımda sonuclarla ilgili bi durum var onu yazayım döncem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…