Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlarımmmm,

Dün doktora gittim pilatese gidemedim, sporum yok yani dünkü menüde.

04.01.2011 bugünkü menüm

Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta ve bir bardak light süt
Ara: Bitki çayı
Öğle: Tavuk jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Bitki çayı
Akşam: Tavuk jambon ve bir kase light yoğurt

Spor: 1 saat fitness
Su: 3 litre

ana mneyvem gelmısss bende senı özledım meyvemmm dukana baslıycam bende dıye senın takımdakı arkadaslar sagolsunlar super yardımcı oldular sneın nasıl gıdıyor dukan sekerım

masallah nazar degmesın ınsallahh menulerın harıka canım yaa ınsaallah bu cuma super sonuc alırsın senın sonuclarını dört gozle takıp edıyorum bende baslıycam cunku kıtabı hatmettıkten sonra

4. TAKIM 187. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /66.9/0.0/%0.0)
meyvenull ( 60.9 /61.0/-0.1/%-0.16)
cemrehayal( 88,7 /86.1/2.6/%2.93)
pamukcuk ( 74 /74/0.0/%0.0 )
pandonim ( 64.3 ) geri dönmek üzere ayrıldı ..
Kuyabiye( 57.6 /57.6/0.0/%0.0)
PrensesPeri( 78,4 /77.9/0.5/%0.64 )
cyd86( 70,9 /70.3/0.6/%0.85 )
hastetim34(70.3/ 70.8 / -0.5 / %- 0.71)185. etapta ayrılmıstı tekrar aramızda..
hypatia(72/70/2/%2.77 )yeni üye

4. TAKIM TOPLAM (639.7 / 634.6 / 5.1/ 0.80% )

yardıma ihtiyacım var listeyi kontrol edermisiniz 2 kez kontrol ettim..
derecemizi etkilemiyor ama toplamımızın değişmesi gerekirse bizim listemiz hazır olsun..

ana mneyvem gelmısss bende senı özledım meyvemmm dukana baslıycam bende dıye senın takımdakı arkadaslar sagolsunlar super yardımcı oldular sneın nasıl gıdıyor dukan sekerım

canım benimm.. dukkanı iice anla öyle basla haftaya baslarsın acele etme anlamadan baslama..
kızlar yardım ederler aklına takılan durumda herzamn sor sekercim..
ben dukanı bıraktım moral denilen seyi bırakmadıkları için bende mahvoldu diyet..
bu gün detoks yapıyorum meyve detoksu..
yarın hpatikanın 2 günlük diyetini yapcam cumada detoks yapcam..
hafta sonu naparım bilmiyorum ama hiç diyet modunde değilim cok keyifsizim..

kız ben gittim geldim sen hala atak mı yapıyorsun

günaydın kızlar

03,01,2011 yediklerim

sabah k flakes ile kahvaltı
ara 3-4 tane tuzlu bisküvi
öğlen pirinç pilavı salata (kızartma almamak için pilav aldım)
akşam kıymalı patates yemeği yogurt
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

dün pek olmadı.öğlen pirinç pilavı akşam patates

evet bende aksam okumaya basladım ya oyle dedım kendıme ıyıcene anlamadan etmeden baslamıyım dedım ee senle bırlıkte haftaya baslıyalım ozaman meyvemm nye uzduler sneı bukadar yaa

günaydın reyhancım..
kendinde demişsin olmadı diee...
evet bende aksam okumaya basladım ya oyle dedım kendıme ıyıcene anlamadan etmeden baslamıyım dedım ee senle bırlıkte haftaya baslıyalım ozaman meyvemm nye uzduler sneı bukadar yaa

ben bu haftayı bi bitireyim canım ona göre baslarmıyım baslamazmıyım bilemiyorum tek bildiğim 1 şubatta 55 olmam gerektiği
sen pazartesimi baslıcaksın..
canım iş ortamı işte insanlar birbirlerini cekemiyorlar.. kıskanıyorlar beni

ayyy gıcık olurum oylelerınee benımde ısyerımde var bende uzuluyorum arada sırada ama bosver sallama meyvemm eger sallamazsan bu daha cok sınırlerını bozuyor oyle ınsanlarınn. ben kıtabı okumaya basladımya meyvem pazartesıye kalmam herhalde ama bellıde olmaz bılemıyorum ne zaman baslıycagımı senı gelısmelerden haberdar ederım anacımm ama dukana kesın baslıycam bu bır gercek bellı olmaz benım ısım persembe bıle baslıyabılırım yada belkı cuma tartılıp baslarımm ay nebılıyım cok heyecanlıyımm 1 subatta 64 olucamm meyvem gercekcı bır hedef koydum kendıme 60 lucam dıyordum ama cok zor 64 ten sonrası nerden baksan 7-8 yıllık kılo cunkuu oyuzden 1 subatta 64 kılo olmalıyım sekerımmm

kızlar takım kuralları gereği bu hafta herkesin imzasında

4. TAKIM 1. Sİ CEMREHAYAL

yazması gerekiyo.. yazmayanlar yazsın..

canım bende tam senin dediğin gibi yapıyorum onlara karsı asırı umursamaz duruyorum sinirlendiğimi üzüldüğümü beli etmiyorum gıcıklığına hava atıyorum süslenip püslenip kokular sıkıp geziniyorum iş yerinde asırı mutlu tavırlar sergiliyorum
adam sonunda dayanamadı internet kablomu koparttı..
çünkü bana sürekli nette napıyorsun diyorlar bende bir sürü arkadasım var onlarla konusuyorum muhabbet ediyoruz diyorum..
benim mutlu olmamı cekemedi konusmuyoruz bişide diyemiyor hırsından kablolara sardı

sen dukana basla kusum nasılsa et yemeğide seviyormussun.. ama uyu yeşil cayı bol bol iç özellikle kayısılı çaylar iç bide taze portakal yaprağından cay demle dukanı yaparken kabızlığa en cok fayda eden oymus taze portakal yaprağını demle canım gün içinde 2 fincan iç suyu ve yeşil cayıda içtinmi hiç bi şikayetin kalmaz..

bende cok heycanlıyım doğum günümde cıtır olucam

ınsallah meyvem senın dogumgununde cıtır cerez partısı verırızz sende bende cıtır oluruz ınsallah sekerımm ııste hemm malzemelerı toparlarım ıkı gune hemde kıtabı okurum boylece dukanı acarım ben haftasonuu ayy bı 64 kıloyaa ınsemm ay ben buhafta 67ye ınsem tam super olucam ama dur bakalım nasıl olucak aksam yemeklerını yemıyorum sadece meyve yıyorum detoks oluyor bana sekerım kesınlıkle tavsıye ederım bı dene tatlım

minnosum bu gün bende meyve detoksu yapıyorum zaten yarın ve persembe hypaticanın bi diyeti var onu yapcam cumada detoks yapıcam..
aksam sadce meyve yiyince doymuyorum tatlım ben tüm gün ye aksam yeme ozamn kötü oluyorum..
sen en hızlı sekilde dukana basla tatlım kitabı bitirip ne kadar erken baslarsan o kadar ii...

Günaydın kızlar

Dün planladığım herşeyi yaptım, 40 dk yürüdüm 40 dk da pilates yaptım Bugün bacaklarım biraz ağrıyo ama olsun

Zecanım hoşgeldin, özlettin valla kendini

Günaydın kızlar

Dün planladığım herşeyi yaptım, 40 dk yürüdüm 40 dk da pilates yaptım Bugün bacaklarım biraz ağrıyo ama olsun

Zecanım hoşgeldin, özlettin valla kendini

öylemi yapmısım bak sen bana

inş bu hafta 56 sın canımm yaptıklarının karsılığını alıcaksın
hpaticanın diyeti zorladımı naıl gecti günün

kızlar ya aranızda lazer apilasyon yaptıran varmı..
genitel bölgeden baslayıp tüm vücuduma düşünüyorum ama bi kac sitede doğum yapmamıs kişilerin genitel bölgeye yaptırmasının uygun olmadığı türde bişiler okudum aklıma takıldı ..
goncacım yaptırıyordun sen sanırım.. izmite nerde yaptırıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…