Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

catlattın beni meraktan

yaa nasıl gitsin baksana aclık krizi gecirdim kendimi hiç ii hessetmiyorum canavar gibiyim sanki..
spor yapmısmıydın 2 gün boyunca..
yarım saatlik leslie yapayım diyorum..
inş canım işe yara işe yaramazsa cok üzülürüm ..

o biraz da psikolojik sanırım tatlım. ben de ilk gün çok açmışım hiçbişey yememişim gibi hissettim ama geçti sonra. bi de bu diyet tam olarak az ve sık yeme örneği olduğu için metabolizmanın çok düzenli çalışmasını sağlıyo büyük ihtimal. ondan da açlık hissi olabilir.
spor da yaptım canım, ilk günün akşamı 40 dk yürüyüş 40 dk da pilates zaten spor yapmazsam gram oynamıyo benim tartı saolsun

ama bence 2 gün sık dişini ve hiç ama hiç kaçamak yapma. ben gerçekten de 1 lokma bile bişey yemedim diyettekilerin dışında. sadece dün fazladan 1 bardak süt içtim o kadar :26:

ama sonuçtan çoook memnunum ve gerçekten de hypatia'nın dediği gibi bağırsakları çok rahatlatıyo. o sorunum da şimdilik çözülmüş oldu

inş bendede aynı etkiyi gösterir.. su fazlalık 1.400 ü versem baska ne isterim ki :97:
yarın daha ii geciek bende buna inanıyorum dün detoks yapmamın etkisiyle de olabilir bu aclık durumu ..
bilemiyorum yani...
inş veririm ..
sana kushan diyetiyle ilgili bişi sormustum atladın galiba .. diyette taze fasulye yerine kabak yesem olurmu..

verirsin tatlım, hem sen benden daha hızlı veriyosun hem de zaten senin yılbaşı + ları yerleşmemiş kilo olduğundan hemen gider işallah.

pardon canım atlamışım sorunu. ben hiç değişim yapmadım ama olur bence. sonuçta taze fasülyenin bi özelliği yok. A grubu sebzeye giriyo sadece ve kabak aynı grupta olduğu için bi sorun olucağını sanmıyorum

anladım canım sanırım pzartesi bu diyete baslıcam

anladım canım sanırım pzartesi bu diyete baslıcam

simit bulabildin mi tatlım?

eğer başlarsan da işallah benim kadar güzel sonuçlar alırsın ben bu diyete çok şey borçluyum, onun sayesinde nişanımda istediğim elbiseyi rahatlıkla giyebildim

simit bulabildin mi tatlım?

eğer başlarsan da işallah benim kadar güzel sonuçlar alırsın ben bu diyete çok şey borçluyum, onun sayesinde nişanımda istediğim elbiseyi rahatlıkla giyebildim

pazar günü çankırıya gidicem canım ordan alıcam topluca buzluğa atcam ısıtp yerim artık..

umarım bende bu diyetle zayıflarım istediğimi elde ederim.
zaten platesede baslıcam sıkılasmam lazım versemde sıkılasmadığımdan hiç fark olmuyor..

ya tekrar olacak hep ama :) kaç günde kaç kg verdin peki?

70 kiloyla başlamıştım bu diyete. Çoğunlukla bunu uyguladım, aralarda başka diyetler fln da denedim. Sonuçta 5 ayda 10 kilo verdim

biraz önce de son 1 ayda verdiğim kiloya baktım. tam 1 ay boyunca nerdeyse hiç kaçamaksız uyguladım takıma girdikten sonra, onda da 3 kilo vermişim

Son düzenleme:
canım ben senin kadar veremem ama en azından bu diyetle 58 olayım bana yeter

niye veremeyesin tatlım, tabi ki de verirsin. ben de öyle hızlı kilo veren biri değilim ki sonuçta kaba hesap yapınca 5 ayda 10 kilo, ayda 2 kiloya denk geliyo, o da haftada 500 gr ediyo.

aslında kızma ama bence senin şu 6 öğün diyetlerinden yapman en mantıklısı biliyo musun.. çünkü anladığım kadarıyla kilo almaya çok müsait bi yapın var ve sonuçta ne olursa olsun monti, dukan, kuşhan vb bütün diyetler o kadar kalıcı kilo kaybı sağlamıyo. mesela ben nişandan sonra 4 kilo aldım 3 ayda ve hemen diyetisyene gittim. onun diyetiyle geri verdim o 4 kiloyu ve uzunca bi süre hiç almadan devam ettim.

o yüzden ben bugünden itibaren tekrar 6 öğüne döndüm. evet çok yavaş veriliyor bu şekilde ama sürekli diyet yapmaktansa 1 kere yapıp daha uzun yapmak daha mantıklı geliyo bana artık

Günaydın canımm.. maaşallahh gitsin +lar benim de 200 gr. gitmiş

Günaydın tatlım hoşgeldinnn Menü güzel, afiyet olsun
günaydın kızlar bu aralar yoğunum arada girmeye çalışıyorum

Günaydın cnım hoşgeldin

Sana katılıyorum kuyabiyemmmm..

aslında haklısın canım sağlıklı sekilde kilo vermen en doğru olanı ama 6 lı rakamları görmekten o kadar bıktım ki belki en basta düzenli bi diyete baslasaydım şimdiye kadar coktan gitmişti kilolarım ama ne yaparsın işte insan ep cabuk olsun istiyor ..
bu nuda deniyeyim ondan sonra düzeli beslenmeye baslıcam ama içimde kalsın istemiyorum şimdiye kadar nerdeyse herseyi denedim bunuda denesem ii olur yoksa aklımın bi kenarında kalıcak ve hep içim içimi yicek biliyorum kendimi..
dediğin gibi kilo almaya cok müsait bi yapım var ayrıca polikistik over hastasıyım onunda etkisi cok fazla oluyor malesefki bu duruma benim bu hayatta ki en büyük düşmanım kilo bu yüzden vermek zorundayım diyete ilk baslayıs sebebimde sağlık içindi o yüzden 5 li rakamları görene dek içim rahatlamıcak ozamn derim işte ben rahat rahat kilo verebilirim artık fazlalığım az kaldı düzene girerek zayıflamalıyım die.
nys ne cok yazdım

işte menümmm

05.01.2011 - çarşamba

sabah

bir avuç uno çıtır kıtır
1 kase yoğurt
1 bardak portakal suyu

ara öğün

yok
(hem meyveyi hem de yoğurdumu kahvaltıda kullandım)

öğlen

1 kase çorba
1 porsiyon etli taze fasulye
1 dilim uno lıght ekmek
yarım kase yoğurt

ara öğün (15:30)

1 porsiyon meyve

ara öğün ( 17:30)

1 bardak ayran

akşam

1 kase çorba
1 porsiyon taze fasulye (etsiz)
1 dilim uno lıght ekmek
1 kase yoğurt
salata

bugün yine hedefim 3 lt su ve 1 saat bisiklet

süpersin ceydacım nedenirki baska cok güzel gidiyor menülerin..

süpersin ceydacım nedenirki baska cok güzel gidiyor menülerin..

Sağol canım benim.. ama çok yavaş veriyorum kilo.. :97: 2 ay kaldı diyetisyen kontrolüme ve bana 60 kg olarak geleceksin dedi 25 şubat' ta 2 ayda 10 kg şart yani kesin vermem lazım :44:

ben yemeğe cıkıyorum kızlar yoğurtlu salatamı ve 1 dilim ekmeğimi yicem

erkenci davranmışsın canım ama ben de çok acıktım. yourdumu jambonumu yemek istiyorum artık..

zayıflayınca kendime ödül sıcak irmik tatlısı içinde dondurma ve tahinli profiterol söylicem yiycem bol bol ah ahhhh :) cnm çok çekti de :))

şimd yağsız yoğurda talim :)) ben de 40 dk. sonra yiyeceğim öğle yemeğimi.

bu cuma 69 olursam bi kg versem bile süper olur. 70'in altını görmek istiyorummmmmmmm :)

ben yemeğe cıkıyorum kızlar yoğurtlu salatamı ve 1 dilim ekmeğimi yicem

Afiyet olsun canım

Ahhh be gülüm ben de bu Cuma 70' in altını görmeyi hedefliyorumm hadi inş inş.

günaydin kizlar,

bomba gibi geliyorum,bu hafta kisisel rütbenizde benim adim yazicak

benim dünkü menümde degisiklikler oldu yani fazladan yogurt yedim süt ictim.

bugünde sabha kahvaltimi peynirli yumurta ile yaptim,tavuk ve kiyma cikardim dündende corbam var onlari yerim bugün

hyptia
canim sen calsitigin icinmi yemeklerini saatli yiyosun,biliyosun bu diyette saat diye bisey yok acikdikca yiyebilirsin zira ben öyle yapiyorum zaten bu diyette sevdigim yönde bu ..

minnnos prenses pazartesi basliyomussun galiba,hadi bakalim gazan mübarek olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…