Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahhh be gülüm ben de bu Cuma 70' in altını görmeyi hedefliyorumm hadi inş inş.

haftaya cuma da 67 olalım, sonraki hafta 65:) ay ne güzel olurd eheheh:))

benim adet dönemim yaklaşıyo gerçi iki hafta var ama cnm acayip tatlı çekiyo...

aşure hiç yemedim bozmamıştım. aşureee, sıcak taze bol fıstıklı irmik helvasıııııııı, tahinli profiterolllllllll bi de volkanik ve waffle ah ah:))

kız susss Allah seniii...

Kızlar metabolizma hızlandırıcı çay tarifi paylaşmak istiyorum..

5 BARDAK KAYNAR SU
5 TATLI KAŞIĞI YEŞİL ÇAY
2 ADET (KÜÇÜK BOY) KABUK TARÇIN
1 YA DA 2 ADET LİMONUN SUYU

5 BARDAK KAYNAR SUYUN İÇİNE MALZEMELER KATILACAK VE AĞZI SIKICA KAPATILIĞ DEMLENMESİ SAĞLANACAK. DEMLENDİKTEN SONRA GÜN İÇİNDE TÜKETİLMELİ.

nihayet geldim menüyü yazıp çıkıcam
yıl bittiya yoğunuz kapanış falan
neyse
sabah:müsli sütle
ara:kahve
öğle:et döner
akşam:bulgurlu köfte
dukana başlayamadım daha hafta sonu eşimi göndereyim hem spora hem dukana başlamayı düşünüyorum kısmetse yoksada 6 öğün diyeti öptüm hepinizi.........

selam bayanlar

sabah: peynirli yumurta süt
ara yoğurt
öğle 2 haşlanmış yumurta 5 köfte peynir
ara gene yoğurt yulaf kepeğiyle
akşam 2 tavuk but ayran

bu dukan ii hoşta yanyana alakasız şeyler yemek bitiriyo beniii.yumurta ve süttt,ıyyyyyy

Sağol canım benim.. ama çok yavaş veriyorum kilo.. :97: 2 ay kaldı diyetisyen kontrolüme ve bana 60 kg olarak geleceksin dedi 25 şubat' ta 2 ayda 10 kg şart yani kesin vermem lazım :44:
canım cok az kaldı seni üzmek istemem ama nasıl vericeksin 3 haftada 10 kiloyu.. tatlım ben 12 de cıkıyorum işten 10 kala hattaa eve gidip yemek yiyip dönmem 1 i buluyor..
tatlı bende cok yemek istiyorum hele pizza canıl cnaım cekio anlatamam..ammaaa yemicezzz
suss suuusss tatlı zevklerimiz aynıymısss sussssss
Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu ama ancak geldim.

Bi yemek yiyip döncem size
hoşgeldin canımm
afiyet olsun canımm kocacığın gidene kadar böyle sabit devam et bence sonra zayıflarsın..

hemsom afiyet olsunn..
dukanda benide tavuk mahvediyo midemi alt üst edip duruyorr ..
allah kolaylık versin sizee ben tekrar baslamaya cesaret edemiyorum

hemsom afiyet olsunn..
dukanda benide tavuk mahvediyo midemi alt üst edip duruyorr ..
allah kolaylık versin sizee ben tekrar baslamaya cesaret edemiyorum

canım tavuk yerine balık ye bir gün. yağlı kağıda hamsi barbun ne seviyosan at oh miss :)
bir gün krep yap yulaftan peynir sar içine yumruta ile lkahvaltı et :) keyif yap
yoğurt içine jambon doğra, hindi tavuk dana piliç

bir sürü alternatif var aslında... yulaflı yoğurt çorbası yap.

tatlım balığı seviyorum ama cankırıya herzamn gidemiyorum gitttiğimdede güzel balık ya buluyorum ya bulamıyorum janbon falanda yiyemiyorum acıkcası pişmemiş seyleri yiyemiyorum ben salamda yiyemem ..
alternatif cokda bendeki imkanlar kısıtlı köy gibi bi yerdeyim o yüzden herseyi bulamıyorum..

canım valla falcı önerdim senin yakının dediler. cilt dokturu önerdim senin yakının vs.:)) artık önermek istemiyorum ama gg'den sipariş edebilirsin:) ablam hamilelik döneminde a.verişe gidemiyor diye hep ordan verdi siparişlerini.

pişirebilirsin bu dediklerimi de. sucuk bile pişirip yiyebilirsin. kitapta diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…