canım valla falcı önerdim senin yakının dediler. cilt dokturu önerdim senin yakının vs.:)) artık önermek istemiyorum ama gg'den sipariş edebilirsin:) ablam hamilelik döneminde a.verişe gidemiyor diye hep ordan verdi siparişlerini.
pişirebilirsin bu dediklerimi de. sucuk bile pişirip yiyebilirsin. kitapta diyor.
selam bayanlar
sabah: peynirli yumurta süt
ara yoğurt
öğle 2 haşlanmış yumurta 5 köfte peynir
ara gene yoğurt yulaf kepeğiyle
akşam 2 tavuk but ayran
bu dukan ii hoşta yanyana alakasız şeyler yemek bitiriyo beniii.yumurta ve süttt,ıyyyyyy
Ben de bulamamıştım, ekşi sözlük'ten biri gg'den aldım dedi, ben de sipariş vereceğim:) ama kargo üründen pahalıya geliyor :/ yiyip yiyemeyeceğimde de emin olamadım. saman gibi bir şey çünkü resmi:)
ama alıp deneyeceğim yine de. kahvaltıda krep yapıcam, şimdilik hayalim bu. :)
kitapda cok fazla önem veriyorlarmıs bu kepeğe bi cak sitede de okudum diyeti anlatırken hayatınız boyunca olmazsa olmazınız olsun yazıyordu..
ama hakikaten cok pahalı kargo bedelide eklenince bi dünya para ediyor.. baska bi yöntemle temin edebilme sansımız olsa keske..
evet ya keşke aynı yerde otursak tek kargoyla tüm siparişleri verirdik:)) ya da ptt kargo ile gönderme imkanları olsaydı :)
ama denemek için mecbur alıcam ben, ama kararsız kaldım. sepetimde bekliyo öylece :)
bu arada benim moralim bozuk..
iş yerindekiler toplanıp kısır yaptılar bana bişi diyen olmadı deselerde zaten reddederdim ama insanın yinede zoruna gidiyor tek basına kalmak ..
anlamıyorum bi ben mi kötüyüm herkes iide iki yüzlü olmak burda rabet görüyor hakkını aradınmı milletin keyfi kacıyor sömürülmeyi reddettim die sesimi cıkarttım die dıslandım..
allahım beni burdan kurtarsın en kısa zamnda..
kızlar kaldıramıyorum olanları.. alısık değilim ben bu kadar kötülüğe ..
yavrucum ben de şubat ayında işe başladım, görmediğim eziyet kalmadı. sinir hastası oldum. annem ayrıl ayrıl diyip durdu. ama inadına kaldım. takmayayım falan diyorum ama insanın ağrına gidiyor.
yapacak bir şey yok maleseföyleler, kabullen desem de olmayacak. kısırlar onların olsun oh yağ hep..boşfeerr:) biz de seninle sebze enginar kabak günleri yaparız ehehh:) olmazm ı?
hpatia canım benim moralini iradeni azmini kimsenin bozmasına izin verme hep zayıf sekilde mutlu olacağın günleri düşün..
hayatına nasıl güzellikler getiricek zayıf olmak onların hayalini kur.. ve sürekli iste tatlım istemekten vaz gecme amaca ulasmamızın en kolay yolu gercekten istemek..
ben acıkcası kendimden cok annemin zayıflamasını istiyorum sağlıklı olmasını hayatı boyunca kiloluymus şimdi cok cok kilolu zayıflaması için sürekli onu telkin ediyorum ama inş benim annemde basarır..
olur olur hemde süper olurama tazefasulye günüde olsun ben cok severimm
canim günde iki yumurtadan fazlasi daha dogrusu yumurta sarisi önerilmiyor ,hatirlatayim dedimselam bayanlar
sabah: peynirli yumurta süt
ara yoğurt
öğle 2 haşlanmış yumurta 5 köfte peynir
ara gene yoğurt yulaf kepeğiyle
akşam 2 tavuk but ayran
bu dukan ii hoşta yanyana alakasız şeyler yemek bitiriyo beniii.yumurta ve süttt,ıyyyyyy
canim bu dediklerinin yagsiz olanlarini bulabiliyormusun ( sen kitabi okumusmuydun)canım valla falcı önerdim senin yakının dediler. cilt dokturu önerdim senin yakının vs.:)) artık önermek istemiyorum ama gg'den sipariş edebilirsin:) ablam hamilelik döneminde a.verişe gidemiyor diye hep ordan verdi siparişlerini.
pişirebilirsin bu dediklerimi de. sucuk bile pişirip yiyebilirsin. kitapta diyor.
öğle fazla mı olmuş acaba? ama yulaf kepeğini kullanman süper. tebrikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?