Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

internetede bahanem var benim
kredi kartı kullanmıyorum ..
nys boşver sen beni zaten bu hafta cankırıya gidip alcam birsürü sey evi baya doldurucam
gerci benim ev senede 2 kez yicekle doluyor annemler gelceği zaman

kızlar bu hafta böyle gecti ama haftaya herkesin paylasımlarını menülerini kurallara uyup uymadığını kontrol edicem..
kibria doğru düzgün gelmiyor bu hafta listeye alınacaktı ama dün aksam üzeri menüsünü gördüm ondada birsürü kacamak vardı..

kızlar genel olarak paylasımımız ii ama arada kaynayanlar var ..
haftaya not alıcam kurallara uymamak yok..

Son düzenleme:

öğle fazla mı olmuş acaba? ama yulaf kepeğini kullanman süper. tebrikler:)

en son hatırladığım cemre yulaf kepeği bulamamıstı onun yerine yulaf ezmesi kullanıyordu..

kız hala öyle mi yapıyorsunn

Ben de bulamamıştım, ekşi sözlük'ten biri gg'den aldım dedi, ben de sipariş vereceğim:) ama kargo üründen pahalıya geliyor :/ yiyip yiyemeyeceğimde de emin olamadım. saman gibi bir şey çünkü resmi:)

ama alıp deneyeceğim yine de. kahvaltıda krep yapıcam, şimdilik hayalim bu. :)

Kızlar ben hayatımda hiç bu kadar iradeli olmamıştım maş. bark. şimdi verdim verdim yoksa ömür boyu kilolarımla mutsuz mutsuz şişko şişko yaşarım allah korusun. ne olur birbirimize dua edelim ehehe :)

70'teyim. bu hafta cuma 69 olup haftaya da 67-68 olsam çok güzel olur. 20 ocak'a kadar 65'i görmek istiyorum!(zaten o kadar veremem de kendimi motive ediyorum işte:))

gayet ölçülü yiyorum görüyorsunuz vee spora gidiyorum. umarım istediğim sonucu alırım.

mart sonu 60- 62 olunca da mezun olucam:) ah ah... sonra gidip tatlıcı wafflecılar aakıcamm:))) açık büfe kahvaltılara gidicem

sporu da en azından bir yıl düzenli yapmak istiyorum, bırakmadan. kaslarım vs. ancak düzene girer. sadece zayıf değil aynı zamanda güçlü sağlıklı bi beden istiyorum. ondan sonra haftada 3 gün yaparım ama bir yıl üyelik aldım onu güzelce kullanmak istiyorumm inş.

bir de adet dönemlerimde tartıda gram oynamıyor bazen artıyor diye üzülüyorum, üzülmemem istikrarımı bozmamam gerekiyor

benim aklımdakiler böyle:) yazmak motive ediyor diye yazdım:)

kendim zayıfladıktan sonra da tombiş annemi zayıflatacağım. o bebek gibi özel ilgi istediğinden ikimiz birlikte yapamıyoruz, ben rejimdeyken kendime adapte olabiliyorum sadece. bnmki bitsin sonra onunla ilgilenicem, inş. zayıflar.

şişko kimse kalmasın. ne biz ne ailemiz ne sevdiklerimiz... :)

böyle iştee:) diyetisyenime de zayıflayınca bi çift sözüm olucak. bu kiloları ben kendim verdim hıh diyeceğim:))

kitapda cok fazla önem veriyorlarmıs bu kepeğe bi cak sitede de okudum diyeti anlatırken hayatınız boyunca olmazsa olmazınız olsun yazıyordu..
ama hakikaten cok pahalı kargo bedelide eklenince bi dünya para ediyor.. baska bi yöntemle temin edebilme sansımız olsa keske..

evet ya keşke aynı yerde otursak tek kargoyla tüm siparişleri verirdik:)) ya da ptt kargo ile gönderme imkanları olsaydı :)

ama denemek için mecbur alıcam ben, ama kararsız kaldım. sepetimde bekliyo öylece :)

hpatia canım benim moralini iradeni azmini kimsenin bozmasına izin verme hep zayıf sekilde mutlu olacağın günleri düşün..
hayatına nasıl güzellikler getiricek zayıf olmak onların hayalini kur.. ve sürekli iste tatlım istemekten vaz gecme amaca ulasmamızın en kolay yolu gercekten istemek..

ben acıkcası kendimden cok annemin zayıflamasını istiyorum sağlıklı olmasını hayatı boyunca kiloluymus şimdi cok cok kilolu zayıflaması için sürekli onu telkin ediyorum ama inş benim annemde basarır..

evet ya keşke aynı yerde otursak tek kargoyla tüm siparişleri verirdik:)) ya da ptt kargo ile gönderme imkanları olsaydı :)

ama denemek için mecbur alıcam ben, ama kararsız kaldım. sepetimde bekliyo öylece :)

bilmiyorum canım karar senin alıp cöpe atmakda var cok beğenip yenisini sipariş vermekde..

bu arada benim moralim bozuk..

iş yerindekiler toplanıp kısır yaptılar bana bişi diyen olmadı deselerde zaten reddederdim ama insanın yinede zoruna gidiyor tek basına kalmak ..
anlamıyorum bi ben mi kötüyüm herkes iide iki yüzlü olmak burda rabet görüyor hakkını aradınmı milletin keyfi kacıyor sömürülmeyi reddettim die sesimi cıkarttım die dıslandım..
allahım beni burdan kurtarsın en kısa zamnda..
kızlar kaldıramıyorum olanları.. alısık değilim ben bu kadar kötülüğe ..

yavrucum ben de şubat ayında işe başladım, görmediğim eziyet kalmadı. sinir hastası oldum. annem ayrıl ayrıl diyip durdu. ama inadına kaldım. takmayayım falan diyorum ama insanın ağrına gidiyor.
yapacak bir şey yok malesef öyleler, kabullen desem de olmayacak. kısırlar onların olsun oh yağ hep..boşfeerr:) biz de seninle sebze enginar kabak günleri yaparız ehehh:) olmazm ı?

hypatia'cım sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma, hiç kimsenin şevkini kırmasına da izin verme. hem zaten kilolar gittikçe insanın azmi de aynı oranda artıyo. hiçbirimizin mucizeler beklememesi lazım. sonuçta hiç kimse sihirli değnekle hop diye zayıflamıyo, bu iş sabır işi, istek işi, emek işi...

hatta bence kendini bu kadar diyet psikolojisine sokup da sonradan patlamalar yaşama. eğer dediğin gibi istediğin kiloya inince tatlıları, waffleları fazla kaçırırsan, bütün bu emeklerin boşa gider. bu yüzden hep diyolar "hayat tarzını değiştirmek lazım" diye. hedefine ulaştıktan sonra da hayatın boyunca hep dikkatli, ölçülü olman gerekiyo ki başladığın yere geri dönmeyesin.

süper gidiyosun arkadaşım, tam gaz böyle devam

zevcanım sen de moralini bozma artık şu iş yerindekilere. onları da o şekilde kabul etmek lazım. maalesef karşımıza çıkan her insan iyi olmuyo ne oldu senin merkeze geçme durumları, hiç haber çıkmadı mı sonradan?

olur olur hemde süper olurama tazefasulye günüde olsun ben cok severimm

ben de annemin zayıflamasını istiyorum. eğer bizim zayıfladığımızı görürlerse onlar da motive olacak. önce biz sonra onları da zayıflatacağız.. senin düğüne zayıf olacak inş :)

olur olur hemde süper olurama tazefasulye günüde olsun ben cok severimm

oh mis misss detokslu günler yaparız, işyerindekileri çatlatırız... ist'a gelirsen fasulye borcum olsun:))
senn nete gir duyma onları...

ben diyete başlayınca odamdaki bi kadın hergün poğaça jkek yapıyordu yemezsen ağları mküserim snn için diye zorla yediriyordu(

kızlar bu arada ben yine hasta oluyorum galiba deliricem ya ne zayıf bi bağışıklık sistemim var benim. bu sefer de göğsüm ağrıyo deli gibi, öksürürken ciğerlerim fırlıycak zannediyorum resmen :94:

bugünkü menümü de yazıyım hemen, 6 öğün yapmak isteyenlere de fikir olur belki

uyanınca: 3 kuru kayısı, koca bir bardak su
sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, 1 ince dilim kaşar, şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, 1 bardak light süt
akşam: sebze sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.b. ekmeği
ara: 1 portakal, 1 mandalina

gizemcim kabullenmeye kabullendim zaten öyle olmasa onların arasında olmak için uğrasırdım..
ama ister istemez insanın canı sıkılıyor.. neyse ii kötü vakit geçiyor merkez işi ocak sonu belli olucak .. ocak sonunu bekliyorum..
ama inan hiç umudum kalmadı sallıyorlar gibi geliyo yeni sözlesmeleri imzaladık yapıcak olsalar sözlesmeyi yenilerken yaparlardı..
istifa etmekde istemiyorum sonucda devlet işi ii kötü bi garantisi var bu sınavı kazanmak için cok uğrastım ve buraya 2 senemi harcadım..
hayırlısını diliyorum allahtan..

canim günde iki yumurtadan fazlasi daha dogrusu yumurta sarisi önerilmiyor ,hatirlatayim dedim
canim bu dediklerinin yagsiz olanlarini bulabiliyormusun ( sen kitabi okumusmuydun)
öğle fazla mı olmuş acaba? ama yulaf kepeğini kullanman süper. tebrikler:)

bu diyette sinir yokki,yoksa sen az yemeyemi calisiyosun canim öyle yapiyosan bosuna zorlama kendini sinir yok cünkü gerci ne kadar sinir olmasa insan ayni seyleri yemekten biktigi icin yiyemiyor zira ben öyleyim hihi

kuyabiye gecmis olsun canim,hastalik bi geldimi gitmek bilmiyo,benim düsüncem sanirim dogru dürüst atlatamiyoruz o yüzden tekrarliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…