benim annem 80 kilo olsa yeter cok kilolu 101 falan gelio düşün ..ben de annemin zayıflamasını istiyorum. eğer bizim zayıfladığımızı görürlerse onlar da motive olacak. önce biz sonra onları da zayıflatacağız.. senin düğüne zayıf olacak inş :)
oh mis misss detokslu günler yaparız, işyerindekileri çatlatırız... ist'a gelirsen fasulye borcum olsun:))
senn nete gir duyma onları...
ben diyete başlayınca odamdaki bi kadın hergün poğaça jkek yapıyordu yemezsen ağları mküserim snn için diye zorla yediriyordu(
kızlar bu arada ben yine hasta oluyorum galibadeliricem ya ne zayıf bi bağışıklık sistemim var benim. bu sefer de göğsüm ağrıyo deli gibi, öksürürken ciğerlerim fırlıycak zannediyorum resmen :94:
bugünkü menümü de yazıyım hemen, 6 öğün yapmak isteyenlere de fikir olur belki
uyanınca: 3 kuru kayısı, koca bir bardak su
sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, 1 ince dilim kaşar, şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, 1 bardak light süt
akşam: sebze sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.b. ekmeği
ara: 1 portakal, 1 mandalina
kızlar bu arada ben yine hasta oluyorum galibadeliricem ya ne zayıf bi bağışıklık sistemim var benim. bu sefer de göğsüm ağrıyo deli gibi, öksürürken ciğerlerim fırlıycak zannediyorum resmen :94:
bugünkü menümü de yazıyım hemen, 6 öğün yapmak isteyenlere de fikir olur belki
gizemcim kabullenmeye kabullendim zaten öyle olmasa onların arasında olmak için uğrasırdım..
ama ister istemez insanın canı sıkılıyor.. neyse ii kötü vakit geçiyor merkez işi ocak sonu belli olucak .. ocak sonunu bekliyorum..
ama inan hiç umudum kalmadı sallıyorlar gibi geliyo yeni sözlesmeleri imzaladık yapıcak olsalar sözlesmeyi yenilerken yaparlardı..
istifa etmekde istemiyorum sonucda devlet işi ii kötü bi garantisi var bu sınavı kazanmak için cok uğrastım ve buraya 2 senemi harcadım..
hayırlısını diliyorum allahtan..
canim günde iki yumurtadan fazlasi daha dogrusu yumurta sarisi önerilmiyor ,hatirlatayim dedim
canim bu dediklerinin yagsiz olanlarini bulabiliyormusun ( sen kitabi okumusmuydun)
bu diyette sinir yokki,yoksa sen az yemeyemi calisiyosun canim öyle yapiyosan bosuna zorlama kendini sinir yok cünkü gerci ne kadar sinir olmasa insan ayni seyleri yemekten biktigi icin yiyemiyor zira ben öyleyim hihi
benim annem 80 kilo olsa yeter cok kilolu 101 falan gelio düşün ..
az yemeye çalışmıyorum ama sınır yok diye abartmayı da doğru bulmuyorum açıkçası canımcım :) evet yağsız ya da yüzde bir yağlı olarak bulabiliyorum. kitaba yeni başladım :)
hypatia'cım sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma, hiç kimsenin şevkini kırmasına da izin verme. hem zaten kilolar gittikçe insanın azmi de aynı oranda artıyo. hiçbirimizin mucizeler beklememesi lazım. sonuçta hiç kimse sihirli değnekle hop diye zayıflamıyo, bu iş sabır işi, istek işi, emek işi...
hatta bence kendini bu kadar diyet psikolojisine sokup da sonradan patlamalar yaşama. eğer dediğin gibi istediğin kiloya inince tatlıları, waffleları fazla kaçırırsan, bütün bu emeklerin boşa gider. bu yüzden hep diyolar "hayat tarzını değiştirmek lazım" diye. hedefine ulaştıktan sonra da hayatın boyunca hep dikkatli, ölçülü olman gerekiyo ki başladığın yere geri dönmeyesin.
süper gidiyosun arkadaşım, tam gaz böyle devam
ozaman sanslisin,burda yok malesef
bilmiyorum canım karar senin alıp cöpe atmakda var cok beğenip yenisini sipariş vermekde..
günaydınnn geleceğin zayıf kızları
05.01.2011 ÇARŞAMBA bugünkü menümü ekliyor, yorumlarınızı bekliyorum:)
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta ve bir bardak light süt
Ara: Bitki çayı
Öğle: Dana jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Bitki çayı
Akşam: Dana jambon ve bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su : 3 litre
günaydın kızlar..
sabah 2 elma 1 kuru kayısı
ara 1 kasık badem
öğlen yoğurtlu salata bir dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
aksam 1 haslanmıs yumurta 1 dilim t.b. ekmeği yoğurtlu salata
listede aksam için 2 yumurta var ben onu 1 e indirdim ve yoğurt ekledim 2 yumurta cok fazla gelir aksam için
dünkü detoks sayesinde 1.100 gr gitmiş
darısı kalan 1.400 e
işte menümmm
05.01.2011 - çarşamba
sabah
bir avuç uno çıtır kıtır
1 kase yoğurt
1 bardak portakal suyu
ara öğün
yok
(hem meyveyi hem de yoğurdumu kahvaltıda kullandım)
öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon etli taze fasulye
1 dilim uno lıght ekmek
yarım kase yoğurt
ara öğün (15:30)
1 porsiyon meyve
ara öğün ( 17:30)
1 bardak ayran
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon taze fasulye (etsiz)
1 dilim uno lıght ekmek
1 kase yoğurt
salata
bugün yine hedefim 3 lt su ve 1 saat bisiklet
Kızlar metabolizma hızlandırıcı çay tarifi paylaşmak istiyorum..
5 BARDAK KAYNAR SU
5 TATLI KAŞIĞI YEŞİL ÇAY
2 ADET (KÜÇÜK BOY) KABUK TARÇIN
1 YA DA 2 ADET LİMONUN SUYU
5 BARDAK KAYNAR SUYUN İÇİNE MALZEMELER KATILACAK VE AĞZI SIKICA KAPATILIĞ DEMLENMESİ SAĞLANACAK. DEMLENDİKTEN SONRA GÜN İÇİNDE TÜKETİLMELİ.
selam herkese nasılsınız
bugü bana bir şey oldu sürekli midem kazınıyo ya
birde babannemler bizde ve mutfak lokanta gibi kendimi çok zor tutuyorum
umarım bir kazaya kurban gitmem
işte bugünkü menüm normal bir gün gibi oldu ama yarın doktorumun verdiği diyete başlıyorum
Sabah:
mısır gevreği ve süt
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
2 adet ceviz (meyvenull'cuğumun tavsiyesi üzerine)
Öğle:
Dersanedeydim o yüzden herkes bir şeyler aldı bende bir parça ayçöreği yedim ama çok az
Ara:
1 meyve birde dayanamadım kardeşimin jelibonlarından yedim 1 avuç kadar
Akşam:
Az önce yedim genelde erken yerim zaten
1 tabak etli lahana dolması ve yoğurt
Ara:
valla fırında turta pişiyo dedemin isteği üzerine yaptım yememem lazım inşallah yemem yersemde ufacık bir parça yicem
1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, 2 bardak yeşilçay
of ben tam dayaklık oldum bugün :26:
yürüyüş su çay güzel de gerisi olmamış canım... böyle günlerde kaçamak yapacaksan öğlen yap, tam yemek ye mesela, güzel doyur karnını ki pis ve yağlı şeyleri çok kaçırmayasın.
haklısın canım ama napim annem zorluyo ya
hem yeniden diyete başlıycam başlamadan biraz kaçamak yapmak istedim
ama bundan sonra böyle olmıycak inş
anneler hep böyle malesef. bi manav dolusu sebze meyve yesem annem vitaminsiz kaldın ye ye der
sen neredesin? netten sipariş verebilirsin tabi et ürünleri hariç bozulma olabilir.
almanyada(((
en son hatırladığım cemre yulaf kepeği bulamamıstı onun yerine yulaf ezmesi kullanıyordu..
kız hala öyle mi yapıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?