Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de annemin zayıflamasını istiyorum. eğer bizim zayıfladığımızı görürlerse onlar da motive olacak. önce biz sonra onları da zayıflatacağız.. senin düğüne zayıf olacak inş :)
benim annem 80 kilo olsa yeter cok kilolu 101 falan gelio düşün ..
gıcık kadın
gecmiş olsun canım bu defa kafana göre antibiyotik kullanma dr a git
menün de güzel olmus canım afiyet olsun

menün çok güzel. hasta olmamak için de sana bi mucize formül vereyim. bir iki hafta boyunca sarımsak yut. yutunca koku yapmaz. en güçlü antibiyotik.

ben de başak burcuyum hastalık hastasıyımdır:)) ve bol sıvı al.

canım asla işten ayrılmayı düşünme. merkeze geçersen güzel geçemezsen onlar oh meyveyi kaçırdık diye rahat etmesinler boşveerrrrrrr... ben de çok çektim çekiyorum hergün katıla katıla eve giderdim(( şimdi yeni biri geldi bi onla anlaşıyorum .insan birlikte yemek sohbet etmek kahve molası vermek istiyo ama olmuyorsa da ne yapalım boşver...

az yemeye çalışmıyorum ama sınır yok diye abartmayı da doğru bulmuyorum açıkçası canımcım :) evet yağsız ya da yüzde bir yağlı olarak bulabiliyorum. kitaba yeni başladım :)

benim annem 80 kilo olsa yeter cok kilolu 101 falan gelio düşün ..

canım benim annem de çok kilolu. ama geçen gün dukan'ın sitesien girip temmuza 70 kg olabileceğini çıkarttım ona hesapladım çok heveslendi bir de dizlerinden problem var spor yapamıyor ama ona pilates streçlerinden aldım öyle böyle en azından kollarından hareket ettirerek zayıflatıcam inş:)

yok canım böyle saydım ama ben normalde de sağlıklı beslenirim sebzelerle meyvelerle falan:) ama bi dönem kötü beslenmeden hep dışarıda sürtmekten(annemin tabiri) kg aldım onları verip kurtulacağım ve ne olursa olsun dvm edicem:))

inş. zayıflıcaaaz kızlaaaar :)

oy sende varsın o kızların içinde canım hepbirlikte vereceğiz kiloları

menün çok güzel

canım çok sevindim gitmesine

vereceksin onuda inşallah canım

menünde çok güzel bence maşallah diyorum

afiyet olsun

menün süper ceydacım maşallah

afiyet olsun

paylaşım için çok teşekkürler canım deneyeceğim bunu mutlaka

selam herkese nasılsınız

bugü bana bir şey oldu sürekli midem kazınıyo ya

birde babannemler bizde ve mutfak lokanta gibi kendimi çok zor tutuyorum

umarım bir kazaya kurban gitmem

işte bugünkü menüm normal bir gün gibi oldu ama yarın doktorumun verdiği diyete başlıyorum

Sabah:
mısır gevreği ve süt
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
2 adet ceviz (meyvenull'cuğumun tavsiyesi üzerine )
Öğle:
Dersanedeydim o yüzden herkes bir şeyler aldı bende bir parça ayçöreği yedim ama çok az
Ara:
1 meyve birde dayanamadım kardeşimin jelibonlarından yedim 1 avuç kadar
Akşam:
Az önce yedim genelde erken yerim zaten
1 tabak etli lahana dolması ve yoğurt
Ara:
valla fırında turta pişiyo dedemin isteği üzerine yaptım yememem lazım inşallah yemem yersemde ufacık bir parça yicem

1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, 2 bardak yeşilçay

of ben tam dayaklık oldum bugün :26:

yürüyüş su çay güzel de gerisi olmamış canım... böyle günlerde kaçamak yapacaksan öğlen yap, tam yemek ye mesela, güzel doyur karnını ki pis ve yağlı şeyleri çok kaçırmayasın.

yürüyüş su çay güzel de gerisi olmamış canım... böyle günlerde kaçamak yapacaksan öğlen yap, tam yemek ye mesela, güzel doyur karnını ki pis ve yağlı şeyleri çok kaçırmayasın.

haklısın canım ama napim annem zorluyo ya

hem yeniden diyete başlıycam başlamadan biraz kaçamak yapmak istedim

ama bundan sonra böyle olmıycak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…