Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günydın kızlarrr dünden beri 700 gr daha gitti geriye kaldı 700 gr hatta 61.6 gösterdiği bile oldu bu günde 700 verirsem süper bide dün aksam spor yapamadım hava cok soğuk die önce banyo işimi halledeyim dedim sonrada saat gec olmustu yapmadım .. ama sonucdan cok memnunum diyettenmi yoksa karısımdan mı bilemedim yüzümü güldürdü yaa o baba yeter

gunaydın meyvemm ay cok sevındım senın adına tatlım yaa afferın sana ınsallah yarın sabaha o 700 de gıdıcek bugun cok cok dıkkat et sekerım ve mutlaka spor yap vede pılatese ne zaman baslıyorsun sen kızzz doverım bak basla hadıı

herekeslere gunaydınnn hypatıa hasretımm neoldu atak devresınde kılo verenler varmı nezaman bıtıcek atakl ay sızı dusunuyorum he acaba nasıl verıyorlarmı kılo dıye

canım hangi diyet ya da karışım bu? çok güzel maş... ???

Günaydınn canlarım ve işte büyük an:) bugünkü menümü açıklıyorum

06.01.2011 PERŞEMBE günkü menüm:

Kahvaltı: İki kalın dilim light peynir ve bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Piliç Jambon ve bir kase light yoğurt, iki kutu activia yoğurt(malum nedenlerden ekledim bunu)
Ara: Yeşil çay
Akşam: Piliç jambon ve bir kase light yoğurt

Spor:50 dk. fitness
Su: 3 litre

69'u görmem lazım bu diyetle. yakında gıdaklayacağım ve et yemekten ağzım et kokuyor resmen

gör die kocaman yazıyorum

FATMA DAHA LİSTEYE BİLE GİRMEDİN İLK KACAMAĞINI YAPMISSIN OLMAZ TATLIM BÖYLE ..YOKSA KİLO VERİCEM DERKEN İİCE DÜZENİN BOZULUR 1 KİLO VER YARISINI GERİ AL KÖTÜ OLUR SENİN İÇİN...
HENÜZ LİSTEDE OLMADIĞIN İÇİN CEZA YOK AMA DAHA DİKKATLİ OL BU HAFTA LİSTEDESİN..

ayy ınsallah ınsallah gorucen tatlım ben bılıyorum sanada cok ınanıyorumm yarın kesın bomba gelıcek senden hadı ınsallah bakalım

minnosum canım benimm Cok mutluyummm evet bu gün o 700 de gidicek ben yarın kendimi süper hissedicem
canım hangi diyet ya da karışım bu? çok güzel maş... ???
senin diyet tatlım Ve elma karanfil karabiber tarcın limon karısımı
oyy tatlım benim kıyamam ben sana Bıkark artık atak evresini zaten asıl kilo seyir evresinde veriliyor vücuduna eziyet etme..
Menün güzel ama artık etten nefret ediceksin dediğin gibi..

meyvemmm hala daha karısımı yapamadım yaaa cok ozur dılerım yaa ama dun senın yazdıklaırnı okudum ben okarısımı ıcınce gercekten cok acıkmıstım hatırladımm ama yapıcam yapıcam onu haftasonu baslarım ıcmeye ınsallah. ayy ınsallah yarın ıkımızde verıcegız hıc artı kalmıycak uzermızde meyvem pazartesıde dukandayım hemde oyle katı yapmısycam duzenımı bozmıycam 3 ana 3 ara ogun yapıcam kaseye peynır dılımleyıp getırıcem ara ogun yapıcam onlarla

bu arada hypatıaa sorması ayıptır wc durumları nasıl en cok onu merak edıyorum tatlımm

minnosum sanırım metabolizmayı hızlandırdığından cok acıktırıyor yoksa ben detoks yapmıstım önceki gün bu kadar cok vermiş olmam sasırtıcı olurdu veremezdim..
Tatlım sende yap süreklii içme ama ben 3 bardak içtim gün içinde
bitanem inş dukkanla harika sonuclar elde ediceksin..
Yarın büyük gün cok heycanlıyımm inş + cıkmam umarım ikimiznde sonucları harika olur

ayy ınsallah ınsallah gorucen tatlım ben bılıyorum sanada cok ınanıyorumm yarın kesın bomba gelıcek senden hadı ınsallah bakalım

ay canım bomba falan istemiyorum beş günde toplam 1 kg versem yetecek bana..70'im 69 olmak istiyorumm

etten nefret ederdim aslında dukan ile sevdim... ama yakında seyir evresine geçeceğim de nasıl olduğunu çözemedim sadece, pazartesi seyir evresiyim.. :)) kg veremediğimi hissedersem açlık orucuna başlayacağım

çok iyi vermişsin, ben toplam 1 kg veriyorum bu diyetle ama bağırsaklarımı çalıştırıyo ya o yeter...

bu arada hypatıaa sorması ayıptır wc durumları nasıl en cok onu merak edıyorum tatlımm

canım o kadar spor ve suya rağmen evin en kullanmadığım köşesi/odası wc activia yiyeceğim bugün.. yeşil çay da içiyorum... artık yararını görmem lazım yoksa gerile gerile patlıcam...

ınsallah canım ınsallah hepımıze dua edıyorum zaten butun takımlara dua edıyorum boylee bırıncıler 5-6 tane olsun herkes cok cok kılo versın dahada almasın dıyorumm sen ne yaptın pılates vıdeolarını ındırebıldınmı tatlım benım evde yokmus yaa bıtek annemlerın evınde kardesımde var orayada gıdemedım gıdınce alıp yollarım dıye dusunudum kusura bakma tatlımm bulabıldınmı

ayy ıste ben o wc ısınden cok krkuyorum yaaa cokk ktuysen eger ıkı gunu gectıyse wc ısın kesın ılac ıc sonrası daha kotu olur caNIMM .. yada sınamekı falanmı ıcsen seyıre gecınce duzelırsınde bıde sey dıycem su yulaf kepegını kullanıyormusun sen onun w konusunda etkısı olabılır eger kullanmadıysan

canım benim bağırsaklarımı calıstırmadı o yüzden sabah kayısı ile kayvaltı yaptım sanırım yarında detoks yapıcam sırf bu yüzden.
Yarına ne kadar verebilicem acaba veremeye bilirimde..
Wc sorunu için kesinlikle taze portakal yaprağını demleyin diyorum daha öncede yazdım..
Seyir evresi ya 5 gün sebzeprotein 5 gün saf protein yada bi gün sebze-protein bi sün saf protein seklinde oluyor canım.. Gec artık seyir evresine..

minnosum sevgilim plates videosu die bişiler indirdi ama nasıl bişi henüz bilmiyorum..
Pazar günü getiricek bana inş toplu yeri yoktur çünkü benim topum yok
Onunkiler eğer yanlıssa senden isterim olurmu kuşum zahmet olmazsa sana bana gönderirsin

gonderırım tabıkıde tatlım olmazsa adresıne bıle yollarım cd halınde merka etme ben hıc topsuz lastıksız bır bucuk ay yaptım eger devam edersem alırım ddıye onlara gerek yok yanı sekerımm bazı hareketlerı daha rahat yapmak ıcın top kullanılıyor ılla alıcan dıye bısey yok yanı sen bıraz dene bır ay falan devam ederım sevdım dersen alırsın zaten

anladım tatlımm..
Inş işe yarar benim bacaklarım cok yumusak yağlı yağlı sarkık duruyo.. Kesinlikle toparlanması sart..

evet pazartesi geçeceğim canım... atakla ani hızlı kg verilir diye bir de bozdum diye buna devam ettim ama olmuyor. seyire geçeceğim onda da atak var zaten. öyle anladığım kadarıyla...

akşam deneyeceğim bu bitki çaylarını.

diğer diyette meyve ve süt benim midemi bozmuştu da :)

yulaf kepeğini haftaya sipariş vereceğim pazartesi. belki lifli gıdalar yemem gerekiyordu, bit de bitki çaylarına ağırlık vermem gerekiyor ama daha vakit bulamadım... malesef iki günü geçti( bu akşam onunla ilgileneceğim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…