yulaf kepeğini haftaya sipariş vereceğim pazartesi. belki lifli gıdalar yemem gerekiyordu, bit de bitki çaylarına ağırlık vermem gerekiyor ama daha vakit bulamadım... malesef iki günü geçti( bu akşam onunla ilgileneceğim artık..
evet pazartesi geçeceğim canım... Atakla ani hızlı kg verilir diye bir de bozdum diye buna devam ettim ama olmuyor. Seyire geçeceğim onda da atak var zaten. öyle anladığım kadarıyla...
Akşam deneyeceğim bu bitki çaylarını.
Diğer diyette meyve ve süt benim midemi bozmuştu da :)
canım ozaman hemen bırakıyorsun dıyetı hemen hemde bak sonra kotu olur mutlaka bugun meyve ye elma ye kuru ıncır yee sakı n devam etme bak ben hastanelık oldum acısını anlatamam cok kotu lutfen dıkkat et olurmu
hadı ben arazıye gıdıyorum kızlar gorursuz meyvemm dıkkatlı ol bugun tamam mı
canım benimm sende kendine Dikkat ett
Arazide napıyorsun bu arada cok merak ediyorum
Kardesimde jeoloji mÜh. Okuyo arazi dersimiz var diyip duruyo dısarda anlamıyorum gidio
bırbırınden uzak 7 farklı koyde 21 farklı duvar yaptırdım yanı benı kontrollugumde mutahıt yaptı sımdı ıs bıttı dılekcesı verdı butun duvarları ölçup ödemesını yapıcagız sekerım yanı ben aksama kadar gelemem yanı . Ben ınsaat muhendısıyım boyle yapıları yada bınaları kontrol edıyorum
jeolojı muhendısının ısı daha kotu arazı dersınde hergun baska bır kaya baska bır tas ıncelıyorlar ustelık hocaları bılmem ne tasını bulun getırın dıyor onlarda arıyor ıste tatlımm hadı mınnos arazıye gıtmısss grs sekerımm balımmm pekmezımm acıktımmı nee
bende meyve ve süt tam tersi etki yaptı canımm yaa bu günde bitsin yarın zaten yine detoks yapıcam .. Ozamn düzene girer heralde ..
Cumartesi pazar normal beslenicem pazartesi de gizemin kushan diyetine baslıcam..
kızlarr koşunn koşunnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html
ne detoksu? Nasıl yapıyorsun?
sabah 7 bucukta 3 kuru kayısı 1 bardak su
9 da da 1 elma 1 bardak su
10 bucukta 3 kuru kayısı
12 de salata
13:30 da 3 kuru kayısı 1 bardak su
15 de 1 elma 1 bardak su
17 de sata
18 30 da elma+su
20 de 3 kayısı + su
meyveyle hiç doymuyorum ben nasıl dayanıyosun ya
sabah canım hiçbiş istemedi 2 dilim salam yedim sadece,hiç iştahım yok
öğlnle akşama kabak yemeği yicem
ara öğün olarak bi dilim peynir attım ağzıma da .. bişi sorucam
yeşilçayı nasıl içiyosunuz allah aşkına onu içtim mi bi bitkinlik çöküyo bana iğrenç bi tadı var başım ağrıyo
zayıflamak isteyenler 4 kere içsin diyo ender saraç amca ama
canım zaten doymuyorum ama bitkinlikde hissetmiyorum cok sık aralıklarla bişiler yediğimden ..
yeşil cayı bende sade içemiyorum tarcınlı karanfili nane limonlu falan içiyorum elmalısı da cok güzelmiş denemedim henüz.. yaseminlisini falanda içtim.
sende onlardan dene.. baska türlü içilmiyor yanlız dikkat et bende yeşil çay diş lekesi yaptı .. sanırım tarcınlı olanında daha cok etkisi oldu..
menünü gün sonunda yada ertesi gün toplu yazarsan daha ii olur tatlım böyle unutuluyır parca parca olunca..
ha anladım tamam..
Ben bulamadım yeşilçayın aromalılarını 2 büyük markete baktım ama ?
var tatlım her yerde var market görevlilerine sor mutlaka vardır..
Ben köy gibi küçücük bi ilcede bulabiliyorsam sende bulursun.
çok teşekkürler peki işe yarıyor mu sende?
canım almanya'da da birçok yer var, sipariş etsen buzlu köpüklü kutularda getirirler sna istediğini. hiç de mahrumiyet bölgesi değilmiş ki. :26:
günaydin kizlar,
masallah herkes cok güzel gidiyor,bu hafta kesin derece aliriz,bana gelince sonuctan cok memnunum ama bugün atak evresini bitirip yarin sebzeye gecicem kendimi zorlamak istemiyorum yoksa sonu hüsran oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?