Günaydın tatlışlarımmm... bugün moraller nasıl
günaydın ceydacım bu gün güze gidiyor suan içinn..sende durumlar nasıl..
yarın inş hersey cok güzel olur..
günaydın pardon tünaydın kızlarsabahtan beri netim yoktu yeni geldi ben bir geçmişe dalayımda geleyim
canim ben alman marketlerinden alisveris yapmiyorum yani et ürünü olarak türk bakkalarindada hersey yok malesef
üsabah 7 bucukta 3 kuru kayısı 1 bardak su
9 da da 1 elma 1 bardak su
10 bucukta 3 kuru kayısı
12 de salata
13:30 da 3 kuru kayısı 1 bardak su
15 de 1 elma 1 bardak su
17 de sata
18 30 da elma+su
20 de 3 kayısı + su
ü
canım açlık rejimi demiştim ben onun için mi verdin bu diyetiölürüm yaa... işe yarıyor mu peki?
sata dediğin de salata mı? kim verdi bu diyeti?
canım almanya'da büyük et üreticileri var tüm avrupa'ya dağıtım yapıyorlar. onların imalathanesinde görüşebilirsin. ben öyle yapıp başka bi avrupa kentine kargoyla alıyordum düşün artık :)
bi de sadece türk değil müslüman marketlerinden de alıyordum ama türk çok yok diye. orada öyle sıkıntı olmaz sanırım :)
bende geçmişi okuyayım dedim kendimi veremedimbende eşimle kavga ettim
slm kızlar yemeğimi yedim geldim..
iş cıkısı sevgilimin annesi aradı kadın acıkca ailen kabul etmicekse evlenmenizi ayrılın ben oğlumu evlendimek istiyorum dedi..
bende moral sıfır anlıcanız...
aslında haklı kendine göre cok karısık aklım onu seviyorum ama ailem uzak die istemiyor ailemi özellikle babamı üzücek bi sey yapmam yapamam karsı taraf olsun artık dio ..
şeytan bütün hayatını alt üst et istanbula git diyo ayrılda herkes yolunu cizsin benden baska kimse mutsuz olmasın ama cesaret edemiyorum onada..seviyorum çünkü..
ooffff napıcam bennnnnnnnnnnnnnn.............
YaRIN KİLO BİLDİRİM GÜNÜ KIZLAR HER KES KİLOSUNU EN GEC 12 YE KADAR BİLDİRSİN..
iş cıkısı sevgilimin annesi aradı kadın acıkca ailen kabul etmicekse evlenmenizi ayrılın ben oğlumu evlendimek istiyorum dedi..
aslında haklı kendine göre cok karısık aklım onu seviyorum ama ailem uzak die istemiyor ailemi özellikle babamı üzücek bi sey yapmam yapamam karsı taraf olsun artık dio ..
şeytan bütün hayatını alt üst et istanbula git diyo ayrılda herkes yolunu cizsin benden baska kimse mutsuz olmasın ama cesaret edemiyorum onada..seviyorum çünkü..
hayırdır yine seni sinir etmise benziyor..
ya canım salı günü akşam konustuk dünden için merkezde bulusup filmlere falan bakacaktık gezecektik ..iş yogun sıkıcı azıcık kafam dağılsın dedim..akşama kadar bekledim aramadı.unuttu bildim.bende arayıp hatırlatmadım.eve gidince surat yaptım özür dileyeceğine daha üste çıktı bagırdı çağırdı.normalde hiç bişeyi unutmaz konu ben olunca hep unutuyor.umursamıyor..ben onun herşeyiyle ilgileniyorum.karşılıgı olmalı.unutmamalı beni, özenmeli bana biraz..çok kırıldımha biraz abarttım mı evet abarttım ama 2,5 yıldır hep böle..artık patlama noktası bu..
seninkide çile be tatlım gerçekten. ama mutlu olucağından eminsen bırakma yakasını sevgilinin,ama şüphelerin varsa değiştir hayatını bas git mutlu olacağın yere. başkalarını düşünmekten emin ol canın çok yanar.önce kendi mutluuğunu düşünmen bu şartlar altında en iyisi bence.hiç kimse vazgeçilmez değil.unutma..
menüm
sabah bi haşlanmış yumurta irice bi dilim peynir yulaflı süt
ara süt
öğle 6 köfte bi kase yoğurt
ara peynir sanki
akşam tavuk ızgara yoğurt
zevcancim,facebookda dolasan amatör bi sarki var orda diyorki``gencligimi geri verseler,bu kez en cok kendimi severdim`` nedense bunu yazmak geldi sana icimden :)
CANIMMM...
uzun uzun yazmıştım silinmiş
EĞER sevgilini gerçekten seviyosan o da seni seviyosa ve en önemlisi evliliğin hakkını verecek olgunlukta anlayışta bi karaktere sahipse artık geciktirmeden evlen.
ileride ne olacağı hiç belli değil. aileni ikna etmeye bak. yurtdışına gelin gitmiyorsun ya. hem çalışıyorsun zaten haftasonları tatillerde sen gidersin onlar gelir. bence baban seni kararlı görürse o da anlayacaktır. sen kararlı dur yeter.
zevcancıgım senin mesajınıda okudum..kadında yangına körükle gidiyor ne acelesi varmıs oglunu evlendirmek içiniki arada bir derede ne kadar zor Allah yardımcın olsun
aman canim ya SIKMA caninin erkek milleti iste hepsi ayni,sinir ediyolar insani duyarsiz yaratiklar ne olacak v:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?