Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım dediğin gibi hepsimi böyle bunların?offff offf evliliğin en kötü yanıda bu.bugun görmek istemiyorum onu ama mecbur eve gidicem.keşke gidecek başka bir yer olsa

valla canim sunana kadar aksini söyleyen duymadim malesef,cok sorumsuz ve vrdumduymazlar ya ,deli ediyolar insani,benide esim sinir ettigi icin böyle celalliyim :) canim bosevr git evine sen uzatmaya degmez keske akillansalar ama olmuyo iste

valla canim sunana kadar aksini söyleyen duymadim malesef,cok sorumsuz ve vrdumduymazlar ya ,deli ediyolar insani,benide esim sinir ettigi icin böyle celalliyim :) canim bosevr git evine sen uzatmaya degmez keske akillansalar ama olmuyo iste

calışmasam annemlere giderdim gesmeye gitmiş gibi..onlar ilçedeler iş olunca tıkılıp kaldım..mecbur eve gidicem.ama birkaç gün burnunu sürteceğim

erkekler işte düz beyinli yaratıklar ...
sanırım biz de ayrılıcaz kızlar sevgilimle telde konustum en son kabul etmediler ayrılırız dedi..benim için istanbula gelmeyi kabul etmedi

bugünkü menüm

sabah
yulaf kepekli krep
ögle
yogurtlu limonlu dondurma
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola

canim isterse süt filanda icerim

hakkinda hayirlisi canim,al iste bi tane deha hep fedakarlik yapan biz olalalim istiyolar
yasom benim daha fazla fedakerlık yapacak tarafım kalmadı onun için herseyimden vazgectim ailem kabul etmezse peşimden istanbula yaa gelir yada ayrılırız.. kendiside gelmeyi düşünmediğine göre bize ayrılık görünüyo.. ailemden dahada cok vaz gecemem onların gönül rızaları olmadan bi evlilik yapamam..
bugünkü menüm

sabah
yulaf kepekli krep
ögle
yogurtlu limonlu dondurma
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola

canim isterse süt filanda icerim

afiyet olsun canımm

canım ailen hakkında haklısın rızaları olmadan olmaz..kırgınlık girdinmi anne babanın ahını aldın mı işlerin rest gitmez sonra..keşke erkek arkadaşın dediğin gibi az fedakarlık yapabilse..işlerin bu noktaya gelmesinde de vardır bir hayır

erkekler işte düz beyinli yaratıklar ...
sanırım biz de ayrılıcaz kızlar sevgilimle telde konustum en son kabul etmediler ayrılırız dedi..benim için istanbula gelmeyi kabul etmedi

canım ayrılmayı kabul etmemiştir de ist.a gelmeyeceğini anla diye rest çekmiştir. hayatımın adamı diyorsan bence bu kadar kolay silip atma.

onları üzemem bu konuda babamın üzülmesine dayanamam hayılısı olsuun reyhancım zaman ne göstericek..
canım ayrılmayı kabul etmemiştir de ist.a gelmeyeceğini anla diye rest çekmiştir. hayatımın adamı diyorsan bence bu kadar kolay silip atma.

canım ben yapabileceğim her türlü fedakarlığı yaptım hayatımdan vazgectim daha fazlasını yapamam ondan vazgecmedim hiç bir zamn ama o benden vazgecerse yapacak birsey yok..suan yasadığım yeri görsen ne kadar büyük bi fedakarlık yapmısım anlardın ..

o zaman dön canımcım ailenin yanına, o işyerini çekip sinirlenmeye değmez... ist'da misler gibi zayıflar hayatına devam edersin.... ama ayrıl demek da kolay değil ki? :/

hayırlısı olsun diyorum sadece..

bu gün yediklerim

sabah 3 kuru kayısı 1 bardak süt

ara 1 kasık badem

öğlen yoğurt kırmızı lahana 2 dilim ekmek

ara 2 kuru kayısı

aksam kırmızı lahana yoğurt 1 dilim ekmek

canim inan bana en dogrusunu yaparsin,cünkü bunlara ne kadar cok verirsen okadar istiyolar ailenin rizasida cok önemli tabi Allah yardimcin olsun ne diyim
oy oy oy harika menü:) misafir gelebilir miyim snaa ? :))
buyur gel canm ama bana biseyler olmaya basladi güme gidecem gibi hissediyorum ins bozmam yarinda cuma ühüüüüüüü
öğlen sadece dondurma yesem akşama kadar ölürüm herhalde

canim dondurma dedigimi bakma kendim yaptim yogurta birlikte yani yogurt yedim sayilir :)

Son düzenleme:
alıstım yasom bu sekilde beslenmeye acıkmıyorum acıkcası belkide moralim alt üst olduğundan aclık hissetmiyorumdur.. bilemiyorum ki..belki bu durum benim kilomun azalması seklinde bi hayır sağlar..

alistiysan ne güzel canim benimde asksine moralim bozuk oldumu yerim habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…