canım dediğin gibi hepsimi böyle bunların?offff offf evliliğin en kötü yanıda bu.bugun görmek istemiyorum onu ama mecbur eve gidicem.keşke gidecek başka bir yer olsa
valla canim sunana kadar aksini söyleyen duymadim malesef,cok sorumsuz ve vrdumduymazlar ya ,deli ediyolar insani,benide esim sinir ettigi icin böyle celalliyim :) canim bosevr git evine sen uzatmaya degmez keske akillansalar ama olmuyo iste
calışmasam annemlere giderdim gesmeye gitmiş gibi..onlar ilçedeler iş olunca tıkılıp kaldım..mecbur eve gidicem.ama birkaç gün burnunu sürteceğim
ya canım salı günü akşam konustuk dünden için merkezde bulusup filmlere falan bakacaktık gezecektik ..iş yogun sıkıcı azıcık kafam dağılsın dedim..akşama kadar bekledim aramadı.unuttu bildim.bende arayıp hatırlatmadım.eve gidince surat yaptım özür dileyeceğine daha üste çıktı bagırdı çağırdı.normalde hiç bişeyi unutmaz konu ben olunca hep unutuyor.umursamıyor..ben onun herşeyiyle ilgileniyorum.karşılıgı olmalı.unutmamalı beni, özenmeli bana biraz..çok kırıldımha biraz abarttım mı evet abarttım ama 2,5 yıldır hep böle..artık patlama noktası bu..
erkekler işte düz beyinli yaratıklar ...
sanırım biz de ayrılıcaz kızlar sevgilimle telde konustum en son kabul etmediler ayrılırız dedi..benim için istanbula gelmeyi kabul etmedi
yasom benim daha fazla fedakerlık yapacak tarafım kalmadı onun için herseyimden vazgectim ailem kabul etmezse peşimden istanbula yaa gelir yada ayrılırız.. kendiside gelmeyi düşünmediğine göre bize ayrılık görünüyo.. ailemden dahada cok vaz gecemem onların gönül rızaları olmadan bi evlilik yapamam..hakkinda hayirlisi canim,al iste bi tane deha hep fedakarlik yapan biz olalalim istiyolar
bugünkü menüm
sabah
yulaf kepekli krep
ögle
yogurtlu limonlu dondurma
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola
canim isterse süt filanda icerim
bugünkü menüm
sabah
yulaf kepekli krep
ögle
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola
yasom benim daha fazla fedakerlık yapacak tarafım kalmadı onun için herseyimden vazgectim ailem kabul etmezse peşimden istanbula yaa gelir yada ayrılırız.. kendiside gelmeyi düşünmediğine göre bize ayrılık görünüyo.. ailemden dahada cok vaz gecemem onların gönül rızaları olmadan bi evlilik yapamam..
[/COLOR][/B]
erkekler işte düz beyinli yaratıklar ...
sanırım biz de ayrılıcaz kızlar sevgilimle telde konustum en son kabul etmediler ayrılırız dedi..benim için istanbula gelmeyi kabul etmedi
bugünkü menüm
sabah
yulaf kepekli krep
ögle
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola
onları üzemem bu konuda babamın üzülmesine dayanamam hayılısı olsuun reyhancım zaman ne göstericek..canım ailen hakkında haklısın rızaları olmadan olmaz..kırgınlık girdinmi anne babanın ahını aldın mı işlerin rest gitmez sonra..keşke erkek arkadaşın dediğin gibi az fedakarlık yapabilse..işlerin bu noktaya gelmesinde de vardır bir hayır
canım ayrılmayı kabul etmemiştir de ist.a gelmeyeceğini anla diye rest çekmiştir. hayatımın adamı diyorsan bence bu kadar kolay silip atma.
onları üzemem bu konuda babamın üzülmesine dayanamam hayılısı olsuun reyhancım zaman ne göstericek..
canım ben yapabileceğim her türlü fedakarlığı yaptım hayatımdan vazgectim daha fazlasını yapamam ondan vazgecmedim hiç bir zamn ama o benden vazgecerse yapacak birsey yok..suan yasadığım yeri görsen ne kadar büyük bi fedakarlık yapmısım anlardın ..
canim inan bana en dogrusunu yaparsin,cünkü bunlara ne kadar cok verirsen okadar istiyolar ailenin rizasida cok önemli tabi Allah yardimcin olsun ne diyimyasom benim daha fazla fedakerlık yapacak tarafım kalmadı onun için herseyimden vazgectim ailem kabul etmezse peşimden istanbula yaa gelir yada ayrılırız.. kendiside gelmeyi düşünmediğine göre bize ayrılık görünüyo.. ailemden dahada cok vaz gecemem onların gönül rızaları olmadan bi evlilik yapamam..
afiyet olsun canımm
buyur gel canm ama bana biseyler olmaya basladi güme gidecem gibi hissediyorum ins bozmam yarinda cuma ühüüüüüüüoy oy oy harika menü:) misafir gelebilir miyim snaa ? :))
öğlen sadece dondurma yesem akşama kadar ölürüm herhalde
hayırlısı olsun diyorum sadece..
bu gün yediklerim
sabah 3 kuru kayısı 1 bardak süt
ara 1 kasık badem
öğlen yoğurt kırmızı lahana 2 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
aksam kırmızı lahana yoğurt 1 dilim ekmek
afiyet olsun canim,iyi dayaniyon valla :)
alıstım yasom bu sekilde beslenmeye acıkmıyorum acıkcası belkide moralim alt üst olduğundan aclık hissetmiyorumdur.. bilemiyorum ki..belki bu durum benim kilomun azalması seklinde bi hayır sağlar..
alistiysan ne güzel canim benimde asksine moralim bozuk oldumu yerim habire
ayynen bu durumdayım su andakendimi zor tutuyorum..4 olsada portkalımı yesem o keser beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?