Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım afiyet olsun ama biraz fazla aç kalıyorsun sankim dikkat et kendine

bugünkü menüm

sabah
yulaf kepekli krep
ögle
yogurtlu limonlu dondurma
aksam
beyaz soslu tavuk
light kola

canim isterse süt filanda icerim

afiyet olsun canım güzel bence

afiyet olsun canım.. güzel gecmiş bu günün

kızlar bundan sonra her gün bu sekilde liste eklicem kim gelmiş kim gelmemiş belli olsun..

hiiii meyve yoklama yapıyooo, hoca yoklamayı alıyoo kızlar gelinnn bakimmm çabuk...

ben bugün ekstra olarak nescafe içtim tatlandırıcı ile. kafam yerine geldi..

işyerine de bi sürü ikram geliyo diğer illerden süper şeyler ama yemiyorum

ahh ahh kahvenin cayın yanında bişiler yemeyi nasıl özledim allahtan senin su iki günlük diyetinin sanah kuruyemiş arası benim cay saatime denk geldide değişiklik oldu

ayyy kendimi okulda gibi hissettim.PrensesPeri burda

cemreciğim inşallah herey yolunca giderde sağlıkla bebişini kucagına alırsın

Sabah;
canım birşey istemiyordu sadece salam yedim ince bir dilim

Öğlen;
kabak yemeği

Akşam
bir kaşık patates yemeği
mercimek çorbası
kabak yemeği
light yoğurt

ve tatlı krizim tuttuğu için nestle nesfit yedim yarım yağlı sütle

çok mu fazla akşamkiler ?

erkekler işte düz beyinli yaratıklar ...
sanırım biz de ayrılıcaz kızlar sevgilimle telde konustum en son kabul etmediler ayrılırız dedi..benim için istanbula gelmeyi kabul etmedi

Canım benim.. zor bir aşamadasın Allah yardımcın olsun inş. sevgilinin annesinin arayıp da bu taz birşey söylemesi gerçekten çok abes kaçmış -haklı bile olsa- ayrıca sevgilin senin için fedakarlıktan kaçınıyorsa bence gelecekte ondan bir beklentin olmasın canım inan bana sana yazık olur çünkü bekarken ennn en ölüp bitiyorum aşkından ne istersen yaparım diyen bi erkek bile evlenince rahatlıyo ve zamanla ilgi vs azalıyor monotonlaşıyor hele ki seninki şimdiden olmazsa ayrılırız diyebiliyorsa evlendikten sonraki halini düşünemiyorum bile. BU arada yanlış anlama canım, senin üzülmeni istemem kesinlikle ben samimiyetimize dayanarak düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

ben menüyü çok beğendim canım bu normal 6 öğün diyetisyenlerin öenrdiği diyetlerden sanırım.

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR zaten bişi beceremiyodum şimdide bilgisayar bozdu veletler onuda halletti komşumun netten girdim hoşçakalın zayıflayın inşallah ben uzun süre gelemicem babaları kızdı ve yaptırmicam dedi neyse ben kilolarımla yaşicam artık bayyyyyyyy

Selamlar hanımlarr
bi bakayım dedim de 2. olmuşsunuz, 2 ve 3. dereceyi de kapmışsınız tebriklerrr
keyifler de yerindedir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…