Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bütün gün gelemedim kusura bakmayın. çok fena üşütmüşüm bu sefer, işe de gidemedim zaten. nerdeyse son 24 saattir uyuyorum :2: doktora gittim bu sefer, bir sürü ilaç verdi biraz daha iyi gibiyim şimdi.

menüm de bişeye benzemedi tabi ki haliyle. bütün gün yiyip içtiklerimi yazıyım çünkü öyle adam gibi öğün bile yok. ilaç almadan önce bişeyler atıştırdım sadece.

şehriye çorbası, ıhlamur, portakal suyu, püre ve 2-3 tane bisküvi

bütün gün yediklerim bunlar işte bi türlü kurtulamadım şu hastalıktan. bakalım yarın kilo durumum nası olcak. hastalık ve ilaçlar kötü etkilemediyse iyi gidiyodum aslında

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /)
meyvenull ( 61.0 /)
cemrehayal( 86.1 / 85.7 / 0.4 / %0.46)
pamukcuk ( 74 / )
Kuyabiye( 57.6 / 56.9 / 0.7 / %1.21)
PrensesPeri( 77.9 /)
cyd86( 70.3 /)
hasretim34( 70.8 / 69.4 / 1,4 / %1.98)
hypatia( 70 /)
Anna_maria( 71.9 /)
kibria ()27. aralık takıma geldi fazla paylasımı olmadı.. nedersiniz listeye dahil edelim mi..

4. TAKIM TOPLAM ( )

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk. harfiyen uymama ve spor yapmama rağmen kilo vermeyi bırkaın kg almışım ve adetime 10 gün falan var daha, yani çok

70,4 olmuşum. 70'tim. yarın ikinci evreye geçeceğim dukanda olmuyor böyle... 69'u görme hayalleri kurmuştummmmm

07.01.2011 CUMA günkü menüm

Kahvaltı: Dört adet piliç jambon, bir kibrit kutusu peynir ve bir bardak süt
Ara: yeşil çay
Öğle: bir adet yovita yopurt ve piliç jambon
Ara: yeşil çay
Akşam: bir ader yumurta

Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre

Not: haftaiçi yediğim piliç hindi dana jambonların toplamı 100 gr. . dukanda serbest. ona rağmen kg almışımm

dün ekstra bir nescafe içtim, onda da tatlandırıcı kullandım ve dukanda o da serbest. hiçbir yanlışım yok yani of offff

kuş yemi yiyorum ama deve kuşu gibi görünüyorum bıktım vallaa

Meyvenull'cuğum ben yarın sabah girmeyeceğim için kilo bildirimim şimdi yapmak istedim

Kilom 70.6

aksama cok yüklenmişssin bütün gün birsey yemediğin için sabahtan aksama kadar dengeli beslenmelisin.. hayırlısı olsun tatlım .. her sey olacağına varır.. dün aksam ablasıda aradı benim kardesim bi yere ayrılamaz bu gidişle geleceğiniz yok gibi sizin dedi iice moralimi bozdu... umarım bizle yada bizsiz verirsin kilolarını herzaman bekleriz..
Selamlar hanımlarr
bi bakayım dedim de 2. olmuşsunuz, 2 ve 3. dereceyi de kapmışsınız tebriklerrr
keyifler de yerindedir umarım..
hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini gecmiş olsun tatlım doktora gitmekle en doğrusunu yaptın.. iileşmene bak dinlen güzelce
günaydın hanımlar
85,7 olmuşum adet dönemi malum

olsun hemsom haftaya ikisini bir verirsin.. ocak sonuna seni 80 yapcaz mezun edicezz

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /)
meyvenull ( 61.0 /61.4/-0.4/%0.65)
pamukcuk ( 74 / )
PrensesPeri( 77.9 /)
cyd86( 70.3 /)
hypatia( 70 /70.4/-0.4/%-0.57)
Anna_maria( 71.9 /70.6/1.3/%1.9) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM ( )

Son düzenleme:

üzme tatlım sen kendini bu kadar bence bu + durumunun sebebi uzun tutmus olman atak evresini seyire gecince verirsin mutlaka hem sürekli vericez die bi kural yok belki yağların eridi ama kas kütlen arttı..

kızlar yıl basından dolayı + dayız bende veremedim kilolarımı 400 gr kaldı inş haftaya süper olur sonuclarımız

canım çok az yemek de kilo almaya sebep oluyo biliyosun dimi. bak araştır biraz internetten de istersen, az yediğin zaman bünye kıtlık moduna geçiyo ve yediğin herşeyi depolamaya başlıyo. o 6 öğün diyetlerini fln da bu yüzden öneriyo bütün diyetisyenler. ara öğünlerin amacı tamamen metabolizmayı hızlandırmak, kalorisi düşük yiyecekler seçiliyo o yüzden ara öğünlerde ama vücut onları da yemek olarak algıladığı için kıtlık moduna geçmiyo hiç

Günaydın canlarım.

Beni öldüreceksiniz biliyorum ama 68,5 çıktım. Pazartesi daha kötüydü hiç yazmayayım.
Ama biliyordum bu hafta böyle olacağını o yüzden üzülmedim kendi adıma.

Haftaya işallah eski kiloma yaklaşacağım.

Kilo verenleri de kutlarım. Veremeyenler üzülmesin biliyorduk bu haftanın böyle olacağını.

üzme tatlım sen kendini bu kadar bence bu + durumunun sebebi uzun tutmus olman atak evresini seyire gecince verirsin mutlaka hem sürekli vericez die bi kural yok belki yağların eridi ama kas kütlen arttı..

canım kas oranım çok iyi. kasımı koruyup yağları yakmak yok etmek istiyorum ben. sporu düzenli yaptığım için fazla kas da istemiyoruz, oranlarım yağ dışında çok çok iyi..

ne olacak böyle bilmiyorum( yarın ikinci evredeyim... hangi sebzeler yeniyor bilen var mı acaba? domates, patlıcan serbest..

kabak ve kereviz peki??

en azından güzel bi gece gecirdik diğmi ama
senede 1 gün sonucda ... kilolar her zamn verilir

günaydın kızlar.. bende 78.8 üm bende..gecen cumadan beri hiç tartıya çıkmadım..aldıgımı düşünmemiştim görünce çok bozuldum:2:

DOMATES,sALATALIK,TURP,ISPANAK,KUŞKONMAZ,PIRASA,TAZE FASULYE,LAHANA,MANTAR,KEREVİZ,REZENE,HİNDİBA DAHİL BÜTÜN SALATA CİNSLERİ,
PATLICAN,KABAK,BİBER VE HER ÖÜĞNDE TÜKETİLMEMEK KAYDIYLA HAVUÇ VE PANCAR TÜRLERİ.

tatlım sebze yeme olayı bu sekilde

gunaydın kızlarrr hypatıa canım okudum yazdıklarını veremedım yazmıssındır ama bence sen seyır evresıne gecınce pııırtttt dıye gıdıcek hepsı cunku wc sorunu yasıyordur sımdı sebze yıyınce hepsı gdııcek tatlım uzulme olurmu

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /68.5/-1.6/%2.39)
meyvenull ( 61.0 /61.4/-0.4/%0.65)
pamukcuk ( 74 / )
PrensesPeri( 77.9 /78.8/-0.9/-1.15)
cyd86( 70.3 /)
hypatia( 70 /70.4/-0.4/%-0.57)
Anna_maria( 71.9 /70.6/1.3/%1.9) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM ( )

gunaydın meyvem sende dukanın butun zellıklerını bılen ama yapmayan tek kısısın herhalde yılbası artılarından cok azcık kalmıss afferın sana tebrık ederım tatlım uzulme bu hafta kesın 5 lerdesın ben ınanıyorum sana. ben artılardan sonra sadece 200 gr verebıldım bu hafta ama benım pazartesı kılma ggore 1.200 edıyor verdıgım oyuzden cok uzuldum desem yalan olur ama yınede 67 nın bu hafta hayal olması uzdu benı neyse hayırlısı bakalım haftaya neler olucak

üzgünüm ama bednde artıdayım 75 kg olmusum
kızlar ama pazar günü start veriyorum eşim gidiyor ve tam gaz yola devam etmeliyim nisanda kardeşimin düğünü var sporsuz olmuyor nerdeyse 3 haftadır spor yapmıyorum

günaydın kızlar.. bende 78.8 üm bende..gecen cumadan beri hiç tartıya çıkmadım..aldıgımı düşünmemiştim görünce çok bozuldum:2:
haftaya telafi edicez inş

minnosum canım benim nasılsın bu günn.
sende durumlar nasıl gidiyor. verebildinmi fazlalıkları sekercim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…