Meyvenull'cuğum ben yarın sabah girmeyeceğim için kilo bildirimim şimdi yapmak istedim
Kilom 70.6
aksama cok yüklenmişssin bütün gün birsey yemediğin için sabahtan aksama kadar dengeli beslenmelisin..Sabah;
canım birşey istemiyordu sadece salam yedim ince bir dilim
Öğlen;
kabak yemeği
Akşam
bir kaşık patates yemeği
mercimek çorbası
kabak yemeği
light yoğurt
ve tatlı krizim tuttuğu için nestle nesfit yedim yarım yağlı sütle
çok mu fazla akşamkiler ?
hayırlısı olsun tatlım .. her sey olacağına varır.. dün aksam ablasıda aradı benim kardesim bi yere ayrılamaz bu gidişle geleceğiniz yok gibi sizin dedi iice moralimi bozdu...Canım benim.. zor bir aşamadasın Allah yardımcın olsun inş. sevgilinin annesinin arayıp da bu taz birşey söylemesi gerçekten çok abes kaçmış -haklı bile olsa- ayrıca sevgilin senin için fedakarlıktan kaçınıyorsa bence gelecekte ondan bir beklentin olmasın canım inan bana sana yazık olur çünkü bekarken ennn en ölüp bitiyorum aşkından ne istersen yaparım diyen bi erkek bile evlenince rahatlıyo ve zamanla ilgi vs azalıyor monotonlaşıyor hele ki seninki şimdiden olmazsa ayrılırız diyebiliyorsa evlendikten sonraki halini düşünemiyorum bile. BU arada yanlış anlama canım, senin üzülmeni istemem kesinlikle ben samimiyetimize dayanarak düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.
ben menüyü çok beğendim canım bu normal 6 öğün diyetisyenlerin öenrdiği diyetlerden sanırım.
umarım bizle yada bizsiz verirsin kilolarınıMERHABA KIZLARzaten bişi beceremiyodum şimdide bilgisayar bozdu veletler onuda halletti komşumun netten girdim hoşçakalın zayıflayın inşallah ben uzun süre gelemicem babaları kızdı ve yaptırmicam dedi neyse ben kilolarımla yaşicam artık bayyyyyyyy
hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendiniSelamlar hanımlarr
bi bakayım dedim de 2. olmuşsunuz, 2 ve 3. dereceyi de kapmışsınıztebriklerrr
keyifler de yerindedir umarım..
gecmiş olsun tatlım doktora gitmekle en doğrusunu yaptın.. iileşmene bak dinlen güzelcekızlar bütün gün gelemedim kusura bakmayın. çok fena üşütmüşüm bu sefer, işe de gidemedim zaten. nerdeyse son 24 saattir uyuyorum :2: doktora gittim bu sefer, bir sürü ilaç verdi biraz daha iyi gibiyim şimdi.
menüm de bişeye benzemedi tabi ki haliyle. bütün gün yiyip içtiklerimi yazıyım çünkü öyle adam gibi öğün bile yok. ilaç almadan önce bişeyler atıştırdım sadece.
şehriye çorbası, ıhlamur, portakal suyu, püre ve 2-3 tane bisküvi
bütün gün yediklerim bunlar iştebi türlü kurtulamadım şu hastalıktan. bakalım yarın kilo durumum nası olcak. hastalık ve ilaçlar kötü etkilemediyse iyi gidiyodum aslında
günaydın hanımlar
85,7 olmuşumadet dönemi malum
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk. harfiyen uymama ve spor yapmama rağmen kilo vermeyi bırkaın kg almışım ve adetime 10 gün falan var daha, yani çok
70,4 olmuşum. 70'tim. yarın ikinci evreye geçeceğim dukanda olmuyor böyle... 69'u görme hayalleri kurmuştummmmm
07.01.2011 CUMA günkü menüm
Kahvaltı: Dört adet piliç jambon, bir kibrit kutusu peynir ve bir bardak süt
Ara: yeşil çay
Öğle: bir adet yovita yopurt ve piliç jambon
Akşam: bir ader yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
Not: haftaiçi yediğim piliç hindi dana jambonların toplamı 100 gr. . dukanda serbest. ona rağmen kg almışımm
dün ekstra bir nescafe içtim, onda da tatlandırıcı kullandım ve dukanda o da serbest. hiçbir yanlışım yok yani of offff
kuş yemi yiyorum ama deve kuşu gibi görünüyorum bıktım vallaa
07.01.2011 CUMA günkü menüm
Kahvaltı: Dört adet piliç jambon, bir kibrit kutusu peynir ve bir bardak süt
Öğle: bir adet yovita yopurt ve piliç jambon
Akşam: bir ader yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
Not: haftaiçi yediğim piliç hindi dana jambonların toplamı 100 gr. . dukanda serbest. ona rağmen kg almışımm
dün ekstra bir nescafe içtim, onda da tatlandırıcı kullandım ve dukanda o da serbest. hiçbir yanlışım yok yani of offff
kuş yemi yiyorum ama deve kuşu gibi görünüyorum bıktım vallaa
üzme tatlım sen kendini bu kadar bence bu + durumunun sebebi uzun tutmus olman atak evresini seyire gecince verirsin mutlaka hem sürekli vericez die bi kural yok belki yağların eridi ama kas kütlen arttı..
Günaydın canlarım.
Beni öldüreceksiniz biliyorum ama 68,5 çıktım. Pazartesi daha kötüydü hiç yazmayayım.
Ama biliyordum bu hafta böyle olacağını o yüzden üzülmedim kendi adıma.
Haftaya işallah eski kiloma yaklaşacağım.
Kilo verenleri de kutlarım. Veremeyenler üzülmesin biliyorduk bu haftanın böyle olacağını.
canım kas oranım çok iyi. kasımı koruyup yağları yakmak yok etmek istiyorum ben. sporu düzenli yaptığım için fazla kas da istemiyoruz, oranlarım yağ dışında çok çok iyi..
ne olacak böyle bilmiyorum( yarın ikinci evredeyim... hangi sebzeler yeniyor bilen var mı acaba? domates, patlıcan serbest..
kabak ve kereviz peki??
DOMATES,sALATALIK,TURP,ISPANAK,KUŞKONMAZ,PIRASA,TAZE FASULYE,LAHANA,MANTAR,KEREVİZ,REZENE,HİNDİBA DAHİL BÜTÜN SALATA CİNSLERİ,
PATLICAN,KABAK,BİBER VE HER ÖÜĞNDE TÜKETİLMEMEK KAYDIYLA HAVUÇ VE PANCAR TÜRLERİ.
tatlım sebze yeme olayı bu sekilde
haftaya telafi edicez inşgünaydın kızlar.. bende 78.8 üm bende..gecen cumadan beri hiç tartıya çıkmadım..aldıgımı düşünmemiştim görünce çok bozuldum:2:
gunaydın kızlarrr hypatıa canım okudum yazdıklarını veremedım yazmıssındır ama bence sen seyır evresıne gecınce pııırtttt dıye gıdıcek hepsı cunku wc sorunu yasıyordur sımdı sebze yıyınce hepsı gdııcek tatlım uzulme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?