DOMATES,sALATALIK,TURP,ISPANAK,KUŞKONMAZ,PIRASA,TAZE FASULYE,LAHANA,MANTAR,KEREVİZ,REZENE,HİNDİBA DAHİL BÜTÜN SALATA CİNSLERİ,
PATLICAN,KABAK,BİBER VE HER ÖÜĞNDE TÜKETİLMEMEK KAYDIYLA HAVUÇ VE PANCAR TÜRLERİ.
tatlım sebze yeme olayı bu sekilde
gunaydın kızlarrr hypatıa canım okudum yazdıklarını veremedım yazmıssındır ama bence sen seyır evresıne gecınce pııırtttt dıye gıdıcek hepsı cunku wc sorunu yasıyordur sımdı sebze yıyınce hepsı gdııcek tatlım uzulme olurmu
en azından güzel bi gece gecirdik diğmi ama
senede 1 gün sonucda ... kilolar her zamn verilir
günaydın kızlar.. bende 78.8 üm bende..gecen cumadan beri hiç tartıya çıkmadım..aldıgımı düşünmemiştim görünce çok bozuldum:2:
üzgünüm ama bednde artıdayım 75 kg olmusum
kızlar ama pazar günü start veriyorum eşim gidiyor ve tam gaz yola devam etmeliyim nisanda kardeşimin düğünü var sporsuz olmuyor nerdeyse 3 haftadır spor yapmıyorum
gunaydın meyvem sende dukanın butun zellıklerını bılen ama yapmayan tek kısısın herhaldeyılbası artılarından cok azcık kalmıss afferın sana tebrık ederım tatlım uzulme bu hafta kesın 5 lerdesın ben ınanıyorum sana. ben artılardan sonra sadece 200 gr verebıldım bu hafta ama benım pazartesı kılma ggore 1.200 edıyor verdıgım oyuzden cok uzuldum desem yalan olur ama yınede 67 nın bu hafta hayal olması uzdu benı neyse hayırlısı bakalım haftaya neler olucak
en azından güzel bi gece gecirdik diğmi ama
senede 1 gün sonucda ... kilolar her zamn verilir
boyle dıye dıye ömrum bıttı amannn nasıllsa verırım kılocukları sımdı mısafırın yanında olmaz yıyıyım
amann nasılsa verırım kılocukları sımdı bayram olmaz yılbası olmaz dogum gunum olmazz, annemın yıldonumu pastasını yemıycemmı yanı olmazz kardesımın mezununıyetı olmazz nasılsa verırım kılocukları dıye dıyee ömrum bıttı hala kıloluyum meyvemm
minnosum minnosum haftaya vercez inşallah şekerciğim..
bende hafta bası korkunc durumdaydım 63.7 falan geliyordum verdiğim rakam benide mutlu ediyor acıkcası kalanlarda üzmüyor..nerdeyse 2 bucuk kilo verdim inşallah haftaya 5 li bi rakamdayım hiç 60 a uğramak istemiyorum
dukana basladınmı sende hızlıca vericeksin kiloları tatlım 1 şubatta incecik olucaz
minnosum minnosum haftaya vercez inşallah şekerciğim..
bende hafta bası korkunc durumdaydım 63.7 falan geliyordum verdiğim rakam benide mutlu ediyor acıkcası kalanlarda üzmüyor..nerdeyse 2 bucuk kilo verdim inşallah haftaya 5 li bi rakamdayım hiç 60 a uğramak istemiyorum
dukana basladınmı sende hızlıca vericeksin kiloları tatlım 1 şubatta incecik olucaz
neden öyle diyorsun kii 1 subatta bitcek bi kilo sorunumuzz :26:
cıtır olarak yazın tatile gidicez sonrada kilomuzu hep korucaz.. bu kez dönüsü yok bizim için tarih belirledikmi belikledik olcak dedik olucak
Üzülme canım haftaya daha iyi olacak herşey
Ay Nisanda benim de kardeşin nişan var. Gerçi giyeceğim elbiseyi bu kilodayken almıştım ama olsun yine de vermem lazım.
1 subattt hedefım 64 ben 64 kıloda cok ck zayıf duruyorum oyuzden bayagı bır moralım yerıne gelır dıye dusunuyorum meyvem ama hadı ınsallah oluruz cunku tatılde gecen senekı gıbı löp löpp bacaklarım sallansınn ıstemıyorumm gobegı hıc saymıyorum bılee
bende kendime küçük hedefler belirledim 1 şubata kadar 72 diyorum şimdilik inşallah olur
dukana pazartesı baslıycam sonunda bır yerde yulaf buldum yulaf kepegı ıstıyorum dedım ama yok dedı adam yulafta ck faydalı ama köylerde mallara yedırıyorlar bunu dedıonu ınce oguteyımm yulaf kepegıde yulafıda ıcınde faydalıdır oyle ye dedı sonucta hıcbıryerde bulamazsam yulaf ezmesı alıp baslamam gerekıyor eee yulaf ezmesıde sekerlı oyuzden köylerdekı mal gıbınn bunu yemeyı dusunuyorum sekerımm
1 subattt hedefım 64 ben 64 kıloda cok ck zayıf duruyorum oyuzden bayagı bır moralım yerıne gelır dıye dusunuyorum meyvem ama hadı ınsallah oluruz cunku tatılde gecen senekı gıbı löp löpp bacaklarım sallansınn ıstemıyorumm gobegı hıc saymıyorum bılee
bende kendime küçük hedefler belirledim 1 şubata kadar 72 diyorum şimdilik inşallah olur
martta ablamın nişanı var, ocakta sevdiceğim askerden geliyooo........
ben 70'im ve 15 gün sonra 4-5 kg vermem lazım. nasıl olacak bilmiyorum ama olacakkkk!!!! duydun mu hypatia'nin vücudu? olacak!!! o kadar!!!
65-66 olmak istiyorum inş.
sonra ocak şubat mart sonu 60 ile noktalayacağım :)
martta ablamın nişanı var, ocakta sevdiceğim askerden geliyooo........
ben 70'im ve 15 gün sonra 4-5 kg vermem lazım. nasıl olacak bilmiyorum ama olacakkkk!!!! duydun mu hypatia'nin vücudu? olacak!!! o kadar!!!
65-66 olmak istiyorum inş.
sonra ocak şubat mart sonu 60 ile noktalayacağım :)
bende 60 ındıktenn sonraa meyvenın dedıgı gıbı gerı kalanı esas hedfım 55 olmak herzaman gerı kalanı yavas yavass keyıflen veırrıım dıye dusunuyorum ama hadı bakalım hayırlısı
o kepegı alayım dımı ben hypatıaa bak meyvemde onu al demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?