Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /68.5/-1.6/%2.39)
meyvenull ( 61.0 /61.4/-0.4/%0.65)
cemrehayal( 86.1 / 85.7 / 0.4 / %0.46)
pamukcuk ( 74 / 75/-1/%1.35)
Kuyabiye( 57.6 / 56.9 / 0.7 / %1.21)
PrensesPeri( 77.9 /78.8/-0.9/-1.15)
cyd86( 70.3 /)
hasretim34( 70.8 / 69.4 / 1,4 / %1.98)
hypatia( 70 /70.4/-0.4/%-0.57)
Anna_maria( 71.9 /70.6/1.3/%1.9) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM ( )

çoook tşkler sebzeler için:) aradım taradım bulamamıştım ben:))

ben de kendimi öyle motive ediyorum canım... ama 20 ocak'a kadar 4-5 kg vermek istiyorum ama zor:18:

en azından güzel bi gece gecirdik diğmi ama
senede 1 gün sonucda ... kilolar her zamn verilir

günaydın kızlar.. bende 78.8 üm bende..gecen cumadan beri hiç tartıya çıkmadım..aldıgımı düşünmemiştim görünce çok bozuldum:2:

Üzülme canım haftaya daha iyi olacak herşey

Ay Nisanda benim de kardeşin nişan var. Gerçi giyeceğim elbiseyi bu kilodayken almıştım ama olsun yine de vermem lazım.

minnosum minnosum haftaya vercez inşallah şekerciğim..
bende hafta bası korkunc durumdaydım 63.7 falan geliyordum verdiğim rakam benide mutlu ediyor acıkcası kalanlarda üzmüyor..nerdeyse 2 bucuk kilo verdim inşallah haftaya 5 li bi rakamdayım hiç 60 a uğramak istemiyorum
dukana basladınmı sende hızlıca vericeksin kiloları tatlım 1 şubatta incecik olucaz

en azından güzel bi gece gecirdik diğmi ama
senede 1 gün sonucda ... kilolar her zamn verilir

boyle dıye dıye ömrum bıttı amannn nasıllsa verırım kılocukları sımdı mısafırın yanında olmaz yıyıyım
amann nasılsa verırım kılocukları sımdı bayram olmaz yılbası olmaz dogum gunum olmazz, annemın yıldonumu pastasını yemıycemmı yanı olmazz kardesımın mezununıyetı olmazz nasılsa verırım kılocukları dıye dıyee ömrum bıttı hala kıloluyum meyvemm

neden öyle diyorsun kii 1 subatta bitcek bi kilo sorunumuzz :26:
cıtır olarak yazın tatile gidicez sonrada kilomuzu hep korucaz.. bu kez dönüsü yok bizim için tarih belirledikmi belikledik olcak dedik olucak

dukana pazartesı baslıycam sonunda bır yerde yulaf buldum yulaf kepegı ıstıyorum dedım ama yok dedı adam yulafta ck faydalı ama köylerde mallara yedırıyorlar bunu dedı onu ınce oguteyımm yulaf kepegıde yulafıda ıcınde faydalıdır oyle ye dedı sonucta hıcbıryerde bulamazsam yulaf ezmesı alıp baslamam gerekıyor eee yulaf ezmesıde sekerlı oyuzden köylerdekı mal gıbınn bunu yemeyı dusunuyorum sekerımm

neden öyle diyorsun kii 1 subatta bitcek bi kilo sorunumuzz :26:
cıtır olarak yazın tatile gidicez sonrada kilomuzu hep korucaz.. bu kez dönüsü yok bizim için tarih belirledikmi belikledik olcak dedik olucak

1 subattt hedefım 64 ben 64 kıloda cok ck zayıf duruyorum oyuzden bayagı bır moralım yerıne gelır dıye dusunuyorum meyvem ama hadı ınsallah oluruz cunku tatılde gecen senekı gıbı löp löpp bacaklarım sallansınn ıstemıyorumm gobegı hıc saymıyorum bılee

Üzülme canım haftaya daha iyi olacak herşey

Ay Nisanda benim de kardeşin nişan var. Gerçi giyeceğim elbiseyi bu kilodayken almıştım ama olsun yine de vermem lazım.

iyi o zaman canım demekki sen ve ben daha sıkı sarılmalıyız ben daha elbise almadım kilo veririm diye vericem inşallah herkes hayran kalmalı

bende kendime küçük hedefler belirledim 1 şubata kadar 72 diyorum şimdilik inşallah olur

minnosum nasıl güldürdün benii
cemrede dukan yapıyo o yulaf ezmesini rondodan geciriyo kepek laine geliyormus o sekilde kullanıyor ne kadar doğru bilemem sanırım senin yöntem daha güvenilir sen o adamın kepeğindel al sekercim..
basla bakalım dukana sonuclarını cok merak ediyorum..

subatta süper görünücez desene bendede 55 güzel duruyor canım ondan sonra vermem gereken 3-4 kilo kalıyo onuda yaza kadar keyifle veririm diyorum vermesemde aslında o kadar sorun yapmam ..
dediğin gibi bu yazıda sallanan yağlarla gecirmek istemiyorum..düğünüm olcak die hazırlanıyordum ama düğün falan olmıcak bende kendim için yeni talipler için zayıflamaya karar verdim

martta ablamın nişanı var, ocakta sevdiceğim askerden geliyooo........

ben 70'im ve 15 gün sonra 4-5 kg vermem lazım. nasıl olacak bilmiyorum ama olacakkkk!!!! duydun mu hypatia'nin vücudu? olacak!!! o kadar!!!

65-66 olmak istiyorum inş.

sonra ocak şubat mart sonu 60 ile noktalayacağım :)

bende 60 ındıktenn sonraa meyvenın dedıgı gıbı gerı kalanı esas hedfım 55 olmak herzaman gerı kalanı yavas yavass keyıflen veırrıım dıye dusunuyorum ama hadı bakalım hayırlısı

o kepegı alayım dımı ben hypatıaa bak meyvemde onu al demıs

evet ben de 55'e 6 öğün sağlıklı beslenme ve sporla yavaş yavaş keyifle geçicem inş.

ben almadım sanırım ondan bu skıntı şişkinlik gaz ve kabızlık al mutlaka canım ben de pazar ya da p.tesi sipariş vereceğim. kargo ancak öyle gelir işyerime. keşke bu hafta verseymişşim pişman oldum ama ben de alıcam.

en kötü ihtimal krep yapar ya da haşlar yoğurda katardım (( böyle olmazdı.

kızlar gg dede yulaf unu die satıyorlar dukan diyetine diede eklemişler minnosum bende kesinlikle al onu kepekli uylaf unu yiceksin sonucda sen üstelik bir sürü sey yaparsın o undan tatlandırıcılı kekler kurabiyeler süper seyler yapılır..ama adama söyle iice değirmenden gecirsin kabukları bütün kalmasın...

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /68.5/-1.6/%2.39)
meyvenull ( 61.0 /61.4/-0.4/%0.65)
cemrehayal( 86.1 / 85.7 / 0.4 / %0.46)
pamukcuk ( 74 / 75/-1/%1.35)
Kuyabiye( 57.6 / 56.9 / 0.7 / %1.21)
PrensesPeri( 77.9 /78.8/-0.9/-1.15)
cyd86( 70.3 /)
hasretim34( 70.8 / 69.4 / 1,4 / %1.98)
hypatia( 70 /70.4/-0.4/%-0.57)
Anna_maria( 71.9 /70.6/1.3/%1.9) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO (706.5/ / /% )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…