kilo bildirimi yapıyorduk dimi bugün
59'la girelim bakalım listeye
kızlar bütün gün gelemedim kusura bakmayın. çok fena üşütmüşüm bu sefer, işe de gidemedim zaten. nerdeyse son 24 saattir uyuyorum :2: doktora gittim bu sefer, bir sürü ilaç verdi biraz daha iyi gibiyim şimdi.
menüm de bişeye benzemedi tabi ki haliyle. bütün gün yiyip içtiklerimi yazıyım çünkü öyle adam gibi öğün bile yok. ilaç almadan önce bişeyler atıştırdım sadece.
şehriye çorbası, ıhlamur, portakal suyu, püre ve 2-3 tane bisküvi
bütün gün yediklerim bunlar iştebi türlü kurtulamadım şu hastalıktan. bakalım yarın kilo durumum nası olcak. hastalık ve ilaçlar kötü etkilemediyse iyi gidiyodum aslında
günaydın hanımlar
85,7 olmuşumadet dönemi malum
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk. harfiyen uymama ve spor yapmama rağmen kilo vermeyi bırkaın kg almışım ve adetime 10 gün falan var daha, yani çok
70,4 olmuşum. 70'tim. yarın ikinci evreye geçeceğim dukanda olmuyor böyle... 69'u görme hayalleri kurmuştummmmm
07.01.2011 CUMA günkü menüm
Kahvaltı: Dört adet piliç jambon, bir kibrit kutusu peynir ve bir bardak süt
Ara: yeşil çay
Öğle: bir adet yovita yopurt ve piliç jambon
Ara: yeşil çay
Akşam: bir ader yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
Not: haftaiçi yediğim piliç hindi dana jambonların toplamı 100 gr. . dukanda serbest. ona rağmen kg almışımm
dün ekstra bir nescafe içtim, onda da tatlandırıcı kullandım ve dukanda o da serbest. hiçbir yanlışım yok yani of offff
kuş yemi yiyorum ama deve kuşu gibi görünüyorum bıktım vallaa
Günaydın canlarım.
Beni öldüreceksiniz biliyorum ama 68,5 çıktım. Pazartesi daha kötüydü hiç yazmayayım.
Ama biliyordum bu hafta böyle olacağını o yüzden üzülmedim kendi adıma.
Haftaya işallah eski kiloma yaklaşacağım.
Kilo verenleri de kutlarım. Veremeyenler üzülmesin biliyorduk bu haftanın böyle olacağını.
kızlar gg dede yulaf unu die satıyorlar dukan diyetine diede eklemişler minnosum bende kesinlikle al onu kepekli uylaf unu yiceksin sonucda sen üstelik bir sürü sey yaparsın o undan tatlandırıcılı kekler kurabiyeler süper seyler yapılır..ama adama söyle iice değirmenden gecirsin kabukları bütün kalmasın...
ozaman ben gıdıyım aksama aksama adamdan alıyım bunu eyıcenee ögütt bızım mal bunlarıı yutamaz deyımmmHadı bakalımm kocısımı kandırırsam haftasonu baslarım dıycem pazar gunu gunum var olmaz sekercımm Korkmayın kızlar gunum en azından aksam degıll aksam gelıp pılates yaparımm merdıven cıkarım yakarımm
tatlım kilonu not alıyorum haftaya cumalistedesin giriş kilo 59 hadi hayırlı olsun
kızlar ben bugün sabah erkenden kalktım işe giderim diye ama yine gidemedim. en azından vaktinde bildirimimi yapmış oldum. bugün de pek ortalıklarda olamam sanırım. zaten son 36 saattir uyuyorum resmen, bugün de dinleniyim de geçsin tamamen.
menü bildiremiyorum ama yine de dikkat ediyorum yediklerime. hastayım diye önüme geleni yemiyorum.
öpüyorum hepinizi, bu arada dikkat edin kızlar kendinize salgın varmış bu aralar
yarından itibaren asıl kg kaybettiren bölüme weight loss- seyir dönemine geçiyorum arkadaşlar.
1+1 yapacağım. sebze yemeyi çooooooook özledimbir de bol bol yiyeceğim belki kabızlığım çözülür. cumaya kadar seyir devam edeceğim 7 günde yaklaşık 2 kg veremezsem diyeti bırakıp önce iskender kokoreç waffle menü makarna tahinli profiterol volkanikkk çikolatalı sufle helva ve waffle yiyecek sonra da köprüye çıkıp atlayacağım!!!!!
mezar taşına kabız gitti yazarsınız
yarından itibaren asıl kg kaybettiren bölüme weight loss- seyir dönemine geçiyorum arkadaşlar.
1+1 yapacağım. sebze yemeyi çooooooook özledimbir de bol bol yiyeceğim belki kabızlığım çözülür. cumaya kadar seyir devam edeceğim 7 günde yaklaşık 2 kg veremezsem diyeti bırakıp önce iskender kokoreç waffle menü makarna tahinli profiterol volkanikkk çikolatalı sufle helva ve waffle yiyecek sonra da köprüye çıkıp atlayacağım!!!!!
ayy gulmektenn öldummm bukadar sey aklındanmı gecıyor hypatıaa sen boyle dıyetı nasıl yapıyorsun delıı kızz canım benım bak gor mınnos demıstı dıyceksın sebze yemeye basla 7 gunde degıl yanlız 10 gunde kıl verılıyor seyır donemınde hemencecık gıdıcek kara yaglar merak etme senn canım benımmmm yerım senıı
ya canım benim zaman problemim var... sevdicek askerden geliyo ayın 20'sinde. on beş gün kaldı. 3 kg vermem lazım ama ben 4-5 diyorum da hani söylediğimizden azı gidiyor hep diye. 15 günde 3 kg vermek zorundayımmm
yoksa nolcam bilmiyorum of offf
Zevcanım süpersin halletmişsin herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?