Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayat bir sınavsa; üzülüp durmak yerine neyi, nasıl başaracağınıza bakın ki sınav süresi boşa geçmesin.

Devam kızlar, yılmak yoook

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
günaydın hanımlar
85,7 olmuşum adet dönemi malum

üzülmeyin canlarım.. haftaya bomba gibi olacakk

Kızlar ben aynıyım.. 70.3 yani, en azından fazlalıklar gitmiş buna da şükür

4. TAKIM 188. Etap

İrem&Özge ( 66,9 /68.5/-1.6/%2.39)
meyvenull ( 61.0 /61.4/-0.4/%0.65)
cemrehayal( 86.1 / 85.7 / 0.4 / %0.46)
pamukcuk ( 74 / 75/-1/%1.35)
Kuyabiye( 57.6 / 56.9 / 0.7 / %1.21)
PrensesPeri( 77.9 /78.8/-0.9/-1.15)
cyd86( 70.3 /70.3/0.0/%0.0)
hasretim34( 70.8 / 69.4 / 1,4 / %1.98)
hypatia( 70 /70.4/-0.4/%-0.57)
Anna_maria( 71.9 /70.6/1.3/%1.9) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO (706.5/707 / -0.5/%-0.07 )

ozaman ben gıdıyım aksama aksama adamdan alıyım bunu eyıcenee ögütt bızım mal bunlarıı yutamaz deyımmm hadı bakalımm kocısımı kandırırsam haftasonu baslarım dıycem pazar gunu gunum var olmaz sekercımm korkmayın kızlar gunum en azından aksam degıll aksam gelıp pılates yaparımm merdıven cıkarım yakarımm

şimdiden afiyet olsun minnosumm kız belkim cok beğenirsin ticaretini yapmaya baslarsın

kızlar ben bugün sabah erkenden kalktım işe giderim diye ama yine gidemedim. en azından vaktinde bildirimimi yapmış oldum. bugün de pek ortalıklarda olamam sanırım. zaten son 36 saattir uyuyorum resmen, bugün de dinleniyim de geçsin tamamen.

menü bildiremiyorum ama yine de dikkat ediyorum yediklerime. hastayım diye önüme geleni yemiyorum.

öpüyorum hepinizi , bu arada dikkat edin kızlar kendinize salgın varmış bu aralar

gecmıs olsun kuyabıyem ınsallah hemencecık ıyılesıp gelırsın aramızaa

yarından itibaren asıl kg kaybettiren bölüme weight loss- seyir dönemine geçiyorum arkadaşlar.

1+1 yapacağım. sebze yemeyi çooooooook özledim bir de bol bol yiyeceğim belki kabızlığım çözülür. cumaya kadar seyir devam edeceğim 7 günde yaklaşık 2 kg veremezsem diyeti bırakıp önce iskender kokoreç waffle menü makarna tahinli profiterol volkanikkk çikolatalı sufle helva ve waffle yiyecek sonra da köprüye çıkıp atlayacağım!!!!!

mezar taşına kabız gitti yazarsınız

ayy gulmektenn öldummm bukadar sey aklındanmı gecıyor hypatıaa sen boyle dıyetı nasıl yapıyorsun delıı kızz canım benım bak gor mınnos demıstı dıyceksın sebze yemeye basla 7 gunde degıl yanlız 10 gunde kıl verılıyor seyır donemınde hemencecık gıdıcek kara yaglar merak etme senn canım benımmmm yerım senıı

kız deli etme beni doğru düzgün seyler düşün.. veremezsende o düşündüklerinin hiç birini yemek yok..

ya canım benim zaman problemim var... sevdicek askerden geliyo ayın 20'sinde. on beş gün kaldı. 3 kg vermem lazım ama ben 4-5 diyorum da hani söylediğimizden azı gidiyor hep diye. 15 günde 3 kg vermek zorundayımmm

yoksa nolcam bilmiyorum of offf

çok güldürdün beni

özgeciğim ve zevcancıgım destekleriniz için teşekkürler

bugun yine çok moralim bozuk takımında havasını bozmayacagım..sessiz takipteyim sizi..

reyhancım benimde moralim yok .. keyfimi hiç birsey yerine getiremez malesef konus canım sen bizle sesiz kaldıkca daha cok canın sıkılacak..

tatlım boşver kendini bağlama bu tarz seylere..
benim sevgilimde askerden geldi onun için zayıfladım o kadar çile cektim kim kıymetini bildi şimdi ayrılacak benden.bi erkek için kasma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…