ya canım benim zaman problemim var... sevdicek askerden geliyo ayın 20'sinde. on beş gün kaldı. 3 kg vermem lazım ama ben 4-5 diyorum da hani söylediğimizden azı gidiyor hep diye. 15 günde 3 kg vermek zorundayımmm
yoksa nolcam bilmiyorum of offf
selam kızlar..... 12 ye kadar listeyi paylaşımamı eklemek gerekiyor.......
İyi yapmışsın Zevcanım valla Şu kampanya olayı yeterince vaktimi alıyor. Çocuklar gülsünde vaktim kalmasın.
canım ozaman bıraz daha fazla dıkkat edıceksın ve bol bol spor yapıcaksın 15 gunde 3 kıl verılebılır bence kı sende verebılırsın tatlımm uzulme boylee aksamları cok cok az ye mesela gun ıcınde yıyorsunya dukanda aksamları dıkkat et bırazcık daha ac yat yanı belkı etkısı olur
kız deli etme beni doğru düzgün seyler düşün.. veremezsende o düşündüklerinin hiç birini yemek yok..
tatlım boşver kendini bağlama bu tarz seylere..
benim sevgilimde askerden geldi onun için zayıfladım o kadar çile cektim kim kıymetini bildi şimdi ayrılacak benden.bi erkek için kasma kendini..
reyhancım benimde moralim yok .. keyfimi hiç birsey yerine getiremez malesef konus canım sen bizle sesiz kaldıkca daha cok canın sıkılacak..
ahaha valla aklım bi tek buna çalışıyo.. Masaüstü resimlerimi görsenizzz
Yok canım 50 kg olursun gene görmez görmeyecek olan... Bnmki zaten askerde terk etti de işte bi umut... Iddiaya girmiştik sözleşmiştikkk ondan kasıyorummm
boşver yaa tatlım salla gitsin onun için hiç birseye deymez...bak 3,5 senemi verdim sonuc ne bütün derdini cilesini cektim sonuc ne acı cekmek...
Bi erkek için caba harcamaya deymez..
evet o annesi ablası benim ailem ooff offferkek arkadaşına mı sıkkınsın..offffff bu erkeklerrr
haklısın canım olan zamanıma oluyooo.. Bana oluyo malesef(
afiyet bal şeker olsun ben de birazdan yiyeceğim iki kaşıkçık yemeğimi ühühü:2:
evet o annesi ablası benim ailem ooff offf
selam bayanlar
sabah süt ve yulaf kepeğeeeee
ara süt
öğle 3 parça hidi göğüs eti yoğurt
ara ne kaddar değişik!!!!yoğurt
akşam ay bayıldım muhtemelen yumurta haşlarım birazda peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?