cok az yiyorsun tatlım yaaa bu kadar az yiyerek zayıflanmazz..
Kızlar bende bu günkü menümü bildireyim
bu gün normalde detoks yapıcaktım ama ruhum yeterince kötü durumda bedenim bari sağlam olsun istedim yapmadım..
sabah tam buğday ekemğinden peynirli tost yarım bardak süt
öğlen tarcın ve 2 kuru kayısı ilaveli sütlü yulaf ezmesi
ara 1 mandalina
aksam salata balık
selam bayanlar
sabah süt ve yulaf kepeğeeeee
ara süt
öğle 3 parça hidi göğüs eti yoğurt
ara ne kaddar değişik!!!!yoğurt
akşam ay bayıldım muhtemelen yumurta haşlarım birazda peynir
teşk cnm
iyiyim. sizlere bi bakayım dedim. gruba dönmeyi istiyorum ama cesaret edemiyorum henüz. bi ara hastaydım 1 hafta kadar. yemek de yiyemedim, ondan sora da yemek düzenim kalmadı. sabah ve öğlen tatlı dışında canım ne isterse y,yorum akşam hiç bişi yemiyorum falan. ama hala 49kiloyum ve bikaç arkadaşım zayıfladığımı söylediama işte düzensiz olduğundan takıma şu ara dönemicem. 1-2 kilo daha vermek istiyorum şu şubat tatilinden sora düşünecem.
bu arada zevcancım sanırım bi takım sorunların var, hayırlısı olsun cnmbende de var öyle şeyler de kendime de aynısını diyorum. bazı şeyler zor ama hayat uzun. nasıl iyi geçireceksek öyle başlasın..
sanırım az yediğim için kg veremiyorum. işyerine bi sürü tatlı geldi metabolizmamı şaşırttıp bi tane baklava yesem mi acaba hahaha..sonra tartıya çıkınca da metabozlizmam beni şaşırtacak + gösterecek
gayet güzel ve sağlıklı menü tebrikleer
meyvemm lısteyı buraya koydugunda gormustum eksıler yok dıye ama tam bılmedıgım ıcın lıste ısını cok bılmıslık yapmıyım dedım kusura bakma sekerım uyaarabılırdım senı
07.01.2011 CUMA günkü menüm
Kahvaltı: Dört adet piliç jambon, bir kibrit kutusu peynir ve bir bardak süt
Ara: yeşil çay
Öğle: bir adet yovita yopurt ve piliç jambon
Ara: yeşil çay
Akşam: bir ader yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
Not: haftaiçi yediğim piliç hindi dana jambonların toplamı 100 gr. . dukanda serbest. ona rağmen kg almışımm
dün ekstra bir nescafe içtim, onda da tatlandırıcı kullandım ve dukanda o da serbest. hiçbir yanlışım yok yani of offff
kuş yemi yiyorum ama deve kuşu gibi görünüyorum bıktım vallaa
Kızlar ben aynıyım.. 70.3 yani, en azından fazlalıklar gitmiş buna da şükür
kızlar ben bugün sabah erkenden kalktım işe giderim diye ama yine gidemedim. en azından vaktinde bildirimimi yapmış oldum. bugün de pek ortalıklarda olamam sanırım. zaten son 36 saattir uyuyorum resmen, bugün de dinleniyim de geçsin tamamen.
menü bildiremiyorum ama yine de dikkat ediyorum yediklerime. hastayım diye önüme geleni yemiyorum.
öpüyorum hepinizi, bu arada dikkat edin kızlar kendinize salgın varmış bu aralar
Kızlar bende bu günkü menümü bildireyim
bu gün normalde detoks yapıcaktım ama ruhum yeterince kötü durumda bedenim bari sağlam olsun istedim yapmadım..
sabah tam buğday ekemğinden peynirli tost yarım bardak süt
öğlen tarcın ve 2 kuru kayısı ilaveli sütlü yulaf ezmesi
ara 1 mandalina
aksam salata balık
selam bayanlar
sabah süt ve yulaf kepeğeeeee
ara süt
öğle 3 parça hidi göğüs eti yoğurt
ara ne kaddar değişik!!!!yoğurt
akşam ay bayıldım muhtemelen yumurta haşlarım birazda peynir
07.01.2011 - cuma
sabah (09:00)
1 fincan nescafe (lıght süt ile yapıldı ve şekersiz)
1 adet yumurta
ara öğün (10:30)
1 porsiyon meyve
öğlen (13:00)
1 porsiyon patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim uno lıght ekmek
ara öğün
yarım bardak lıght süt
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam (19:30)
1 kase yoğurt
salata
sabah 50 dk. Fıtness yaptım kızlar.. Sonra 1 saat bisiklet hedefliyorum ve 2.5 lt su
ay sevgililer günü konseptli kurabiye kursuna katılıcammm ama ben onları yaptıktan sonra yerimm yiyeceğim diye korkuyorummm
evet akşam pilatesim var, sonra eve gelip saç maskemi yapıcam. bol bol da su içicem.
belki kg verememe durumum antibiyotik aldım bu hafta boyunca. ondandır. cumartesi son.
afiyet olsun ceydacım.. sabah biraz hafif gecmiş ama aralar o hafifliği tamamlamıs..07.01.2011 - cuma
sabah (09:00)
1 fincan nescafe (lıght süt ile yapıldı ve şekersiz)
1 adet yumurta
ara öğün (10:30)
1 porsiyon meyve
öğlen (13:00)
1 kase yoğurt
1 dilim uno lıght ekmek
ara öğün
yarım bardak lıght süt
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam (19:30)
1 kase yoğurt
salata
sabah 50 dk. Fıtness yaptım kızlar.. Sonra 1 saat bisiklet hedefliyorum ve 2.5 lt su
ay sevgililer günü konseptli kurabiye kursuna katılıcammm ama ben onları yaptıktan sonra yerimm yiyeceğim diye korkuyorummm
evet akşam pilatesim var, sonra eve gelip saç maskemi yapıcam. bol bol da su içicem.
belki kg verememe durumum antibiyotik aldım bu hafta boyunca. ondandır. cumartesi son.
Herkese selamlar
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Veremeyenler de muhtemelen yılbaşı akşamından kalanlar sanırım olsun üzülmeyin haftaya verirsiniz inşallah
bugünkü menüm
Sabah:
1 greyfurt
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
1 mandalina
Öğle:
brokoli yemeği kıymalı
yoğurt
Ara:
1 meyve
Akşam:
haşlanmış brüksel lahansı ve yoğurt
Ara: yine meyve
1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, 2 bardak yeşilçay 1 bardak tarçın karanfil çayı
fatmacım bende ki sorunlar bitmaz seker gecmişi okusan anlarsın...
süpersin tatlım harika gidiyorsun
oy şimdi gördüm tatlım erkek arkadaş mevzusu çok üzüldüm tatlım ya
ah bu erkekler
bende terkedildim geçen sene biliyomusun baya da ciddiydik ama seninki daha kötü 3 yıl emek vermişsin :99:
değmiyo hiç biri için ya üzme kendini canım düzelir herşey inş
saol tatlım
hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?