Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah rızasına bana biri kişisel rütbe değiştirmwyi anlatsınnnnn.çatladım yapamadııııııııııım

kotrol paneline gir canım profil düzenle var onada gir orda orta kısımlara doğru yazıyor onun boşluğuna yaz sonra en alttan değişiklikleri kaydet dee..

Son düzenleme:
oy canım kıyamam sana yaw sıkma kendini bu kadar
önce kendin inanmalısın vereceğine

akşam ve öğle biraz hafif gibi tatlım nasıl dayanıyorsun böyle :44:

dayanamıyorum tabiki de canım:)) ama vericem pes etmeyeyim diye devam ediyorum işte ( VERİCEM İŞTE VERİCEM. VÜCUT BENİMSE BEN BU PİS YAĞLARI İSTEMİYORUM HIH!!!!

evet bence de antibiyotikten veremedim.. allahtan yarın bitecek, bir de kabızlık için yovitalar fayda etmedi normal ilaç kullanacağım, belki işe yarar... sabah kg. değişir böylece de inş.

eheh ben o dediklerini yapmasam kalpten giderimmm yoo dostum yooo zayıflayınca eve ekmek makinesi de alıcam, waffle makinesi de alıcamm mis miss

komik değil dertliyim komşu huuu zayıfladıktan sonra mart gibi gidicem kursa en iyisi... yapıcam o süslü kurabiyelerden ben de hıh

fatmacım bende ki sorunlar bitmaz seker gecmişi okusan anlarsın...

meyvemm ınan evlendıkten sonra soyle bır gerı donup bakıyorsunn guluyorsun dalga gecıyorsun boyle seylerle bazende uzuluyorsun belkı hayatının buyuk bır kısmını dolduran ınsanı yanında hayal ederek gelecek planladıgın ıcın uzuluyorsun. ama ne var bılıyormusun ben ona ınandım yanı nasıbımde kısmetımde varsa olucaktır yoksa zaten ben kırk taklada atsam olmıycaktır bu ıs nıye bukadar ustelıyorumkı dedım ve bıraz akısına bıraktım ve nıtekım olmadı 4 yıllık bır ılıskıden sıonra yıkıldım ama neoldu sımdı kocamla evlıyım dunaynın en tatlı ınsanıyla ıyıkıde olmamıs ıyıkıde ozaman uzulmus aglamıs onalrıda yasamısımkı sımdıkı hayatımın kıymetını daha ıyı anlıyorum oyuzden hayatta yasadıgın herseyın bır hayırı vardır de ve oyle dua et hayırlısı neyse o olsun de sakın uzulmuycem deme uzulmen gerektıgı zaman uzul ama bu dunyanın sonu degıl bunuda bıl

canım benimmm
bak tekrar söylüyorm portakal yaprağı demle iç faydasını görüceksin..
bu arada waffe makinesinde benimde gözüm var ama alırsam 100 kiilo olurum die korkuyorum

biliyorum tatlım farkındayım bütün bunların ama içimi cok acıtıyor işte olanlar.. hayırlısı diyorum diyebildiğim tek sey o baska ne yapacak birseyim nede söylicek sözüm var yok malesefki
su akar yolunu bulur baska acıklaması yok bu işin..

canım benimmm
bak tekrar söylüyorm portakal yaprağı demle iç faydasını görüceksin..
bu arada waffe makinesinde benimde gözüm var ama alırsam 100 kiilo olurum die korkuyorum

aklıma koydum canım yapıcam onu da.. burda santraldeki bayan da önerdi, yoğurt yediğimi görünce kendiliğindn önerdi

oo 100 kg olursan formunu korumuşsun demektir... ben 392084250 lere varırımmm alsam...

dayanamıyorum tabiki de canım:)) ama vericem pes etmeyeyim diye devam ediyorum işte ( VERİCEM İŞTE VERİCEM. VÜCUT BENİMSE BEN BU PİS YAĞLARI İSTEMİYORUM HIH!!!!

oy kıyamam tatlım ya acıktığın zaman yeşillik ye bari miden aç kalmasın

aç kalınca daha kötü metobolizman yavaşlar:44:

kararlı olman çok iyi tatlım vericez tabiikim

gitcek bu pis kilolar :81:

doktorun ne kadar zamnda ne kadar verirsin diyor tatlım.. bi zaman belirledimi..

canım doktorum aslında iç hastalıkları uzmanı benim alerjim var ya belki daha önce söylemişimdir ama yinede tekrar belirteyim

kakoya karşı ve soya mamullerine karşı alerjim var doktor biraz kilo verirsen yağ yakarsan alerjin azalabilir dedi bende diyet listesi beslenme listesi daha doğrusu yazmasını istedim:44:

böyle 1 haftalık bir liste yazdı işte çok sıkma kendini verirsin ayda en fazla 4 kiloda versen yeter dedi:97:

ama ben kendime hedef koydum nisana kadar 60 olcam sonrada doum günümde yani 4 mayısta 58 olmak için yediklerime dikkat edicem

benım dogum gunum 11 agustoss ben ozaman 55 kılourmuyum acep meyvemmm
,
du bakalım senın dogumgununde 64 olursam orayada 55 olurum belkımm

ne yani diyet yapıyorsun die waffle makinesimi önerdi sana

ahahha portakal yaprağı önerdi tabikimdee

herkes doğumgününde ideal kilolarında olur inş. en ciks jeanlerimizi giyeriz

kot giymeyi çok özledim on kilom var sadece onn ama yapışık on.. gitmiyolar ama göndericemmm

kızlar bir taraftanda ev arıyorum eğer evlillk işi olmazsa ev alıcam kendime kredi cekip.. bilmiyordum tatlım hadi bakalım inş ayda 4 kilo süper bi rakam
ben gelıyımımmı meyvemm ben joker eleman olıyım hem 2. takım hem 4 takım
canım benim keske öyle bi hak olsa 2. takımla 4. takımı bir yapardık
benım dogum gunum 11 agustoss ben ozaman 55 kılourmuyum acep meyvemmm
,
du bakalım senın dogumgununde 64 olursam orayada 55 olurum belkımm
inş olursun tatlımm.. cok istiyorum doğum günlerimizde ideal kilolarımızda olmayı
ben giyiyorum valla sekercim 15 kilo fazlam varkende giyiyordum yakısmıyor ama napayım bir daha genc olmıcam içimde kalsın istemiyorum

kızlar bir taraftanda ev arıyorum eğer evlillk işi olmazsa ev alıcam kendime kredi cekip..
bilmiyordum tatlım hadi bakalım inş ayda 4 kilo süper bi rakam

hayırlısı olsun canım

tamam canım söylemem iyi oldu o zaman

ben işte alerjik bünyeli olduğum için her diyeti yapoamıyorum o yüzden doktora yalvardım başının etini yedim adamın valla

sağolsun oda yazdı verdi

evet çok iyi ama bakalım ben verebilecekmiyim cnm:97:

ben giyiyorum valla sekercim 15 kilo fazlam varkende giyiyordum yakısmıyor ama napayım bir daha genc olmıcam içimde kalsın istemiyorum

ev işi çok akıllıca bekarken yatırım ypamak lazım. para biriktiriyorsan da garantide altın hesabı var. ona mutlaka bak cnm. çok güzel. ben yapamıyorum((( ablam yapıyo.

kot ben de giyiyorum ama bnmki şişko kotuu:) ben güzel jean istiyorummm altına topuklu ayakkabı atlet body allahhh :82:

bu giydiğim öyle koy sayılmaz yanii:)

bende giyiyorumda noluyor ki yakısmıyor sonucda şişmanım
inş zayıflayınca salına salına giyerim

para biriktiremiyorum canım ödeme olunca mecburiyet olup ödeniyor diğer türlü harcanıp gidiyor.. bakalım duruma göre bende hareket edicem belkide toki nin evlerine yazılırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…