teşekkür ederim canım doktorum sağolsun bana özel diyet yazdı daha doğrusu ben zorla yazdırdım
oy canım kıyamam sana yaw sıkma kendini bu kadar
önce kendin inanmalısın vereceğine
akşam ve öğle biraz hafif gibi tatlım nasıl dayanıyorsun böyle :44:
afiyet olsun ceydacım.. sabah biraz hafif gecmiş ama aralar o hafifliği tamamlamıs..
antibiyotik etki etmiş olablir evet..
platese bende baslıcam pazar aksamı inş.. saclarımıda kestirmem lazımm
ama sen varya dayak istiyon kursa gidersen tabiki yersin çünkü zor dayanıyorsun.. bence yemek sitelerinde gezmeyi bırak ve nefsini terbiye et öyle kursa basla oksa kursa gidersen bu halinle zayıflayacağına kilo laırsın..
ay sen ne komıksın yaaa yerım ben senı ama ben onları yerım dıye korkuyorbende cok severım pasta kurabıye yapmayı arada yaparımm apartmana dagıtırım annemlere gotururum ee tabı tadına bakmadan olmaz bu hafta sonu yıne yaparım ben kesın yanı
kotrol paneline gir canım profil düzenle var onada gir orda orta kısımlara doğru yazıyor onun boşluğuna yaz sonra en alttan değişiklikleri kaydet dee..
fatmacım bende ki sorunlar bitmaz seker gecmişi okusan anlarsın...
evet bence de antibiyotikten veremedim.. allahtan yarın bitecek, bir de kabızlık için yovitalar fayda etmedi normal ilaç kullanacağım, belki işe yarar... sabah kg. değişir böylece de inş.
eheh ben o dediklerini yapmasam kalpten giderimmm yoo dostum yooozayıflayınca eve ekmek makinesi de alıcam, waffle makinesi de alıcamm mis miss
meyvemm ınan evlendıkten sonra soyle bır gerı donup bakıyorsunn guluyorsun dalga gecıyorsun boyle seylerle bazende uzuluyorsun belkı hayatının buyuk bır kısmını dolduran ınsanı yanında hayal ederek gelecek planladıgın ıcın uzuluyorsun. ama ne var bılıyormusun ben ona ınandım yanı nasıbımde kısmetımde varsa olucaktır yoksa zaten ben kırk taklada atsam olmıycaktır bu ıs nıye bukadar ustelıyorumkı dedım ve bıraz akısına bıraktım ve nıtekım olmadı 4 yıllık bır ılıskıden sıonra yıkıldım ama neoldu sımdı kocamla evlıyım dunaynın en tatlı ınsanıyla ıyıkıde olmamıs ıyıkıde ozaman uzulmus aglamıs onalrıda yasamısımkı sımdıkı hayatımın kıymetını daha ıyı anlıyorum oyuzden hayatta yasadıgın herseyın bır hayırı vardır de ve oyle dua et hayırlısı neyse o olsun de sakın uzulmuycem deme uzulmen gerektıgı zaman uzul ama bu dunyanın sonu degıl bunuda bıl
canım benimmm
bak tekrar söylüyorm portakal yaprağı demle iç faydasını görüceksin..
bu arada waffe makinesinde benimde gözüm var ama alırsam 100 kiilo olurum die korkuyorum
aklıma koydum canım yapıcam onu da.. burda santraldeki bayan da önerdi, yoğurt yediğimi görünce kendiliğindn önerdi
oo 100 kg olursan formunu korumuşsun demektir... ben 392084250 lere varırımmm alsam...
dayanamıyorum tabiki de canım:)) ama vericem pes etmeyeyim diye devam ediyorum işte( VERİCEM İŞTE VERİCEM. VÜCUT BENİMSE BEN BU PİS YAĞLARI İSTEMİYORUM HIH!!!!
doktorun ne kadar zamnda ne kadar verirsin diyor tatlım.. bi zaman belirledimi..
kızlar takımda 1 kişilik bos yer var davet etmek istediğiniz birisi varsa aklınızda bulunsun..
ne yani diyet yapıyorsun die waffle makinesimi önerdi sana
bilmiyordum tatlım hadi bakalım inş ayda 4 kilo süper bi rakamoy kıyamam tatlım ya acıktığın zaman yeşillik ye bari miden aç kalmasın
aç kalınca daha kötü metobolizman yavaşlar:44:
kararlı olman çok iyi tatlım vericez tabiikim
gitcek bu pis kilolar :81:
canım doktorum aslında iç hastalıkları uzmanı benim alerjim var ya belki daha önce söylemişimdir ama yinede tekrar belirteyim
kakoya karşı ve soya mamullerine karşı alerjim var doktor biraz kilo verirsen yağ yakarsan alerjin azalabilir dedi bende diyet listesi beslenme listesi daha doğrusu yazmasını istedim:44:
böyle 1 haftalık bir liste yazdı işte çok sıkma kendini verirsin ayda en fazla 4 kiloda versen yeter dedi:97:
ama ben kendime hedef koydum nisana kadar 60 olcam sonrada doum günümde yani 4 mayısta 58 olmak için yediklerime dikkat edicem
ben gelıyımımmı meyvemm ben joker eleman olıyım hem 2. takım hem 4 takım
inş olursun tatlımm.. cok istiyorum doğum günlerimizde ideal kilolarımızda olmayıbenım dogum gunum 11 agustoss ben ozaman 55 kılourmuyum acep meyvemmm
,
du bakalım senın dogumgununde 64 olursam orayada 55 olurum belkımm
ahahha portakal yaprağı önerdi tabikimdee
herkes doğumgününde ideal kilolarında olur inş. en ciks jeanlerimizi giyeriz
kot giymeyi çok özledim on kilom var sadece onn ama yapışık on.. gitmiyolar ama göndericemmm
kızlar bir taraftanda ev arıyorum eğer evlillk işi olmazsa ev alıcam kendime kredi cekip..
bilmiyordum tatlım hadi bakalım inş ayda 4 kilo süper bi rakam
ben giyiyorum valla sekercim 15 kilo fazlam varkende giyiyordumyakısmıyor ama napayım bir daha genc olmıcam içimde kalsın istemiyorum
ev işi çok akıllıca bekarken yatırım ypamak lazım. para biriktiriyorsan da garantide altın hesabı var. ona mutlaka bak cnm. çok güzel. ben yapamıyorum((( ablam yapıyo.
kot ben de giyiyorum ama bnmki şişko kotuu:) ben güzel jean istiyorummm altına topuklu ayakkabı atlet body allahhh :82:
bu giydiğim öyle koy sayılmaz yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?