valla o kadar emek verince insan ister istemez takıyor. kaçamak yapanlar kilo aldığına üzülüp stres yaparken ben hem beslenmeme dikkat edip hem spor yapıp hem de bunları doktor kontrolünde yapınca daha çok üzülüyorum haliyle.
ama vereceğim allahın izniyle. pes etmek yok. mart nisan olmaz mayıs haziran olur, haziran olmaz temmuz olur. hiiiç fark etmez.
evet ayrıyız ama ben daha kabullenemedim. belki bir şans belki bir mucize belki bir söz ne bileyim bir şey işye...
anladım canımm.. hayrlısı olsun senin adına inşallah barışırsınız :/
bende hazirana kadar vermek istiyorum bütün kilolarımı ..
hala kocaman göbüş varr
ayrıca göbüşümde çatlak var
bende temmuzda tatıle gıdıcem ve 55 kıl olarak gıtmek ıstıyorum hayal mı kuruyorum sence gızemm
minnosum hayal kurmadan yasanmaz sonucda ayrıca hayalarini gerceklestirmek senin elinde istersen basarırsınn..
benım elımde demı basarırım demı yaa zevcann bugun kendımı okadar tebrık ettım kı sadece kahvaltıda ekmek yedım sonra dukana devamm oglen et yedım ve elıme ekmegı aldım ya azcık tadına bakım dedım sonra gerı bıraktım hayır ben dukan yapıcam mıne dedım kendıme kahvaltısını bozuyorum sadece oda bagırsaklarımı kılıtlememek ıcın umarım bır sonuc alırım oglen aksam sadece proteın bugun kac cıkolataya kunefeye sutlaca bakarak yemek yedım ben sız bılıyormusunuz afferın sana mınnossminnosum hayal kurmadan yasanmaz sonucda ayrıca hayalarini gerceklestirmek senin elinde istersen basarırsınn..
hiçte hayal değil.. temmuza 6-7 ay var.. her hafta yarım kilo bile versen ulaşırsın canım =)
kilolarımızda yakınmış :) yaza kadar mezun olcaz inşallah :) Hayal değil canım bizim elimizde :)
minnoş prenses ismi tanıdık geldi sanki 5 günde 5 kilo diyetinde gördüm sanmıştım bi bakayım dedim.. Ama yokmuş tanıdık gelmiş bana kkda falan gördüm heralde..
Herneyse bakarken seni gördüm.. Demekki sende vardın o zamn diyet yapanların arasında :)
minnoş prenses ismi tanıdık geldi sanki 5 günde 5 kilo diyetinde gördüm sanmıştım bi bakayım dedim.. ama yokmuş tanıdık gelmiş bana kkda falan gördüm heralde..
herneyse bakarken seni gördüm.. demekki sende vardın o zamn diyet yapanların arasında :)
benım elımde demı basarırım demı yaa zevcann bugun kendımı okadar tebrık ettım kı sadece kahvaltıda ekmek yedım sonra dukana devamm oglen et yedım ve elıme ekmegı aldım ya azcık tadına bakım dedım sonra gerı bıraktım hayır ben dukan yapıcam mıne dedım kendıme kahvaltısını bozuyorum sadece oda bagırsaklarımı kılıtlememek ıcın umarım bır sonuc alırım oglen aksam sadece proteın bugun kac cıkolataya kunefeye sutlaca bakarak yemek yedım ben sız bılıyormusunuz afferın sana mınnoss
Gızemm sende 55 olmak ıstıyormussun hadı yarısalımmmAyy ınsallahh temmuza kalmaz gızemcım ben 1 subata 64 hedefı koydum onu tutturusam eger kı ınsallah tutar ozaman 1 martada 60 dıycem cunku ben yıllardır 64 ve 65 kılodan asagıyı gormedım ordan sonrası cok zorlar benı dıye tahmın edıyorum
evet bi ara uzun bi ara yapmıstım o diyeti ama hata etmişim ben onu yaptığıma cok pişman oldum verdiğimin hepsini geri aldım bosuna zaman kaybı oldu bana..
aynen canım ben şok diyetleri tamamen çıkardım hayatımdan.. Takımdakiler bana çok kızıyolar yaptğım zamn artık kesinkes yapmıyorum. Sağlıklı besleniyorum en güzeli..
Işte şimdi baktımda o zamn başlarken 82 kiloymuşum vay be .)
benım elımde demı basarırım demı yaa zevcann bugun kendımı okadar tebrık ettım kı sadece kahvaltıda ekmek yedım sonra dukana devamm oglen et yedım ve elıme ekmegı aldım ya azcık tadına bakım dedım sonra gerı bıraktım hayır ben dukan yapıcam mıne dedım kendıme kahvaltısını bozuyorum sadece oda bagırsaklarımı kılıtlememek ıcın umarım bır sonuc alırım oglen aksam sadece proteın bugun kac cıkolataya kunefeye sutlaca bakarak yemek yedım ben sız bılıyormusunuz afferın sana mınnoss
gızemm sende 55 olmak ıstıyormussun hadı yarısalımmmayy ınsallahh temmuza kalmaz gızemcım ben 1 subata 64 hedefı koydum onu tutturusam eger kı ınsallah tutar ozaman 1 martada 60 dıycem cunku ben yıllardır 64 ve 65 kılodan asagıyı gormedım ordan sonrası cok zorlar benı dıye tahmın edıyorum
aferin benim minnosumaaa
Basarıcaksın tabiki tatlım neden yapamayasın kara yağlarımız ya eriyecek ya eriyecek baska yolu yok bunun ..
O kadar spor yapıyoruz ne kadar direnebilirler kii
sen cok yol kat etmişsin ben cok oyalandım cokkkk....
olurrr yarışalım canım.. 67.5 kiloyum zaten ben şuan .. :)
ayrıca bu topkte değilim canım hypatia ile başka topkte tanışmıştık onu takip ederken burası hoşuma gtti :) uğruyorum sohbet ediyorum o yüzden :)
evet bi ara uzun bi ara yapmıstım o diyeti ama hata etmişim ben onu yaptığıma cok pişman oldum verdiğimin hepsini geri aldım bosuna zaman kaybı oldu bana..
[
ben 2. takımdayım tatlım hep beklerım ozaman sen benım tatlı rakıbem ol ozaman bende temmuzda dugunumde maxımusssaa ulastım 78 ıle gelınlık gıydım ondan sonra akıllandım dıyete basladım ancak buralara gelebıldım ıste neyse ınsallahh 55 e de ınıcegız tatlımm
[
ben 2. takımdayım tatlım hep beklerım ozaman sen benım tatlı rakıbem ol ozaman bende temmuzda dugunumde maxımusssaa ulastım 78 ıle gelınlık gıydım ondan sonra akıllandım dıyete basladım ancak buralara gelebıldım ıste neyse ınsallahh 55 e de ınıcegız tatlımm
ben de odiyeti yapmışım gizemle birlikte. ve harfiyeenn uymama rağmen zırnık verememiştim yine ahahah ühühüüh dengem şaştı artık
[
ben 2. Takımdayım tatlım hep beklerım ozaman sen benım tatlı rakıbem ol ozaman bende temmuzda dugunumde maxımusssaa ulastım 78 ıle gelınlık gıydım ondan sonra akıllandım dıyete basladım ancak buralara gelebıldım ıste neyse ınsallahh 55 e de ınıcegız tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?