Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canımm.. hayrlısı olsun senin adına inşallah barışırsınız :/

bende hazirana kadar vermek istiyorum bütün kilolarımı ..
hala kocaman göbüş varr
ayrıca göbüşümde çatlak var

bende temmuzda tatıle gıdıcem ve 55 kıl olarak gıtmek ıstıyorum hayal mı kuruyorum sence gızemm

bende temmuzda tatıle gıdıcem ve 55 kıl olarak gıtmek ıstıyorum hayal mı kuruyorum sence gızemm

hiçte hayal değil.. temmuza 6-7 ay var.. her hafta yarım kilo bile versen ulaşırsın canım =)
kilolarımızda yakınmış :) yaza kadar mezun olcaz inşallah :) Hayal değil canım bizim elimizde :)

minnosum hayal kurmadan yasanmaz sonucda ayrıca hayalarini gerceklestirmek senin elinde istersen basarırsınn..

minnoş prenses ismi tanıdık geldi sanki 5 günde 5 kilo diyetinde gördüm sanmıştım bi bakayım dedim.. ama yokmuş tanıdık gelmiş bana kkda falan gördüm heralde..
herneyse bakarken seni gördüm.. demekki sende vardın o zamn diyet yapanların arasında :)

minnosum hayal kurmadan yasanmaz sonucda ayrıca hayalarini gerceklestirmek senin elinde istersen basarırsınn..
benım elımde demı basarırım demı yaa zevcann bugun kendımı okadar tebrık ettım kı sadece kahvaltıda ekmek yedım sonra dukana devamm oglen et yedım ve elıme ekmegı aldım ya azcık tadına bakım dedım sonra gerı bıraktım hayır ben dukan yapıcam mıne dedım kendıme kahvaltısını bozuyorum sadece oda bagırsaklarımı kılıtlememek ıcın umarım bır sonuc alırım oglen aksam sadece proteın bugun kac cıkolataya kunefeye sutlaca bakarak yemek yedım ben sız bılıyormusunuz afferın sana mınnoss
hiçte hayal değil.. temmuza 6-7 ay var.. her hafta yarım kilo bile versen ulaşırsın canım =)
kilolarımızda yakınmış :) yaza kadar mezun olcaz inşallah :) Hayal değil canım bizim elimizde :)

gızemm sende 55 olmak ıstıyormussun hadı yarısalımmm ayy ınsallahh temmuza kalmaz gızemcım ben 1 subata 64 hedefı koydum onu tutturusam eger kı ınsallah tutar ozaman 1 martada 60 dıycem cunku ben yıllardır 64 ve 65 kılodan asagıyı gormedım ordan sonrası cok zorlar benı dıye tahmın edıyorum

evet bi ara uzun bi ara yapmıstım o diyeti ama hata etmişim ben onu yaptığıma cok pişman oldum verdiğimin hepsini geri aldım bosuna zaman kaybı oldu bana..

valla burda denemedıgım dıyet gırmedıgım topık yotur gızemcım gormussundur ıllakı sen 4. takımdamısın daha once gormemıstım ben senı

aferin benim minnosumaaa
Basarıcaksın tabiki tatlım neden yapamayasın kara yağlarımız ya eriyecek ya eriyecek baska yolu yok bunun ..
O kadar spor yapıyoruz ne kadar direnebilirler kii

evet bi ara uzun bi ara yapmıstım o diyeti ama hata etmişim ben onu yaptığıma cok pişman oldum verdiğimin hepsini geri aldım bosuna zaman kaybı oldu bana..

aynen canım ben şok diyetleri tamamen çıkardım hayatımdan.. takımdakiler bana çok kızıyolar yaptğım zamn artık kesinkes yapmıyorum. sağlıklı besleniyorum en güzeli..
işte şimdi baktımda o zamn başlarken 82 kiloymuşum vay be .)

sen cok yol kat etmişsin ben cok oyalandım cokkkk....

olurrr yarışalım canım.. 67.5 kiloyum zaten ben şuan .. :)
ayrıca bu topkte değilim canım hypatia ile başka topkte tanışmıştık onu takip ederken burası hoşuma gtti :) uğruyorum sohbet ediyorum o yüzden :)

aferin benim minnosumaaa
Basarıcaksın tabiki tatlım neden yapamayasın kara yağlarımız ya eriyecek ya eriyecek baska yolu yok bunun ..
O kadar spor yapıyoruz ne kadar direnebilirler kii

eee yanı demı erır nıye erımesın mınnos spor yapıyor hergun hemen hemen
sımdı dusundumde gızem dedıya daha 7 ay var ben ayda 2 kılo bıle versem temmuzda 54 kılo olurum bee yıhuhuhuuu kım tuttar benı beee allahım sen yardımcı ol bana hıc olmazsa ayda 2 kılom gıtsınn

sen cok yol kat etmişsin ben cok oyalandım cokkkk....

bende yazın tatile gtmiştim temmuzda 79 kiloydum. 1 ay sonra eve bi döndüm 74 olmuşum.
bende dedim 5 kilo vermişim diyete başlıyayım kurtulayım btün kilolarımdan dedim :)
ağustos sonu eylül başından beri diyetteyim işte :)
arada şok diyet hatalarım , kaçamaklar vs yüzünden ancak bu kadar verebldim.. aslında bu kadar ay geçti daha fazla vermem gerekti :)

[

ben 2. takımdayım tatlım hep beklerım ozaman sen benım tatlı rakıbem ol ozaman bende temmuzda dugunumde maxımusssaa ulastım 78 ıle gelınlık gıydım ondan sonra akıllandım dıyete basladım ancak buralara gelebıldım ıste neyse ınsallahh 55 e de ınıcegız tatlımm

ben de odiyeti yapmışım gizemle birlikte. ve harfiyeenn uymama rağmen zırnık verememiştim yine ahahah ühühüüh dengem şaştı artık

inşallah inicez canım :):):
sen 55 e inince nikah tazelettir :) bide 55ken giy bakalım fark nasıl olacak :)

herkes düğününde zayıf olur sonra alır sende tersi olmuş.

ah minnosum allah seni napmasın insan düğününde zayıflar sen tam tersi kilomu aldın ahh minnosum ahhh yaza kadar bu kiloları vermek sart oldu o kocana gününü gösterme zamanı.. Canım benim yazın tatilde 2. Kez balayı yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…