canım ben akıllandım. birdaha asla şok diyet düşünmüyorum
SEN ??? :))))
bende temmuzda tatıle gıdıcem ve 55 kıl olarak gıtmek ıstıyorum hayal mı kuruyorum sence gızemm
ayy evet bak ben bunu nıye dusunmedımm en ıyısımı ben 55 le bır gelınlık gıyıp fotograf falan cektıreyımminşallah inicez canım :):):
sen 55 e inince nikah tazelettir :) bide 55ken giy bakalım fark nasıl olacak :)
herkes düğününde zayıf olur sonra alır sende tersi olmuş.
ah minnosum allah seni napmasın insan düğününde zayıflar sen tam tersi kilomu aldın ahh minnosum ahhh yaza kadar bu kiloları vermek sart oldu o kocana gününü gösterme zamanı.. Canım benim yazın tatilde 2. Kez balayı yaparsınız
boşver canım sağlıklı vermek en iyisi ben anladım bnu :)ben bulduğum tüm şok diyetlere saldırıyorum ama sonuç sıfır canım ahahah :)) rezalete bak!
görüşürz canım :)kızlar ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi
Yarın size sorcaklarım varrrr
kesinlikle canım :) haftada yarım kilocuk vericez artık :)HAYATIM tabiki rahatlıkla verirsin o zamana kadar bu kgleri. AKSİNİ DÜŞÜNME BİLE.
ayy evet bak ben bunu nıye dusunmedımm en ıyısımı ben 55 le bır gelınlık gıyıp fotograf falan cektıreyımm
ben hayatımda hıc zayıf olmadımkı sekerlerımm oyuzden dugunde strestı babamdı kayanamamdı aman su boyle dedı bu boyle dedı ye babam ye cok sukur evıme yuvama gırdım huzura erdım hersey duzene gırdı ve hayatımda ılk defa bukadar kararlı bır sekılde kılo vermeye ugrasıyorum cunku genelde hep dıyete baslarım hatta mıne yınemı dıyete baslıyorsun dıyenler olurrama bu sn sekerlerımm sonnnnn 55 te son olacak cunkum boyum 162 falan 21 temmuzda nıkah yaptık 21 temmuzda super olmam lazım 2 balayında
ilk gelen olarak ilk menü paylasanda ben olayım..
sabah 1 muz
ara beyaz leblebi bir miktar..
öğlen etli kabak yemeği yoğurt
aksam 1 palamut (fırında) salata
plates+leslie
cuma gününe göre 200 gr - deyim
11.01.2011 SALI bugünkü menüm:
Kahvaltı: Bir avuç içi kadar lor peynir, iki kupa çay(esmer şekerle oh misss), azıcık maydanoz ve bir küçük turp, dereotu
Ara: Bitki çayı
Öğle: Bol Kereviz salatası
Ara: Bir su bardağı Sıcak süt
Akşam: Salata, balık veya bir kase light yoğurt ile yağsız hindi jambon(iş durumuna göre hangisini yiyebilirsem artık)
Spor: Bir saat fitness
Su: 3 litre su
günadyın kızlar
dün yediklerim;
sabah k flakes ile kahvaltı
ara 2 tane bisküvi
öğlen mercimek çorbası 1 parça ekmek(kızartma vardı tek çorbayla aç kaldım yaa)
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt salata
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
Kızlar ne zaman diyetimi bozacak olsam işyerimdeki arkadaşlar dostlar(!) sağolsun, hemen yardımıma koşuyorlar. beni motive ediyorlar
ben yemeğe çıkmıyorum, spora falan gidiyorum, su içiyorum ya ... hepsi bana bir şey yedirme derdinde. daha önce de yazmıştım kadın kısır yapıp getirmiş "yemezsen ağlarım ölürüm küserim" diyor ciddi ciddi :)
herneyse.. bugünde yemeğe gel diye ısrar ettiler topluca. yok dedim dokunuyor. (bugünde kızartma ve su böreği var. onlar inat ettikçe ben de ediyorum :)) ) neyse.. sonra tel.im çaldı, işyerinden bi bayan yemekhaneden arıyo "tatlım sana su böreği alayım mı? çok lezzetli" diyor. teşekkür ettim falan:)
sonra beş dk. sonra bi bayan su böreği getirmiş bana " bundan yemezsen çocuğum olmasın hypatia!" diyorrrben şok oldum "aman x hanım öyle demeyin allah korusun. ama yemeyeceğim dokunuyor bana" dedim.
"ama bu tatlı değil neden yemiyosunnn?!" dedi.
onlar inat ettikçe ben inat ediyorum. rejimi bozsam bile evde bozarım. hıh! :)
ama ben şok içindeyimmkoca koca hatunlar kafayı bnm diyetimle bozdu (ayy inş. okumazlar )
bugünki menüm
sabha
corn flakes
ara
1 elma
4 kuru kayisi
ögle
mantarli et sote,yogurt
ara
1 elma
aksam
taze fasülye kavurmasi
1 dilim ekmek
yogurt
ara süt
1] Yürümek (Hafif Eğim) 30 dak 172.2
[2] Sütaş Uzun Ömürlü Light Süt 0.25 LİTRE 87.5
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[5] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Dana Kas Eti (yağsız) 90 GRAM 90.9
[8] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[9] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[10] Kuru kayısı 4 adet 72
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Cornflakes 50 GRAM 193
Toplam : 981.2 kal.
sonunda normal yeme düzenime dönebildiğime göre hemen menümü paylaşıyım
sabah: 1 kase nesfit, yarım bardak süt
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, diyet sütlü kahve
akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı
biraz önce de yeşil çayımı içtim
anna gelmiş asağıda görüyorum fatmacım listeyi güncelle kendini burda die
ayrıca herkese hatırlatma 3 gün olmayan atılacak bahanesiz....
ben de 14 şubat'ta 65 kg.
mart sonunda da 60,00 TL olmak istiyorum.
sonra da nisan mayıs haziran sağlıkla kilomu korumak, dengeli ve sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak inş.
ben de 14 şubat'ta 65 kg.
mart sonunda da 60,00 TL olmak istiyorum.
sonra da nisan mayıs haziran sağlıkla kilomu korumak, dengeli ve sağlıklı beslenmek, düzenli spor yapmak inş.
delisin :))60.00 tl yazmışım yakafayı muhasebe ile bozdummm
geçmiş olsun :)Merhaba kızlar..
Ne yazık ki gıda zehirlenmesi vakası yaşadım. Bu sbeple de takıma uğrayamadım.Menü paylaşmıyorum çünkü 3 gündür pirinç lapası tüketiyorum :120::120::120::120: :100:
Bu sayede bu hafta fazlaca kilo vermiş olabileceğimi düşünenler olabilir doğal olarak ama keşke paket paket çikolata yiyip kilo alsaydım da bu durumda olmasaydım
Merhaba kızlar..
Ne yazık ki gıda zehirlenmesi vakası yaşadım. Bu sbeple de takıma uğrayamadım.Menü paylaşmıyorum çünkü 3 gündür pirinç lapası tüketiyorum :120::120::120::120: :100:
Bu sayede bu hafta fazlaca kilo vermiş olabileceğimi düşünenler olabilir doğal olarak ama keşke paket paket çikolata yiyip kilo alsaydım da bu durumda olmasaydım
afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah:
60 gr. yağsız peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı pekmez.
Ara:1 mandalina
Öğle: 200 dr ızgara köfte tavuk tabiiki
Ara: haşlanmış yer elması annaemin zoruyla az bir şey yedim kansızım da ben kan yapıyor diye yedirdi nasıl birşey bilmiyorum kalorisi ne acaba :44:
Akşam:Haşlanmış sebze ve yoğurt
Ara:Medine hurması 5 tane
1 saat yürüyüş, yaşilçay, 3 lt su
tatlım seninle hedeflerimiz aynı kilolarımız da mı aynı yoksa
bende mart sonunda 60 olmak istiyorum
inşallah oluruz
Merhaba kızlar..
Merhaba kızlar..
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?