Bugünkü menüm
Sabah:
60 gr. yağsız peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı pekmez.
Ara:1 mandalina
Öğle: 200 dr ızgara köfte tavuk tabiiki
Ara: haşlanmış yer elması annaemin zoruyla az bir şey yedim kansızım da ben kan yapıyor diye yedirdi nasıl birşey bilmiyorum kalorisi ne acaba :44:
Akşam:Haşlanmış sebze ve yoğurt
Ara:Medine hurması 5 tane
1 saat yürüyüş, yaşilçay, 3 lt su
tatlım seninle hedeflerimiz aynı kilolarımız da mı aynı yoksa
bende mart sonunda 60 olmak istiyorum
inşallah oluruz
gunaydın hypatıammmnasıl wc durumları tatlım duzeldınmıı
Oh çok şükür ki düzelecek birkaç güne. ilaca başlattım o rahatlattı, bir de dukanı bıraktım bugün artık, yediklerime meyve de ekledim:))
Bol boll bitki çayları içmeyi unutma..
ben dunkı sancılı wc maceramdan sonra bıraktım tatlım dukanı meyvesız sebzesız olmuyor yıne eskı hesap dıyetıme donuyorum yavas yavas ama sana daha oncede demıstım ya unlu sekerlı seyler yememeye calısıyorum oylede bır etkı gorucem ınsallah umutluyum ben bu konuda.inşaallah sende hemen duzelırsın tatlım bu kadar meyve yemıssın zaten dogal olarakk kurtulucaksındır wc ısınden
kızlar bu sabah tam 61 kiloydum
bu gün su 1.5 saat arayla meyve ve salata yediğim abuk diyetimi yapıcam yarına 500 gr falan gitsin istiyoru..
yarında ve cuma hypatianın diyetini cumartesi serbest günüm pazar ayran detoksunu yapıcam 5 li rakamları ya görücem ya görücem yani baska alternatifi yok bu işin
dün aksam plateste daha bi esnektim yüzme hareketini yapıyorum artık ama iki bacağımı yüz üstü yatarken yukarı kaldıramıyorum..
kalcamdeğilde kalcakla belimin arasında kalan sacrum bölgem acıyor anlam veremediğim sekilde.devam edicem tabiki bırakmıcamm...
gunaydınnnnnnnnhadı uyanın kızlarrr
evet evet kurtulacağım inş.
dukana kabızlık olmasaydı devam ederdim diyorsan magnesie cal... diye bir ilaç var. her gün bir ölçek içerek dukanı yapabilirsin. benim gittiğim doktor demişti, neden yapmadın? sen bu ilacı bilen insansın diye azarlamıştı. ama tadı kağıt gibiydi ondan yapmadım((( şimdi içiyorumm
neyse canım bildiğin inandığın yapabildiğin rejimi yapmak en iyisi:) vücudunun tepkisini en iyi sen bilirsin sonuçtaa
Merhaba kızlar..
Ne yazık ki gıda zehirlenmesi vakası yaşadım. Bu sbeple de takıma uğrayamadım.Menü paylaşmıyorum çünkü 3 gündür pirinç lapası tüketiyorum :120::120::120::120: :100:
Bu sayede bu hafta fazlaca kilo vermiş olabileceğimi düşünenler olabilir doğal olarak ama keşke paket paket çikolata yiyip kilo alsaydım da bu durumda olmasaydım
gunaydın meyvemmm:81::81: sakın pes etmek yok tamammı tatlım o bacaklarını kaldırırken bende ılk baslarda belımı agrıtıyordum ama sımdı boyle popomu sımsıkı tutmaya calısıyorum hanı boyle daracık bır yere gecmeye calısırken ınsan kendını sıkarya aynen oyle tatlımm . bıde pılates ardına en az 20 dakka yuruyorsun demı tatlımm ama yurumende lazımkı yaglar erısın
ay aklımın kosesınde dursun yıne boyle canım sıkılıp az asagıdakı rakamları gormek ısteyınce en azından ıkı gun yapmak ısterım canım hatta ben ılacı alıyımda evde hazırda bulunsun
günaydın kızlarnasılsınız?
dünkü menümü yazayım geçmişe bakıp geleceğim
sabah 1 haşlanmıs yumurta,az peynir kepek ekmeği yeşil çay
ara 1tane bisküvi
öğlen yogurt çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam çeyrek ekmeğe peynirli tost(regl ağrım yüzünden yemek yapamadım eşim tost yaptı yedik)
ara yok uyuyordum
günaydın minnosummm.. ben bu sabah cok zor uyandım hava cok soğuktu.. işe gelirkende iki yerde köpek kostu üzerime felaket bi sabah yasadım ağlamaya basladım tabi. cok moralim bozuk istifa etmeyi bile düşünüyorum
dukanı bıraktığın ii olmus canım nasıl kolay veriyorsan öyle devam et tatlımm..
günaydın kızlarnasılsınız?
dünkü menümü yazayım geçmişe bakıp geleceğim
sabah 1 haşlanmıs yumurta,az peynir kepek ekmeği yeşil çay
ara 1tane bisküvi
öğlen yogurt çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam çeyrek ekmeğe peynirli tost(regl ağrım yüzünden yemek yapamadım eşim tost yaptı yedik)
ara yok uyuyordum
aaaa meyvemm ne bu negatfı bulutlar dolasıyor etrafındaa hadı hadı basını kaldır dımdık otur bakalımm ıncecık vucuduna bak pozıtıf dusun arkadakı senı kıskanıp nasıl zayıfladı yaa dıyen ınsalnarı dusun ohh mıss gıbı bır gunn:89::89: bugunun butun cıceklerı sana gelsın tatlımay cıcek amblemını bulamadım kupa olsun senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?