Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım ikimizin hedefleri de kilosu da aynı:) inş. veririz. Ayrıca yer elması çok faydalı bir besin, kalorisi de çok az. Diyette ilk tavsiye edilen yiyeceklerden. Afiyetle bol bol yiyebilirsin, bağırsak çalıştırır aynı zamanda.
Menün de gayet güzel, sen annene güven:)

Herkeslere günaydın :))

12.01.2011 ÇARŞAMBA günkü menüm: (anlaşılacağı üzere acil durum 2 günlük diyetime başladım)

Kahvaltı: Bir elma, portakal ve iki küp esmer şeker ile bir su bardağı light süt
Ara: Bir tane mandalina
Öğle: Bir su bardağı kadar light yoğurt, salata ve bir kase çorba
Ara: İki adet mandalina
Akşam: Salata, bir kase çorba ve de iki adet haşlanmış yumurta

Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre

not: dün diyetisyenimi aradım, kendisinden bir taktik aldım. deneyip işe yararsa sizlerle de paylaşacağımmm.. umarım bu diyet gibi o da herkese faydasını gösterir..

Oh çok şükür ki düzelecek birkaç güne. ilaca başlattım o rahatlattı, bir de dukanı bıraktım bugün artık, yediklerime meyve de ekledim:))

Bol boll bitki çayları içmeyi unutma..

ben dunkı sancılı wc maceramdan sonra bıraktım tatlım dukanı meyvesız sebzesız olmuyor yıne eskı hesap dıyetıme donuyorum yavas yavas ama sana daha oncede demıstım ya unlu sekerlı seyler yememeye calısıyorum oylede bır etkı gorucem ınsallah umutluyum ben bu konuda.inşaallah sende hemen duzelırsın tatlım bu kadar meyve yemıssın zaten dogal olarakk kurtulucaksındır wc ısınden

kızlar bu sabah tam 61 kiloydum
bu gün su 1.5 saat arayla meyve ve salata yediğim abuk diyetimi yapıcam yarına 500 gr falan gitsin istiyoru..
yarında ve cuma hypatianın diyetini cumartesi serbest günüm pazar ayran detoksunu yapıcam 5 li rakamları ya görücem ya görücem yani baska alternatifi yok bu işin
dün aksam plateste daha bi esnektim yüzme hareketini yapıyorum artık ama iki bacağımı yüz üstü yatarken yukarı kaldıramıyorum..
kalcamdeğilde kalcakla belimin arasında kalan sacrum bölgem acıyor anlam veremediğim sekilde.devam edicem tabiki bırakmıcamm...

evet evet kurtulacağım inş.

dukana kabızlık olmasaydı devam ederdim diyorsan magnesie cal... diye bir ilaç var. her gün bir ölçek içerek dukanı yapabilirsin. benim gittiğim doktor demişti, neden yapmadın? sen bu ilacı bilen insansın diye azarlamıştı. ama tadı kağıt gibiydi ondan yapmadım((( şimdi içiyorumm

neyse canım bildiğin inandığın yapabildiğin rejimi yapmak en iyisi:) vücudunun tepkisini en iyi sen bilirsin sonuçtaa

gunaydın meyvemmm:81::81: sakın pes etmek yok tamammı tatlım o bacaklarını kaldırırken bende ılk baslarda belımı agrıtıyordum ama sımdı boyle popomu sımsıkı tutmaya calısıyorum hanı boyle daracık bır yere gecmeye calısırken ınsan kendını sıkarya aynen oyle tatlımm . bıde pılates ardına en az 20 dakka yuruyorsun demı tatlımm ama yurumende lazımkı yaglar erısın

gunaydınnnnnnnn hadı uyanın kızlarrr

günaydın minnosummm.. ben bu sabah cok zor uyandım hava cok soğuktu.. işe gelirkende iki yerde köpek kostu üzerime felaket bi sabah yasadım ağlamaya basladım tabi. cok moralim bozuk istifa etmeyi bile düşünüyorum

dukanı bıraktığın ii olmus canım nasıl kolay veriyorsan öyle devam et tatlımm..

ay aklımın kosesınde dursun yıne boyle canım sıkılıp az asagıdakı rakamları gormek ısteyınce en azından ıkı gun yapmak ısterım canım hatta ben ılacı alıyımda evde hazırda bulunsun

Çooooook geçmiş olsun, önemli olan sağlık. bir an önce kendini toparlarsın inş. ceydacım.

günaydın kızlar nasılsınız?

dünkü menümü yazayım geçmişe bakıp geleceğim

sabah 1 haşlanmıs yumurta,az peynir kepek ekmeği yeşil çay
ara 1tane bisküvi
öğlen yogurt çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam çeyrek ekmeğe peynirli tost(regl ağrım yüzünden yemek yapamadım eşim tost yaptı yedik)
ara yok uyuyordum

yürüyorum minnosum yürüyorum zaten yürümesem kitlenir kalırım leslie rahatlatıyor beni..
hiç kas ağrısı yasamadım henüz... yapabildiğim kadar yapmaya calısıyorum canım belim incelmiş ama kalcada fark yok malesefki 1 hafta tamamlanıncada fark olmazmı ki..

biz aile boyu içiyoruz, annem ablam ve yeğenimle birlikte. tatile giderken bile valize koyuyoruz üühühü..

gayet güzel menü ama öğlene salata ekleyebilirsin, daha sağlıklı olur.
afiyet olsun:)

aaaa meyvemm ne bu negatfı bulutlar dolasıyor etrafındaa hadı hadı basını kaldır dımdık otur bakalımm ıncecık vucuduna bak pozıtıf dusun arkadakı senı kıskanıp nasıl zayıfladı yaa dıyen ınsalnarı dusun ohh mıss gıbı bır gunn:89::89: bugunun butun cıceklerı sana gelsın tatlım ay cıcek amblemını bulamadım kupa olsun senın

Ben de iki haftadır aynı kg.deyim. bu cuma 68'i görmek istiyorum. istemek serbest nasılsa...

bu iki gün kendi diyetimi yapacağım, ondan sonra da ayran detoksunu deneyebilirim ama kabızlığa da geri dönmek istemiyorum. bir de vücudum aptal oldu, ordan oraya sürüklene sürüklene:)

afiyet olsun canım ..
ben kötü bi sabah yasadım mutsuzum sen nasılsın

ahh minnosum ahhhh..
valla kendimi nedense mutlu olacak gibi hissetmiyorum ama sen beni güldürdün tatlım
bak sen bulamadın cicek ama ben buldum
belkide çicek bulamaman bi işarettir bu hafta en cok kiloyu ben vermiş olurum ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…