1 haftada tabıkıde farkedıcek tatlım ama ozellıkle kalca ıstıyorsan basen ıcın yanı su yan yatıp bacak dondurme hareketı varya onu 2 tur yap tatlım en cok basenlerı calıstıran hareket o . bende bıraz onu yapıyım bak sana dedım aklıma geldı . afferım yuruyusu eksık etme tatlım benım. bak o dedıgım hareketı pılatesın bıttıkten sonra ıkı tur yap bır turda 13 kere dondur hıc durmadan tam tersıne dondur sonra dıger bacaga gec tamam mı seker sekerımmmyürüyorum minnosum yürüyorum zaten yürümesem kitlenir kalırım leslie rahatlatıyor beni..
hiç kas ağrısı yasamadım henüz... yapabildiğim kadar yapmaya calısıyorum canım belim incelmiş ama kalcada fark yok malesefki 1 hafta tamamlanıncada fark olmazmı ki..
biz aile boyu içiyoruz, annem ablam ve yeğenimle birlikte. tatile giderken bile valize koyuyoruz üühühü..
Ben de iki haftadır aynı kg.deyim. bu cuma 68'i görmek istiyorum. istemek serbest nasılsa...
bu iki gün kendi diyetimi yapacağım, ondan sonra da ayran detoksunu deneyebilirim ama kabızlığa da geri dönmek istemiyorum. bir de vücudum aptal oldu, ordan oraya sürüklene sürüklene:)
1 haftada tabıkıde farkedıcek tatlım ama ozellıkle kalca ıstıyorsan basen ıcın yanı su yan yatıp bacak dondurme hareketı varya onu 2 tur yap tatlım en cok basenlerı calıstıran hareket o . bende bıraz onu yapıyım bak sana dedım aklıma geldı . afferım yuruyusu eksık etme tatlım benım. bak o dedıgım hareketı pılatesın bıttıkten sonra ıkı tur yap bır turda 13 kere dondur hıc durmadan tam tersıne dondur sonra dıger bacaga gec tamam mı seker sekerımmm:76::90:
hypatia tatlım ayran detoksu kabızlık yapmıyor barsak hareketlerini hızlandırıyo ben 5 kez falan wc ye cıkmıstım o gün bide hafta içi yapmıstım düşün durumu
bu defa pazar yapıcam..
o zaman ayran detoksuna karar verdim yapıcam:)) ay... bi yazıyı çok beğendim burda paylaşabilir miyim acaba??
ahh minnosum ahhhh..
valla kendimi nedense mutlu olacak gibi hissetmiyorum ama sen beni güldürdün tatlım
bak sen bulamadın cicek ama ben buldum
belkide çicek bulamaman bi işarettir bu hafta en cok kiloyu ben vermiş olurum ne dersin
ayy ınsallah meyvemm eger en cok kıloyu sen verırsen bende rutbeme 4 takımın bırıncısı meyvem yazıcam bak ona gore spor calısmalarına devam ett hee bıde bısey soylemek ıstıyorum ben pılatese ılk basladıgım zamanlar kılo veremedım tatlım ama vucudum hemen sıkılıastı heryerım ınceldı yanı yanına yuruyus bısey eklemeden verılmıyor onu anladım oyuzden ekstra spor mutlaka yapıyorsun aksamları yemıyorsun eee ozaman
ayy insallah minnosumm insallah sende durumlar nasıl tatlımm dukanı bıraktın nasıl besleniyorsun..
dukanııı acılı bır wc seferınden dönuste tamamen bıraktım tatlımm
suan kendı kafamdan gecen sene yapıp ayda 9 kıloya yakın verdıgım dıyete dogru yonelıyorum
yanı aslında saglıklı beslenme dıyebılırz sadece kahvaltıda tam bugday ekmegı yıyorum hafıf bır kahvaltı . öglen aksam da cok cok az beslenıcem yanı aslında dukan mantıgında unlu ve sekerlı seyler yemıycem kesınlıkle ee gerıye proteın ve sebze kalıyor hem dukan oluyor hem bagırsaklarım calısıyoryanı oyle yapmaya calısıcam tatlım vee artı dun dedımya ayda 2 kılo gıtse temmuzda 54 kılo oluyorum benyaaa mukemmel mıyım neyımmm oyuzden bolcana spora yonelıp aksamları sadece bır tane meyve yıycem tatlım ve mutlaka proteın agırlıklı yapıcam cunkum tok oluyorum ıyı oluyor canım bısey cekmıyor yanı dukan amcamın hatırasına yazık etmıycem acıkcası
sabah tam bugday ekmegı hafıf kahvaltı
öglen bır porsıyon proteın
aksam 1 adet meyve
aralarda yesılcay leblebı badem 2 lt su
nedersın sence basarının anahtarı olurmu tatlım ve hergun yarım saat yuruyus bır gun arayla pılatess55 beklee ben gelıyorummmm 64 nce sen bekle 1 subatta yanındayımm
Merhaba kızlar..
Ne yazık ki gıda zehirlenmesi vakası yaşadım. Bu sbeple de takıma uğrayamadım.Menü paylaşmıyorum çünkü 3 gündür pirinç lapası tüketiyorum :120::120::120::120: :100:
Bu sayede bu hafta fazlaca kilo vermiş olabileceğimi düşünenler olabilir doğal olarak ama keşke paket paket çikolata yiyip kilo alsaydım da bu durumda olmasaydım
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:)
günaydın minnosummm.. ben bu sabah cok zor uyandım hava cok soğuktu.. işe gelirkende iki yerde köpek kostu üzerime felaket bi sabah yasadım ağlamaya basladım tabi. cok moralim bozuk istifa etmeyi bile düşünüyorum
dukanı bıraktığın ii olmus canım nasıl kolay veriyorsan öyle devam et tatlımm..
Hypatia bu arada paylaşımın için teşekkürler. Özellikle yazının bi yeri beni derinden etkiledi
"özellikle erkeğin serseri bakışlısı ve cebi deliği bu okumuş kızları evrendeki “kara delikler” gibi kendine çeker..
aileler eş seçiminde devre dışı kaldığından bu çekimi önlemenin çaresi yoktur..
okumuş kız gider.. yakışıklı, eğlenceli bir cıbır bulur..
hem kendi ayaklarımın üzerinde durayım hem de onu adam edeyim diye debelenip durur.."
ooyyy canım benim cok kötü sonlanmısss.. bence senin yöntem süper tatlım ama aksam sadece meyveyle olmaz ki salata ye bence onunda bi etkisi yok ..
inş cok cok önce hedefine ulasırsın minnosum ben inanıyorum buna..
bide kendime inana bilsem yaff surda kaldı 19 gün beim vermem gereken 5-6 kilom var bu kadar sürede mümkün değil verememgünde 300 gr vermem gerek basarabilirmiyim kii
300 grmıı peeehhh tabıkıdee 300 gr gıdr tatlımmm benım bak benden sana tavsıye artık bırak su acayıp sok dıyetlerı detoksları duzgun yavasca duzenlı bısey yap cunku vucudun ıkı gunde bır haydaa neoluyor lenn yınemı detoks dıye alarma verıyor kendını dıkkat et tatlım bol sporlaa gunde 300 gr hıcbısey bence zevcan yapabılır bunu yanı
sonunda normal yeme düzenime dönebildiğime göre hemen menümü paylaşıyım
sabah: 1 kase nesfit, yarım bardak süt
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, diyet sütlü kahve
akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı
biraz önce de yeşil çayımı içtim
olurrr yarışalım canım.. 67.5 kiloyum zaten ben şuan .. :)
ayrıca bu topkte değilim canım hypatia ile başka topkte tanışmıştık onu takip ederken burası hoşuma gtti :) uğruyorum sohbet ediyorum o yüzden :)
ben bulduğum tüm şok diyetlere saldırıyorum ama sonuç sıfır canım ahahah :)) rezalete bak!
afiyet olsun taltım meyve suları filan çok sağlıklı görünüyor
afiyet olsun canım ..
ben kötü bi sabah yasadım mutsuzum sen nasılsın
evet canım eşim meraklı biraz meyve sularına karıştırıyor hazırlıyor bende hiç hayır demiyorum içiyorum
12.01.2011 ÇARŞAMBA bugünkü menümü paylaşayım bu arada.
Kahvaltı: Bir elma, portakal ve iki küp esmer şeker ile bir su bardağı light süt
Ara: Bir tane mandalina
Öğle: Bir su bardağı kadar light yoğurt, salata ve bir kase çorba
Ara: İki adet mandalina
Akşam: Salata, bir kase çorba ve de iki adet haşlanmış yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?