benim yeni saçlarım çıkmıs onların hatrına mutluyum bugun..
sen neden mutsuzsun hayırdır?
sabah 2 ayrı yerde köpek kostu üstüme küçücük yerde 2 kere sabahın köründe cığlık attım rezil oldum herkese ..
rezil olduğumamı yanayım korktuğumamı cocuk gibi sokağın ortasında ağlamaya basladım işe gelinceye kadar ağladım nefret ediyorum burdann
günaydin kizlar.
cok süküe dün aksam sporuma gittim,25 dk yürüdüm sonra kursa katildim ama ne oldugunu anlamadim,hareketleri yaparken birden basim döndü migdem bulanir gibi oldu ara verdim sonra spor hocasidaa ayakta dur bol su ic dedi,sonradan deli gibide sormadim neden böyle oldum diye,yemek yiyipde gitmistim aslinda neyse kendimi iyi hissettim ve devam ettim ama eve geldikten sonra yine bas dönmesi oldu bugün acayip bi agri var basimda,ne oldu hic anlamadim ,bu zamana kadar ara ara spor yaptim,yapilan hareketleride biliyodum yeni degildi yani benim icin ama niye böyle oldum anlamadim..
bende köpeklerden çok korkarım :18: ben olsam bende sinirimden ağlardımAllahım yardımcın olsun bir an önce seni ordan kurtarsın sen orda hiç huzurlu değilsin
canım dikkat et kendine daha yavas tempolu hareketler yap kansız kalmıs olabilirsin tansiyonun düşüyordur yada enfeksiyonu tam atlamamıssındır her sey olabilir yavas yavas yap birden yüklenme .
amin canım kurtulacağım günü dört gözle bekliyorum o sinirle istifa etmek bile gecti aklımdan.. galiba benim burdan tek kurtulusum istifa etmek... nereye kadar sabredicem merak ediyorum..
canim gecmis olsun,bende cok korkarim köpeklerden,ne varki bunda niye rezil olasin gayewt dogal bisey kim olsa ciglik atardi.canim istifa edersen ne olacak tekrardan devlette calisma sansin olacakmi
tatlım burda kimse korkmuyo tüm ilcede tek korkan ben varım yani coluk cocuk alısmıslar hepsi millet ben korkunca gülüyor o kadar sinir insanlar bunlar....
spor hocası suyunu tatlandır demişse bile ellerinde ayaklarında titreme yoksa sekerle alakası yoktur canım sekerin düştüğünde eller ayaklar halsiz kalır titreme olur..
plates yaparken bendede bas ağrısı oluyor düzensiz nefes alısımdan sanırım..
dikkat et sen kendine sarsılmadan sporuna devam et..
afiyet olsun tatlımm.. bana dejavu yasatıyorsun iki gündür..
bu arada hatırladımda ben corba içmeyeli cok uzun zamn olmuss bi ara bi corba yapayım bende
sabah 2 ayrı yerde köpek kostu üstüme küçücük yerde 2 kere sabahın köründe cığlık attım rezil oldum herkese ..
rezil olduğumamı yanayım korktuğumamı cocuk gibi sokağın ortasında ağlamaya basladım işe gelinceye kadar ağladım nefret ediyorum burdann
günaydin kizlar.
cok süküe dün aksam sporuma gittim,25 dk yürüdüm sonra kursa katildim ama ne oldugunu anlamadim,hareketleri yaparken birden basim döndü migdem bulanir gibi oldu ara verdim sonra spor hocasidaa ayakta dur bol su ic dedi,sonradan deli gibide sormadim neden böyle oldum diye,yemek yiyipde gitmistim aslinda neyse kendimi iyi hissettim ve devam ettim ama eve geldikten sonra yine bas dönmesi oldu bugün acayip bi agri var basimda,ne oldu hic anlamadim ,bu zamana kadar ara ara spor yaptim,yapilan hareketleride biliyodum yeni degildi yani benim icin ama niye böyle oldum anlamadim..
diyorum ya canim,ne demek istedigini tam anlamadim su almancanin gözü kör olsun hihi.ama bak sen söyleyince aklima geldi,bende nefes alip veriyodum belki kuvvetli yaptimda basim döndü bu aklima gelmemisti hic,kuvvetli bi ihtimal.
tvyi actim simdi ebru plates yapiyo canli,bizim salondada var ama ben yetisemiyorum acep bendemi yapsam tvden sabahlari,ama cok gicik oluyom ebruya yaa :)
dün değişiklik yapmıştım ondan paylaştım amabugün de unutmuşumm
canım çook geçmiş olsun ama kendi sinirlerini bu kadar harap etme. bnm de başıma gelse altıma yapardım korkudanama sonra olay geçip de güvenli bi yere gelince kikir kikir kendi halime gülerdim.. senin sinirini bozan biraz da orası. ama güçlü ol.
sagol canim,ben daha öncede gitmistim salona böyle bisey ilk defa basima geliyor ama neyse takmiyorum zaten kesin nefesden olmustur,üzümde yok evde bi ara alir denerim ins.dün değişiklik yapmıştım ondan paylaştım amabugün de unutmuşumm
canım çook geçmiş olsun ama kendi sinirlerini bu kadar harap etme. bnm de başıma gelse altıma yapardım korkudanama sonra olay geçip de güvenli bi yere gelince kikir kikir kendi halime gülerdim.. senin sinirini bozan biraz da orası. ama güçlü ol.
canım bence korkulacak bir şey yok. yapman gerekenler:
1. ara öğünde meyve yerine kuru üzüm yiyebilirsin.
2. evde spor ile salonda spor farklı, yorulmuş, tempoya ayak uyduramamış olabilirsin. evde kendin temponu belirlerken salonda hoca belirliyor.
3. başağrısı yorgunluk ve doğru nefes alamamadan kaynaklanıyor. daha tempolu ve motive olarak yaparsan sorun olmaz inş. öyle umuyorum:)
bende gıcık oluyorum özellikle 2 cocuğa rağmen o fiziği beni deli ediyor..
ama yapıyorum yapabilicek vaktın varsa dene yasom 1 hafta bi dene belki ii gelir.. abuk subuk bir sürü diyet denedik platesimi deneyemicez ben 3 aksam yaptım yapabildiğim sürece yapmayı düşünüyorum..
sagol canim,ben daha öncede gitmistim salona böyle bisey ilk defa basima geliyor ama neyse takmiyorum zaten kesin nefesden olmustur,üzümde yok evde bi ara alir denerim ins.
canim ben daha önce yaptim ebru hanimla pilates cogu videosunuda indrimistim top ve lastik hatta cember bile aldim hihi ama düzenli degildi malesef,oglum kücükdü ozaman birakmiyodu simdi büyüdü belki yapüabilirim bi deneyeyim bari.
ben simdi biraz yaticam kafam kazan gibi,size iyi sohbetler
kızlar bu aksam muhteşem yüzyılı izlicem seyreden varmı bakimmm
malesef ben akşam spordan geliyorum duş alıyorum kremleniyorum günlük tutuyorum(askerdeki sevgilime diye başlamıştım) ve rapor hazırlıyorum işe derken gün bitiyoo(((
dün gece osman'ı izledim mahvetti beni. osman ve mete özellikle(((
ayyy ne kadra yoğun bi aksam 5 de eve gidiyorum yemek yiyorum dinleniyorum spor yapıyor + aynı zamnda tv izliyorum dus alıyorum geri kalan zamnda hem saclarımla hem vücudumla uğrasıp hemde tv izliyorum..
metenin eve girdiği sahne benide mahvetti fena duygulandım
bu aksamda muhtesem yüzyıla kadar spor ve dus olayını bitirmem lazım :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?