kızlar bu aksam muhteşem yüzyılı izlicem seyreden varmı bakimmm
tvyi actim simdi ebru plates yapiyo canli,bizim salondada var ama ben yetisemiyorum acep bendemi yapsam tvden sabahlari,ama cok gicik oluyom ebruya yaa :)
ben izledim canım..fena değil sevdim mi sevmedim mi bilemedim:44:
bide sana 2 gündür yazacagım unutuyorum..pazar günü ağdaya gittim..3-4 yıldır aynı kıza gidiyorum..lazer var mı sizde dedim var dedi..kol altıma baktı senin tüylerin sarı görmeyebilir dedi deneme atışı yapalım dökülürse yapalım dedi ama ben bir seans yapalım ona göre karar veririz dedim..en yükseğinden verdi ışını çok acıdı o ayrıaklım karışıktı iğneli mi bumu diye gitmişken aklımda yokken başlatıverdim..hadi hayırlısı gelişmeleri yazarım sana
ne güzel baslayıvermişsin canım işe yarıcakmı acaba bende 3-4 kez jiletle alayımda sertlessin öyle baslıcam bu haliyle görmiceğini düşünüyorum ucları sarı dibe doğru koyulasıyor ama yinede kumralda kalıyorlar..
bu hafta sonu ilk defa jilet denicem biraz korkuyorum acıkcası..
sen yaptır gelismelerdende beni haberdar et reyhancım.. iğneli laserden cok daha can yakıcıymıs laserde canın yandıysa iğneliyi düşün artık..
kac seansda biter dedi...
canım ben daha önce bir defa yaptırmıstım teyzemin çalıştıgı yere sonra o işten çıkınca gitmedim bıraktım..o zaman hiç acımamıştı bu çok acıdı derecesi yüksek olunca o gün akşam bile alev alev yanıyordumbide acı eşiğim yüksektir..hemen herşeyden canım yanmaz haber ederim tabiki gelişmelerden seni 6-8 seans dedi ama bence o kdar bile sürmeyecek 4-5 de biter tahminim çok yok çünkü
jilete gelince banyo permatikler var..ucları tırtıklı onuna üstünden hafifçe bastırarak bir kez geç hiç bir yerini kesmeden tamamlarsın
ayyy jileti söylediğin ii oldu hafta sonu alıcaktım arastırayımda ondan alayım migrosta vardır kesin..
bende laseri şubat gibi baslatayım diyorum yaza kadar kurtulmus olurum kıllardan
tabi bide diş yaptırıcam cok calısmam lazım cok
canım lazer için en az 1 sene gerekiyor..ben geçen pazar yaptırdım 30 ocakta kontrol var..kontrolde de ışın veriyor aynı..30 ocaktan sonra 15 gün geçince yenisi var böle sürüp gidiyor..
migrosta falan kesin vardır banyo diye üzerinde yazıyor kolay bulabileceğin birşey
dişin için allah sabırlar versin zor :18:
1 senemiben tatile sorunsuz gitmek istiyordumm..
şubatta başlasan yaza kadar baya dökülmelerin olurtam tatile giderken yaptırısın rahat geçirisin
günaydın canım benim tatlı pıtırcığım..
inş bi aksilik cıkmadan tedavin güzelce sonuclanır canım .. üzme kendini bizide habersiz bırakma
günaydın tatlım ve bütüüüün tatlılarrrr
ben artık işi zevzrkliğe vurdum napem:) aslında canım burnumda ,hiç moralim yok ama yapacak bişi de yok herşey olacağına varıyo ne yazıkki napiiim?
sabah bi yumurta bi domates bi salatalık ve süt
ara ayran
öğle yoğurt
ara yapmıcam
akşam balık salata
afiyet olsun ceydacım menün güzel olmus.. düzelmene sevindim..
Kızlarrr ...
diyetisyenimi dün aramıştım dedi ki sabah kahvaltı öğünü yerine bir bardak light süt ve avuç içi büyüklüğünde bitter çikolata yiyebilirmişim. metabolizmayı hızlandırırmış.
ama illa ki süt ile olacak ve illa ki sabah kahvaltısında olacakmış. üstüne de iki bardak su.
ve adet öncesindeki haftada yaparsam daha çok işe yararmış. vücudun ihtiyacına doğru bir şekilde cevap verirsem o da bana doğru bir şekilde davranırmış.
Kızlarrr ...
diyetisyenimi dün aramıştım dedi ki sabah kahvaltı öğünü yerine bir bardak light süt ve avuç içi büyüklüğünde bitter çikolata yiyebilirmişim. metabolizmayı hızlandırırmış.
ama illa ki süt ile olacak ve illa ki sabah kahvaltısında olacakmış. üstüne de iki bardak su.
ve adet öncesindeki haftada yaparsam daha çok işe yararmış. vücudun ihtiyacına doğru bir şekilde cevap verirsem o da bana doğru bir şekilde davranırmış.
birini davet ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?