benim öğlen menüm değişti toplantım uzadı çıkamayınca herkese lahmacun ayran söylendi mecburen bende bir lahmacun yedim bir tanede ayran içtim
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri,1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, meyve çayı.
annem babama sucuklu yumurta yaptı sende ye dedi ama ben yemedim inadına :)
arada 5 tane medine hurması yedim şekerm düştüde biraz
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
ara:1 elma
1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay, tarçın karanfil çayı,
canım kırk yılda bir kaçamak yapsan neyse ama sen diyet yapıyorum veremiyorum deme çünkü diyet yapamıyorsun malesef ki.
çantana üç dört salatalık at falan, böyle durumlarda salatalık ve yoğurt, ayran falan ye. ama diyetini bozma artık.
:)
ben de çok yoğun çalışıyorum gece 1'den önce yatamıyorum, yine de akşamdan yemeğimi hazırlıyorumbir de işyerinde haftalık yemek programını al ona göre daha çok hazırlıklı olursun. pilav kebap vs. olduğu günler evden götürürsün ve iişyeri çekmecende mutlaka elma salatalık tam buğdak ekmeğin olsun ki bunları ye lahmacun yerine.
KAÇAMAKLAR görüyorumm:) olmuyoo böylee anna:) bu diyeti iki hafta üst üste yapalım bence yeni bi diyet aramak yerine...
KAÇAMAKLAR görüyorumm:) olmuyoo böylee anna:) bu diyeti iki hafta üst üste yapalım bence yeni bi diyet aramak yerine...
kızlar arkadas yemeğe cağırdı aksam için gidersem menüm değişicek
aksam menüsü yumurtalı ıspanak yoğurt ve salata olucak..
sağlığınzdan olucaksınız kızlar tamam bende yapıyorum ama hemen kendimi toparlıyorum diyet sonrasında uzun süre yapmayın bu diyetleri ben 5 günde 5 kilo diyetini yaklasık 2 ay yaptım ve 2 ay sonunda lenfositlerin dibe vurdu lenfoma baslangıcından süphelendiler sırtımda lekelenmeler oldu...
düşünün halimi neler cektim..
bu kadar yüklenmeyin kendinize..
valla kıymetini bil afiyet bal şeker olsun:)
iyi olmana da böle hissetmene de çok sevindim canımmenün de gayet güzel, düzeni iyice oturttun sen bi de üstüne sporu düzene sokarsan sonuçlar süper olucak
ah zevcancım üzüldüm tatlım ya ama wc sorunu yüzündendir üzülme canım
bırak detoksu filan bak menün güzelmiş inşallah 60 olacaksın cumaya
afiyet olsun canım
merhaba canım ah bu mangal partileri yokmu
iyi bence canım yemekten fazla yememeye çalış nohut çok besleyici biliyosun
afiyet olsun tatlım
ahahayy süpersin canım ya:90::90:
çok uyumlu olmuş valla
inşallah zayıflayıncada giden kilolarımız için böyle şeyler yazarız :90:
merhaba ceydacım enerjik hissetmene sevindim toparlandın artık di mi canım
menün çok güzel valla tebrikler:81:
afiyet bal şeker olsun canımcımm
sağlığınzdan olucaksınız kızlar tamam bende yapıyorum ama hemen kendimi toparlıyorum diyet sonrasında uzun süre yapmayın bu diyetleri ben 5 günde 5 kilo diyetini yaklasık 2 ay yaptım ve 2 ay sonunda lenfositlerin dibe vurdu lenfoma baslangıcından süphelendiler sırtımda lekelenmeler oldu...
düşünün halimi neler cektim..
bu kadar yüklenmeyin kendinize..
ah tatlım şekerim düştü ondan yedim hurmaları ya :26:
akşam sporumu fazla yapıp telafi edcektim tatlım tamam yok kaçamak söz
çok kararlı gördüm seni tatlım
tamam canım sen ne zaman başlıyosun
Afiyet olsun canım.. 5 adet hurma fazla mı olmuş sanki.. 3 'te bıraksaydın tam süper olurmuşHerkese selamlar nasılsınız bakalım
iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle
bugün hollywooddda 4. günüm ve iyi gidiyor. cumaya kadar tartılmıycam sonra kafayı yiyorum o rakamı tatıda görünce inş 69 olurum ya :44:
bugünkü menüm
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri,1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, meyve çayı.
annem babama sucuklu yumurta yaptı sende ye dedi ama ben yemedim inadına :)
arada 5 tane medine hurması yedim şekerm düştüde biraz
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
ara:1 elma
1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay, tarçın karanfil çayı,
afiyet olsun canımm cok güzel her zamnki gibi
ilk seferinde vermiştim amaa :26:
saol tatlım inş
1 lahmacun yanlıs hatırlamıyorsam 2 dilim ekmek yerine geciyordu yani o kadarda sakıncalı değil kırkyılda bir yenebilir bence
verdiğin bilgiler için tşk canım yani anladığım şekerden ve şekerli yiyeceklerden unlu mamüllerden pirinç mısır gibi yiyeceklerden uzak duracaksın kaçamak yok bir süre böyle beslenmek yaşam tarzımız olacak bakliyat süt ürünleri ve etle besleneceğiz onuda abartmadan
canım 1.5 saat spor demişsin onu da abartma, lenflerin zarar görmesin ama diyeti bozmadan gidelim bakalım ne kadar kgveriyoruz:) çünkü geçen hafta aynı yerimizde sayıyorduk artık bir şeylerin değişmesi lazım:) onu görelimm:)
ben başladım 2. günümdeyim canım aynen devam:))
Afiyet olsun canım.. 5 adet hurma fazla mı olmuş sanki.. 3 'te bıraksaydın tam süper olurmuş
Afiyet olsun canım.. 5 adet hurma fazla mı olmuş sanki.. 3 'te bıraksaydın tam süper olurmuş
öylemi ne kadar yapayım peki? normalde 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu ama
tamam canım haklısın
ay evet ya değişsin artık 60 ları görelim dimi ama ben hala regl olamadım onunda payı var galiba 2-3 gün içinde olcam heralde geciktim 5 gün ya :44:
oh süpersin canım hadi bakalım benimde 4. günüm inşallah cuma günü 69 olurum sende inşallah olursun canım :)
afiyet bal şeker olsun daa arkadaşa menüyü mü sordun eheheh :)
canım beş hurma 1 porsiyon meyveye eşit. ara öğünlerde yenebiliyo..
annaa ikizim gibisin. aynen adetim de gecikti sanırım onun şişkinliği payı da var:) inş. olurzz 65leri görürüz artık:) 1 saat tempolu yürü bence. o kadarı kafi. 70 dk.yı da hiç geçme yağ yakma durur kasa geçer yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?