canım düzenli olarak yaparsan gercekten kısa sürede istediğin kiloya iniyorsun
etle ekmek yumurta ile ekmek yenmiyor
baklagille et yenmiyor..
her öğünde süt veya süt ürünü tüketiyorsun salata yiyorsun mutlaka
kuruyemişde yeniyor bu diyette ana öğünlerde
meyveyi yemekden ya yarım saat önce yada 2 saat sonra yiyebiliyorsun..
basladım bu gün tekarradan bakalım nereye kadar yapabilicem
ehe öyle gibiyiz valla
evet onunda payı vardır mutlaka dereotu söktürüyormuş adeti canım ahmet marankinin kitabında yazıyo annem az önce okudu ben yicem birazdan onu da sana da tavsiye ederim
ay inşallah tatlım yaw
öylemi bilgilendirdiğin için teşekkürler canım ben 70 dk yürüyeyim o zaman tamam
canım şimdi annem aradııı dereotu alalım diyor okuduğunu söylüyoo oay kardeş miyiz yoksa:)) anneler demi ikiz :))
ahahay inanamıyorum ya
ne komedi
olabilir mi bilmemmki
ama gerçekten işe yarıyor geçen ay yemiştim 2 gün sonra adet olmuştum
yarın ofiste kuymaklı yöresel kahvaltı var ühühühü
dayanamıcammmmmmm şişko yaşamak istemiyorummmmmm artık ama maa am böyle de dayanamıyorummmmmm(((((((
yarın ofiste kuymaklı yöresel kahvaltı var ühühühü
dayanamıcammmmmmm şişko yaşamak istemiyorummmmmm artık ama maa am böyle de dayanamıyorummmmmm(((((((
evet ben de dereotu ve maydanoz alacağım akşama. hollywood diyetinde öğle salataya katıp yiyeceğim inş. faydasını görürüm şiştim gerginlikten patlamak üzereyim...(
ah canım ya kıyamam yarın da bizim evde kadınlar matinesi var annem en sevdiğim böreklerden çöreklerden yapıcak bende nasıl dayancam bilmiyorum ama dayancam eve geç gelirim olmazsa napim :
dayan tatlım bu günleri atlatıp ideal kilomuza düşelim o zaman yiyebiliriz istediğimiz herşeyden az da olsa merak etme canım bugünlerin mikafatını elbette alıcaz[/COL
ah canım ya aynen şişkinlik çok fena yapıyo insanı :44:
rezene çayıda içebilirsin fazla gazı ve şişkinliği alıyor rahatlatıyor insanı
1] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[2] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[4] Tavuk 50 GRAM 107.5
[5] Lahana Sarması 0.5 PORSİYON 116
[6] Omlet 20 GRAM 38.2
Toplam : 191.2 kal.
şuana kadar yedklerim bunlar :) yarım lt su içtm . 1.5lt kaldı :)
allahımmmm napıcam ben.. her s yöresel kahvaltı olacakmış bundan sonra işyerinde... neynnn onun yerine ikramiye ver( öyle lüks ve zengin çeşitli ki kahvaltılar ühühü...
rezene içemem ama dereotu ve maydanozu bu akşam deneyeceğim inş.
1] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[2] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[4] Tavuk 50 GRAM 107.5
[5] Lahana Sarması 0.5 PORSİYON 116
[6] Omlet 20 GRAM 38.2
Toplam : 191.2 kal.
şuana kadar yedklerim bunlar :) yarım lt su içtm . 1.5lt kaldı :)
kızlar burcum değişmiş
kovayken oğlak olmusummmmm
kızlar burcum değişmiş
kovayken oğlak olmusummmmm
o nasıl oluyo ki
yeni bi burc cıkmıs..
güneşin mi gezegenlerinmi batıya kaymasından dolayı 13. burç yılan burcu die bişi olmus benim burcumda oğlak olmus..
yeni bi burc cıkmıs..
güneşin mi gezegenlerinmi batıya kaymasından dolayı 13. burç yılan burcu die bişi olmus benim burcumda oğlak olmus..
Canım afiyet olsun ama bana kalırsa yediklerini menü olarak bize sunarsan daha iyi olur. eğer gün içinde yediklerinin değişme ihtimali varsa bugün yediklerini ertesi gün SABAH ÖĞLE AKŞAM tarzında bir menü oluşturarak yazabilir ve toplam kalorini de listeye ekleyebilirsin. Değerlendirmemiz açısndan daha uygun olacağını düşünüyorum.
sen bence kesin kovasın:))
gizemm toplu yazsan daha güzel yorum yaparız bencee, bir de tavuk gram olarak az.. kaç kg oldun geçen hafta kaçvermişsin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?