Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen bence kesin kovasın:))

bilmiyorum aklım cok karıstı ama oğlar burcunun bi cok özelliği uyuyor bana ..

Oğlak burcu işi sayesinde saygın olmak ister ve statüye çok önem verir. İyi bir semtte iyi bir ev, iyi bir araba ve seçkin klüplere üye olmak ister. Para konularında dikkatli, tutumlu hatta cimridir. Fazla maddeci görünebilir ama onu asıl motive eden şey para kazanmaktan çok toplum içinde saygın olmaktır. Yükselmesine engel olacak her şeyi bir kenara atabilir ve harekete geçtikten sonra bir adım bile gerilemez. Oğlak insanı genellikle arzu ettiği serveti elde eder.

saygınlık güzel semtte ii bir evde falan kısmı tam beni anlatıyor sanırım kendi durumumuda o yüzden kabullenemiyorum .. evet bunun tek acıklaması bu
ben başak kaldım yine tam ortasındayım çünkü ahaha yılan burcu mu oykkkkkkk insan burcunu söylemeye utanır ahaha

sen ne burcusun ceyda..

ay canım inş. 65'ide göreceksin. inanmayacaksın ama haftalardır aynıyım ben( o yüzden şimdi hollywood diyetine başladım son umudum(

canım şok dyet yapmasan daha iyi olur ama sen blirisin morelini bozmayayım :)
ben şu kalori sitesini bulduktan sonra süper başladm dyete
1000 kaloriyi geçmmiyorum.. herşeydende yiyorum.. dün sütlaç yedim mesala.. ama diğerlerinden kstım ve 1000i geçmedim
tartıya bi çktım 66 olmuşum..
inşallah 65 i görürüm bu hafta
65.9 olsa bariii:):):)

yok canım normal diyeti haftalardır yapıyorum tık yok... ben de hesaplıyorum o siteyi kullanıyorum ama bakalım inş. güzel sonuçlar alıcaz ikimiz de:))

evet canım bu tarz bişiler mümkünse

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim. t.t ekmek, krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kase yoğurt, 2 grissini
akşam: 1 tabak kavrulmuş mantar, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t ekmek
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı

afiyet olsun gizemcim...
6 dilim ekmek olmus + krem peynirde yağlı zatenn .. öğlenki ekmek fazla olmus bence ..

enfes bi menü olmuş afieyt olsun canım ama krem peynir yerine lor falan tercih etseydin bari. o olmamış bir de öğle 2 dilim yerine başka şey koysaydın ama yine de güzel. afiyet olsunn :)

bence ekmek sayısı dengeli.. ama diğer arkadaşlar gibi ben de krem peynşr yerine lor yada beyaz peynir tercih etmeliydin diyorum..

Afiyet olsun

deneyeceğim canım inşallah

senin işin çok zor gerçekten bu anne ve işyeriyle birinden kaçsan öbürü peşinde

yarın ofiste kuymaklı yöresel kahvaltı var ühühühü

dayanamıcammmmmmm şişko yaşamak istemiyorummmmmm artık ama maa am böyle de dayanamıyorummmmmm (((((((

off süper olur oda ya çok severim neden en güzel şeyler kalori deposu

yeni bi burc cıkmıs..
güneşin mi gezegenlerinmi batıya kaymasından dolayı 13. burç yılan burcu die bişi olmus benim burcumda oğlak olmus..

nerden bakıyorsun :44:

afiyet olsun gayet güzel

afiyet olsun gizemcim...
6 dilim ekmek olmus + krem peynirde yağlı zatenn .. öğlenki ekmek fazla olmus bence ..

enfes bi menü olmuş afieyt olsun canım ama krem peynir yerine lor falan tercih etseydin bari. o olmamış bir de öğle 2 dilim yerine başka şey koysaydın ama yine de güzel. afiyet olsunn :)

bence ekmek sayısı dengeli.. ama diğer arkadaşlar gibi ben de krem peynşr yerine lor yada beyaz peynir tercih etmeliydin diyorum..

Afiyet olsun

Yorumlarınız için çok saolun kızlar. Benim normalde ekmek sayım günde 8 porsiyon ama ben o kadar yiyemiyorum. Öğlen de 2 değil 1 dilim olacaktı, yanlış yazmışım onu.

Krem peyniri de light olandan yiyorum ben, kalorisi beyaz peynirle aynı Çünkü aylardır içim dışım light beyaz peynir oldu

kızlarr ben cıkıyorum hepınıze hadı ıyı gunleeerr ınsalllahh yarına eksıde gelırım yanınızaa ayy ınsallah sızde eksıde gelırsınızz ayy meyvem ınsallah sende eksıde gel emı hadı grsruz

ii aksamlar minnosumm bende cıkıyorum umarım yarın hepimiz - de oluruz.. bunun için bu aksam cok calısıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…