HER aksam 2 saat spormuubende yapsam 2 saat spor verırmıyımkınee amanın ben okadar spor yaparsam daha cok acıkırımkı yaa
canım ya ben de geçen hafta spor sonrası 1 saat yürüyüş yaptım kas oranım artmış, kg veremedim işte sen de biliyorsun. 70 dk.yı asla geçme dedi doktorumo bile fazlaymış. artık geçmiyorum.
süper olmuş valla:))) kimler kimleer kilo veriyooo ben niye veremiyorummmmmm :)
canım ya ben de geçen hafta spor sonrası 1 saat yürüyüş yaptım kas oranım artmış, kg veremedim işte sen de biliyorsun. 70 dk.yı asla geçme dedi doktorumo bile fazlaymış. artık geçmiyorum.
Ya ben de top gibi portakal gibi popo istiyorummbacak hareketi var ama yapamıyorum merdane ile yoğurmayı denicem ama evde tekim biri olsa da yapsa bana ahahha:))
işe yarıyoo :)
top gibi popomu kız ii düşün bayan popo olarak mı dolaamak istiyorsun..
YESSS bayan dik popo olmak istiyorumm:) portakal da razıyım ehehhe :)
böyle dimdik yusyuvarlak olsun
YESSS bayan dik popo olmak istiyorumm:) portakal da razıyım ehehhe :)
böyle dimdik yusyuvarlak olsun
ya kizlar varya bu spor konusu benim cok kafami karistiriyor,herkes baska bisey sölyüor,
mesela kimisi hergün spor yapmayin bir gün arayla yapin kaslar bir gün dinlensin diyor
bazisi ,hergün sporu öneriyor
kimi aksam kimi sabah diyor ya varya corba gibi oldu bune ya,ne yapcagimizi sasirdik ben en cokda hergünmü yoksa bir gün araylami konusunda kararsizim püfff
Evet canım sadece bu kadar
günaydin kizlar,bende detoks yapiyorum bugün
buda benden size gelsuin
söz-müzik: yasemin
Firtina öncesi veda busesi
Gönlümün mevzilinde aklin gölgesi
Siskoluk yüzünden kirdim herkesi
kilonun bacagini kiramiyorum
benimi buldu diyetin böylesi
yemin bozuyorum her Pazartesi
siskoluk yüzünden kirdim herkesi
hayatin akisina uyamiyorum
zayiflar hep seviliyor
siskolar hep üzülüyor
diyete inancim azaliyor
git gide hevesim kaciyor
kimler kimler kilo veriyor
ben niye veremiyorum
ekmegimle kanli bicakli
migdem hep alacakli
hayalim 3 kelime
oda söyle
90-60-90
hayalim 3 kelime oda şöyle ince zayıf ve alımlı
harika olmuş cenım ya bunu kilo verince değiştirelim bence
ben de kolayı ekmeği mantıyı hamurişlerini haftasonu kahvaltılarımı açmalarımı poğaçalarımı wafflelarımı suflelerimşi her şeyimi bıraktım sonuç
0
tesekür ederim canim,ben genelde 30 dk ya yürüyorum ya su uzay yürüyüsü dedikleri alet varya onu yapiyorum onrada aletlere geciyorum aletlerde ne kadar sürüyor tam bilmiyorum ama sanirim onlarda bi 30 dk sürüyodur ozaman abartmiyorum ben demekki he bide spor sonrasi 30 dk masaj var ama bunun sporla alakasi yok saniyorumCanım hem doktorum hem de spor uzmanımla hareket ediyorum ben. onların dediğini sana da diyeyim.
haftada bir ya da iki gün mutlaka ara ver, vücudun dinlensin. başlarda bir verebilirsin. ben hala bir gün ara veriyorum özel bir durum olmadıkça o da pazarları.
ve her gün spor yapacaksan 40-45-50-60 dk olacak sırayla. 45'le başlayıp 60'a dek gelebilirsin. fazla spor yapmak demek fazla yağ yakmak demek değil .öyle olsa haftasonu iki gün hiç çıkmam fitness centerdan ve incelmeyi beklerim:)
eğer 60-70 dk. yapıyorsan ki bunlar da maksimum seviyeler, bir gün ara verebilirsin.
bu şekilde.
ooo harikaymıs o zaman denemk lazım
neleri bırakmıssın ölezaten bunları çok sevdiğimiz ve yediğimiz için böleyiz ya
benim herifle bi akrabagligin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?