canım hafta içi çok olmasada cumartesi pazar çoşuyorum her şeyi yemek istiyorum gittiğim davetler beni öldürüyor. hem yemek düzenim bozuluyor hemde yemek saatlerim. annem ve babam çocuklarını ziyaret turuna çıktılar şu an bendeler tabi yeme düzenimim bozulmasında bunun büyük payı var. ama ben buna rağmen çok dikkat edeceğim bu hafta şöyle bişi yapsak.
haftada 1 kilo
herkes kendini ona göre ayarlasa nasıl olur
tabi ki başarıcaz zevcancım, zaten ne kaldı ki şunun şurasında
işallah callanetics yapabilirsin tatlım, acayip işe yarıyo cidden ama ben yapamamıştım. fazla yavaş geldi bana, bide beceremedim bi türlü. ama yapabilirsen inanılmaz farkediyo
hatta google'a callanetics before after yazıp aratırsan süper öncesi sonrası fotoğrafları çıkıyo
hatırlattığın süper oldu, biraz daha kilo verince sıkılaşmak için süper yöntem
şu leslie yi beceripte bir indiremedim
indirmeye uğrasıyorum cnaım bende ne zamndır aklımdada o kadını hiç sevmedim nedense leslie deki kadını sevmiştim bunu hiç sevmedim..
ben de 6-7 ay yaptım leslie, hem de çok eğlenerekeve koşu bandı alınca bıraktım
hadi senle callaneticse başlayalım. alırız ölçülerimizi, sayarız burdan beraber kaçıncıyı yaptığımızı, böyle cm cm inceliriz
benim için tek sorun 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyomuş, e benim de her zaman vaktim olmuyo. ama beraber başlarsak bi yolunu bulur yaparım gibi geliyo
hypatia olmayınca buralar pek bi sessiz kaldı kızlar dimi...
hiiç merak etmeyin, istedikten sonra 5lileri de görürsünüz 4lüleri de
ben hepinize en az kendime güvendiğim kadar güveniyorum
ben de 70den geldim buralara
ama ipin ucunu hiçbi zaman bırakmadım, annem sürekli zorlama gizem artık 50lere inemezsin, eskiden çocuktun rahat kilo veriyodun, şimdi zorlama bünyeni diyip durdu
sevgilim, aman gizem 3 yıldır sürekli zamanı gelince vericem diyosun ama o zamanı bi gelmedi, boşver artık kabullen bu kiloda olmayı, böle de güzelim de geç dedi
ama ben naptıııımmm, hiçbirini dinlemedim ve şuan 55e doğru emin adımlarla ilerliyorum
"benim adım gizemse ben de o gelinliği 36 beden giyicem" demiştim geçen sene eylülde ve çok az kaldı bunu başarmama :123:
o yüzden hemen toparlanıyoruuzz, kendimize güveniyoruz, diyetimizi, sporumuzu aksatmıyoruz ve yaza bomba gibi incecik fıstıklar olarak giriyoruz
şimdi yeşil cay zamanı gelsin çaylarrrrrrrr
bugun sabah içemedim çikolatadan dolayı bende içeyim:119::115:
tamam canım ben indireyim daha %9 u tamamlandı pc acık bırakıp giderim atrık yarın aksamdan baslayalım yapmaya olurmu
ay canım benim azmine hayran kaldım
bravo sana bana da aynılarını dediler yok sen böyle iyisin filan bende inat ettim 60 sonrada 58 olucam çok hırslıyım inşallah birlikte başaracağız
bende 36 beden gelinlik giymek istiyorum:84:
acaba 60 olsam kaç beden olurum kzılar tahminen 36 olabilirmiyim ki :44:
cuma günü burda hepinizin sevinc çığlığı attığınızı duymak istiyorumm
tamam canım bana uyarzaten dün spor yaptım, bugün dinlenme günüm
boyun kaç tatlım, ben boyuna göre bi tahminde bulunabilirim bunca yıllık deneyimlerimden yola çıkarak
tamam canım bana uyarzaten dün spor yaptım, bugün dinlenme günüm
boyun kaç tatlım, ben boyuna göre bi tahminde bulunabilirim bunca yıllık deneyimlerimden yola çıkarak
ben cıkıyorum kızlar hepimizde ii aksamlar aksam buralarda olurum ben yine
hatırlatma reyhancım yaa kendim aklıma geliyorum tam 5 ay leslie indiricem die uğrastım bıkmadan yılmadan ama indirememiştim sonra karıstıra karstıa bide baktım indirmişim bunlada deminden beri uğraşıyorum insin die inş olur indirme işleri ne gıcık işler yaa
e
iç canım iç çok faydalı bu yeşilçay valla ben sinirliydim bugün içtim sakinleştim
cuma günü burda hepinizin sevinc çığlığı attığınızı duymak istiyorumm
haklısın cnaım hafta sonları hepimizin en büyük derdi..
haftada 1 kilo olayını hiç kimse basaramaz canım konusuyoruz haftaya kadar sukadar vericem falan die ama biz ayda iki kiloyu veremediğimizi biliyoruz keske yapabilsek :97:
sevmezde alısamazsam bırakırım bak söylim
ehe 1.67 canım boyum şu an 40 beden giyiyorum ne güzle olur 36 olsam:97:
bugünü de bitirdik, menümü yazıp eve doğru yola çıkıyım yavaş yavaş
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak light sütlü kahve, yarım tahıl bar
akşam: 1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak light sütlü kahve
bugünü de bitirdik, menümü yazıp eve doğru yola çıkıyım yavaş yavaş
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak light sütlü kahve, yarım tahıl bar
akşam: 1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak light sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?