Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın cnaım hafta sonları hepimizin en büyük derdi..
haftada 1 kilo olayını hiç kimse basaramaz canım konusuyoruz haftaya kadar sukadar vericem falan die ama biz ayda iki kiloyu veremediğimizi biliyoruz keske yapabilsek :97:

indirmeye uğrasıyorum cnaım bende ne zamndır aklımdada o kadını hiç sevmedim nedense leslie deki kadını sevmiştim bunu hiç sevmedim..

şu leslie yi beceripte bir indiremedim

hatırlatma reyhancım yaa kendim aklıma geliyorum tam 5 ay leslie indiricem die uğrastım bıkmadan yılmadan ama indirememiştim sonra karıstıra karstıa bide baktım indirmişim bunlada deminden beri uğraşıyorum insin die inş olur indirme işleri ne gıcık işler yaa

indirmeye uğrasıyorum cnaım bende ne zamndır aklımdada o kadını hiç sevmedim nedense leslie deki kadını sevmiştim bunu hiç sevmedim..

ben de 6-7 ay yaptım leslie, hem de çok eğlenerek eve koşu bandı alınca bıraktım

hadi senle callaneticse başlayalım. alırız ölçülerimizi, sayarız burdan beraber kaçıncıyı yaptığımızı, böyle cm cm inceliriz

benim için tek sorun 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyomuş, e benim de her zaman vaktim olmuyo. ama beraber başlarsak bi yolunu bulur yaparım gibi geliyo

tamam canım ben indireyim daha %9 u tamamlandı pc acık bırakıp giderim atrık yarın aksamdan baslayalım yapmaya olurmu

hypatia olmayınca buralar pek bi sessiz kaldı kızlar dimi...

evet ya hakikaten yokluğu hissediliyor :97:

ay canım benim azmine hayran kaldım

bravo sana bana da aynılarını dediler yok sen böyle iyisin filan bende inat ettim 60 sonrada 58 olucam çok hırslıyım inşallah birlikte başaracağız

bende 36 beden gelinlik giymek istiyorum:84:

acaba 60 olsam kaç beden olurum kzılar tahminen 36 olabilirmiyim ki :44:

şimdi yeşil cay zamanı gelsin çaylarrrrrrrr

evet aynen bende şimdi elime aldım içiyorum afiyet olsun canım

bugun sabah içemedim çikolatadan dolayı bende içeyim:119::115:

iç canım iç çok faydalı bu yeşilçay valla ben sinirliydim bugün içtim sakinleştim

tamam canım ben indireyim daha %9 u tamamlandı pc acık bırakıp giderim atrık yarın aksamdan baslayalım yapmaya olurmu

tamam canım bana uyar zaten dün spor yaptım, bugün dinlenme günüm

boyun kaç tatlım, ben boyuna göre bi tahminde bulunabilirim bunca yıllık deneyimlerimden yola çıkarak

sorma canım ya kaç defa uğraştım hep bir yerde tıkanıp kalıyorum

e

iç canım iç çok faydalı bu yeşilçay valla ben sinirliydim bugün içtim sakinleştim

niye sinirlendin de?dök içini rahatla

cuma günü burda hepinizin sevinc çığlığı attığınızı duymak istiyorumm

ayyy inşallahhh inşallahhh

bir arkadaşım var 2 ay önce bana gelmişti tartısı olmadığı için bende tartılmak istedi 83.400 geldi offff ya ben bu kadar olduğumu bilmiyordum biraz şişmanladığımın farkındayım üstatların odasına girdiğimde çeketimin önünü ilikleyemiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi o günden sonra yemekhanede ne çıkarsa çıksın yarısını yedi örneğin pilavı hemen kaşıkla ikiye bölüyor burası benim burası tabağın diyordu ama her şeyi tatlısını çorbasını tavuğunu yani tabakta ne varsa yarısı akşam evdede aynını yaptığını söyledi pazartesi yine bana gelditartıldı 75.200 çıktı inanamadım zaten kıyafetlerinden farketmiştim ama söylememiştim kendisine çok mutlu ayrıldı bizden.

sevmezde alısamazsam bırakırım bak söylim

aaa başlamadan bırakma planları yapıyosun zevcanım yaa

biz bi başlayalım da bakalım, ben sevmesem de çok yararını görüceğime inanıyorum

ehe 1.67 canım boyum şu an 40 beden giyiyorum ne güzle olur 36 olsam :97:

60 olmaz belki ama 57-58 kilo gibi 36 giyersin bence canım

bugünü de bitirdik, menümü yazıp eve doğru yola çıkıyım yavaş yavaş

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak light sütlü kahve, yarım tahıl bar
akşam: 1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak light sütlü kahve

çok güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…