tebrikler canımm..
nisacım yakımda bulunma oranını artırman lazım özellikle menü paylasımı her gün düzenli olarak menülerimiz paylasıyoruz ..hafta sonrları dahil eğer giremediğin gün olursa bir sonraki gün iki menüyü birden paylasırsın uzun süre 3-4 gün vs takımda bulunamıcaksan yine bildirirsin bize ..
78 im bugun geliyorum birzdan
verdiğin diyet harika görünüyor çok sağlıklı ve pratik, paylaşımın için teşekkürler.
gercekten kilo verdiriyor bu diyet uzun zamandır kilo vermekde zolanan biri denedi o 1.800 verdi..
ben pazartesi-salı hemen yaparım bunu
1.800 versem kafayı yerim ben
Cumaya kadar herkes bunları yapsın. ölü toprağını atalım şu zincirlerimizi kıralım artık bayanlar. 1 kg'nin altında kg verenler veremeyenler alanlar şişko pattess olsunlar hıhben zayıf çıtırlar olacağız.... hadi artık..... bugünden itibaren haftaya kadar azami derecede dikkat edelim ve farkı görelimmm
- günde 3 litre su
- en az haftada 3 kez spor
- ve diyet listesine harfiyen uyma...
ben pazartesi-salı hemen yaparım bunu
1.800 versem kafayı yerim ben
gercekten kilo verdiriyor bu diyet uzun zamandır kilo vermekde zolanan biri denedi o 1.800 verdi..
BUGÜNKU MENUM
SABAH: 6 zeytin, 1kk beyaz peynir, bal, 1dilim ekmek, 2 fincan şekersiz yeşil çay
ara: 1 avuç kuruyemiş veya 1 elma
öğlen: bir kase çorba - 5 kaşık sebze yemeği- pulbiberli yoğurt- 1dilim ekmek
ara: 1avuç kuruyemiş veya 1elma
akşam: ızgara 4 köfte- pulbiberli yogurt- salata- 1dilim ekmek.
ara: spontane
aynen 1.8000 verirsem doğruuu bakırköy akıl hastanesien giderim şoka girerimmm
pazartesi salı ben de bu diyetteyim inş yuppiiii
harikasın, sanırım bu konuda oldukça bilgi küpü bir arkadaşımızsınzaman zaman bizimle de paylaşırsan ben kendi adıma çok memnun olurum
aralarda birinde kuru yemiş birinde meyve yersen bence güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?