Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben hareketleri yaptım ama göbek hareketlerin bir coğunu 100 e tamamlayamadım ..
bu aksamda yolculuk var artık yarın sabah ve yarın aksam yaparım..
bu arad kilonu yuvarlamamıssın onu yuvarladm..
hesaplamamlar için tesekkürler

canım inan iyi niyietimden yazıyorum. madem çabalıyorsun karşılığını gör diye.
ama bir tabak nohut yemeğimii
bir tabak bulgur pilavı ve turşu
bütün bunlar da akşam yenecek...

sence bu diyet menüsü mü? sen 3 ana öğün 2 ara öğün yapınca diyet yapmış olmazsın ki.

sabahki kahvaltın da fiyasko. köfte var 2 dilim ekmek var. bence sana ben kendi diyetisyen diyetlerimden birisini göndereyim bir hafta onu takip et bakalım verebilecek misin? ama bu şekilde ne sağlıklı besleniyorsun ne de diyet tapıyorsun.
yapıyorum da veremiyorum deme.

inan bunları snn için yazdım.

bu günkü menüm

sabah 3 dilim t.b. ekmeği az peynir 1 tatlı kasığı sekersiz ev yapımı marmelat

öğlen tavuklu salata yoğurt

aksam muhtemelen yolda olucam beyaz leblebi badem süt otobüsde kek :))

inş karnım acıkmaz çünkü yolculukda cok acıkıyorum sürekli bişiler yemek istiyorum yolculukda yemek yemeği cok seviyorum allahım beni aştide gözleme almaktan korusun

canım reglinin şişliği vardır üzme kendini.. maydanoz yee şaka şaka :) ben hala olamadımm (

**4. TAKIM 191. ETAP**

İrem&Özge (68.3) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
meyvenull ( 60.9/60.9/0.0/%0.0)
pamukcuk ( 75/74.2/0.8/%1.06)
Kuyabiye( 56.7/56.4/0.3/%0.53)
PrensesPeri( 78.3/)
cyd86( 68.3/)
hasretim34( 69.7/68/1,7%2,44)
hypatia( 68.7/68.5/0.2/%0.29)
Anna_maria( 70.0/70.1/-0.1/-%0.14)
karcicegi71(70.2/70.4/-0.2/-%0.28)
pembepanter1( 65 /)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (682.8)

kızlar benim net cok sorunlu telden face e girebiliyorum sadece goncayla yaseminede mesaj atmıstım face den ama onlarında işleri varmıs.. kk ya girmem mümkün olmuyor telden kesilirse yine liste gizemcim sana emanet 12-1 arası paylasıma koyarım ben ama buralarda olursan kızların kilolarını kontrol edip listeyi hazırlarmısın ..
inşallah net kesilmezde sorun yasamayız..
bu arad ceyda 12 ye kadar gelmezse mecburen diskalifiye oluyor pembepanter1 de 3 gündür yok onunda kural gereği diskalifiye olması gerekiyo

kaptanım daha annenleri yanına gitmeden başlama sakın

bak bu sefer kilo almadan dönmen lazım, bizlere iyi örnek olman lazım
boşuna dememişler imam öğürürse cemaat kusar diye

merak etme canım ben buralardayım, kızlar kilolarını yazdıkça listeyi düzenlerim ben

sen de gelince bi kontrol edersin olur biter

canım sabah 3 dilim yemesen akşam bi gözleme yağsız yiyebilirdin belki ama yeme sakın. bir kere bozunca bak toparlanamıyoruz sonra

kaptanım daha annenleri yanına gitmeden başlama sakın

bak bu sefer kilo almadan dönmen lazım, bizlere iyi örnek olman lazım
boşuna dememişler imam öğürürse cemaat kusar diye

yok canım merak etme annemlerin yanında kalori hesabı yapıcam 1200 ü gecmicem ve call de yapıcam..
gidiş sıkıntılı oluyor adam gibi yemek yicek vaktim olmuyor ac oluncada baska seylere sarıyorum
5 de işden cıkıyorum 5 otobüsüyle çankırı merkese gidiom 5:30 la ankaraya gidiyorum 8 otobüsüylede izmite gece 12 de otobüsten inip eve gitmem yarımı buluyor sürekli bi kosturmaca yani ama 5 li rakamlara bu kadar yaklasmısken bozmıcam kararlıyım..

merak etme canım ben buralardayım, kızlar kilolarını yazdıkça listeyi düzenlerim ben

sen de gelince bi kontrol edersin olur biter

saol canım benim modem sıkısmasımı ne olmus onu yapıyorlardı demin..

canım sabah 3 dilim yemesen akşam bi gözleme yağsız yiyebilirdin belki ama yeme sakın. bir kere bozunca bak toparlanamıyoruz sonra

ayy sabah aslında 1 dilimle doyuyorum ama bu sabah 8 e ceyrek kala dr aradı kaymakam geldi nerdesin cabuk gel kahvaltıya baska bili yazırlayamadığımdan ekmeğe dayandım .. ayak üstü yolda falan yedim onlarıda..
gözleme zaten aştide yağlı yoluyor cok yağlı onu kesinlikle yememem lazım

**4. TAKIM 191. ETAP**

İrem&Özge (68.3) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
meyvenull ( 60.9/60.9/0.0/%0.0)
pamukcuk ( 75/74.2/0.8/%1.06)
Kuyabiye( 56.7/56.4/0.3/%0.53)
PrensesPeri( 78.3/)
cyd86( 68.3/)
hasretim34( 69.7/68/1,7%2,44)
hypatia( 68.7/68.5/0.2/%0.29)
Anna_maria( 70.0/70.1/-0.1/-%0.14)
karcicegi71(70.2/70.4/-0.2/-%0.28)
pembepanter1( 65 /64.4/0.6/%0.92)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (682.8)

Son düzenleme:

yememem lazım diyorsan yemiceksin o halde. sana güveniyorum gayet iradeli ve güçlüsün.. ben de bugünden itibaren güzelce başladım, haftasonu iki gün de meyve suyu detoksu yapıp cumaya en az 1,5 kg vererek geleceğim. 67leri ve altını görmek istiyorum artık...

canım meyve deoksunu boşver ben sana bi diyet paylasıcam az sonra 2 günde 1.5 kilo verdiriyor monti topiğindeki kızlar denedi cokda sağlıklı detoks falan yapmana gerek kalmıcam pelki tartı oncesi persembe yaparsın :112:

ayy harika olur, iki günlük diyete ihtiyacım var ve kilo vermem lazım..

selammmmm 64.4 hesaplarmısınız

tebrikler canımm..

nisacım yakımda bulunma oranını artırman lazım özellikle menü paylasımı her gün düzenli olarak menülerimiz paylasıyoruz ..hafta sonrları dahil eğer giremediğin gün olursa bir sonraki gün iki menüyü birden paylasırsın uzun süre 3-4 gün vs takımda bulunamıcaksan yine bildirirsin bize ..

Ben bunu yaparım bu da güzel ve kolay gözüktü ama yulaf ezmem yok bir de sanırım pazartesi salı yapmam daha kolay olacak haftasonu pek düzenli olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…