yaa benimki yarım kaldı zevcan yatam kendimi paralaya paralaya yapmaya çalışıyodum hareketleri, yarısına fln gelmiştim heralde çünkü bacak hareketlerine başlamıştım kiii şak dedi bilgisayar kapandı
şarj aleti bozulmuş, şimdi ne açılıyo ne bişey
neyse ama azimliyim, akşam kardeşimin bilgisayarıyla yapıcam
aa hypatia hadi sen de katıl bize, hep beraber call yapalım, sora da 21 günün dolmasını sayarız
mesela benim 0.5/21 oldu dün, o yüzden onu saymıycam
herkese günaydın galiba bugün ilk ben geldim erkenden kilomu ve menümü yazıyım o zaman belki sonra fırsatım olmaz çünkü bugün işlerim çok yoğun
KİLOM 70.400 çok üzgünüm diyet ve rejim yok sağlıklı ilo vereceğim olayı işe yaramamış.
MENÜM
sabah
1 bardak şekersiz çay. 2 dilim ekmek. 4 tane köfte
öğlen
1 kase çorba. tavuk. meyve ( ben pilavı almayacağım ekmeksiz yemeğimi yiyeceğim)
ara
1 elma
akşam
nohut yemeği. bulgur pilavı. salata. turşu (yemeklerden birer tabak yerim )
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm umarım siz iyisinizdir
moralim bozuldu ya tartıya çıktım 70,1 dedi yaa ağlamak istiyorummm
hiç veremedimmi ben şimdi of reglimin 3. günündeyim bununda etkisi varmıdır acaba
neyse ben şimdi dersaneye gidiyorum öğleden sonra görüşürüz canlarım moralimi bozmamaya çalışcam :97:
bu günkü menüm
sabah 3 dilim t.b. ekmeği az peynir 1 tatlı kasığı sekersiz ev yapımı marmelat
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam muhtemelen yolda olucam beyaz leblebi badem süt otobüsde kek :))
inş karnım acıkmaz çünkü yolculukda cok acıkıyorum sürekli bişiler yemek istiyorum yolculukda yemek yemeği cok seviyorum allahım beni aştide gözleme almaktan korusun
kızlar benim net cok sorunlu telden face e girebiliyorum sadece goncayla yaseminede mesaj atmıstım face den ama onlarında işleri varmıs.. kk ya girmem mümkün olmuyor telden kesilirse yine liste gizemcim sana emanet 12-1 arası paylasıma koyarım ben ama buralarda olursan kızların kilolarını kontrol edip listeyi hazırlarmısın ..
inşallah net kesilmezde sorun yasamayız..
bu arad ceyda 12 ye kadar gelmezse mecburen diskalifiye oluyor pembepanter1 de 3 gündür yok onunda kural gereği diskalifiye olması gerekiyo
bu günkü menüm
sabah 3 dilim t.b. ekmeği az peynir 1 tatlı kasığı sekersiz ev yapımı marmelat
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam muhtemelen yolda olucam beyaz leblebi badem süt otobüsde kek :))
inş karnım acıkmaz çünkü yolculukda cok acıkıyorum sürekli bişiler yemek istiyorum yolculukda yemek yemeği cok seviyorum allahım beni aştide gözleme almaktan korusun
kaptanım daha annenleri yanına gitmeden başlama sakın
bak bu sefer kilo almadan dönmen lazım, bizlere iyi örnek olman lazım
boşuna dememişler imam öğürürse cemaat kusar diye
merak etme canım ben buralardayım, kızlar kilolarını yazdıkça listeyi düzenlerim ben
sen de gelince bi kontrol edersin olur biter
canım sabah 3 dilim yemesen akşam bi gözleme yağsız yiyebilirdin belki ama yeme sakın. bir kere bozunca bak toparlanamıyoruz sonra
saol canım benim modem sıkısmasımı ne olmus onu yapıyorlardı demin..
ayy sabah aslında 1 dilimle doyuyorum ama bu sabah 8 e ceyrek kala dr aradı kaymakam geldi nerdesin cabuk gel kahvaltıya baska bili yazırlayamadığımdan ekmeğe dayandım .. ayak üstü yolda falan yedim onlarıda..
gözleme zaten aştide yağlı yoluyor cok yağlı onu kesinlikle yememem lazım
yememem lazım diyorsan yemiceksin o halde. sana güveniyorum gayet iradeli ve güçlüsün.. ben de bugünden itibaren güzelce başladım, haftasonu iki gün de meyve suyu detoksu yapıp cumaya en az 1,5 kg vererek geleceğim. 67leri ve altını görmek istiyorum artık...
canım meyve deoksunu boşver ben sana bi diyet paylasıcam az sonra 2 günde 1.5 kilo verdiriyor monti topiğindeki kızlar denedi cokda sağlıklı detoks falan yapmana gerek kalmıcam pelki tartı oncesi persembe yaparsın :112:
selammmmm 64.4 hesaplarmısınız
Ben bunu yaparım bu da güzel ve kolay gözüktü ama yulaf ezmem yokbir de sanırım pazartesi salı yapmam daha kolay olacak haftasonu pek düzenli olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?