Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnoş hadi toparlan sen de artık
veremedim diye üzülme ama motivasyonunu artırsın bu durum
diyete, spora devam

diyeyi yapanlar

meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses

evet yokmu arttıran

ohh takımca yapalım hadi bu diyeti
ben de pazartesi-salı yapıcam
call a da pazartesi başlıycam çünkü 6 gün yapıp 1 gün dinleniyoruz ya, o dinlenme günü pazara gelsin istiyorum

haftasonu bol bol yürüyüş ve pilates yapıyım ben de

çok sevindim canım senin adına hayırlısı olur inşallah

bencede en mantıklısı öyle olur canım

canım çook sevindim hadi hayırlısı inş. başlarsın güzelcee

kimler kalori yakma yarısına katılıyor lamba yasınlar bakimmm

o nasıl oluyor :44: bide şu diyet bir daah koyarmısın geçmişte kaybettim

hadi hayırlısı olsun canım.inşallah ailen razı gelir

canım cok sevındım hayırlısı olsun ınsallah ama artık kesın cıtır olman lazım oyle plazalarrda tontıss olmakk yokk hepsı cıtır oluyor onların zatıı

Allahım yardımcım olsun hem iş hemde zayıflama konusunda..

inşallah

bu diyet neden 2 günlük diyet zararmı veriyormuş bedene?

hayır canım zararı yok.. en az 2 günlük daha fazka yapanlar da olmuş monti başlığında görebilirsin.

diyeti bir incele istersen, ne zararı olabilir ki? sebze meyve salata ızgara var :)

asıl zararı biz veriyoruz bedenlerimize malesef:)

Eki Görüntüle 134112

reyhancım diyet bu canım ..

karçiçeği diyette yağ ve seker alımını sıfırlıyorsun uzun süre yapılması tabiki sakıncalı bence en fazla 5 gün yapılmalı bu diyet zaten 4 günden fazla yapanda olmamıs ayda bir kez cok rahat yapılabilir gün boyu yenilenler zaten vücudun ihtiyaclarını fazlasıyla karsılıyor hiç aclık yasamadan zayıflatıyor..

normalde yediğimiz şeyler de iki gün deyince merak ettim
bende varım bu nemü banada uyar ben pazartesini bilemiyorum ama salı çarşamba yapabilirim

öğle yemeğim tam bir fiyaskoydu yemekte çorba. ızgara tavuk. pirinç pilavı. ve portakal. vardı
çorba yağlı diye almadım pilavda yemek istemedim tavuk ve portakalımı aldım tavuğun içi pişmemişti sadece ikiye bölüp bıraktım aşcıyıda çağırıp fırçaladım yenisini getirdiler oda aynıydı sadece portakalımı yeyip geldim

afiyet olsun canım güzel görünüyor bende seyahat ederken atıştırmayı birşeyler yemeyi çok severim çok zevkli oluyor öyle

aman gözlemeye dikkat zevcanım harcadığın emekler boşa gitmesin ona göre

canım reglinin şişliği vardır üzme kendini.. maydanoz yee şaka şaka :) ben hala olamadımm (

ya bilmiyorumki kaç haftadır aynı kilodayım bıktım ya 60 ları görmek istiyorum artık

ehe güzel şaka

oy olursun canım sıkma canını ya

haklısın canım artık azimlenelim şurda bahara ne kaldı şubat mart nisan kızalr yaz geliyo yaa birşeyler yapalım artık canlanalım

afiyet olsun canım

ama spontane ne bilmiyorum ben ay utandım şimdi

merhaba canım bende veremedim bu hafta inşallah hepbirlikte haftaya vericez

canım çok sevindim senin adına tebrikler hayırlı olsun

tebrikler yasemincim

ya keşke bende verebilseydim ama haftaya bende vericem inşallah

diyeti yapanlar

meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34

evet yokmu arttıran

bende yapmak istiyorum bu diyeti benide ekleyin kızlar

ama nasıl bir diyet olcak ne kadar sürcek birazcık bilgi istiyorum

canim bu diyet diyetisyen diyeti 5.takimda biri vermnisti zamaninda ve diyetisyen bir hafta vermisti yani 7 gün yapilabilir

öyle öyle başaracaksın canım.. .azıcık daha gayret...

bu hafta kaç kg vermişsin? geçen hafta iyi gitmişsin de...

ins canim,su bacaklarim bi güclene bi problem kalmiycak,bu aksam salonada gidicem ins bu hafta hic gidemedim..

kizlar simdi spor yarisina bende katilirimda ama nasil olcak ben salonda yürüyüsü filan bilirm kac kaloriu yaktigimi ama sonrasinda 20 dk filan aletle calisiyom onda nasil bilcem kac kalori yatim mesela bugün call yaptim ama bilememki kac kalori yaktim,

hypatia bi fikrin varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…