selam kizlar,geldim ben,gecmisi okuyup geliyorum :)
noşgeldin canm geçmş olsun bebişler hastamı olmuş
yasooo süpersiiinnn
tebrik ederim yasemincimm
selam kızlarrr gunadyınn meyvemmmm benım gelıp benı merak etmıssın tatlım benımsabah geldım sonra ınternetım gıttı bıde basım agrıyordu gelemedım bıdaha yanınıza zaten moralım bozukk kılo almısım hypatıam benı ölduruceek bılıyorum hooofff ama su senın dıyetı gordum 1 kılo verıdırr bana dıye dusunuyorum eger 1 kılo verdırıcekse hemencecık yapmam lazımbenım de ınsallah verırım bu hafta kızlar yaa
diyeyi yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
evet yokmu arttıran
evet kizlar ,gemcisi okudum,liste payslasmis zevcan,size iyi haber bende bu listeyi bi ara yapmistim ve simdi ta hatirlamiyorum ama 3 4 gün icinde 1 kilonun üzerinde vermistim,siz yaparsinizda ben geri kalirmiyim hihi bende varim..
nisa canim geldim.
bu hafta fiyasko olmus( ben haric) ,haftaya birincilik bizim ins
diyeti yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
evet yokmu arttıran
çok sevindim canım senin adına hayırlısı olur inşallah
bencede en mantıklısı öyle olur canım
canım çook sevindim hadi hayırlısı inş. başlarsın güzelcee
kimler kalori yakma yarısına katılıyor lamba yasınlar bakimmm
ben cıkıyorum kızlar bu aksam coook işim var yarın annemlere gidicem..
Az sonra anneme sevgilimin ailesi sizinle tanısmaya gelmek istiyor dicem kac gündür prova yapıyorum ama hala ölüyorum heycandan istemiyorlarr
Sizi gelismelerden haberdar ederimm
canım cok sevındım hayırlısı olsun ınsallah ama artık kesın cıtır olman lazım oyle plazalarrda tontıss olmakk yokk hepsı cıtır oluyor onların zatıı
canım işe alınmana ve kg vermene ikisi birlikte iki güzel habere çooooooooooooook sevindim. işe alınırken böyle destek görmen çok güzel adamın seni isevdim falan demesi, hayırlı olur inş.
artık plaza hatunları gibi 36-38 beden olacaksın inş. hıh:))
diyeti yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
evet yokmu arttıran
bu diyet neden 2 günlük diyet zararmı veriyormuş bedene?
calli yaptim geldim kizlar ve yine sondaki pelvis hareketlerini yapamadim :S
hayır canım zararı yok.. en az 2 günlük daha fazka yapanlar da olmuş monti başlığında görebilirsin.
diyeti bir incele istersen, ne zararı olabilir ki? sebze meyve salata ızgara var :)
asıl zararı biz veriyoruz bedenlerimize malesef:)
bu günkü menüm
sabah 3 dilim t.b. ekmeği az peynir 1 tatlı kasığı sekersiz ev yapımı marmelat
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam muhtemelen yolda olucam beyaz leblebi badem süt otobüsde kek :))
inş karnım acıkmaz çünkü yolculukda cok acıkıyorum sürekli bişiler yemek istiyorum yolculukda yemek yemeği cok seviyorum allahım beni aştide gözleme almaktan korusun
canım reglinin şişliği vardır üzme kendini.. maydanoz yeeşaka şaka :) ben hala olamadımm (
Cumaya kadar herkes bunları yapsın. ölü toprağını atalım şu zincirlerimizi kıralım artık bayanlar. 1 kg'nin altında kg verenler veremeyenler alanlar şişko pattess olsunlar hıhben zayıf çıtırlar olacağız.... hadi artık..... bugünden itibaren haftaya kadar azami derecede dikkat edelim ve farkı görelimmm
- günde 3 litre su
- en az haftada 3 kez spor
- ve diyet listesine harfiyen uyma...
BUGÜNKU MENUM
SABAH: 6 zeytin, 1kk beyaz peynir, bal, 1dilim ekmek, 2 fincan şekersiz yeşil çay
ara: 1 avuç kuruyemiş veya 1 elma
öğlen: bir kase çorba - 5 kaşık sebze yemeği- pulbiberli yoğurt- 1dilim ekmek
ara: 1avuç kuruyemiş veya 1elma
akşam: ızgara 4 köfte- pulbiberli yogurt- salata- 1dilim ekmek.
ara: spontane
selam kızlarrr gunadyınn meyvemmmm benım gelıp benı merak etmıssın tatlım benımsabah geldım sonra ınternetım gıttı bıde basım agrıyordu gelemedım bıdaha yanınıza zaten moralım bozukk kılo almısım hypatıam benı ölduruceek bılıyorum hooofff ama su senın dıyetı gordum 1 kılo verıdırr bana dıye dusunuyorum eger 1 kılo verdırıcekse hemencecık yapmam lazımbenım de ınsallah verırım bu hafta kızlar yaa
selam kızlar nasılsınız?sabah iş görüşmesine gittim sizede haber veremedim tel geç geldi..veee işe alındım.ingilizcemi geliştireceğim kendimi geliştireceğim.adam seni çok sevdim önünü açarım sen yeterki çalış dedi
artık plaza çalışmaya başlıyorum yemeyeceğim.kızların hepsi çıtır benimde öle olmam lazım :44:
zevcancıgım kalori hesabı evet işe yaradım.bugun 78 çıktım ama pazartesi artıdaydım.eksiye düşmüş oldugumu görmek sabah beni sevinçten çılgına döndürdü.gitsin kilolar gelsin süper ciciler
evet kizlar ,gemcisi okudum,liste payslasmis zevcan,size iyi haber bende bu listeyi bi ara yapmistim ve simdi ta hatirlamiyorum ama 3 4 gün icinde 1 kilonun üzerinde vermistim,siz yaparsinizda ben geri kalirmiyim hihi bende varim..
nisa canim geldim.
bu hafta fiyasko olmus( ben haric) ,haftaya birincilik bizim ins
diyeti yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
evet yokmu arttıran
Eki Görüntüle 134112
reyhancım diyet bu canım ..
karçiçeği diyette yağ ve seker alımını sıfırlıyorsun uzun süre yapılması tabiki sakıncalı bence en fazla 5 gün yapılmalı bu diyet zaten 4 günden fazla yapanda olmamıs ayda bir kez cok rahat yapılabilir gün boyu yenilenler zaten vücudun ihtiyaclarını fazlasıyla karsılıyor hiç aclık yasamadan zayıflatıyor..
öyle öyle başaracaksın canım.. .azıcık daha gayret...
bu hafta kaç kg vermişsin? geçen hafta iyi gitmişsin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?