Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

coğumuz yapıyoruz diyeti sanırım haftaya 1. liğimiz kesinlesti

uzun zamndır diyetle uğrasıyorum

canım uğraşıyorsun ama aldığın dar kotu da unutma bak:)) karşılığını alıcaksın alacağız...
evet haftaya birinci çıkalım ben yapıcam bu diyeti:) çoook sağol meyvem...

pazartesi ve salı günü yapıyorum inş..

canım minnosum aeben bu listeyi 4 gün uygulamıs .. ondada sonuc 1 bucuk kilonun üzerinde..
sende uygula bitoparlanalım kendimize gelelim diğmi
üzülmek yok hem spor yapsaydın hersey farklı olabilirdi sen bu hafta dinlenmeyi sectin ondan sıkma canını
kızlar yesemin yok mu bilgisi olan varmı acaba

yasemin oğlanları dr a götürdü canım cocuklar rahatsız diyordu zaten..

ayyy insallah hepimiz cok cok vericez haftaya...

şimdi listeyi kimler deniyor

meyvenull
hypatia
kuyabiye

baska varmı kızlar bu listeyi uygulucak en az 1 kilo vermemiz lazım haftaya

selam kızlar nasılsınız?sabah iş görüşmesine gittim sizede haber veremedim tel geç geldi..veee işe alındım.ingilizcemi geliştireceğim kendimi geliştireceğim.adam seni çok sevdim önünü açarım sen yeterki çalış dedi

artık plaza çalışmaya başlıyorum yemeyeceğim.kızların hepsi çıtır benimde öle olmam lazım :44:

zevcancıgım kalori hesabı evet işe yaradım.bugun 78 çıktım ama pazartesi artıdaydım.eksiye düşmüş oldugumu görmek sabah beni sevinçten çılgına döndürdü.gitsin kilolar gelsin süper ciciler

ınsallah verırım meyvem haftasonu baslayamam yarın annemler gelıcek oturmaya babannemler yengemler falan aksama babamda gelıcek yemege yanı bırsuru yemek pasta borek yapmam lazım ama pazartesı baslıycam ınsallah hatta sımdıden buzdolabıma yapıstırayım ben lısteyı sekercımm

canım 14 şubata kadar 2 haftadan fazla zamanın var. aç mı kalırsın günlerce durmadan koşar mısın kendin karar ver ve 14 şubatta 64 ol. çok büyük bi hedef değil bu. hadi artık
haftasonu detoks ya da iki günlük diyetleri uygulasan yarım kg 1 kg gider zaten.. sonra diyet yap her haftasonu da detoks falan yap. bozma asla. bir bakmışsın 63lere inmişsin.. hadi artık....

**4. TAKIM 191. ETAP**

İrem&Özge (68.3) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
meyvenull ( 60.9/60.9/0.0/%0.0)
pamukcuk ( 75/74.2/0.8/%1.06)
Kuyabiye( 56.7/56.4/0.3/%0.53)
PrensesPeri( 78.3/78.0/0.3/%0.38)
cyd86( 68.3/68.3/0.0/0.0)
hasretim34( 69.7/68/1,7%2,44)
hypatia( 68.7/68.5/0.2/%0.29)
Anna_maria( 70.0/70.1/-0.1/-%0.14)
karcicegi71(70.2/70.4/-0.2/-%0.28)
pembepanter1( 65 /64.4/0.6/%0.92)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (682.8/679.2/3.6/%0.56)

meyvenull
hypatia
kuyabiye

bendee varım yaaa aaa kusuyorum ama sen hıcbır lısteye benı almıyorsunn haınn domdomm

canım cok sevındım hayırlısı olsun ınsallah ama artık kesın cıtır olman lazım oyle plazalarrda tontıss olmakk yokk hepsı cıtır oluyor onların zatıı

haklısın hypatıammmm sagol canım benım valla okadar cok destek oluyorsun kı bana korkuyorum artık sendenn. senı dusunup yemıyorum valla . bıde senı dusunup tekrar spora baslarsam super olucak bu hafta adımımı atmadım ne yururyuse ne pılatese ama bugece ıtıbarıyle yururyuse baslıyorumm haftasonuda delı gıbı yururyupp pzartesıde bu dıyete baslıycam bu arada hypatıam su meyve suyu detoksunu bana yazarmısın sımdı cıkmam gerekıyor ama gelınce okurum hemen cıktı alıp buzdolabıma asmam lazım cunku onu

hayırlı olsun tatlım yeni işin nasıl sevindimm
kalori hesabına devam bundan sonra...
cıtır olman sart oldu

minnosum minnosum aksam yeme fazla bak 1500 kaloriyi gecme
haftaya senide 1 kilo vermiş görmek istiyorum

minnoşşş adresini ver derhal!!! merdaneyi kapıp geliyorum. haftasonu bi ufak çatal bile yemeeeeee artık.. her haftasonu sizinkiler toplanıyo ya da sen gidiyorsun... bi ileri bi geri olmaz ki. o kotunun hakkını ver..

günboyu sadece taze sıkılmış her türlü meyve suyunu içiyorsun. o kadarcık

meyvenull
hypatia
kuyabiye

ben deniyorum ben deniyorum. bir de akşama sana kotlarımın resmini atacağım unutmayalımm..

canım işe alınmana ve kg vermene ikisi birlikte iki güzel habere çooooooooooooook sevindim. işe alınırken böyle destek görmen çok güzel adamın seni isevdim falan demesi, hayırlı olur inş.

artık plaza hatunları gibi 36-38 beden olacaksın inş. hıh:))

evet kizlar ,gemcisi okudum,liste payslasmis zevcan,size iyi haber bende bu listeyi bi ara yapmistim ve simdi ta hatirlamiyorum ama 3 4 gün icinde 1 kilonun üzerinde vermistim,siz yaparsinizda ben geri kalirmiyim hihi bende varim..

nisa canim geldim.

bu hafta fiyasko olmus( ben haric ) ,haftaya birincilik bizim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…