coğumuz yapıyoruz diyeti sanırım haftaya 1. liğimiz kesinlesti
uzun zamndır diyetle uğrasıyorum
selam kızlarrr gunadyınn meyvemmmm benım gelıp benı merak etmıssın tatlım benımsabah geldım sonra ınternetım gıttı bıde basım agrıyordu gelemedım bıdaha yanınıza zaten moralım bozukk kılo almısım hypatıam benı ölduruceek bılıyorum hooofff ama su senın dıyetı gordum 1 kılo verıdırr bana dıye dusunuyorum eger 1 kılo verdırıcekse hemencecık yapmam lazımbenım de ınsallah verırım bu hafta kızlar yaa
kızlar yesemin yok mu bilgisi olan varmı acaba
canım uğraşıyorsun ama aldığın dar kotu da unutma bak:)) karşılığını alıcaksın alacağız...
evet haftaya birinci çıkalım ben yapıcam bu diyeti:) çoook sağol meyvem...
pazartesi ve salı günü yapıyorum inş..
canım minnosum aeben bu listeyi 4 gün uygulamıs .. ondada sonuc 1 bucuk kilonun üzerinde..
sende uygula bitoparlanalım kendimize gelelim diğmi
üzülmek yok hem spor yapsaydın hersey farklı olabilirdi sen bu hafta dinlenmeyi sectin ondan sıkma canını
yasemin oğlanları dr a götürdü canım cocuklar rahatsız diyordu zaten..
selam kızlarrr gunadyınn meyvemmmm benım gelıp benı merak etmıssın tatlım benımsabah geldım sonra ınternetım gıttı bıde basım agrıyordu gelemedım bıdaha yanınıza zaten moralım bozukk kılo almısım hypatıam benı ölduruceek bılıyorum hooofff ama su senın dıyetı gordum 1 kılo verıdırr bana dıye dusunuyorum eger 1 kılo verdırıcekse hemencecık yapmam lazımbenım de ınsallah verırım bu hafta kızlar yaa
bendee varım yaaa aaa kusuyorum ama sen hıcbır lısteye benı almıyorsunn haınn domdommayyy insallah hepimiz cok cok vericez haftaya...
şimdi listeyi kimler deniyor
meyvenull
hypatia
kuyabiye
baska varmı kızlar bu listeyi uygulucak en az 1 kilo vermemiz lazım haftaya
selam kızlar nasılsınız?sabah iş görüşmesine gittim sizede haber veremedim tel geç geldi..veee işe alındım.ingilizcemi geliştireceğim kendimi geliştireceğim.adam seni çok sevdim önünü açarım sen yeterki çalış dedi
artık plaza çalışmaya başlıyorum yemeyeceğim.kızların hepsi çıtır benimde öle olmam lazım :44:
zevcancıgım kalori hesabı evet işe yaradım.bugun 78 çıktım ama pazartesi artıdaydım.eksiye düşmüş oldugumu görmek sabah beni sevinçten çılgına döndürdü.gitsin kilolar gelsin süper ciciler
canım 14 şubata kadar 2 haftadan fazla zamanın var. aç mı kalırsın günlerce durmadan koşar mısın kendin karar ver ve 14 şubatta 64 ol. çok büyük bi hedef değil bu. hadi artık
haftasonu detoks ya da iki günlük diyetleri uygulasan yarım kg 1 kg gider zaten.. sonra diyet yap her haftasonu da detoks falan yap. bozma asla. bir bakmışsın 63lere inmişsin.. hadi artık....
selam kızlar nasılsınız?sabah iş görüşmesine gittim sizede haber veremedim tel geç geldi..veee işe alındım.ingilizcemi geliştireceğim kendimi geliştireceğim.adam seni çok sevdim önünü açarım sen yeterki çalış dedi
artık plaza çalışmaya başlıyorum yemeyeceğim.kızların hepsi çıtır benimde öle olmam lazım :44:
zevcancıgım kalori hesabı evet işe yaradım.bugun 78 çıktım ama pazartesi artıdaydım.eksiye düşmüş oldugumu görmek sabah beni sevinçten çılgına döndürdü.gitsin kilolar gelsin süper ciciler
ınsallah verırım meyvem haftasonu baslayamam yarın annemler gelıcek oturmaya babannemler yengemler falan aksama babamda gelıcek yemege yanı bırsuru yemek pasta borek yapmam lazım ama pazartesı baslıycam ınsallah hatta sımdıden buzdolabıma yapıstırayım ben lısteyı sekercımm
ınsallah verırım meyvem haftasonu baslayamam yarın annemler gelıcek oturmaya babannemler yengemler falan aksama babamda gelıcek yemege yanı bırsuru yemek pasta borek yapmam lazım ama pazartesı baslıycam ınsallah hatta sımdıden buzdolabıma yapıstırayım ben lısteyı sekercımm
haklısın hypatıammmmsagol canım benım valla okadar cok destek oluyorsun kı bana korkuyorum artık sendenn. senı dusunup yemıyorum valla . bıde senı dusunup tekrar spora baslarsam super olucak bu hafta adımımı atmadım ne yururyuse ne pılatese ama bugece ıtıbarıyle yururyuse baslıyorumm haftasonuda delı gıbı yururyupp pzartesıde bu dıyete baslıycam bu arada hypatıam su meyve suyu detoksunu bana yazarmısın sımdı cıkmam gerekıyor ama gelınce okurum hemen cıktı alıp buzdolabıma asmam lazım cunku onu
ayyy insallah hepimiz cok cok vericez haftaya...
şimdi listeyi kimler deniyor
meyvenull
hypatia
kuyabiye
baska varmı kızlar bu listeyi uygulucak en az 1 kilo vermemiz lazım haftaya
prensesperi tebrik ederim canim ise alinmissin,hakkinda hayirlisi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?