Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tesekürler canim,bence sen bu hafta regl yüzünden veremedin,reglden sonra eger dikkat etmeye devam edersen birden düscek kilon ins

Kalori hesaplama cetvelleri var ya oralarda hesaplayabilirsin spor türü ve dakikasını seçip

not edeyim.haftaya cumartesi pazar yapmaya çalışacagım..gerçi herkeste işe yarar bende yaramaz göründe bakın

diyeti yapanlar

meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
anna_maria
karçiceği71
prensesperi

evet yokmu arttıran

bu diyette çay serbertmi zira çaysız bir hayat düşünemiyorum birde hiç çorba yok zaten kabızlık sorunumuz var 2 güne bir ancak wc ye çıkabiliyoruz inan mesai yapar gibi wc bekliyorum o yüzden canım bu benim düşüncem olurmu bilmem ama yulaf ezmesini sevmiyorum onun yerine bir dilim çavdar ekmeği yesem bir bardak şekersiz çay ve bir haşlanmış yumurta ile aralarda yine yeşil elma olsa ama ya öğle yada akşam ızgara yerine bir kase yağsız çorba olsa mesala yoğurt çorbası ben ona hiç yağ koymadan yapıyorum ve yağsız salata ile yense olurmu?

tesekürler canim,bence sen bu hafta regl yüzünden veremedin,reglden sonra eger dikkat etmeye devam edersen birden düscek kilon ins

haklısın canım o yüzden sanırım :44:

çok teşekkürler moral için inş canım

diyeti yapanlar

meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
anna_maria
karçiceği71
prensesperi

evet yokmu arttıran

ne zaman başlayacağız canım

içiliyor çay bitki çayı..
sen kendine göre ayarlıya bilirsin canım birebir listeye uyacaksın die bir kural yok sadece liste bu sekilde hazırlanmıs yağ yakımını amaclıyor..

ya kızlaar aradım taradım bulamadım bu haftaki listemi nerde isim ve kg verme listemiz hani... onu bulamıyorum bugünkü (

son durumlara bakıcaktım da

haklısın canım o yüzden sanırım :44:

çok teşekkürler moral için inş canım

ne zaman başlayacağız canım

canımm haftaya cumaya kadar istediğin zaman yapabilirsin..
haftaya cuma hepimiz kilo vererek gelicez..
ben 4 gün yapmayı düşünüyorum .. Yasom 7 gün yapılır dedi diyetisyen öyle demiş .. istediğin sürede istediğin zaman yapabilirsin

içiliyor çay bitki çayı..
sen kendine göre ayarlıya bilirsin canım birebir listeye uyacaksın die bir kural yok sadece liste bu sekilde hazırlanmıs yağ yakımını amaclıyor..

tamam canım anladım bu arada menüm değişti
sabah
1 bardak şekersiz çay. 4 köfte yağsız ve cevizden küçüktü (gözüm kaldı ama patetes kızrtma ve domatesli sosundan almadım) 2 ince dilim ekmek
öğle
1 portakal
ara
1 elma
akşam
nohut yemeği. bulgur pilavı. yoğurt.turşu. salata (hypatia nın yorumundan sonra asla hepsini yiyemem sadece nohut yemeği ve salata yemeğe karar verdim)

minnoşşş adresini ver derhal!!! merdaneyi kapıp geliyorum. haftasonu bi ufak çatal bile yemeeeeee artık.. her haftasonu sizinkiler toplanıyo ya da sen gidiyorsun... bi ileri bi geri olmaz ki. o kotunun hakkını ver..

hypatıacıgımmm mucuck mucuck canım bu senın meyev suyu dıyetını nasıl yapıcam herdakka meyve suyunu nerde sıkıcam sadece meyve yesem olmazmı bıde sey sorucam hazır meyve sularıyla olmuyor demı

tamam canım o zaman bende 5 gün yaparım yada haftasonu yaparım bir aksilik olmazsa

inşallah vericez haftaya hepimiz

şey yulaf ezmesini nerden bulacağız peki daha önce almıştım ama nerden aldığımı hatırlayamıyorum

fatmacım ülkerin lifalif yulaf ezmesi sade olandan.. her yerde var tüm büyük marketlerde ben migrostan alıyorum..

hypatıacıgımmm mucuck mucuck canım bu senın meyev suyu dıyetını nasıl yapıcam herdakka meyve suyunu nerde sıkıcam sadece meyve yesem olmazmı bıde sey sorucam hazır meyve sularıyla olmuyor demı

canım gün içinde sık yanında taşı termos ya da şaşalla. 1,5 litrelik sık mesela sabahtan evden dışarı çıkarken onu al yanına. ben öyle yapıyorum, 0.5 litrelik şaşallara doldurup yanıma almıştım çıkarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…