afiyet olsun canım güzel görünüyor bende seyahat ederken atıştırmayı birşeyler yemeyi çok severim çok zevkli oluyor öyle
aman gözlemeye dikkat zevcanım harcadığın emekler boşa gitmesin ona göre
ya bilmiyorumki kaç haftadır aynı kilodayım bıktım ya 60 ları görmek istiyorum artık
ehe güzel şaka
oy olursun canım sıkma canını ya
haklısın canım artık azimlenelim şurda bahara ne kaldı şubat mart nisan kızalr yaz geliyo yaa birşeyler yapalım artık canlanalım
afiyet olsun canım
ama spontane ne bilmiyorum ben ay utandım şimdi
merhaba canım bende veremedim bu hafta inşallah hepbirlikte haftaya vericez
canım çok sevindim senin adına tebrikler hayırlı olsun
tebrikler yasemincim
ya keşke bende verebilseydim ama haftaya bende vericem inşallah
bende yapmak istiyorum bu diyeti benide ekleyin kızlar
ama nasıl bir diyet olcak ne kadar sürcek birazcık bilgi istiyorum
ins canim,su bacaklarim bi güclene bi problem kalmiycak,bu aksam salonada gidicem ins bu hafta hic gidemedim..
kizlar simdi spor yarisina bende katilirimda ama nasil olcak ben salonda yürüyüsü filan bilirm kac kaloriu yaktigimi ama sonrasinda 20 dk filan aletle calisiyom onda nasil bilcem kac kalori yatim mesela bugün call yaptim ama bilememki kac kalori yaktim,
hypatia bi fikrin varmi canim
Kalori hesaplama cetvelleri var ya oralarda hesaplayabilirsin spor türü ve dakikasını seçip
Eki Görüntüle 134112
reyhancım diyet bu canım ..
karçiçeği diyette yağ ve seker alımını sıfırlıyorsun uzun süre yapılması tabiki sakıncalı bence en fazla 5 gün yapılmalı bu diyet zaten 4 günden fazla yapanda olmamıs ayda bir kez cok rahat yapılabilir gün boyu yenilenler zaten vücudun ihtiyaclarını fazlasıyla karsılıyor hiç aclık yasamadan zayıflatıyor..
canim bu diyet diyetisyen diyeti 5.takimda biri vermnisti zamaninda ve diyetisyen bir hafta vermisti yani 7 gün yapilabilir
Eki Görüntüle 134112
reyhancım diyet bu canım ..
karçiçeği diyette yağ ve seker alımını sıfırlıyorsun uzun süre yapılması tabiki sakıncalı bence en fazla 5 gün yapılmalı bu diyet zaten 4 günden fazla yapanda olmamıs ayda bir kez cok rahat yapılabilir gün boyu yenilenler zaten vücudun ihtiyaclarını fazlasıyla karsılıyor hiç aclık yasamadan zayıflatıyor..
not edeyim.haftaya cumartesi pazar yapmaya çalışacagım..gerçi herkeste işe yarar bende yaramaz göründe bakın
tesekürler canim,bence sen bu hafta regl yüzünden veremedin,reglden sonra eger dikkat etmeye devam edersen birden düscek kilon ins
diyeti yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
anna_maria
karçiceği71
prensesperi
evet yokmu arttıran
bu diyette çay serbertmi zira çaysız bir hayat düşünemiyorum birde hiç çorba yok zaten kabızlık sorunumuz var 2 güne bir ancak wc ye çıkabiliyoruz inan mesai yapar gibi wc bekliyorum o yüzden canım bu benim düşüncem olurmu bilmem ama yulaf ezmesini sevmiyorum onun yerine bir dilim çavdar ekmeği yesem bir bardak şekersiz çay ve bir haşlanmış yumurta ile aralarda yine yeşil elma olsa ama ya öğle yada akşam ızgara yerine bir kase yağsız çorba olsa mesala yoğurt çorbası ben ona hiç yağ koymadan yapıyorum ve yağsız salata ile yense olurmu?
haklısın canım o yüzden sanırım :44:
çok teşekkürler moral için inş canım
ne zaman başlayacağız canım
içiliyor çay bitki çayı..
sen kendine göre ayarlıya bilirsin canım birebir listeye uyacaksın die bir kural yok sadece liste bu sekilde hazırlanmıs yağ yakımını amaclıyor..
minnoşşş adresini ver derhal!!! merdaneyi kapıp geliyorum. haftasonu bi ufak çatal bile yemeeeeee artık.. her haftasonu sizinkiler toplanıyo ya da sen gidiyorsun... bi ileri bi geri olmaz ki. o kotunun hakkını ver..
canımm haftaya cumaya kadar istediğin zaman yapabilirsin..
haftaya cuma hepimiz kilo vererek gelicez..
ben 4 gün yapmayı düşünüyorum .. Yasom 7 gün yapılır dedi diyetisyen öyle demiş .. istediğin sürede istediğin zaman yapabilirsin
tamam canım o zaman bende 5 gün yaparım yada haftasonu yaparım bir aksilik olmazsa
inşallah vericez haftaya hepimiz
şey yulaf ezmesini nerden bulacağız peki daha önce almıştım ama nerden aldığımı hatırlayamıyorum
hypatıacıgımmm mucuck mucuckcanım bu senın meyev suyu dıyetını nasıl yapıcam herdakka meyve suyunu nerde sıkıcam sadece meyve yesem olmazmı bıde sey sorucam hazır meyve sularıyla olmuyor demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?