Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım iyi gözüküyor bence

canım yanlış anlama sakın afieyt bal şeker olsun ama hepimizin amacı zayıf olmak.. bazen kendimiz fark edemiyoruz o yüzden öyle yazdım :)

afiyet olsun karçiceği..
senden daha düzgün menüler gelmeli

ben cikiyorum kizlar,

menümüde yazayim
08.00 2 kuru kayisi
11.00 cicek ekmek,krem peynir,zeytin,marmelat,salatalik
14.00 portakal,elma.hurma( kahvaltiyi gec ettigim icin ögleni hem ara hem ögle niyetine meyve yiyorum)
18.00 brokoli,yogurt

ayyy evet haftaya birinciyiz inşallah

bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok

ben bugünden itibaren sıkıca başladım haftasonu meyve detoksu ardından da senin diyeti 4 gün yapıcam ve 68'lere veda edicem inş.
spor ve suya da aynen geri döndüm.

2 haftayı hem hastalık hem gönül işleri hem iş yüzünden berbat geçirdimm. artık toplanma vakti inş.

hımmm oyle yapayım ozamanda benım meyve sıkacagım yokk hooff nasıl sıkılır portalkall su lımon sıkacagında sıksammı yada annemın var onun makınesını alıp 3-4 gun kullansammı ne dersın sekerımm belkı hafta sonu meyve suyu detoksu ıle 1 kılo gıder hyoatıacım ay ınsallah yaa

bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok

bende dusundum tasındım bıreysel dercede bırıncı olmaya karar verdımm yıhahahaha

Eki Görüntüle 134138

evet canım etininmiş aklımda yanlıs kalmıs..

eheh
oy olsun canım ne önemi var

her markanın var eti ülker doğadan.. :) artık hangisini istersen üstünde yulaf ezmesi diye yazıyor zaten..

hepsinin var demek ne güzel çok teşekkürler kızlar görmüştüm markette ama yulaf içerdiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum

inşallah canım benim inşallah

evet evet hakkını verelim bozmayalım diyeti kilo verince yeriz nasılsa kutlarız ödül günü yaparız ama diyet boyunca yemeyelim ki haftaya birinci olalım

afiyet olsun canım valla bravo süpersin

tamam ozaman bu hafta yarısalım hypatıam ne dersın yarısmamızın ana baslıkları en cok kım su ıcecekk 3 lıtreye kadar bıde en cok kım spor yapıcak gunluk 60 dkdan fazla degıl ama bıde bakalım cumaya en cok kım kılo verecek su meyve suyu ısıne bende taktım valla sımdı

kızlar duydunuzmu bireysel birinciliiğinde minosumun gözü varmıs siz istemiyormusunuz bireyselde birinci olmayı.. paylasıma haftalık basarınızı yazmayıı

evet cnm birinci olabilirsin çünkü aynı takımda değilizz bu hafta ben birinci olucam da

limon sıkacağında da portakal vs mandalina sıkabilirsin hatta eşine sıktır çalışsın eniştee.. olmadı anneninkini ödünç al acıktıkça iç ve 2 günde rahat 1 kg gider, artık kurtulalım... spor ve suyu da unutma tabi.

bizde katı sıkacak da var, kivi armut elma karıştırıyorum ben. çok da güzel oluyor ve gayet de tok tutuyor. annamaria da yapmıştı zorlanmadı. bilgin olsun.

yasom meyvelerinden 1 saat sonra süt iç yada yoğurt ayran vs bişiler ayarla canım

minnos onu demek istemedi hypatiam tüm takımların 1. si ben olucam dio 90 küsür kişiden 1 olucakmıs..
senin hedefin sadece takımmı olmuyor olmuyor rakibin neleri göze alıyor

anlaştık canım
ben pazar hariç her gün 1 saat spor 3 litre su ile başladım.

cumartesi pazar meyve detoksundayım. yihuuuuuu gitsin kilolar minnoş senin kilona yetişip seni geçiceeem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…