tamam canım anladım bu arada menüm değişti
sabah
1 bardak şekersiz çay. 4 köfte yağsız ve cevizden küçüktü (gözüm kaldı ama patetes kızrtma ve domatesli sosundan almadım) 2 ince dilim ekmek
öğle
1 portakal
ara
1 elma
akşam
nohut yemeği. bulgur pilavı. yoğurt.turşu. salata (hypatia nın yorumundan sonra asla hepsini yiyemem sadece nohut yemeği ve salata yemeğe karar verdim)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-203.html#post17371059
hypatiacım listeleri burdan takip edebilirsin yavas yavas ekleniyorlar
sabah
1 bardak şekersiz çay. 4 köfte yağsız ve cevizden küçüktü (gözüm kaldı ama patetes kızrtma ve domatesli sosundan almadım) 2 ince dilim ekmek
öğle
1 portakal
ara
1 elma
akşam
nohut yemeği. bulgur pilavı. yoğurt.turşu. salata (hypatia nın yorumundan sonra asla hepsini yiyemem sadece nohut yemeği ve salata yemeğe karar verdim)
sabah
öğle
1 portakal
ara
1 elma
akşam
fatmacım ülkerin lifalif yulaf ezmesi sade olandan.. her yerde var tüm büyük marketlerde ben migrostan alıyorum..
aletler ve call egzersizemi giriyo :)
diyeti yapanlar
meyvenull
hypatia
kuyabiye
minnoş prenses
hasretim34
anna_maria
karçiceği71
prensesperi
evet yokmu arttıran
o etininkiydi sanırım canım yulaf gevreği dimi süt katıyoruz hani o dimi :44:
evet canım..
biz bunu yaparsak haftaya birinciyiz. SONUNDAAA . yupppii:)
afiyet olsun karçiceği..
senden daha düzgün menüler gelmeli
ayyy evet haftaya birinciyiz inşallah
bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok
hımmm oyle yapayım ozamanda benım meyve sıkacagım yokk hooff nasıl sıkılır portalkall su lımon sıkacagında sıksammı yada annemın var onun makınesını alıp 3-4 gun kullansammı ne dersın sekerımm belkı hafta sonu meyve suyu detoksu ıle 1 kılo gıder hyoatıacım ay ınsallah yaacanım gün içinde sık yanında taşı termos ya da şaşalla. 1,5 litrelik sık mesela sabahtan evden dışarı çıkarken onu al yanına. ben öyle yapıyorum, 0.5 litrelik şaşallara doldurup yanıma almıştım çıkarken...
bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok
her markanın var eti ülker doğadan.. :) artık hangisini istersen üstünde yulaf ezmesi diye yazıyor zaten..
ben cikiyorum kizlar,
menümüde yazayim
08.00 2 kuru kayisi
11.00 cicek ekmek,krem peynir,zeytin,marmelat,salatalik
14.00 portakal,elma.hurma( kahvaltiyi gec ettigim icin ögleni hem ara hem ögle niyetine meyve yiyorum)
18.00 brokoli,yogurt
ben bugünden itibaren sıkıca başladım haftasonu meyve detoksu ardından da senin diyeti 4 gün yapıcam ve 68'lere veda edicem inş.
spor ve suya da aynen geri döndüm.
2 haftayı hem hastalık hem gönül işleri hem iş yüzünden berbat geçirdimm. artık toplanma vakti inş.
hımmm oyle yapayım ozamanda benım meyve sıkacagım yokk hooff nasıl sıkılır portalkall su lımon sıkacagında sıksammı yada annemın var onun makınesını alıp 3-4 gun kullansammı ne dersın sekerımm belkı hafta sonu meyve suyu detoksu ıle 1 kılo gıder hyoatıacım ay ınsallah yaa
bende dusundum tasındım bıreysel dercede bırıncı olmaya karar verdımm yıhahahaha
ben cikiyorum kizlar,
menümüde yazayim
08.00 2 kuru kayisi
11.00 cicek ekmek,krem peynir,zeytin,marmelat,salatalik
14.00 portakal,elma.hurma( kahvaltiyi gec ettigim icin ögleni hem ara hem ögle niyetine meyve yiyorum)
18.00 brokoli,yogurt
evet cnm birinci olabilirsin çünkü aynı takımda değilizz bu hafta ben birinci olucam da
limon sıkacağında da portakal vs mandalina sıkabilirsin hatta eşine sıktırçalışsın eniştee.. olmadı anneninkini ödünç al acıktıkça iç ve 2 günde rahat 1 kg gider, artık kurtulalım... spor ve suyu da unutma tabi.
bizde katı sıkacak da var, kivi armut elma karıştırıyorum ben. çok da güzel oluyor ve gayet de tok tutuyor. annamaria da yapmıştı zorlanmadı. bilgin olsun.
tamam ozaman bu hafta yarısalım hypatıam ne dersın yarısmamızın ana baslıkları en cok kım su ıcecekk 3 lıtreye kadar bıde en cok kım spor yapıcak gunluk 60 dkdan fazla degıl ama bıde bakalım cumaya en cok kım kılo verecek su meyve suyu ısıne bende taktım valla sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?