evet cnm birinci olabilirsin çünkü aynı takımda değilizz bu hafta ben birinci olucam da
limon sıkacağında da portakal vs mandalina sıkabilirsin hatta eşine sıktırçalışsın eniştee.. olmadı anneninkini ödünç al acıktıkça iç ve 2 günde rahat 1 kg gider, artık kurtulalım... spor ve suyu da unutma tabi.
bizde katı sıkacak da var, kivi armut elma karıştırıyorum ben. çok da güzel oluyor ve gayet de tok tutuyor. annamaria da yapmıştı zorlanmadı. bilgin olsun.
kızlar duydunuzmu bireysel birinciliiğinde minosumun gözü varmıs siz istemiyormusunuz bireyselde birinci olmayı.. paylasıma haftalık basarınızı yazmayıı
biri benden mi bahsetti
hollywoodumu diyorsun hypatiam meyve günleri çok güzel geçiyor ben çok fena olunca elma yemiştim gerçi birşey olmaz peşinden su iç zaten mdiende meyve suyu oluyor
bireysel birincilik nasıl oluyor canım
şu başarı öykülerimi :44:
ayy benım ev elma kıvı dolu bugunde gıdıp portakall alırımmm ayy evet evet 66 yı gorurum demı hypatıam ne dersınn ay ben annemden odunc alayım sunu zaten kullanmıyor dolabın tepesınde duruyor vallaevet cnm birinci olabilirsin çünkü aynı takımda değilizz bu hafta ben birinci olucam da
limon sıkacağında da portakal vs mandalina sıkabilirsin hatta eşine sıktırçalışsın eniştee.. olmadı anneninkini ödünç al acıktıkça iç ve 2 günde rahat 1 kg gider, artık kurtulalım... spor ve suyu da unutma tabi.
bizde katı sıkacak da var, kivi armut elma karıştırıyorum ben. çok da güzel oluyor ve gayet de tok tutuyor. annamaria da yapmıştı zorlanmadı. bilgin olsun.
minnos onu demek istemedi hypatiam tüm takımların 1. si ben olucam dio 90 küsür kişiden 1 olucakmıs..
senin hedefin sadece takımmı olmuyor olmuyor rakibin neleri göze alıyor
evet cnm birinci olabilirsin çünkü aynı takımda değilizz bu hafta ben birinci olucam da
ne olmus yanı 90 kusur kısıden derken olamazsınmı demek ıstedın sen sekercımm görursun sen durrr senın dıyetıde aldım zaten su meyve suyu detoksunu yapıp hemen senın dıyete hopluycam vee ohhhh ondan sonra sacma sapan bı sarkı vardıya onu soylıycem koynunda memelerun eruk dikenı gıbı acılmıs sacılmıssun denız yelkenı gıbıbenım kocısım dıyorkı sen zayıfladıkca ıyıcene acıldın sacıldınn yanı acık gıyınmek anlamında degılde daha cesurca badıler gıymeye basladıgım ıcın dıyorr ohhh canıma degsınn sen 55 nasıl olucankı dıyordu bana gorucekk o 55 lerı gozune sokucamm
bireysel birincilik tüm takımların arasında ilk 3 e girmek demek canım..
o hafta kim birinci olduysa paylasım alanına nasıl kilo verdiğini anlatan bişiler yazar..
anlaştık canım
ben pazar hariç her gün 1 saat spor 3 litre su ile başladım.
cumartesi pazar meyve detoksundayım. yihuuuuuu gitsin kilolar minnoş senin kilona yetişip seni geçiceeem:))
olursun minnosum ama sana şöyle güçlü rakipler lazım ondan kızları hızlandırıyorumbu yolda tek basına mı yürüceksin peşinden bizide sürükle
kocişin seni kıskanmaya baslamıs anlasılan devam minnosum devam 55 i onun gözüne sokmak altına arabayı almak için hersey
minnos onu demek istemedi hypatiam tüm takımların 1. si ben olucam dio 90 küsür kişiden 1 olucakmıs..
senin hedefin sadece takımmı olmuyor olmuyor rakibin neleri göze alıyor
gıtsınn kara yaglar olsun ozaman sloganımızzdaaaevet zaten ben buyollda tek basıma degıl hypatımıda alıp gıtmek ıstıyorum ama tabı o arkadan gelıcekk malesef benı yenemıycegı ıcınııı yıhahahaha
amınnn ınsallahh hepımız ulasırızz fatmacımm adın fatmaydı galıba yanlısmı hatırladım canım kusura bakma valla kendı takımımdan cıok burda sızle paylasım yapıyorum okadar cok katkınız emegınız varkı uzerımde ozellıkle meyvem hypatıam hasretımm aslında hepınızın cok yardımı oldu valla allah ne muradınız varsa versınde kara yag vermesın ınsallahhhm anladım canım çok soru sordum dimi alıştım aslında artık ama ben çok meraklıyım yaw napim
minnoş canım inşallah hedefine ulaşırsın
yeşil cayımı aldım içiyorum yokmu bana eşlik edenn
meyve sulu diyet ne canım bilgi verirmisin?
olursun minnosum ama sana şöyle güçlü rakipler lazım ondan kızları hızlandırıyorumbu yolda tek basına mı yürüceksin peşinden bizide sürükle
kocişin seni kıskanmaya baslamıs anlasılan devam minnosum devam 55 i onun gözüne sokmak altına arabayı almak için hersey
gıtsınn kara yaglar olsun ozaman sloganımızzdaaaevet zaten ben buyollda tek basıma degıl hypatımıda alıp gıtmek ıstıyorum ama tabı o arkadan gelıcekk malesef benı yenemıycegı ıcınııı yıhahahaha
siz böyle aranızda cekişip duruken ben gecerim sizi :90::90::90::90:
valla allah ne muradınız varsa versınde kara yag vermesın ınsallahh
yeşil cayımı aldım içiyorum yokmu bana eşlik edenn
meyvem yaa o zaman bu kötü haberi minnoş'a sen haber ver... bu hafta birinci benim o ancakk kendi takımında birinci olabilir
siz böyle aranızda cekişip duruken ben gecerim sizi :90::90::90::90:
amınnn ınsallahh hepımız ulasırızz fatmacımm adın fatmaydı galıba yanlısmı hatırladım canım kusura bakma valla kendı takımımdan cıok burda sızle paylasım yapıyorum okadar cok katkınız emegınız varkı uzerımde ozellıkle meyvem hypatıam hasretımm aslında hepınızın cok yardımı oldu valla allah ne muradınız varsa versınde kara yag vermesın ınsallahh
ayy ıyıkı soyledın talım hemencecık bende alıyorumm
ayy hıc gulecegım yoktu ıkınızede sekerlerımmm ben yanınızdan arabala gecerım sekerlerımm hemıde mını cooperımla zaten kocısıme dıyorum ben mını cooper alınca arkasına mınecooper yazıcam deıdmay neysemm sekerlerımm ben bu haftanın bıreysel bırıncısıyımm haberınız olsun bosyere hıc ugrasmayın sıze bır sarkı ıthaf etmek ıstıyorumm
ARADIGINI BULAMAZSSIINN CUNKU BEN DE SAKLI YARR
minnosum minnosum seni bi haftalığına bizim takıma alalım kilo verme haftan olucak bu hafta sonra yine 2. takıma gecersin
ayy hıc gulecegım yoktu ıkınızede sekerlerımmm ben yanınızdan arabala gecerım sekerlerımm hemıde mını cooperımla zaten kocısıme dıyorum ben mını cooper alınca arkasına mınecooper yazıcam deıdmay neysemm sekerlerımm ben bu haftanın bıreysel bırıncısıyımm haberınız olsun bosyere hıc ugrasmayın sıze bır sarkı ıthaf etmek ıstıyorumm
ARADIGINI BULAMAZSSIINN CUNKU BEN DE SAKLI YARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?