Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

AYY olur tamam ben kabul ederımm sekerımm
ayy ama ben bıreysel derecede kendı takımımı temsıl edeyım demı sekerımm

yooooookkkk olmaz öyle seyy bütün basarıların 4. takıma ait olucak ondan sonra yien dönünce 2 takımı temsil edersin

üniversiteler arası öğrenci değişimi oluyorya bizde takımlar arası üye değişimi yaparız :90::90:

kızlar yaa ben burda gülmekten yerlerdeyim katıldım resmen herkes keçi giribimiyim die gelip duruyor şimdide basımıza keçi gribi cıkarttılar

**CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 4. TAKIM 191. ETAP SONUCLARI **

1.hasretim34( 69.7/68/1,7%2,44)

2. pamukcuk ( 75/74.2/0.8/%1.06)

3.pembepanter1( 65 /64.4/0.6/%0.92)

**CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 4. TAKIM 191. ETAP SONUCLARI **

1.hasretim34( 69.7/68/1,7%2,44)

2. pamukcuk ( 75/74.2/0.8/%1.06)

3.pembepanter1( 65 /64.4/0.6/%0.92)

tebrikler kızlarr

kızlar yaa ben burda gülmekten yerlerdeyim katıldım resmen herkes keçi giribimiyim die gelip duruyor şimdide basımıza keçi gribi cıkarttılar

keçi gribidemi varmış kız ilk defa duyuyorum

ayy meyevem benım boym 160 kocısın boyu 180 zaten ben alırsam arabayı onun tarafın koltugu sokup dırek arka koltuktan oturtucagız

çok güldüm buna

avcunu yalaaa sana cuma günkü kilom cvp verecek...

cumartesi pazar meyve detoksundayım kızlar bilginiz olsun...

ay bende mi yapsam acaba hypatiacım ya kilo vermek isityorum bir an önce 60 ları görmek istiyorum canıma tak etti ya :97:

bu nasıl bir detoks holywoodun ilk iki günü gibimi:44:

sozlerı bır harıka zatennnn eve gıdınce bı dınle meyvem bu arada sen nezaman donuceksın annenlerden sekercım

uzun kalmak istiyorum minnosum ama pazartesi aksamı döncem sanırım yani pazartesi diş muayenesi falan olucam ertesi güne kalmazsa işim dönerim ama uzarsa salı aksamı küçük bi ihtimal tabi bu durum .. pc mi götürüyorum yanımda fazla giremesemde seni haersiz bırakmam canım benim

efet benıı habersız bırakma sekercımm ben senı ozlerımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…