Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şarkı güzelmiş canım tarzıma pek uymasada beğendim

sevgilim aklıma geldi valla duygulandım keşke burda olsa yaa

ama geliyor şubatta söz verdi o gelene kadar 65 olmam lazım

zevcancım banda olmuştu o virüs ya snir oluyorum

vürüs taramasından geçir tatlım vürüs varsa siler olmadı pc yi 1 2 gün öncesine geri yükle oda olmadı format cd sini takıp bilgisayarı onar falan yap canım

şarkı güzelmiş canım tarzıma pek uymasada beğendim

sevgilim aklıma geldi valla duygulandım keşke burda olsa yaa

ama geliyor şubatta söz verdi o gelene kadar 65 olmam lazım

aslında bende bu tarz dınlemem ama bu sarkya bayılıyorum ıste canımm
ee senın sevgılı gelme zamınına az kalmıs cabuk cabuk 65 e kos bakımm

aslında bende bu tarz dınlemem ama bu sarkya bayılıyorum ıste canımm
ee senın sevgılı gelme zamınına az kalmıs cabuk cabuk 65 e kos bakımm

evet çok güzel bir şarkı bencede canım sağol paylaştığın için indiriyim hemen dinlerim

evet az kaldıı

ay evet şubat sonu 64-65 inşallah çok çabalıycam bu sefer belki beni öyle görünce gitmekten vazgeçer yurtdışına

ben cıkıyorum kızlar hazırlanayım malum yolcuyum bu aksam
takıma yeni bi arkadas davet ettim gelir birazdan kuralları anlatırmısınız tabii bide kendini tanıtsın bize..yardımcı olun işte alıstırın azıcık takıma
menülerinizi bildirmeyi unutmayın kontrol edicem

ahah zevcancım benim bu unutkanlık var ya iyiki hatırlattın valla menümü ekliyim şimdi o zaman

görüşürüz canım benim

Arkadaşlar kilo cetvelinden benimde olsun nasıl yapcam acep?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

tıkla buraya canım

hoşgeldin aramıza ben fatma

Yine unutmuşum

Bugünkü menüm

Sabah:
2 yumurta, 1 dilim k. ekmek, 1 bardak süt
ara:
2 adet kepekli bisküvi
Öğle:
Izgara biftek 100 gr (bu biftekten nefret ediyorum ama annemin zoruyla doktor söylediği için yiyorum kansızım ya o yüzden )
1 kase keten tohumlu yoğurt (keten tohumunda omega 3 yaşı varmış kızlar beyni besliyor yoğurda koymanızı öneririm:)
ara:1 elma , 3-4 tane hurma
Akşam:
kereviz yemeği ve salata
ara:
havuç yicem ısıra ısıra çok severim

3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay

Hoşbuldum fatma

ben canan

yardım için tşkler çetvel işi tamam menüyüde okudum ama ben kırmızı et yemiyorum balık yesem olurmu?
şöle özetleyeyim çalışıyorum çok sıklıkla nete giremiyorum her öğünde yazamayabilirim. Ama gün özeti yaparım akşam üstü.
Bana menüyü 1 hafta olarak verirmisiniz hazırda varsa

birde en büyük sıkıntım yürüyememek ancak 20 dk sabah yürüyebilirim 20de akşam işe gelip giderken onun dışında çıkamıyorum çok erken işe gidiyorum ve geç dönüyorum evde kalkınca ayrobik yapıyorum 30dk bazendesabah yapamazsam akşamyapıyorum.

bence işe yarıcak bu kalori sayımı ile vücudun bi düzene girsin hemen yapma ama şubat sonuna doğru yaparsın iice düzen oturttur.. bu arada gördüm ekledim :112:

inşallah canım.gelecek hafta sonu yapmayı planlıyorum eklediğin çok iyi olmus

fatmacım ülkerin lifalif yulaf ezmesi sade olandan.. her yerde var tüm büyük marketlerde ben migrostan alıyorum..

bende soracaktım cevap olmus oldu teşekkürler

ayyy evet haftaya birinciyiz inşallah

bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok

inşallah inşallahhhhhh

bu hafta 4. Yüz kızla bi kac gr daha fazla verseydik derecede oluyorduk..
3. Olan takım 0.57 bizim 0.56

inanmıyorum yaaaaa

dünkü menüm :

sabah 2 dilim kepekli ekmekle tost
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğlen et yemeği azıcık salata 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam fırında karnabahar
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

hoşgeldin cannacıgım keyifli paylaşımlar kilo kayıpları dilerim

ben bir gün sonra yazıyorum menümü değişen birşey olursa diye

memnun oldum canancım

rica ederim canım menü derken hangi menüden bahsediyorsun canım tam anlayamadım :44:

kaptan gelince sana cevap verecektir bende yeni sayılırım tam bilmiyorum şimdi ne desem yeni yanlış yönlendirmek istemem

aerobik iyi bence her gün 20 dk yürümek te fena değil gibi

afiyet olsun canım süpersin

Son düzenleme:
Ya ben sandımki herkes bir menüye uyuyor aynı şey yiyor ondan öle birşey sordum. Mesele kalmadı herkes kişisel diyet menüsünü yazıyor doğru anladım demi

Ya ben sandımki herkes bir menüye uyuyor aynı şey yiyor ondan öle birşey sordum. Mesele kalmadı herkes kişisel diyet menüsünü yazıyor doğru anladım demi

canım sen kendin ayarlıyorsun menülerini buraya sadece yediklerini bildiriyorsun.böylece az ve kaçamaksız yemiş oluyorsun

fatmacım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…