benim face e vürüs geldi napabilirimm bilen varmı
kaspersky amcanınn tukanındann bırkac bısey ındırtt temızle sekercımm
şarkı güzelmiş canım tarzıma pek uymasada beğendim
sevgilim aklıma geldi valla duygulandım keşke burda olsa yaa
ama geliyor şubatta söz verdi o gelene kadar 65 olmam lazım
aslında bende bu tarz dınlemem ama bu sarkya bayılıyorum ıste canımm
ee senın sevgılı gelme zamınına az kalmıs cabuk cabuk 65 e kos bakımm
ben cıkıyorum kızlar hazırlanayım malum yolcuyum bu aksam
takıma yeni bi arkadas davet ettim gelir birazdan kuralları anlatırmısınız tabii bide kendini tanıtsın bize..yardımcı olun işte alıstırın azıcık takıma
menülerinizi bildirmeyi unutmayın kontrol edicem
Arkadaşlar kilo cetvelinden benimde olsun nasıl yapcam acep?
bence işe yarıcak bu kalori sayımı ile vücudun bi düzene girsin hemen yapma ama şubat sonuna doğru yaparsın iice düzen oturttur.. bu arada gördüm ekledim :112:
fatmacım ülkerin lifalif yulaf ezmesi sade olandan.. her yerde var tüm büyük marketlerde ben migrostan alıyorum..
ayyy evet haftaya birinciyiz inşallah
bu kadar uğrasa rağmen gizli gizli yiyip kilo alan olursa kovalarım hepinizi haftaya 1.lik bizim bunun baska yolu yok
bu hafta 4. Yüz kızla bi kac gr daha fazla verseydik derecede oluyorduk..
3. Olan takım 0.57 bizim 0.56
Hoşbuldum fatma
ben canan
yardım için tşkler çetvel işi tamam menüyüde okudum ama ben kırmızı et yemiyorum balık yesem olurmu?
şöle özetleyeyim çalışıyorum çok sıklıkla nete giremiyorum her öğünde yazamayabilirim. Ama gün özeti yaparım akşam üstü.
Bana menüyü 1 hafta olarak verirmisiniz hazırda varsa
birde en büyük sıkıntım yürüyememek ancak 20 dk sabah yürüyebilirim 20de akşam işe gelip giderken onun dışında çıkamıyorum çok erken işe gidiyorum ve geç dönüyorum evde kalkınca ayrobik yapıyorum 30dk bazendesabah yapamazsam akşamyapıyorum.
Hoşbuldum fatma
ben canan
yardım için tşkler çetvel işi tamam menüyüde okudum ama ben kırmızı et yemiyorum balık yesem olurmu?
şöle özetleyeyim çalışıyorum çok sıklıkla nete giremiyorum her öğünde yazamayabilirim. Ama gün özeti yaparım akşam üstü.
Bana menüyü 1 hafta olarak verirmisiniz hazırda varsa
birde en büyük sıkıntım yürüyememek ancak 20 dk sabah yürüyebilirim 20de akşam işe gelip giderken onun dışında çıkamıyorum çok erken işe gidiyorum ve geç dönüyorum evde kalkınca ayrobik yapıyorum 30dk bazendesabah yapamazsam akşamyapıyorum.
inşallah canım.gelecek hafta sonu yapmayı planlıyorumeklediğin çok iyi olmus
bende soracaktım cevap olmus oldu teşekkürler
inşallah inşallahhhhhh
inanmıyorum yaaaaa
dünkü menüm :
sabah 2 dilim kepekli ekmekle tost
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğlen et yemeği azıcık salata 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam fırında karnabahar
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
Ya ben sandımki herkes bir menüye uyuyor aynı şey yiyor ondan öle birşey sordum. Mesele kalmadı herkes kişisel diyet menüsünü yazıyor doğru anladım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?