Ya ben sandımki herkes bir menüye uyuyor aynı şey yiyor ondan öle birşey sordum. Mesele kalmadı herkes kişisel diyet menüsünü yazıyor doğru anladım demi
canım sen kendin ayarlıyorsun menülerini buraya sadece yediklerini bildiriyorsun.böylece az ve kaçamaksız yemiş oluyorsun
fatmacım teşekkürler
Hoşbuldum fatma
ben canan
yardım için tşkler çetvel işi tamam menüyüde okudum ama ben kırmızı et yemiyorum balık yesem olurmu?
şöle özetleyeyim çalışıyorum çok sıklıkla nete giremiyorum her öğünde yazamayabilirim. Ama gün özeti yaparım akşam üstü.
Bana menüyü 1 hafta olarak verirmisiniz hazırda varsa
birde en büyük sıkıntım yürüyememek ancak 20 dk sabah yürüyebilirim 20de akşam işe gelip giderken onun dışında çıkamıyorum çok erken işe gidiyorum ve geç dönüyorum evde kalkınca ayrobik yapıyorum 30dk bazendesabah yapamazsam akşamyapıyorum.
piko = 107 kalori
salata = 45 kalori
çavdar ekmeği = 55 kalori
akşamki menü kzlarr
çikolata yedim için cnm birşey istemedi salata yedim
yatmadan öncede meyve yerm artık
gizem seni tebrik ediyorum aynı irade ve başarıyı tüüüm hayatında gösterirsin inş. gençliğini üni zamanını heveslerini herbir şeyini geç olmadan kurtardın, afferim yavrukuşum:)) gurur duyuyorum seninle. aynen devam :)
kızlar çok acil bi iş çıktı, öğleden sonra apar topar çıkmak zorunda kaldım
bugünkü menüm:
sabah: 1 kase nesfit, 1 bardak süt
öğle: kaşarlı, domates ve salatalıklı minik sandviç
ara: yok (dışardaydım maalesef)
akşam: haşlanmış kabak,havuç ve 1 kase yoğurt
ara: meyve
cumartesi ve pazar iki günlük menüm. meyve suyu detoksu olduğu için biraz dağınık görünüyor kusura bakmayın kızlar. inş. kilolarım gider.
bütün öğünler: kivi, mandalina, portakal, elma, mango, ananas, muz, armut suyu. acıktıkça bol bol içeceğim.
spor: 30 dk. yürüyüş
su: 3 litre
piko = 107 kalori
salata = 45 kalori
çavdar ekmeği = 55 kalori
akşamki menü kzlarr
çikolata yedim için cnm birşey istemedi salata yedim
yatmadan öncede meyve yerm artık
günaydın kızlar..
canan merhaba kuyabiye takım kurallarını yazmıs bizim için paylasım cok önemli her gün düzenli menünü yazarsan ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yaparsan ve diyetini bozmazsan hersey süper olur :))
bu gün yiceklerim
sabah yumurta peynir zeytin domates sekersiz recel az fırında kızartma..
öğlen yoğurt karnıbahar
aksam köfte salata yoğurt
günaydın arkadaşlar umarım herkes için iyi bir hafta sonu olur bende gelmişken menümü yazıyın sonra uzun bir toplantıya katılmak için ayrılacağım
sabah
yağsız tost çay
öğle
toplantıda olacağım bişi yiyemem
ara
2 lahmacun ayran (saat 3 ü bulur)
akşam
sadece yoğurt (lahmacunlar yüzünden)
gece
1 yeşil elma
canım valla ne diyim süpersin herşeyini hesaplıyorsun tebrik ediyorum seni
günaydın kızlar..
canan merhaba kuyabiye takım kurallarını yazmıs bizim için paylasım cok önemli her gün düzenli menünü yazarsan ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yaparsan ve diyetini bozmazsan hersey süper olur :))
bu gün yiceklerim
sabah yumurta peynir zeytin domates sekersiz recel az fırında kızartma..
öğlen yoğurt karnıbahar
aksam köfte salata yoğurt
günaydın arkadaşlar umarım herkes için iyi bir hafta sonu olur bende gelmişken menümü yazıyın sonra uzun bir toplantıya katılmak için ayrılacağım
sabah
yağsız tost çay
öğle
toplantıda olacağım bişi yiyemem
ara
2 lahmacun ayran (saat 3 ü bulur)
akşam
sadece yoğurt (lahmacunlar yüzünden)
gece
1 yeşil elma
sağol canım..
hesaplıyorum bu sistemi çok sevdim .. ve kilo verdiriyor:)
kaç haftadr kilo veremiyodum 67-68 dim hep
bu sisteme başlayalı 3 haftaya yaklaşıyo 2.5 - 3 kiloya yakın vrdim cnm
bu takımdaki kızlar çok iyisinz yahu.. bu takıma gelmeyi sohbet etmeyi çok seviyorum
bu takımdaki kızlar çok iyisinz yahu.. bu takıma gelmeyi sohbet etmeyi çok seviyorum
canım en etkili ve sağlıklı yöntemle kilo veriyorsun kalori hesabı yaparak ben de çok istiyorum bu yöntemi ama yediklerim ne kadar kalorili diye bilemiyorum değişik sitelere üye oldum bunun için ama çok karışık geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?