Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canım tşk ederim verdiğin bilgilerden dolayı
ne yersen ye oraya girip ekliyorsun o zaman toplamını görüyor ona göre değerlendirme yapıyorsun değilmi

anladım canım tşk ederim verdiğin bilgilerden dolayı
ne yersen ye oraya girip ekliyorsun o zaman toplamını görüyor ona göre değerlendirme yapıyorsun değilmi

evet canım.. örn. öğlen fazla kaçırdım bakıyorum 1000e yaklaşmş akşam az yiyip dengeliyorum..
kadınlar kulübü ve kalori sepeti siteleri daima açıktır bende :):)

menülerim

cuma menüsü

sabah 1 haşlanmıs yumurta 2 zeytin az peynir kepek ekmeğiyle kahvaltı
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğle patlıcan yemeği cacık 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 kase yogurt çorbası 1 dilim ekmek
ara yarımşar portakal mandalina elma

cumartesi menüsü

sabah 1 kase k flakes
ara yok
öğlen kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam dışardayız ızgara
ara meyve

menü süper..haşlanmıs kabakla havucu nasıl yiyorsun

evet kesinlikle katılıyorum ben yeni üye olmama rağmen ve sık sık burda olamama rağmen çok alıştım arkadaşlara hepiniz çok özelsiniz

evet hepsi pırlanta gibi bu takımdaki kzıalrı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

sizlerde özelsiniz kızlar..kafalarımız tutuyor ki bu kadar güzel anlaşıyoruz

merhaba canım nasılsın

menülerin güzelmiş afiyet olsun

menü süper..haşlanmıs kabakla havucu nasıl yiyorsun

sizlerde özelsiniz kızlar..kafalarımız tutuyor ki bu kadar güzel anlaşıyoruz

evet tatlım iyiki biraraya gelmişiz tanışmışız

ah ne diyorsun tatlım ya neden öyle diyorki şimdi bu patron aa

canım istifa edeceğini mi söyledin üzülme canım ya

evet ayın 24 de istifa dilekçemi verdim..15 günlük bir süre var o süre dolmadan gidemezsin diyor.ee benimde ilk defa ayagıma bu kadar güzel bir iş geldi onu bekleyemem ki..4-5 tane aday var arasından seçsin artık ne diyeyim..

ay canım çok üzüldüm ya söylesen 15 günlük bir süre olduğunu diğerlerine durumu anlatsan belki pozitif bakarlar

günaydın kızlar..
annemlerde olduğumdan giremiyorum kk ya .. bu gün doğum günüm için annem mamalar yapıyorbende rejim falan kalmıcak.. dün lazer yaptırdım hiç canım yanmadı kılların döküleceğine inanamıyorum

REYHAN cım sorun halolmustur umarım patronuna parayı ödemeyi teklif et belki öyle kabul eder..

kızlar menüler güzel bozmadan devam..

benbusabah regl oldum biraz ağrım var cumaya kadar şişliğim de gidicek mutluyum o yüzden..

ben de detoksa devam ediyorum, ama tartıda oynama yok. hayretler içindeyim. 10 günden fazla da adetim gecikti, normalde hiç gecikmezdi (
onun şişliği ve gerginliği var üzerimde.

günaydın zevcancımmm

oy tekrardan iyiki doğdun demek istiyorum sana

ama bugün senin doğum günün olsun yarından itibaren başlarsın bugün böyle olsun özelbir gün bugün

ah demek lazer yaptırdın cidden acımıyormu ah işe yararsa bende yaptırmak sitiyorum sen bacak bölgesine mi yaptırdın canım:44:

gider cumaya kadar o şişikler canım merak etme sen

fatmacım saol bitanem..
koltuk altına yaptırdım ama benim kumral kıllarım lazer tam görmezmiş öyle dediler..
bacaklarıma jilet yapıyorum 2 haftadır cünkü onlarda cok sarı koyulassınlar diekoyulasınca onlarıda yaptırıcam sean esnasında hiç bişi hissetmedim sadece soğuk buhar hissettim sonrasındada acım ağrım olmadı sükür korkarak gitmiştim ama tüm korkularım gecti..

gunaydınnn meyvemmmm ıyıkııı dogdunnnn mucuck mucuk yaa ben hala cozemedım sen bana dogum gunum 1 subat dememısmıydın neyse sekercımm mutlu mutlu yaslar gecıresın ınsallahh
ben de detoksa devam ediyorum, ama tartıda oynama yok. hayretler içindeyim. 10 günden fazla da adetim gecikti, normalde hiç gecikmezdi (
onun şişliği ve gerginliği var üzerimde.
hypatıam ben detoksa hala baslıyamadım ama dun gece annem meyve sıkıcagını getırdı sımdı kahvaltı yaptım ama evde yemek dolu zıyan olucak kocısımde okadar yemez onları oyuzden zevcanın dıyetıne baslayıp cumaya kadara yapmak ıstıyorum belkı persembe senın detoksu yaparım sekercımm 14 subatta 64 kılo olmam lazım yoksam sen benı doveceksın bılıyorum

valla ben her bolgede tam 1 yılda sonuc aldım tatlım tavsıye ederım tabıkı guzell saglıklı bır yerde yaptırdıgın surece

canım belkı ıse gırdıgın fırmaya soylesen onlar daha anlayıslı cıkarlar su kadar surede ayrılmam gerekıyor dıye soylesen umarım hersey yoluna gırer tatlımm

hm anladım tatlım benimkilerde öyle kumral bende çok korkuyodum sen böyle diyince rahataldım biraz bende gideceğim müsait olunca

tavsiyen için çok teşekkürler minnoşcuğum benim bende en kısa zamanda gidicem rahatladım siz böyle diyince

cumartesi sabah:yumurta ve 1 tane sosis
öğle:simit ve çay dışardaydım
akşam:içli köfte 2 tane

pazar sabaheynir ve yumurta 1 dilim ekmek
öğle:2-3 kaşık puding
akşamilav ve tavuk yoğurt

cumartesi ve pazar 40 dkka bisiklet çevirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…