bu arada yarın herkes görür bu mesajı ceyda kesin olarak diskalifiye oldu...
Nisada girmiyor ..
Yasom ben yarın dişciye gidicem aksamda dönüş yapıcam gece için hazırlanırım falan yoğun olucam yani kk ye giremem ama face e bağlanırım telden ordan haberlesiriz bişi olursa bana mesaj atarsın canım.. Burası sana emanet nisayıda uyarırsın tatlım..
tamam canim ben burdayim yarin ama nisanin kardesi bana faceden msj atmis nisa cok hastaymis annesinin evinde yatiyomus o yüzden gelemiyomus..
olur canim,firsat buldukca bakarimtamam tatlım sorun değil ozaman gecmiş olsun ..
ama ceyda dün siteye girmiş ve 3 topiğe neden giremediğini bildirmiş takıma yine yazmamıs.. onun için yapılacak bişi yok artık..
katılım bölümünü takip edelim yeni üye alalım canım..
günaydın hatunlar..:80:
günaydın kızlar
bugunde geldim işime bugun bir daha kk ya gelebilrimiyim bilmiyorum fırsat varken yazayım
dünkü menüm
öğlen 2 dilim kızarmıs ekmek 1 bardak çay 2 zeytin biraz peynir
ara yok dışardaydım yarım lt su sadece
akşam 1 kase mercimek çorbası
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal mandalina suyu
akşam yemeğinden sonra ve yatarken 1 er şişe soda
dün su 1 lt az geçmiştir içemedim fazla
bu listede benim kabusum oldu yaaabir dahaki listede daha iyi yerlerde olmayı umut ediyorum başaracağım yine zayıflayacagım kaçarı yokkkk
günaydın kızlar..
annemlerde olduğumdan giremiyorum kk ya .. bu gün doğum günüm için annem mamalar yapıyorbende rejim falan kalmıcak.. dün lazer yaptırdım hiç canım yanmadı kılların döküleceğine inanamıyorum
REYHAN cım sorun halolmustur umarım patronuna parayı ödemeyi teklif et belki öyle kabul eder..
kızlar menüler güzel bozmadan devam..
benbusabah regl oldum biraz ağrım var cumaya kadar şişliğim de gidicek mutluyum o yüzden..
fatmacım saol bitanem..
koltuk altına yaptırdım ama benim kumral kıllarım lazer tam görmezmiş öyle dediler..
bacaklarıma jilet yapıyorum 2 haftadır cünkü onlarda cok sarı koyulassınlar diekoyulasınca onlarıda yaptırıcam sean esnasında hiç bişi hissetmedim sadece soğuk buhar hissettim sonrasındada acım ağrım olmadı sükür korkarak gitmiştim ama tüm korkularım gecti..
canım belkı ıse gırdıgın fırmaya soylesen onlar daha anlayıslı cıkarlar su kadar surede ayrılmam gerekıyor dıye soylesen umarım hersey yoluna gırer tatlımm
günaydın canım su hariç iyi gibi görünüyor afiyet olsun
bende fırsat bulmuşken dünkü menümü yazıyım cumartesini bildirmiştim zaten
sabah
saat 11 civarıydı 1 bardak çay.biraz peynir.5 tane zeytin. 2 dilim ekmek.
öğle
dışardaydım bişi yemedim
ara
çok acıkmıştım 1 dilim ekmek biraz peynir
akşam
sadece çorba
2 saat sonra misafirlikteydim 5 tane mercimek köftesi. revaninin ve börğin sadece tadına baktım ısrar çok olduğu için
4 saat yürüdüm 2 litre su içtim
ama kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum korkudan tartılmadım
meyvemm yıne dogum gunun kutlu olsun ozaman ayy ınsan bukadar cok dogumgunu kutlarmı oyuzden kendımı dogum gunumde yaslanmıs hıssedıyorum dıyorsun ee herhalde yanı bukadar dogum gunuylen suanda 40 a tamam lamıs olman lazımdıtesekkür ederim hepinize...
Minnosum evet 1 subat doğum günüm bu sene böyle cok karısık olduBen yarın aksam cankırıya dönüyorum hepimiz evdeyken bu gün kutladık . Yarın kutlansa bile gününde olmıcaktı...
Sevgilimde tuturmus 1 şubat nöbetciyim hafta sonu geldiğimdede benle kutlayalım diyor4 kez kutlanmıs olucak ama ona hayır dicem küsmezse tabi...
Kızlar menüler güzelBu hafta hepinizden cok umutluyum
Listeden durumunuzu inceleyin lütfen kötü olanlar kendilerine ceki düzen versinler...
Ayda yarım kilo olsun verelim kızlar...
günaydın hatunlar..:80:
meyvemm yıne dogum gunun kutlu olsun ozaman ayy ınsan bukadar cok dogumgunu kutlarmı oyuzden kendımı dogum gunumde yaslanmıs hıssedıyorum dıyorsun ee herhalde yanı bukadar dogum gunuylen suanda 40 a tamam lamıs olman lazımdıbence sevgılınde kutlasın canım madem baslamısken bukadar bakalım ne yapıcak suprızz
gunaydın hyypatıamben de bugun ıtıbarıylenn meyvemın dıyetıne baslamıs bulunmakta olup persembeye senın detoksu yapmayı planlıyorum sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?