Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insan en iyi kendi biliyor vücudunu aç kalırsa neye saldırıp neyle kg vereceğini.. o yüzden o kadar da takma kafana, aynen dediğin gibi yap ve wcye de çıksan eksilerdesin inş. kısa zamanda 65 ve altını da göreceğiz.

offfff ya benimde wc sorunum var patlayacağım resmen bugün tartıldım tam bir kilo fazla çıktı ondan olurmu bilmiyorum bugün kayısı kurusu alıp bol bol yemeği düşünüyordum ama zevcanın verdiği diyeti yapmaya karar verdim ve bugün başladım onun için vazgeçtim kayısı kurusu yemekten.

canim diyette keten tohumuda var oda iyi geliyomus kaizliga bakalim ins iyi gelir

haftasonu detoks yapmama rağmen kg.im aynı kaldı, gram oynamamış :/ en azından almadım buna sevinmeliyim bir de adetim 13 gün gecikti..

napıcam bilemiyorum ( cumaya hedef 67'leri görmek. 67.9'a bile kabulum :)

günaydın hatunlar..:80:

günaydın hypatiacımm nasılsın

olsun tatlım regl olamadığın içindir üzülme benimde bitti reglim ya bende şoktayım ne çabuk bitti normalde 1 hafta sürüyo

olcan inşallah 67 bende 68 olmak itsiyorum cuma günü

afiyet olsun canım ama protein çok az dikkat et kendine suyuda çoğalt taltım kabızlık sorunu yaşama allah korusun

inşallah cuma günü süper bir rakam görürsün tartıda

4 saat nasıl yürüdün o kadar yaa

sanırım 70 dakikasından sonrası sadece kas yapıyordu hypatiacım söylemişti dikkat et canım 1 saat de yürüsen yeterliydi bence neyse artık olan olmuş menün güzel tabii şu revaniyi abartmadıysan afiyet olsun

günaydın canım

kahvaltıda yulaf var onu yemiycenmi peki canım :44:

hm form çayını önerebilirim afedersin tuvalete çok güzel çıkarıyor

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm

bugün tartıda 69.9 geldim sonunda 6lıları gördüm ya çok mutluyum

inşallah cuma günü 68 olcam

bugün detoksun son günü bende yarın bizim diyete başlıycam

inşallah cuma günü hepimiz vericez

yok canim yemiycem onun yerine ekmek yiycem

ben oglumu yatirayim onu uyuturken uyumazsam gelirim

kızlar sabah geldim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım

bugün ve yarın fazla giremeyebilirim, akşam uğramaya çalışıcam ama...

ben 2 gün zevcanın paylaştığı diyeti yapıyorum, sonucu bildiricem

öptüm hepinizi

ayy canım nekadar sevındım anlatamam sana oyle buyuk bır mutluluk kı o pıss ıgrenc 7 lı rakamlardan sonra 6 yı gormek senı cok ıyı anlıyorum cok yakın zamanda geldım cunku bende 6 lı rakamlalara ınsallah 68 olursun tatlım cumaya kadar

50li sayıları da görürüz inş. :)

ben ablamın nişanı için elbise diktireceğim ama o zaman kadar bari 65 altı olsaydım (

50li sayıları da görürüz inş. :)

ben ablamın nişanı için elbise diktireceğim ama o zaman kadar bari 65 altı olsaydım (

olursun canım neden olmıyasın su zevcanın dıyetıne basladın demı sen bıde mutlaka spor yap bak ben dun kıyafetlerımı denedımm masallahh 62 kıloyken olan kıyafetlerım oyle guzel oldukı uzerıme ama ben ozaman lar hıc spor yapmazdım sporun faydasını goruyormusun nerdeyse 5 kılomu saklıyorr vucudum sekıl almıs demekkı cok sukur ınsalah sende nısana kadar verıceksın ve fıstık gıbı olucaksınn hypatıam benım

canım ben sporun çok faydasını gördüm düzenli yapıyordum ama 3 haftadır hiiç yapmadım sporu bıraktım. her şey ibıraktım

inş. düzelecek. bakalık nolucak bilmiyorum.
depresyona giriyorum. kendimi enayi hissediyorum. her şeyi bırakıp gidesim var. biri gelip alıp götürse beni ((((((((((((((

aaaa neoluyor sana tatlım boylee ondan sonra detoksun faydasını gormedım dıyorsun gormezsın tabıkı normalde duzenlı yaptıgın sporu bırakırsan sonra yıne alıcaksın kıloları sonra mutlu olucakmısın oyle hypatıam alıserıse gıdıceksın elbıse olmıycak kot olmıycakk ama bunların gıyınce mutlu olucagın gune cok yakınsın neden sımdı boyle koyverıyorsun bakıyım ınsan zayıflayınca kendıne guvenı dahada bır artıyor daha bakımlı daha duzgun yurumeye baslıyor yururyusu bıle degısıyor yanı o kadar farkedıyor oyuzden hemen sımdı toparlanıyorsun canım benım kendıne gelıyorsun sporuna baslıyorsunn emın ol sonunda cok cok mutlu olucaksın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…