içim yanıyor. bugün bir on litre su içerim herhalde
günaydin kizlar,
bende bizim diyete basladim ama ben sabah kahvaltimi normal yapicam,öteki türlü doymuyorum ben ,doymayincada canim habire biseyler cekiyo o yüzden kahvaltimi normal yapip gerisine ayni uyucam,ins güzel olur sonucu benimde kilom ayni ama tuvalet problemi var malesef yok keisn-deydim..
ayrica ben calla devam edemiycem cumarteisde yaptim ama daha fazla dayanamiycam cok kötü bayiyo beni kizlar kusura bakmayin ben platese geri dönyorum,gec olsun güc olmasin
ya zevcanımın d.günü 1 şubat diil m?
hayırdır canım ne oldu ???
insan en iyi kendi biliyor vücudunu aç kalırsa neye saldırıp neyle kg vereceğini.. o yüzden o kadar da takma kafana, aynen dediğin gibi yap ve wcye de çıksan eksilerdesin inş. kısa zamanda 65 ve altını da göreceğiz.
offfff ya benimde wc sorunum var patlayacağım resmen bugün tartıldım tam bir kilo fazla çıktı ondan olurmu bilmiyorum bugün kayısı kurusu alıp bol bol yemeği düşünüyordum ama zevcanın verdiği diyeti yapmaya karar verdim ve bugün başladım onun için vazgeçtim kayısı kurusu yemekten.
haftasonu detoks yapmama rağmen kg.im aynı kaldı, gram oynamamış :/ en azından almadım buna sevinmeliyim bir de adetim 13 gün gecikti..
napıcam bilemiyorum( cumaya hedef 67'leri görmek. 67.9'a bile kabulum :)
günaydın hatunlar..:80:
günaydın kızlar
bugunde geldim işime bugun bir daha kk ya gelebilrimiyim bilmiyorum fırsat varken yazayım
dünkü menüm
öğlen 2 dilim kızarmıs ekmek 1 bardak çay 2 zeytin biraz peynir
ara yok dışardaydım yarım lt su sadece
akşam 1 kase mercimek çorbası
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal mandalina suyu
akşam yemeğinden sonra ve yatarken 1 er şişe soda
dün su 1 lt az geçmiştir içemedim fazla
bu listede benim kabusum oldu yaaabir dahaki listede daha iyi yerlerde olmayı umut ediyorum başaracağım yine zayıflayacagım kaçarı yokkkk
bende fırsat bulmuşken dünkü menümü yazıyım cumartesini bildirmiştim zaten
sabah
saat 11 civarıydı 1 bardak çay.biraz peynir.5 tane zeytin. 2 dilim ekmek.
öğle
dışardaydım bişi yemedim
ara
çok acıkmıştım 1 dilim ekmek biraz peynir
akşam
sadece çorba
2 saat sonra misafirlikteydim 5 tane mercimek köftesi. revaninin ve börğin sadece tadına baktım ısrar çok olduğu için
4 saat yürüdüm 2 litre su içtim
ama kendimi çok kilo almış gibi hissediyorum korkudan tartılmadım
günaydin kizlar,
bende bizim diyete basladim ama ben sabah kahvaltimi normal yapicam,öteki türlü doymuyorum ben ,doymayincada canim habire biseyler cekiyo o yüzden kahvaltimi normal yapip gerisine ayni uyucam,ins güzel olur sonucu benimde kilom ayni ama tuvalet problemi var malesef yok keisn-deydim..
ayrica ben calla devam edemiycem cumarteisde yaptim ama daha fazla dayanamiycam cok kötü bayiyo beni kizlar kusura bakmayin ben platese geri dönyorum,gec olsun güc olmasin
günaydın hypatiacımm nasılsın
olsun tatlım regl olamadığın içindir üzülme benimde bitti reglim ya bende şoktayım ne çabuk bitti normalde 1 hafta sürüyo
olcan inşallah 67 bende 68 olmak itsiyorum cuma günü
afiyet olsun canım ama protein çok az dikkat et kendine suyuda çoğalt taltım kabızlık sorunu yaşama allah korusun
inşallah cuma günü süper bir rakam görürsün tartıda
4 saat nasıl yürüdün o kadar yaa
sanırım 70 dakikasından sonrası sadece kas yapıyordu hypatiacım söylemişti dikkat et canım 1 saat de yürüsen yeterliydi bence neyse artık olan olmuş menün güzel tabii şu revaniyi abartmadıysan afiyet olsun
günaydın canım
kahvaltıda yulaf var onu yemiycenmi peki canım :44:
hm form çayını önerebilirim afedersin tuvalete çok güzel çıkarıyor
yok canim yemiycem onun yerine ekmek yiycem
ben oglumu yatirayim onu uyuturken uyumazsam gelirim
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm
bugün tartıda 69.9 geldim sonunda 6lıları gördüm ya çok mutluyum
inşallah cuma günü 68 olcam
bugün detoksun son günü bende yarın bizim diyete başlıycam
inşallah cuma günü hepimiz vericez
50li sayıları da görürüz inş. :)
ben ablamın nişanı için elbise diktireceğim ama o zaman kadar bari 65 altı olsaydım(
olursun canım neden olmıyasın su zevcanın dıyetıne basladın demı sen bıde mutlaka spor yap bak ben dun kıyafetlerımı denedımm masallahh62 kıloyken olan kıyafetlerım oyle guzel oldukı uzerıme ama ben ozaman lar hıc spor yapmazdım sporun faydasını goruyormusun nerdeyse 5 kılomu saklıyorr vucudum sekıl almıs demekkı cok sukur ınsalah sende nısana kadar verıceksın ve fıstık gıbı olucaksınn hypatıam benım
canım ben sporun çok faydasını gördüm düzenli yapıyordum ama 3 haftadır hiiç yapmadımsporu bıraktım. her şey ibıraktım
inş. düzelecek. bakalık nolucak bilmiyorum.
depresyona giriyorum. kendimi enayi hissediyorum. her şeyi bırakıp gidesim var. biri gelip alıp götürse beni((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?