aaaa neoluyor sana tatlım boylee ondan sonra detoksun faydasını gormedım dıyorsun gormezsın tabıkı normalde duzenlı yaptıgın sporu bırakırsan sonra yıne alıcaksın kıloları sonra mutlu olucakmısın oyle hypatıam alıserıse gıdıceksın elbıse olmıycak kot olmıycakk ama bunların gıyınce mutlu olucagın gune cok yakınsın neden sımdı boyle koyverıyorsun bakıyım ınsan zayıflayınca kendıne guvenı dahada bır artıyor daha bakımlı daha duzgun yurumeye baslıyor yururyusu bıle degısıyor yanı o kadar farkedıyor oyuzden hemen sımdı toparlanıyorsun canım benım kendıne gelıyorsun sporuna baslıyorsunn emın ol sonunda cok cok mutlu olucaksın canımcım
kızlar cuma 65.1 dim bu sabah 64.5 çıktımm çok sevndm yaa artık veriyorum inş durmaz hiç
ayy canım nekadar sevındım anlatamam sana oyle buyuk bır mutluluk kı o pıss ıgrenc 7 lı rakamlardan sonra 6 yı gormek senı cok ıyı anlıyorum cok yakın zamanda geldım cunku bende 6 lı rakamlalara ınsallah 68 olursun tatlım cumaya kadar
50li sayıları da görürüz inş. :)
ben ablamın nişanı için elbise diktireceğim ama o zaman kadar bari 65 altı olsaydım(
kızlar cuma 65.1 dim bu sabah 64.5 çıktımm çok sevndm yaa artık veriyorum inş durmaz hiç
günaydın kızlar sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:simit ve çay
öğle:fasulye salata
akşam:tavuk ve pilav
tebrikler gizemim...
darısı başıma)
sağol canım inşallah :)
ya bende sevgilimn isteğiyle başlamıştım hatta bazen baya ağır konuşuyodu ama ben o kadar üzülmüyodm oda benm iyiliğim için istiyodu. herneyse.. bizde ayrıyız cnm ama ben hala devam ediyorum hemde ilk günden dha istekliyim.. hem başka brine yeniden aşık olablrsin yne aynı sorunların kaşına çıkmaması için kendn için zayıflamalısın :) şuan beni böylede beğenen birsürü kişi varr yani beğenen mutlaka olur ama bizim sağlığımz ne olacak ? ilerde hamilelik var evlilik var iş hayatı .. spor yapamadğmz olacak o yüzden şimdi ideale inmemiz şart
oy minnoşum bitanem çok teşekkürler hayatım bende çok sevindim valla görünce kendim için bıkmıştım 70 lerden
oy inşallah tatlım sende istediğin kiloda olursun inşallah cuma günü
inşallah hypatiam bir 60 olalımda orası kolay evelallah
ne zman nişanı tatlım olursun belkim
ay canım çok sevidnim senini için ne güzel veriyosun ya maşallah maşallah nazar değmesin
durmaz tatlım durmaz inş
günaydın canım oh iyi yapmışssın sabah yapılan sporun faydası büyük
afiyet olsun canım ama ara öğün yok mu acıkma sonra tatlım
sağol canımm darısı başınıza..
ben 82den inerken bu kadar sevnmiyodumm çünkü 69 kiloda 1.5 ay fln takılı kaldım dyet yapmama rağmen .. şimdi verince eskisinden daha mutlu oluyorumm hiç veremycem sanıyodum şu 69 a takıldıktan sonraa60lı kilolar çok zor gidiyor ya özellikle 67-68-69
yada bende öyle oldu inş kmse takılmaz o kilolarda :)
of :) haklısın. öyle işte:)
sağol hayatım inş
doğru diyosun canım ben cuma günü 68 olmak isityorum inş olcam
bazen öyle takılı kalıyor işte canım metobolizmayı arada şaşırtmak gerekiyor benim ki öyle şahsen
neyse ama takıldıktan sonra düşmüşsün bak 64 olmuşsun maşallah canım ya inşallah hedef kilona kadar böyle gidersin
inşallah böyle gider canım .. haftada yarım kiloya razıyım ben yaza kadar yolu var ama yazın 55 i görmek istiyorum.. sonra yazında fazla yemem yüzerim falan 52 lere düşersem süper olur
selam kızlar ben geldim geçmişe bir göz gezdireyim
zevcancım doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim.
Biliyorum canım biliyorum ama ben onun için zayıflıyordum. o ise benden vazgeçmiş.. söylemişti ama hep beklemiştim şimdi umudum gücüm kalmadı. çok yorgunum bedenen zihnen yorgunumböyle oldukta kendimden nefret ediyorum daha da yoruluyorum.
öyle işte. :)
içim acıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?