Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:simit ve çay
öğle:fasulye salata
akşam:tavuk ve pilav

Biliyorum canım biliyorum ama ben onun için zayıflıyordum. o ise benden vazgeçmiş.. söylemişti ama hep beklemiştim şimdi umudum gücüm kalmadı. çok yorgunum bedenen zihnen yorgunum böyle oldukta kendimden nefret ediyorum daha da yoruluyorum.

öyle işte. :)
içim acıyorr

oy minnoşum bitanem çok teşekkürler hayatım bende çok sevindim valla görünce kendim için bıkmıştım 70 lerden

oy inşallah tatlım sende istediğin kiloda olursun inşallah cuma günü

50li sayıları da görürüz inş. :)

ben ablamın nişanı için elbise diktireceğim ama o zaman kadar bari 65 altı olsaydım (

inşallah hypatiam bir 60 olalımda orası kolay evelallah

ne zman nişanı tatlım olursun belkim

kızlar cuma 65.1 dim bu sabah 64.5 çıktımm çok sevndm yaa artık veriyorum inş durmaz hiç

ay canım çok sevidnim senini için ne güzel veriyosun ya maşallah maşallah nazar değmesin

durmaz tatlım durmaz inş

günaydın kızlar sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm
kahvaltı:simit ve çay
öğle:fasulye salata
akşam:tavuk ve pilav

günaydın canım oh iyi yapmışssın sabah yapılan sporun faydası büyük

afiyet olsun canım ama ara öğün yok mu acıkma sonra tatlım

tebrikler gizemim...
darısı başıma )

sağol canım inşallah :)

ya bende sevgilimn isteğiyle başlamıştım hatta bazen baya ağır konuşuyodu ama ben o kadar üzülmüyodm oda benm iyiliğim için istiyodu. herneyse.. bizde ayrıyız cnm ama ben hala devam ediyorum hemde ilk günden dha istekliyim.. hem başka brine yeniden aşık olablrsin yne aynı sorunların kaşına çıkmaması için kendn için zayıflamalısın :) şuan beni böylede beğenen birsürü kişi varr yani beğenen mutlaka olur ama bizim sağlığımz ne olacak ? ilerde hamilelik var evlilik var iş hayatı .. spor yapamadğmz olacak o yüzden şimdi ideale inmemiz şart

of :) haklısın. öyle işte:)

sağol canımm darısı başınıza..
ben 82den inerken bu kadar sevnmiyodumm çünkü 69 kiloda 1.5 ay fln takılı kaldım dyet yapmama rağmen .. şimdi verince eskisinden daha mutlu oluyorumm hiç veremycem sanıyodum şu 69 a takıldıktan sonraa 60lı kilolar çok zor gidiyor ya özellikle 67-68-69
yada bende öyle oldu inş kmse takılmaz o kilolarda :)

sağol hayatım inş

doğru diyosun canım ben cuma günü 68 olmak isityorum inş olcam

bazen öyle takılı kalıyor işte canım metobolizmayı arada şaşırtmak gerekiyor benim ki öyle şahsen

neyse ama takıldıktan sonra düşmüşsün bak 64 olmuşsun maşallah canım ya inşallah hedef kilona kadar böyle gidersin

of :) haklısın. öyle işte:)

bizde umut var ama o uzakta benmde yaşım çok byük değil hatta küçük tab byük gösteriyorum ayrı konu ama. o ankarada ben istanbulda. o hala istiyor ama gelemdkten sonra beraber olsak ne olacak. üni burayı yaz diyor benm kazanacağım belli değil . o çalşıyo fln işte bizde svsekte ayrıldık ama ilerde de olsa onu 1 kez daha görürsem 55 kilo görünmek isterim tabiiiki :):)

inşallah böyle gider canım .. haftada yarım kiloya razıyım ben yaza kadar yolu var ama yazın 55 i görmek istiyorum.. sonra yazında fazla yemem yüzerim falan 52 lere düşersem süper olur

inşallah böyle gider canım .. haftada yarım kiloya razıyım ben yaza kadar yolu var ama yazın 55 i görmek istiyorum.. sonra yazında fazla yemem yüzerim falan 52 lere düşersem süper olur

inşallah canım aminn

haklısın canım hem yavaş vermiş olursun hemde kalıcı

yazın bende 50lere düşmek istiyorum ama şubat sonu sevgilim geliyo 3 aydır göremiyorum onu 65 olmam lazım ona sürpriz yapcam sevgililer günü 67 olsam şubat sonuda 65 olurum inş ondan sonrası kolay evelallah

selam kızlar ben geldim geçmişe bir göz gezdireyim

selam canım hoşgeldin

Yasemincim asumanın mesajını kızlara bildirdiğin için çok teşekkür ederim.

cumartesi günü işteydim biliyosunuz işteyken pc ye giremiyorum. akşama da bir toplantım vardı , eve geldiğimde gelicektim kk,ya ama ne mümkün migrenim atak yaptı. iğneler ilaçlar derken gözümü açamadım.

pazar iyi olurum derken bu sefer de soğuk algınlığı sanırım mikrop aldım tüm kemiklerim sızladı ayakta zor duruyordum anlayacağınız tüm pazarım doktor yorgan ve döşek eksenindeydi.

hala kendimi çok iyi hissetmiyorum dinlenmeye devam edeceğim. doktor antibiyotik verdi bir de benexol b12 diye bir ilaç verdi bir de uyardı iştah açar die

kızlar ara öğün oplarak meyve yoktu bende nescafe ve çoz azcık btter çikolata yedim... akşam çok az yicemmm

Topicte sürekli ismimin her an diskalifiye olacaklar listesinde ve sürekli ortalarda gezmesinden çok fazla rahatsızlık duymaktayım. ayrıca sevgili arkadaşım yaseminin de referansı ile burada olduğum için kendisinin de bu konudan benim yüzümden rahatsızlık duymasını istemiyorum.

Diskalifiye olacak kadar ciddiyetsiz olabileceklerin geçmişlerine bakılarak ya da site içerisinde farklı topiclerde geçirdikleri zamanlara bakılarak önceden anlaşılabileceğini düşünüyorum. İsmimin sürekli her devamsızlıkta anılması sebebi ile bunlara dikkat edilmediğini , samimiyetsiz bulunduğumu düşünüyorum.

Devam devamsızlık konusunun her alanda önemli olduğunu düşünüyorum.
Fakat sistem gereği burada bazı konular önceden haber verilemez. Örneğin ben migren hastasıyım ve migren atağı geldiğinde değil bilgisayar, ışığa tahammül edemem, tamamen herşeyden soyutlanmam lazım. Bu durumda da siteye girip haber vermem imkansız.Ve bu durum bazen günlerce bile sürebiliyor. Tamamen yaşam kalitemi düşüren bir durum.

Sevgili takım kaptanım konu ile ilgili görüş bildirmenizi , yapılacaklar hakkında kurallar dahilinde beni de bilgilendirmenizi rica ederim.

Son düzenleme:

canım bende senın gıbı baslamıstım dıyete ama sonradan bende aynı seylerı yasadıgım ıcın artık kendım ıcın zayıf olmak ıstıyorum kendımı daha mutlu daha zayıf daha guzel gorebılmek ıcın sende boyle dusun boyle yap tatlım bence

Ben biraz daha dinleneyim akşama gelecek cevaba göre yorumlarım ve diyet listelerim için geri döneceğim .sevgiler herkese başarılar dilerim. İnşallah yaza herkes incecik olacak:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…