zevcanın diyet listesini kendime uyarladım
bugünkü menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 lavaş (182.5 kalori yapıyor)
ara
yok (elma getirmeyi unutmuşum)
öğle
çeyrek porsiyon etli bezelye yemeğin suyu hariç (71.3 kalori)
ara
akşam
1 kase yoğurt çorbası yağsız ve salata oda yağsız (343 kalori)
gece
yeşil elma (60 kalori)
toplam burası 656.8 ya bu çok az olmadımı 1 saatte yürüyeceğim 3 ltrede su içeceğim
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
sabah: çörekotlu mavi yeşil büskivi bi paket ve çay
öğle: sebze çorbası, kilis tava
ara: mandalina
akşam: peynirli salata ve ayran
ara: armut suyu
2 litre su.
zevcanın diyet listesini kendime uyarladım
bugünkü menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 lavaş (182.5 kalori yapıyor)
ara
öğle
çeyrek porsiyon etli bezelye yemeğin suyu hariç (71.3 kalori)
ara
akşam
1 kase yoğurt çorbası yağsız ve salata oda yağsız (343 kalori)
gece
yeşil elma (60 kalori)
toplam burası 656.8 ya bu çok az olmadımı 1 saatte yürüyeceğim 3 ltrede su içeceğim
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
işte bu süper. aralar da olsa tam olurdu. tebrikler.
Biliyorum canım biliyorum ama ben onun için zayıflıyordum. o ise benden vazgeçmiş.. söylemişti ama hep beklemiştim şimdi umudum gücüm kalmadı. çok yorgunum bedenen zihnen yorgunumböyle oldukta kendimden nefret ediyorum daha da yoruluyorum.
öyle işte. :)
içim acıyorr
Yasemincim asumanın mesajını kızlara bildirdiğin için çok teşekkür ederim.
cumartesi günü işteydim biliyosunuz işteyken pc ye giremiyorum. akşama da bir toplantım vardı , eve geldiğimde gelicektim kk,ya ama ne mümkün migrenim atak yaptı. iğneler ilaçlar derken gözümü açamadım.
pazar iyi olurum derken bu sefer de soğuk algınlığı sanırım mikrop aldım tüm kemiklerim sızladı ayakta zor duruyordum anlayacağınız tüm pazarım doktor yorgan ve döşek eksenindeydi.
hala kendimi çok iyi hissetmiyorum dinlenmeye devam edeceğim. doktor antibiyotik verdi bir de benexol b12 diye bir ilaç verdi bir de uyardı iştah açar die
canımm siz ne kadar süre beraberdiniz . ve bitiriş nedeni neydi hiç mi birşey söylemedi .. ?
kzlar görüldügü üzere uyudumda geldimbu aralar cok fena sardim yine uykuya anliyamiyoum bi türlü uyku apnesi yüzündenmi yoksa neden.bi ara iyidim ama yiine fena oldum püff
iki yıldır canım. başta söylemedi sonra söyledi falan filan. dediği şeylere bakarsak ben bin kez bitirmeliydim. neyse öyle ya da böyle bitti işte
canım akşam neden sebzede yemiyorsun .. öğle 1 dlim ekmek flan
bu arada kilis tava ne canım
2 yıl az değilmiş cnm.. bu sana kesin dönüş yapar habern olsun bu kadar üzme kendni... erkekler kolay bitirir , umursamaz takılırlar ama aslında tam tersidir.. asla kolay unutamazlar helede gerçekten sevip sahiplendyse :) o yüzden üzülme canım.. benm asla ummadğm insan geri döndüyse... kmler dönmezz
malesef canım dönmeyecek. gerçekten dönmeyecek. güzelce bitirdi. bitti yani.
öyle işte.
amaaaaannnn
şişiyorum terliyorum menapozlu hatunlar gibi oldum yaa(
şuan ne desek boş gelecek bliyorum ama üzme kendini canımm
zor olacak elbet .. ama bırakma kendni
sabah: çörekotlu mavi yeşil büskivi bi paket ve çay
öğle: sebze çorbası, kilis tava
ara: mandalina
akşam: peynirli salata ve ayran
ara: armut suyu
2 litre su.
kzlar görüldügü üzere uyudumda geldimbu aralar cok fena sardim yine uykuya anliyamiyoum bi türlü uyku apnesi yüzündenmi yoksa neden.bi ara iyidim ama yiine fena oldum püff
Topicte sürekli ismimin her an diskalifiye olacaklar listesinde ve sürekli ortalarda gezmesinden çok fazla rahatsızlık duymaktayım. ayrıca sevgili arkadaşım yaseminin de referansı ile burada olduğum için kendisinin de bu konudan benim yüzümden rahatsızlık duymasını istemiyorum.
Diskalifiye olacak kadar ciddiyetsiz olabileceklerin geçmişlerine bakılarak ya da site içerisinde farklı topiclerde geçirdikleri zamanlara bakılarak önceden anlaşılabileceğini düşünüyorum. İsmimin sürekli her devamsızlıkta anılması sebebi ile bunlara dikkat edilmediğini , samimiyetsiz bulunduğumu düşünüyorum.
Devam devamsızlık konusunun her alanda önemli olduğunu düşünüyorum.
Fakat sistem gereği burada bazı konular önceden haber verilemez. Örneğin ben migren hastasıyım ve migren atağı geldiğinde değil bilgisayar, ışığa tahammül edemem, tamamen herşeyden soyutlanmam lazım. Bu durumda da siteye girip haber vermem imkansız.Ve bu durum bazen günlerce bile sürebiliyor. Tamamen yaşam kalitemi düşüren bir durum.
Sevgili takım kaptanım konu ile ilgili görüş bildirmenizi , yapılacaklar hakkında kurallar dahilinde beni de bilgilendirmenizi rica ederim.
biliyorum canım bu günler de geçecek. (mi acaba?)
sevgili nisacım..
bir bucuk haftadır takımdasın sayılı sekilde menü paylasımı yaptın..
hepimiz insanız sonucda hastalıkdır allah vermesin ölümdür vs vs basımıza hersey gelebilir..
haftalarca takıma girmeyede biliriz kimseye haber vermeden önemli olan burda olduğumuz sürece bildirim ve paylasımlarımız yeterli olsun kafii..
yasemin senin için hasta dedikten sonra ki cevabımı okumussundur ..
diğer arkadasın olayıyla bağımsızsın tamam ama senin durumundan habersiz sekildeyken nasıl davranabilirim.. sonucda seni takip etmesem gizemi goncayı ne bilim reyhanı takip etmesem bi süre sonra dağılmalar baslar insanlar sadece cuma kilo bildirmeye gelirler o da vaktinde olurmu ayrı bi konu tabi..
takım kuralları belli arkadasım en bastada söylediğim gibi insanız basımıza hersey gelebilir önemli olan işler yoluna girdikten sonra acıklama yapmak senin sanssızlığın takımda böyle bir durum varken aramıza dönmüş olman oldu ..
paylasım ve yorum konularına daha cok dikkat etmen dileğiyle..
tekrar gecmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?