Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah: çörekotlu mavi yeşil büskivi bi paket ve çay
öğle: sebze çorbası, kilis tava
ara: mandalina
akşam: peynirli salata ve ayran
ara: armut suyu

2 litre su.

zevcanın diyet listesini kendime uyarladım
bugünkü menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 lavaş (182.5 kalori yapıyor)
ara
yok (elma getirmeyi unutmuşum)
öğle
çeyrek porsiyon etli bezelye yemeğin suyu hariç (71.3 kalori)
ara
yok (elma getirmeyi unutmuşum)
akşam
1 kase yoğurt çorbası yağsız ve salata oda yağsız (343 kalori)
gece
yeşil elma (60 kalori)

toplam burası 656.8 ya bu çok az olmadımı 1 saatte yürüyeceğim 3 ltrede su içeceğim
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

1 sat yürüyüş bu kalorini yarıya düşürür canım.. keşke elmaları unutmasaydınnn :)
1 er dlim ekemkte yiyeblirdin . akşama sebzede ekleyeblrsin bence :)

2 litre su.

canım akşam neden sebzede yemiyorsun .. öğle 1 dlim ekmek flan
bu arada kilis tava ne canım

işte bu süper. aralar da olsa tam olurdu. tebrikler.

canımm siz ne kadar süre beraberdiniz . ve bitiriş nedeni neydi hiç mi birşey söylemedi .. ?

cok gecmis olsun canim,migrenmi var sendede ay ya cok girenc bisey ,bende tam olarak varmi yokmu bilmiyorum ama bir kere yasadim o atagi bidaha gelirse test yaptiricam bazen basim cok feci agriyor,hemn aklima geliyo cok korkuyorum yine o günki gibi olmaktan ins yasamam bi daha ,sende yasamassin,cok zor ya

kzlar görüldügü üzere uyudumda geldim bu aralar cok fena sardim yine uykuya anliyamiyoum bi türlü uyku apnesi yüzündenmi yoksa neden.bi ara iyidim ama yiine fena oldum püff

iki yıldır canım. başta söylemedi sonra söyledi falan filan. dediği şeylere bakarsak ben bin kez bitirmeliydim. neyse öyle ya da böyle bitti işte

2 yıl az değilmiş cnm.. bu sana kesin dönüş yapar habern olsun bu kadar üzme kendni... erkekler kolay bitirir , umursamaz takılırlar ama aslında tam tersidir.. asla kolay unutamazlar helede gerçekten sevip sahiplendyse :) o yüzden üzülme canım.. benm asla ummadğm insan geri döndüyse... kmler dönmezz

canım akşam neden sebzede yemiyorsun .. öğle 1 dlim ekmek flan
bu arada kilis tava ne canım

canım kilis tava diyordu menüde ama saç tava gibi bir şeydi. kuşbaşı et ve patlıcan yemeği gibiydi yani:)

şu sıralar biraz kötü menüler yapıyorum. :/ 68 kgde kaldım.. artık 65in altına inmek istiyorum

malesef canım dönmeyecek. gerçekten dönmeyecek. güzelce bitirdi. bitti yani.
öyle işte.
amaaaaannnn

şişiyorum terliyorum menapozlu hatunlar gibi oldum yaa (

malesef canım dönmeyecek. gerçekten dönmeyecek. güzelce bitirdi. bitti yani.
öyle işte.
amaaaaannnn

şişiyorum terliyorum menapozlu hatunlar gibi oldum yaa (

şuan ne desek boş gelecek bliyorum ama üzme kendini canımm
zor olacak elbet .. ama bırakma kendni

2 litre su.

afiyet olsun canım güzel görünüyor

kzlar görüldügü üzere uyudumda geldim bu aralar cok fena sardim yine uykuya anliyamiyoum bi türlü uyku apnesi yüzündenmi yoksa neden.bi ara iyidim ama yiine fena oldum püff

ahahay yasemincim uyku benide sarıyo bu aralar olsun güzelleşirsin işte güzellik uykusu yapmışın :1:

sevgili nisacım..
bir bucuk haftadır takımdasın sayılı sekilde menü paylasımı yaptın..
hepimiz insanız sonucda hastalıkdır allah vermesin ölümdür vs vs basımıza hersey gelebilir..
haftalarca takıma girmeyede biliriz kimseye haber vermeden önemli olan burda olduğumuz sürece bildirim ve paylasımlarımız yeterli olsun kafii..
yasemin senin için hasta dedikten sonra ki cevabımı okumussundur ..
diğer arkadasın olayıyla bağımsızsın tamam ama senin durumundan habersiz sekildeyken nasıl davranabilirim.. sonucda seni takip etmesem gizemi goncayı ne bilim reyhanı takip etmesem bi süre sonra dağılmalar baslar insanlar sadece cuma kilo bildirmeye gelirler o da vaktinde olurmu ayrı bi konu tabi..
takım kuralları belli arkadasım en bastada söylediğim gibi insanız basımıza hersey gelebilir önemli olan işler yoluna girdikten sonra acıklama yapmak senin sanssızlığın takımda böyle bir durum varken aramıza dönmüş olman oldu ..
paylasım ve yorum konularına daha cok dikkat etmen dileğiyle..
tekrar gecmiş olsun..

:

la şimdide paylaşım ve yorumlar için bir uyarı aldım.
Zevcancığım aranıza katıldığımda bana yapmam gerekenleri kimse söylemedi ki şimdi benden 1,5 haftanın geri bildirimini istiyorsun.Daha önce üyeydin diyeceksen de herkezin çalışma sistemi farklı beni bilgilendirmeliydin. Ben hastalanmadan iki gün önce, bana her gün yapmam gerekenler hususunda, bilgi verdin. Eğer gelemezsen iki günlük memunu birleştir yaz demiştin. Sanırım bundan sonrası için beni uyarabilirsin.( ki onu da bugun yapmayı planlamıştım) Kısaca benim senden dört gözle cevap beklediğim koskoca yazıya tekrar bir uyarıyla başlaman da acımasızca!

Evet herkezi takip etmen gerektiğinin sorumluluğunun farkındayım. Kurallar olmazsa hiçbirşey yolunda gitmez . Ayrıca kuralları olduğu için seviyorum burayı. Bir takım kaptanı olarak göstermiş olduğun disiplini tebrik ederim .

Canını sıktım galiba kusura bakma ama sorumsuzmuşum gibi ismimin anılmasından hiç hoşlanmadım.Sapla samanı ayırmak gerek diye düşünüyorum.

Evet yasemin benim hasta olduğum haberini verince yazdığını gördüm evet ,çok teşekkür ederim.
Sanırım sen de doğum gününü kutladığımı görmemişsin , herhalde şimdi gözünden kaçmaz nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…