Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm: sabah astırmalı yumurta , 1 dilim ekmek şekersiz yeşil çay,
ara:1 bardak ıhlamur ballı
öğlen: ızgara balık, salata(çok) ,2dilim ekmek
ara: ıhlamur , ballı
akşam:1kase çorba 1dilim ekmek, 3 kaşık sebze ymeği
ara: elma

bugunku menüm: sabah 1kk beyaz peynir, 1kk tulum peyniri, 5 zeytin, bal, şekersiz yeşil çay
ara: 1 avuç yeşil fıstık
öğlen: 1kase yogurt 5 kaşık sebze yemeği
ara: 1 avuç kuru siyah üzüm ve beyaz leblebi karışımı
akşam: fırında tavuk.ve çiğ sebze
ara: meyve ama daha karar vermedim cinsine:)

arkadaşım çok az yemiş görünüyosun, üstelikte 1 saat yuruyeceksin tansiyonuna dikkat etmelisin ani düşüş gösterebilir, ne dersin

ay aman denizleri aş da gel kurban olaaaaaaaam götür beni gitttiğin eyre sensiz ben nefes alamam buralarda duramam vazgeçtimmmmmm gözlerinden....

işte ruh halim kafamda bu şarkılar çalıyor

akşam spora gittim sonunda totomu kaldırıp ve hocamız hamile olduğu için spor yapamadan döndüm eve(

çok şirinsin yaaa
bol bol şarkı söyle
bağır rahatla

ben geldımmmmm meyvemm nerdesın ne oldu dıscı operasyonuu bakımm
hypatıam m afferın sana spora gıtmıssın ama demekkı evrene oyle bır spor yapmama ıstegı yollamıssınkı hoca hamıleymıs yapamadan gelmıssın
gızemm kızz heryerde karsıma cıkma kara yaglarımla dovecem senı sonunda
hoooff bende 66 yı gormek ıstıyorum bu hafta yaa banane yaaa:2:

bak bak şikayet ediyor
seni merak ediyormm canımmm :)86

ay çok tatlısın yaa.

iyi aksamlar kizlar bugün cok kötüydüm,kacamagin esiginden döndüm resmen allahtan atlattim bugünü yarinda böyle olmam ins.aksamda salona gidip sporumu yaptim sükür ardindan 30 dkda masaj oh

bugünkü menüm,listeye uyamadim malesef

sabah
ekmek,krem peynir,marmelat,zeytinn
ara
1 elma
ögle
yagsiz tavuk gögsü,yagsiz salata
aksam
1 elma,1 portakal( aslinda brokoli haslamistim yogurtla yiycektim ama pismemis brokoliler yiyemedim

spordan sonra
3 kasik keten tohumlu yogurt

iyi aksamlar kizlar bugün cok kötüydüm,kacamagin esiginden döndüm resmen allahtan atlattim bugünü yarinda böyle olmam ins.aksamda salona gidip sporumu yaptim sükür ardindan 30 dkda masaj oh

canım yarında öyle olursan kendini ara öğünde masum bişeyle avut.çok iyi gidiyosun sakın bu temponu bozma harikasın spor masaj onlarda harika arkadaşım

çok şirinsin yaaa
bol bol şarkı söyle
bağır rahatla

öyle yapmaya çalışıyorum canım ben de...

valla hocayı hamile bıraktırdım düşünün artıkk :)) ama bundan sonra gidiyim totişimi kaldırıp yoksa zayıflamak namümkün... rakibem minnoşun beni geçmesin...

ay çok tatlısın yaa.

teşekkür ettim canım arkadaşm, arkadaşlarım... iyi ki varsınız :)) moral oluyorsunuz bana :) çook sağolun.

minnos seni burada bulurum dedim ancak yakalayamadim
takima gel sana ozel bisey soylucem

bize de söyleeee bize dee söyleeeeee

tebrikler canımcım.. spor da menün de gayet güzel... gelsin 65li 60li kilolar attık yihuuuuuuu

akşam yemeği yok mu ,
bana gel ben sana pişiririm

canım yarında öyle olursan kendini ara öğünde masum bişeyle avut.çok iyi gidiyosun sakın bu temponu bozma harikasın spor masaj onlarda harika arkadaşım

ah canim benim en büyük derdim o ben kendimi avutamiyorum,bi basladimmi duramiyorum o yüzden hic agzima almiyorum..

aksam yemegi yok cünkü brokolim cig kalmis :S

kızlar bikaçınız spora gidiyorsunuz ben de başlamayı düşünüyorum ne tür sporlar yapıyorsunuz, fitnes , aerobic v.s ayrıca bfit sistemini denemiş olan var mı ben de ona başlamayı düşünüyorum deneyimi olan yorum yaparsa çok sevinirim

sagol canim,senide sahalarda görmek istiyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…