zevcanın diyet listesini kendime uyarladım
bugünkü menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 lavaş (182.5 kalori yapıyor)
ara
yok (elma getirmeyi unutmuşum)
öğle
çeyrek porsiyon etli bezelye yemeğin suyu hariç (71.3 kalori)
ara
yok (elma getirmeyi unutmuşum)
akşam
1 kase yoğurt çorbası yağsız ve salata oda yağsız (343 kalori)
gece
yeşil elma (60 kalori)
toplam burası 656.8 ya bu çok az olmadımı 1 saatte yürüyeceğim 3 ltrede su içeceğim
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
arkadaşım çok az yemiş görünüyosun, üstelikte 1 saat yuruyeceksin tansiyonuna dikkat etmelisin ani düşüş gösterebilir, ne dersin
ay aman denizleri aş da gel kurban olaaaaaaaam götür beni gitttiğin eyre sensiz ben nefes alamam buralarda duramam vazgeçtimmmmmm gözlerinden....
işte ruh halimkafamda bu şarkılar çalıyor
akşam spora gittim sonunda totomu kaldırıp ve hocamız hamile olduğu için spor yapamadan döndüm eve(
ohooo geçti bileeee
ama dayanıklıysa birşey olmazz :)
ara öğünlerini evde unutmuşş ndan
ben geldımmmmmmeyvemm nerdesın ne oldu dıscı operasyonuu bakımm
hypatıam m afferın sana spora gıtmıssın ama demekkı evrene oyle bır spor yapmama ıstegı yollamıssınkı hoca hamıleymıs yapamadan gelmıssın
gızemm kızz heryerde karsıma cıkma kara yaglarımla dovecem senı sonunda
hoooff bende 66 yı gormek ıstıyorum bu hafta yaa banane yaaa:2:
ay aman denizleri aş da gel kurban olaaaaaaaam götür beni gitttiğin eyre sensiz ben nefes alamam buralarda duramam vazgeçtimmmmmm gözlerinden....
işte ruh halimkafamda bu şarkılar çalıyor
akşam spora gittim sonunda totomu kaldırıp ve hocamız hamile olduğu için spor yapamadan döndüm eve(
iyi aksamlar kizlar bugün cok kötüydüm,kacamagin esiginden döndüm resmen allahtan atlattim bugünü yarinda böyle olmam ins.aksamda salona gidip sporumu yaptim sükür ardindan 30 dkda masaj oh
çok şirinsin yaaa
bol bol şarkı söyle
bağır rahatla
ben geldımmmmmmeyvemm nerdesın ne oldu dıscı operasyonuu bakımm
hypatıam m afferın sana spora gıtmıssın ama demekkı evrene oyle bır spor yapmama ıstegı yollamıssınkı hoca hamıleymıs yapamadan gelmıssın
gızemm kızz heryerde karsıma cıkma kara yaglarımla dovecem senı sonunda
hoooff bende 66 yı gormek ıstıyorum bu hafta yaa banane yaaa:2:
ay çok tatlısın yaa.
minnos seni burada bulurum dedim ancak yakalayamadim
takima gel sana ozel bisey soylucem
iyi aksamlar kizlar bugün cok kötüydüm,kacamagin esiginden döndüm resmen allahtan atlattim bugünü yarinda böyle olmam ins.aksamda salona gidip sporumu yaptim sükür ardindan 30 dkda masaj oh
bugünkü menüm,listeye uyamadim malesef
sabah
ekmek,krem peynir,marmelat,zeytinn
ara
1 elma
ögle
yagsiz tavuk gögsü,yagsiz salata
aksam
1 elma,1 portakal( aslinda brokoli haslamistim yogurtla yiycektim ama pismemis brokoliler yiyemedim
spordan sonra
3 kasik keten tohumlu yogurt
akşam yemeği yok mu ,
bana gel ben sana pişiririm
canım yarında öyle olursan kendini ara öğünde masum bişeyle avut.çok iyi gidiyosun sakın bu temponu bozma harikasınspor masaj onlarda harika arkadaşım
öyle yapmaya çalışıyorum canım ben de...
valla hocayı hamile bıraktırdım düşünün artıkk :)) ama bundan sonra gidiyim totişimi kaldırıp yoksa zayıflamak namümkün... rakibem minnoşun beni geçmesin...
teşekkür ettim canım arkadaşm, arkadaşlarım... iyi ki varsınız :)) moral oluyorsunuz bana :) çook sağolun.
bize de söyleeee bize dee söyleeeeee
tebrikler canımcım.. spor da menün de gayet güzel... gelsin 65li 60li kilolar attık yihuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?