Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim be salona gidiyorum bide yeni platese basladim evde ebruyla yapiyorum tv8de canli orda 10.30 basliyo,tv8 in sitesinde eski videolarda var..

salondada 30 dk ya yürüyüs yada stepper gibi bi alet sonrada bölgesel icin aletlere geciyom eger yetisebilirsem bazende kurslara katiliyom..
bfiti duymustum burda spor bölümünde paylasimlarda var galiba,cogunluk memnun gibi

benm oklda 15 tatlde.. bende yarın dan itibaren tv8 ile yapacağım.. baktım işe yarıyor okul oluncada videolar ile yaparım canlı olmasada

ah canim benim en büyük derdim o ben kendimi avutamiyorum,bi basladimmi duramiyorum o yüzden hic agzima almiyorum..

aksam yemegi yok cünkü brokolim cig kalmis :S

o zaman sen kendini daha iyi bilirsin canımcım iyi yapmışsın. bu haftada kupayı kaldırırsın inşallah, bu hafta benim hep hastalıkla geçti ama yinede kaçamak yapmadım inşallah verebilirim.:18:

o zaman sen kendini daha iyi bilirsin canımcım iyi yapmışsın. bu haftada kupayı kaldırırsın inşallah, bu hafta benim hep hastalıkla geçti ama yinede kaçamak yapmadım inşallah verebilirim.:18:

ins canim,kupada gözüm yok valla yarin tam 2 hafta oluyo kacamaksiz,rekor kirdim resmen haha devami gelsin yeter bana

maşallah sana yasemin ya seni tanımasam nerdeyse iki çocuk annesi olduğuna zor inanırım he

tamam saol canm ben de bakarım yorumlara

canım ben pilates fitness'a gidiyorum. fitness zayıflamamda yardımcı kg kaybediyorum pilates de derliyor topluyor:) ikisini tavsiye edebilirim kesinlikle :)) bfit'e de arkadaşım gitti 3 ay ve avcunu yaladı

ah canim benim en büyük derdim o ben kendimi avutamiyorum,bi basladimmi duramiyorum o yüzden hic agzima almiyorum..

aksam yemegi yok cünkü brokolim cig kalmis :S

aynen canım. kimi tadına bakıp frenlemeyi biliyor kendini ama ben bir kere elimi sürersem o kap tencere tavayı yalayıp bitirmeden bırakmıyorum o yüzden bu kadar azimle yaparken hiiç bozma. aynen devam

sagol canim,senide sahalarda görmek istiyoruz artik

inş. canım yettim gari geliyorum yakındaaa çoook yakında

yasemin gelemez zaten, onu temsilen sen gel canım ben sana pişireyim ,

iştee benim pembişim panterimmm.. ben de yemek yapmaya üşeniyorum akşamları ( ooysa şöyle kabak üstüne kaşar ya da karnıyarık olsa oh mis mis :)) yap da yiyeyim

plates SIKILASTIRIYO canim,60 kiloyken 55 kilo gibi görünüyosun :)

kesinlikle!! i love you platess! :)) derliyoo topluyoo sıkılaştırıyoo :)

evet canim bende sevdim platesi platesle devame dicem artik calli zorladim ama olmadi baydi beni :)

iştee benim pembişim panterimmm.. ben de yemek yapmaya üşeniyorum akşamları ( ooysa şöyle kabak üstüne kaşar ya da karnıyarık olsa oh mis mis :)) yap da yiyeyim

:))) dur canım tarifini yaseminden alayım da hemen yapıp yiyelim bak o anladı şimdi

kızlar...

yarın teyzemler bize kalmaya geliyor o yüzden diyet yapamayacağım büyük ihtimalle ama tabiiki dikkat edeceğim... çocuklar bilgisayarı işgal edeceğinden foruma giremeyebilirim. ama onlar uyuduğu zaman filan girmek içinde elimden geleni yapacağım... size haber vermek istedim...

2-3 güne giderler zaten o zaman rahat rahat burda olurum yine

hepinizi öptüm çok çok hoşçakalın ve iyi kilo vermeler

gunaydınn gunaydın sekerlerımmm mucuckkk nerde benım meyvemm yaa hıc sesı cıkmadıı

hasretım ıradene azmıne hayranım afferın sana tatlımm nazar degmesın ınsallah butun kara yagların gıtsın

özgemm bende senı cok ozledım yaa nıye bıraktın gıttınkı sankım bızı

hypatıam ee durumlar nasıll cumaya karayag gıdıs operasyonuna katılalım sekercım boyle olucak gıbın degıl . bu arada senden korkumdan dun aksam 20 dk kosu bandında yurudum ama hızlı yurudum yanı yavas degıl bu aksam 30 yururum ınsallah ta artık su körolasıca 66 yı görrurumm :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…