ben de geliiim mi geliiim mi? :))
kızlar bikaçınız spora gidiyorsunuz ben de başlamayı düşünüyorum ne tür sporlar yapıyorsunuz, fitnes , aerobic v.s ayrıca bfit sistemini denemiş olan var mı ben de ona başlamayı düşünüyorum deneyimi olan yorum yaparsa çok sevinirim
canim be salona gidiyorum bide yeni platese basladim evde ebruyla yapiyorum tv8de canli orda 10.30 basliyo,tv8 in sitesinde eski videolarda var..
salondada 30 dk ya yürüyüs yada stepper gibi bi alet sonrada bölgesel icin aletlere geciyom eger yetisebilirsem bazende kurslara katiliyom..
bfiti duymustum burda spor bölümünde paylasimlarda var galiba,cogunluk memnun gibi
benm oklda 15 tatlde.. bende yarın dan itibaren tv8 ile yapacağım.. baktım işe yarıyor okul oluncada videolar ile yaparım canlı olmasada
canim ise yarayacagi kesin ama 15 günde olmassa 1 ayda olur platesden menun olmayan duymadim daha ben sen istikrarla devam et
ah canim benim en büyük derdim o ben kendimi avutamiyorum,bi basladimmi duramiyorum o yüzden hic agzima almiyorum..
aksam yemegi yok cünkü brokolim cig kalmis :S
platesn asıl amacı ne ?
o zaman sen kendini daha iyi bilirsin canımcım iyi yapmışsın. bu haftada kupayı kaldırırsın inşallah, bu hafta benim hep hastalıkla geçti ama yinede kaçamak yapmadım inşallah verebilirim.:18:
plates SIKILASTIRIYO canim,60 kiloyken 55 kilo gibi görünüyosun :)
canim be salona gidiyorum bide yeni platese basladim evde ebruyla yapiyorum tv8de canli orda 10.30 basliyo,tv8 in sitesinde eski videolarda var..
salondada 30 dk ya yürüyüs yada stepper gibi bi alet sonrada bölgesel icin aletlere geciyom eger yetisebilirsem bazende kurslara katiliyom..
bfiti duymustum burda spor bölümünde paylasimlarda var galiba,cogunluk memnun gibi
maşallah sana yasemin ya seni tanımasam nerdeyse iki çocuk annesi olduğuna zor inanırım he
tamam saol canm ben de bakarım yorumlara
kızlar bikaçınız spora gidiyorsunuz ben de başlamayı düşünüyorum ne tür sporlar yapıyorsunuz, fitnes , aerobic v.s ayrıca bfit sistemini denemiş olan var mı ben de ona başlamayı düşünüyorum deneyimi olan yorum yaparsa çok sevinirim
ah canim benim en büyük derdim o ben kendimi avutamiyorum,bi basladimmi duramiyorum o yüzden hic agzima almiyorum..
aksam yemegi yok cünkü brokolim cig kalmis :S
sagol canim,senide sahalarda görmek istiyoruz artik
yasemin gelemez zaten,onu temsilen sen gel canım ben sana pişireyim ,
plates SIKILASTIRIYO canim,60 kiloyken 55 kilo gibi görünüyosun :)
evet canim bende sevdim platesi platesle devame dicem artik calli zorladim ama olmadi baydi beni :)canım ben pilates fitness'a gidiyorum. fitness zayıflamamda yardımcı kg kaybediyorum pilates de derliyor topluyor:) ikisini tavsiye edebilirim kesinlikle :)) bfit'e de arkadaşım gitti 3 ay ve avcunu yaladı
aynen canım. kimi tadına bakıp frenlemeyi biliyor kendini ama ben bir kere elimi sürersem o kap tencere tavayı yalayıp bitirmeden bırakmıyorumo yüzden bu kadar azimle yaparken hiiç bozma. aynen devam
inş. canım yettim gari geliyorum yakındaaa çoook yakında
iştee benim pembişim panterimmm.. ben de yemek yapmaya üşeniyorum akşamları( ooysa şöyle kabak üstüne kaşar ya da karnıyarık olsa oh mis mis :)) yap da yiyeyim
kesinlikle!! i love you platess! :)) derliyoo topluyoo sıkılaştırıyoo :)
canım ben pilates fitness'a gidiyorum. fitness zayıflamamda yardımcı kg kaybediyorum pilates de derliyor topluyor:) ikisini tavsiye edebilirim kesinlikle :)) bfit'e de arkadaşım gitti 3 ay ve avcunu yaladı
ya gerçekten mi ben de bfitten umutluydumçünkü benim rahatca spor yapacağım doğrudurust bir yer yok burda bftten baska biraz daha arastırayım o zaman canm çok saol.
kızlar bir yaşıma daha girdim , türkan şoray estetikliymiş. istihparat : kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?