Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrrr

nasıl gidiyor kg verme durumları bakiim? ben meyve nin diyetine başlıcam azıcık değiştirerek :))

günaydın kızlarrrr

nasıl gidiyor kg verme durumları bakiim? ben meyve nin diyetine başlıcam azıcık değiştirerek :))

hemen başla canım. ben dün başlamıştım biraz değiştirerek ve kendime göre ayarlamalar yaparak.
inan bana dün kendimi çok iyi hissettim. hiç şişkinlik falan hissetmedim. 700 kalori falan almışımdır ama hiç acıkmadım. ara öğünleri unutmuştum ya eve gittiğimde biraz içim kıyıldı bir avuç beyaz leblebi yedim o da geçti. bugün ara öğünlerimide getirdim.

canım tebrikler, aynı şekilde cumaya kadar devam edersen ve azıcık yürüyüş spor imkanın da olursa 1 kg.in gider en az inş.

ben de bugün biraz daha değiştirerek başladım bakalım cuma sonuçlar ne olacak 14 şubatta 65 olmak istiyorum inş:18:

bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay. yarım dilim ekmek. ceviz kadar tulum peynir (işe geç kalacaktım yumurta haşlayamadığım için peynir çatalladım)
ara
1 yeşil elma
öğle
yarım tabaktan daha az kıymalı ıspanak. 1 kase yoğurt
ara
1 yeşil elma
akşam
1 kase yağsız yoğurt çorbası. yağsız marul salatası

günaydın canım.
olursun canım 2 hafta var...

bende bu sabah erkenciyim
yürüyüş yaptım tempolu 45 dk .
10 dk bsklet
5 dk bel
1 saat tamamlandı
şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorumm
10.30da ebru yla plates yapmayı düşünüyorum ama ev müsait olursa tabi hadii hayrlısı

meyvem yokk hasretim'e alkışlar gidiyor...

kork valla benden.. görmek zorundasın. ben de toparlandım dün akşam itibari ile. hiçbir şey rejimimi bozmama neden olmasın. sonra pişmanlıkla daha beter hissediyorum kendimi.. bu süreç bittiğinde şişko bi hypatia ile başlamajk istemiyorum. zayıf hypatia ile devam etmek istiyorum yola:)

Günaydınnnnnn. Nasılsınız kızlar. Özledim sizleri valla daha ilk haftadan.

biz de seni özledikk

canım süper gidiyorsun bravoo :81::81::81:

güne gayet güzel başlamışsın tebrikkleeer seni görünce motive oluyorum iki tur koşup masama geri dönesim geldi vala ehhehe

günaydın kızlar

çok yoğun işler bu ara, bi de bilgisayarla ilgili bi problem oldu dün

dünkü menüm:

sabah: 1 kase yulaf ezmesi, light süt
ara: 1 yeşil elma
öğle: peynirli yağsız salata (yağsız ızgara et bulamadım)
ara: 1 kaşık yulaf ezmesi, keten tohumlu ve tarçınlı light yoğurt
akşam: ızgara sebze, 3 kaşık light yoğurt
ara: yeşil elma, light süt

ufak tefek değişiklikler oldu ama temel mantığa uymaya çalıştım gün içinde

korktumm zaten hypatıamm kesınlıkle 64u gormem lazımm sekercım oyuzden de herseyı yapmam lazım ama ıste bılemıyorum ne olucak boyle yururuyuse baslıyorum ıste ne bılıyım

bu arada pıss sporcu gızem sabah sabah okadar spor yapılırmı bee ben hıcbıse yapmamısım hooofff afferın sana gızemcımm nazar degmesın ınsallah

hoşgeldin canımm
64 ü görürsün kısa zamnda canımm dert etme bu kadarr :)

çiçeğim muhteşemsin... sonunda gerçek menüler tebrikler...

bence gayet güzel uymuşsun. sadece öğle salata olmuş ama onda da peynir var. çook güzel tebrikler.

canımm napıcaz edicez görücez o kiloları merak etme

istanbula kar yağmaya başladı kızlar hava buz gbiii
hypatia sen ist neresndensn canım ?

İst.'dayım canım evet karlar düşmeye başladı bakırköy tarafındayım. sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…