Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü süper..haşlanmıs kabakla havucu nasıl yiyorsun

canım biraz geç cevap veriyorum kusura bakma..
ben ikisini de rendeleyip, az suyla, yağsız tavada pişiriyorum. yani aslında haşlamadan çok kavurma gibi bişey oluyo yoğurtla karıştırınca çok güzel oluyo ama cidden

bence gayet güzel uymuşsun. sadece öğle salata olmuş ama onda da peynir var. çook güzel tebrikler.

uydum hypatiam uydum da sen bi de bana sor
ne zormuş ya nerdeyse hiç karbonhidrat tüketmeden günü geçirmek, resmen midemin kazıntısından uyuyamadım gece

sen de başladın mı bugün bu diyete?

:))) dur canım tarifini yaseminden alayım da hemen yapıp yiyelim bak o anladı şimdi
anlamammi :)

ya gerçekten mi ben de bfitten umutluydum çünkü benim rahatca spor yapacağım doğrudurust bir yer yok burda bftten baska biraz daha arastırayım o zaman canm çok saol.
canim üzuülme bulamasan bile benim sana getirecegim cdler inan salon kadar etkili üstüne bide tv8 in sitesinden plates yaptinmi degme keyfine,he sen niye gidiyon dersen ,tamamen tembelligimden evde kendimi mecbur hissetmedigim icin yapmiyorum ama salaona paralari dökünce mecbur gidiyorum
tesekür ederim canim,benim 66 yi görmeme ramak kaldi ona göre

cok sagol canim,valla sabah kalktim dünki gibi olmaktan cok korktum ama gecmis cok sükür

Son düzenleme:

ben de bugün başladım sayılır tam olarak olmasa da ara öğünlerim yeşil elma inş. güzel sonuçlar alıcaz

bıse soorucam kızlar acaba sadece gunde 20 dakkalık yuruyusle nekadar surede kılomda oynama olur dersınız gercı ben hergun artttırıcam o sureyı ama merka ettım oyle pratık bılgılerı olan varmıs dıye

bıse soorucam kızlar acaba sadece gunde 20 dakkalık yuruyusle nekadar surede kılomda oynama olur dersınız gercı ben hergun artttırıcam o sureyı ama merka ettım oyle pratık bılgılerı olan varmıs dıye

canim günde 20 dklik yürüyüs biraz az tabi arkasindan baska bi spor yapmiyosan,cünkü vücut 20 dkdan sonra yag yakmaya basliyomus,sen 20 dkda bitirip arkasindan baska bisey yapmassan,vücudun tam yag yakmaya baslamisken birakmis olucaksin,ama 30 dk iyidir :)

pekı hasretım ozaman bugunden ıtıbaren 30 dkkaya cıkarıyorum pekı gunde 30 dk yururyusle nezaman fark olusur dersınn

çapadayım canım hastanenin otaraftayım :)

oh ne güzel eenn merkezi yerdesin

20 dk.da ne yediklerini yakabilirsin ne vücudunda toparlanma olur tabiki!! sen kısa formülü bulmuşsun ama biz eşek başıyız da ondan her gün deli gibi spor yapıyoruz di mi?

en az 40 dk. ile başla! ya da bari 30 dk yap. cıks cıks cıks... nasıl 64 olucaksın sonra??

ama bıde su var ben saat 5 te ısten cıkıyorum yemek hazırlıyıorum yıyoruz kaldırıp topluyorum su bu saat 7 ye kadar hıc oturmuyorumkı ustune 20 dakka ancak yapabılıyorum bazenlerı bu oncesındekı ev toplama ıslerınde yakmaya baslamıs olmam mı dersın yagları

minnoş valla meyveyi çağırıcam o gelir senin hakkından..

zayıflayınca günde 30 dk spor yap da formunu koru. bu form tutmak için hiiç ideal süre değil..

minnoş valla meyveyi çağırıcam o gelir senin hakkından..

zayıflayınca günde 30 dk spor yap da formunu koru. bu form tutmak için hiiç ideal süre değil..

hooofff hypatıam haklısın gunde 40 dakka kesın olmalı demı tamam kızz cumaya kadar gunde 40 dakka yapıcam bakalım eger kılo veremessem ne yapıcaksın pekı ozamanda gunde 60 dakka dersın kesın hooofff:84::84: du bakıyım su gunde 40 dakkayı denıycem cumaya kadar cuma da senı dovemeye gelıcem eger kılo veremezsem sekerım

valla canım çalışan evli hatunların işi zor ama illa ki vakit bulman lazım. kendin için..

kızlar ebruli başlıyacak brazdan ..
deneyeyim bakalım nasıl olacak..

gazan mübarek olsun :))

yavas yavas birden yüklenmek olmaz :)

ben platese kaciyorum kizlar

kolay gelsinn

canım o zaman 60 dkç. demicem bi hafta daha yap diecem..

öyle bi haftada 40. dk ile sporla verilse ben de yapayım bakalım kaç kg gidecek

düzenli hareket şart canım. her gün 40 dk. inş. güzel sonuçlar alıcan :)) cuma günü ben valiz toplıycam ya da

bence yavaş yavaş artır, başlarda çok zorlama kendini yoksa hevesin kırılır
spor gerçekten lışkanlık yapıyo bi süre sonra ama ilk başlarda düzeni oturtmak adına hiç boşlaman lazım
bi süre sonra spor yapmaya üşenmez bi hale geliceksin hele bi de kilo verdikçe motivasyonun daha da artıcak emin ol

ben de bugün başladım sayılır tam olarak olmasa da ara öğünlerim yeşil elma inş. güzel sonuçlar alıcaz

ben dün sabah 200 gr + daydım yani 56.6 veeee bu sabah 600 gr -

güne 56.0 ile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…