menü süper..haşlanmıs kabakla havucu nasıl yiyorsun
bence gayet güzel uymuşsun. sadece öğle salata olmuş ama onda da peynir var. çook güzel tebrikler.
çiçeğim muhteşemsin... sonunda gerçek menüler tebrikler...
ne yalan söyleyim menülerime bakınca bende mutlu oluyorum ve böyle devam edersem çok kısa zamanda kilo vereceğime inanıyorum. benim tek sorunum ne yiyip ne yemeyeceğimi bilememekten kaynaklanıyordu galiba bu sorunu çözeceğim sizlerin sayesinde. lütfen beni daha çok motive edin inanın buna çok ihtiyarcım var. akşam 20 dakika yürüdüm bu akşam 40 dakika yürüyeceğim yavaş yavaş artırıyım dedim 3 litrede su içiyorum.
anlamammi :):))) dur canım tarifini yaseminden alayım da hemen yapıp yiyelimbak o anladı şimdi
canim üzuülme bulamasan bile benim sana getirecegim cdler inan salon kadar etkili üstüne bide tv8 in sitesinden plates yaptinmi degme keyfine,he sen niye gidiyon dersen ,tamamen tembelligimden evde kendimi mecbur hissetmedigim icin yapmiyorum ama salaona paralari dökünce mecbur gidiyorumya gerçekten mi ben de bfitten umutluydumçünkü benim rahatca spor yapacağım doğrudurust bir yer yok burda bftten baska biraz daha arastırayım o zaman canm çok saol.
tesekür ederim canim,benim 66 yi görmeme ramak kaldi ona göregunaydınn gunaydın sekerlerımmm mucuckkknerde benım meyvemm yaa hıc sesı cıkmadıı
hasretım ıradene azmıne hayranım afferın sana tatlımm nazar degmesın ınsallah butun kara yagların gıtsın
özgemm bende senı cok ozledım yaa nıye bıraktın gıttınkı sankım bızı
hypatıam ee durumlar nasıll cumaya karayag gıdıs operasyonuna katılalım sekercım boyle olucak gıbın degıl . bu arada senden korkumdan dun aksam 20 dk kosu bandında yurudum ama hızlı yurudum yanı yavas degıl bu aksam 30 yururum ınsallah ta artık su körolasıca 66 yı görrurumm :84::84:
meyvem yokk hasretim'e alkışlar gidiyor...
kork valla benden.. görmek zorundasın. ben de toparlandım dün akşam itibari ile. hiçbir şey rejimimi bozmama neden olmasın. sonra pişmanlıkla daha beter hissediyorum kendimi.. bu süreç bittiğinde şişko bi hypatia ile başlamajk istemiyorum. zayıf hypatia ile devam etmek istiyorum yola:)
biz de seni özledikk
AYYY YINEMI ZVECANIN DOGUMGUNU KUTLUYORUZZ
ıyıkı dogdun zevcannn neredesın zevcannn nıye gelmedın zevcannn
ıyıkı dogdun zevcannn
canım biraz geç cevap veriyorum kusura bakma..
ben ikisini de rendeleyip, az suyla, yağsız tavada pişiriyorum. yani aslında haşlamadan çok kavurma gibi bişey oluyoyoğurtla karıştırınca çok güzel oluyo ama cidden
uydum hypatiam uydum da sen bi de bana sor
ne zormuş ya nerdeyse hiç karbonhidrat tüketmeden günü geçirmek, resmen midemin kazıntısından uyuyamadım gece
sen de başladın mı bugün bu diyete?
çiçeğim muhteşemsin... sonunda gerçek menüler tebrikler...
ne yalan söyleyim menülerime bakınca bende mutlu oluyorum ve böyle devam edersem çok kısa zamanda kilo vereceğime inanıyorum. benim tek sorunum ne yiyip ne yemeyeceğimi bilememekten kaynaklanıyordu galiba bu sorunu çözeceğim sizlerin sayesinde. lütfen beni daha çok motive edin inanın buna çok ihtiyarcım var. akşam 20 dakika yürüdüm bu akşam 40 dakika yürüyeceğim yavaş yavaş artırıyım dedim 3 litrede su içiyorum.
canım su spor ve menün süper. 15 gün devam et vermeye başladığını görünce kendin motive olacaksın zaten. harikasın!
ayni seyi yazmisiz hypatia
her şey meyvem için !
bıse soorucam kızlar acaba sadece gunde 20 dakkalık yuruyusle nekadar surede kılomda oynama olur dersınız gercı ben hergun artttırıcam o sureyı ama merka ettım oyle pratık bılgılerı olan varmıs dıye
canim günde 20 dklik yürüyüs biraz az tabi arkasindan baska bi spor yapmiyosan,cünkü vücut 20 dkdan sonra yag yakmaya basliyomus,sen 20 dkda bitirip arkasindan baska bisey yapmassan,vücudun tam yag yakmaya baslamisken birakmis olucaksin,ama 30 dk iyidir :)
çapadayım canım hastanenin otaraftayım :)
bıse soorucam kızlar acaba sadece gunde 20 dakkalık yuruyusle nekadar surede kılomda oynama olur dersınız gercı ben hergun artttırıcam o sureyı ama merka ettım oyle pratık bılgılerı olan varmıs dıye
pekı hasretım ozaman bugunden ıtıbaren 30 dkkaya cıkarıyorum pekı gunde 30 dk yururyusle nezaman fark olusur dersınn
canim günde 20 dklik yürüyüs biraz az tabi arkasindan baska bi spor yapmiyosan,cünkü vücut 20 dkdan sonra yag yakmaya basliyomus,sen 20 dkda bitirip arkasindan baska bisey yapmassan,vücudun tam yag yakmaya baslamisken birakmis olucaksin,ama 30 dk iyidir :)
minnoş valla meyveyi çağırıcam o gelir senin hakkından..
zayıflayınca günde 30 dk spor yap da formunu koru. bu form tutmak için hiiç ideal süre değil..
oh ne güzel eenn merkezi yerdesin
20 dk.da ne yediklerini yakabilirsin ne vücudunda toparlanma olur tabiki!! sen kısa formülü bulmuşsun ama biz eşek başıyız da ondan her gün deli gibi spor yapıyoruz di mi?
en az 40 dk. ile başla! ya da bari 30 dk yap. cıks cıks cıks... nasıl 64 olucaksın sonra??
minnoş valla meyveyi çağırıcam o gelir senin hakkından..
zayıflayınca günde 30 dk spor yap da formunu koru. bu form tutmak için hiiç ideal süre değil..
ama bıde su var ben saat 5 te ısten cıkıyorum yemek hazırlıyıorum yıyoruz kaldırıp topluyorum su bu saat 7 ye kadar hıc oturmuyorumkı ustune 20 dakka ancak yapabılıyorum bazenlerı bu oncesındekı ev toplama ıslerınde yakmaya baslamıs olmam mı dersın yagları
kızlar ebruli başlıyacak brazdan ..
deneyeyim bakalım nasıl olacak..
yavas yavas birden yüklenmek olmaz :)
ben platese kaciyorum kizlar
hooofff hypatıam haklısın gunde 40 dakka kesın olmalı demı tamam kızz cumaya kadar gunde 40 dakka yapıcam bakalım eger kılo veremessem ne yapıcaksın pekı ozamanda gunde 60 dakka dersın kesın hooofff:84::84: du bakıyım su gunde 40 dakkayı denıycem cumaya kadar cuma da senı dovemeye gelıcem eger kılo veremezsem sekerım
ben de bugün başladım sayılır tam olarak olmasa da ara öğünlerim yeşil elmainş. güzel sonuçlar alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?